Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semoş çok güzel olmuş cnm eline saglık ve çok motive edici olmuş bence
nedne yanlış anlaşılsınki adaletli bir liste çünkü 80 li kiloyla 60 lı kilo aynı orand averemiyor malesef:)

ya$asin adaletttt
bencede grup atlarsin sen bu hafta

Kızlar bence de süper fikir bu.. daha aktif olabiliriz bu şekilde.. :)
Çünki sağlıklı olan (ve yababildiğimiz), haftalık kaybımızın, kilomuzun %10 unu geçmemesi..

SEMOO - SEN BİZİM - HERŞEYİMİZSİN...

:118:

insallah motivasyonlar az daha yukselir, her hafta 4 tane birinci secilirrrr
oleyyy sende bizim herseyimizsin cimcime

Süper fikir semocum ellerine sağlık

oleyyy, zevkle yaptim canim

Kuzum, Antapishe 900-1000 kalorilik bi liste yapmamız lazım, geriye dönük konuşmuştuk bugün..
Kendi çabasıyla 6 haftada 5 kilo gibi vermiş - bi tık hızlandırmak lazım sanki..

Besin gruplarından ve yiyeceklerin kalorilerinden iyi anlayan arkadaşlar..
Duruma el koyabilirmisiniz?

kızlar ben kaçtım iyi akşamalar
sabah görüşmek üzeree

Evet lutfen lufen lutfennnnnn

ahanida buldum nette 1000 kalori yaziyor ama listede bide aksam yemeginden sonra 2tane mayve vardi ben cikardim onlari yani liste oldu 900 kal

1. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi veya meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız)

3. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız)

4. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini veya meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini veya meyve
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız)

6. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

7. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız)

Son düzenleme:

Saol bebim cok tesekkurler eminim sen de oyleydin burda 63 kiloyum tatlim smdi ise 79

antepish al sana guzel liste buldummmmm

Kiz semo okudum da acayip cok yenilmiyomi sence? Ben daha az yiom da .. Cogu zaten ayni brokoli fln hasliyom yogurtlyorum falan fistan ve cok ekmek degilmi? Sen ne dusunuyon bu liste hakkinda?

Saol bebim cok tesekkurler eminim sen de oyleydin burda 63 kiloyum tatlim smdi ise 79

evettttt bende 61 kiloydummm (((
ama sen bebissss dogurdun onun icin bu kilodasin, sutu kestinmi canim? yoksa veriyormusun daha?

Kiz semo okudum da acayip cok yenilmiyomi sence? Ben daha az yiom da .. Cogu zaten ayni brokoli fln hasliyom yogurtlyorum falan fistan ve cok ekmek degilmi? Sen ne dusunuyon bu liste hakkinda?

valla tatlim bence bu liste cok saglikli ve iyi bir liste.
aksamlari ekmek yeme sen, ama sabah ve oglen ye
aksam menulerindeki ekmekleri sildim ben, önceki mesajimdan hihi :)))
Simdi sen az yiyorsun, kilo veriyorsun. SOnra bünyen kendini kitlikta sanip, kilo vermen durmaz insallah...

abim diyetisyen, bana veridigi listelerde boyle oluyor genellikle

Son düzenleme:
Kızlar ben de öğlen ıspanağımı yiyemedim şirket dışına çıkmam gerekti yerine tavuklu yulaflı sandviç yedim ve şekersiz latte içtim. Ama biraz yağlıydı akşam da yağsız salatamı yedim şimdi form çayımı içip spora gideceğim bugün 350-400 kalori yakmam lazım:)

Tamam semo cok sagol uygulayacam insaallah peki buskuvitleride cikarsbilirmiyim? ]

ellerine sağlık çok güzel olmuş canım inş. kendimi 2ayın sonunda 5 grupda görürüm inş.....

Kizlar bugun ki menüm

Kahvalti yok -
Öglen 1 elma 1 lahmacun ve ayran
Aksam ton balikli marul salatasi ve yanina bi dilim ekmek (yemicektim yumusakdi acyo canim cekti)

Iyi aksamlar kizlar
Bugun aksam misafirim gelcek cigkofte yapcaz
En az hasarla kurtulmaya caliscam
Bugun sabah yarim simit yedim 2 gibi kardesimle bulustuk bir waffle yedim ve saat 5 gibi yarim kase yogurt yedim
Bugun carsidaydim 30 beden kot aldim ve 40 beden bluz aldim ohhh nasil sevindim anlatamam yavas yavas 38 bedene duscem insallah

Kızlar iyi akşamlar.bugün tam mucizevi günümdeyim.sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek ve domates öğleyin kraker62 kalori akşam üzeride neskafe içtim ev temizledim bugünü böyle kapatıyorum )

Derincim merhaba biliyorsun ben yeniyim konuşmalarınızı kaçırdm başlarda sana birşey soracaktım belki diğerleri için tekrar olacak ama boyun kaç bir de nasıl verdin bu kadar güzel :) her hafta 1 kilo çoook iyi. Ben ancak 500 gr verebiliyorum boyum 163 cm

Yeni gruplama bence çok mantıklı elinize sağlık:) ama belki boy kilo endeksinden de gruplayabilirdik hoş işler çok karışabilirdi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…