Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semocum 10 numara 5 yıuldız olmuş canikom ellerine sağlık yeni hedefim grup atlamak gelcem yanınıza az kaldı

sabahirinç lapası+ salata
ara:biraz çikolata
öğle: badem leblebi fındık bir avuç kadar
akşam:nescafe 3 adet çubuk kraker
kızlar geçmişi okudum ama canım çok sıkkın cevap yazamadı tek tek kusuruma bakmayın.bu akşam spor yapmayacağım 2 gündür bayağı bir zorladım kendimi kaslarım ödem yapmasın.

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende akşam altından sonra yemiyorum liste yapıyorsunuz sanirim beni de eklerseniz sevinirimboy 158 kilo 62 bugün başladım hergün 40 dk yuruyorum

Semo o listeyi uygulayacam inşaallah allah razı olsun sizden:) ha bide kızlar 60 gr et bi avuc kadar mı hemen hemen ?

BİRAZ UZUN AMA TÜM ARKADAŞLAR İÇİN FAYDALI OLABİLİR 2 AYDA 10 KİLOLUK KAYIP.....

boyum 1,70 günlük kalorilerim 700 en fazla 800 dür geneli 700 ün altında da kalır
2 ve 3 günde bir beslenme tarzımı değişirim

yani 3gün protein ağırlıklı yiyorsam 3 gün priniç lapası yaparım
veya sabah yumurta yerim öğlen bardak çorba akşam sebze üzerine yoğurt (karnıbahar ,ıspanak)
genelde bol acılı yerim yumurta da dahil metabolizmamın hızlanması için
karabugday yedim bazı haftalar 3 gün üstüste
abur cubur hiç yemedim kaçamaklarım 2 çok çok az olmuştur.
meyvede yemedim açıkçası hasta olduğumda portakal yemiştim arada sırada da elma yerim
lıgt süt içerim bol bol bitki çayı hiç içmedim
nescafe içerim metabolizmamın hızlanması için türk kahvesi içerim kahvaltı üstüne hazmı kolay olması için
kangrubuma göre beslenmeye çalışırım
kuruyemiş yemem çünkü b grubuna cevizden başkası yaramıyor bende yemiyorum
bu arada sporda hiç yapmadım son 2 gündür yürüyorum
ama bi çok şeye hayır dedim
karşımda 1 büyük pizza yendi ben çay içtim
şu an aklıma gelenler bunlar bu ara sakıza takıldım onun sebebini bugün yazdım
genelde yaptıklarımı ilk önce deneyip yarar görüp arkadaşlara tavsiye ediyorum

hafta sonu 59,20 çıkmıştım bugün sabah 58,60 çıktım tartıya henüz 3 gün var kaybettiğim rakam kiloma göre iyi -600 3günde önümde 1 kiloyu geçebilirim,
ama sebebide şudur 2 hafta boyunca -500 gram verdim ama sonraki haftalarda iyi vereceğimide bildiğim hiç umutsuzlanmadım hırsımdan ve gayretimden hiçbirşey kaybetmedim arkadaşlar az çok bilirler umarım az çok faydalı olmuştur.

Son düzenleme:
Şimdi spor zamanı yürü yürü yürü :))

Tatlim bi iki gun sonra kosu bandim gelicek yol arkadasin olucaamm

Semos harika bir liste yapmissin ellerine saglikkk artik emzirmiyorum canm ama hala diyet moduna giremedim cocuga bakmaktan zor yemek yapiyorum bide diyet yaptgmda yetersiz kaliyo bu cocuga bakmak icin uc tane benden olsa anca yeteriz bide bnm migrenim var ac kalinca mahvoluyorum su kosu bandi gelsin basari oykusu yazicam fotografli

betulcum sen benim listeye gelirsin ordan 3 e 4 e zip zip ziplarsin ne Zeyas kalir ne de ben Zeyasi da tek hamlede yedim yalniz rakipp

Aynen ya valla betül le sen bugün beni arada götürdünüz okadarmı umutsuz vakayım ne.

Canım hadı gelsin bandın beraber yürüyelim bende yazmak istiyorum başarı öyküsü :))

Kizlaaar , bugun 1 saat ogle yurudum aksamda 30 dakika yurudum dus aldim bir basim dondu anlatamam ...patates tutmadi beni sanirim ogle bir aksam bir adet yedim...sonra spor hic halim kalmadi esim kizdi zorla kucuk kucuk parca 3adet cikolata yedirdi...%80 kako olanlardan...pismanmiyim aslinda degilim yerimden kalkamiyordum..simdi cay iciyorum tartiya cok yansirmi yaaaa ?????daha reglide olamadimmmm

Aglamak istiyorum Aranizda ne kaadaaar geride oldugum ortaya cikti
Saka bir yana, Semocum sahane düsünmüssün, elleri saglik canim simdiden motiveme motive eklendi Bekle 70küsür geliyorummmmmmmm

ben bu hafta grup atlarım umarımmmm
Masum beni bekleseydin, beraber atlardik gidecegin yere, olmaz mi

ahanida buldum nette 1000 kalori yaziyor ama listede bide aksam yemeginden sonra 2tane mayve vardi ben cikardim onlari yani liste oldu 900 kal

ANTEPISCH , uygulayabilrisen, liste sahane. Sadece su aksamki 4 kasik bulgur, eriste, makarna, pilav olaylarida kaldirilabilir, diye düsündüm. Bunlar bir dilim ekmege tekabul ediyor. Sen bir dene, bak nasil oluyor, fazla gelirse eksiltebilirsin. Aksi takdirde hepsi toplamda 900 kalori süper tatlim

Canım çok az yemişsin ondan dır bide spor çok yapmışsın maşallah çikolatadan bence biley ılmaz canım

Aynen ya valla betül le sen bugün beni arada götürdünüz okadarmı umutsuz vakayım ne.

Olur mu hic canm ya verdgn kilolar ortada meyve veren agac taslanir diye bosuna dememisler:) veya kedine uzanamadgna mundar dermis misali:) asil 2.5 aydr verdgm yada veremedgm kilolarm ortada asil umutsuz vaka benm( ama eminim yaza citir citir olucaz saglikli bir sekilde insallah sonra dersin bana boyle demistiniz diye:)) ben burda yazilan cizilen herseyden motive oluyorum ah bi foto yuklebilsem herken oncesi sonrasi yaparken ben sonrasi oncesi yapicak vaziyetteyim

Canım çok az yemişsin ondan dır bide spor çok yapmışsın maşallah çikolatadan bence biley ılmaz canım

Olmaz demi okadar spor yaptim 3 parcadan bisey olmaz insallah...kalori hesabina baksak cok olmaz bugun insallah...bide pisman degilim demistim hahahaha ..:))))))))yarin oyle yapmayacam....

FZAB, sen iyisin sekerim. Senin cooookk kocaman bir boyun var. Bak sen 1.75 e (+ 10) isen, ben 1.63´e (+ 23) üm
Ama aglamak yok, bu sorun bu sefer cözülücek insallah

Cnm hic uzulme vucudumuzu taniyoruz bu sekilde deekki sana yaramiyormus baska seylere yonelirsin dunde benm basima aynisi geldi bas donmesinden ayaga kalkalmiyodum esim cok kizdi hatta ben seni boyle seviyorum demelere getrdi de ben yemem:)) ben bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum ertesi gun norml.yiyorum abartmadan ama bunu yapmamdaki aamac kilo vermek degil midemi kucultmek onceden 60kilodan 52 ye boyle dusmustum mide kuculte kuculte aonra yiyemiyosun zaten..

Ecrincim bi gelsin deniyim gurultu olayina bakayim da once sonra lojmandan kovulma oykusu yazmiyim

Olmaz demi okadar spor yaptim 3 parcadan bisey olmaz insallah...kalori hesabina baksak cok olmaz bugun insallah...bide pisman degilim demistim hahahaha ..:))))))))yarin oyle yapmayacam....

Canım dikjat et kendine çok soor yapıyorsun az yiyırsun baygın düşersin :) bende bugün dukana başladım iyi gidiyor :))

Iyi yapiyorsun pisman olma, ondan biseycik olmaz canim :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…