Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ayt çok güldüm canım yaa :)) val ben şuan yütüyırum daha şikayet gelmedi aslında 8 gibi bitiyordu sporun bugün geçe kalsım neyse bana bişey derlerse bende çocuk olmasu için Ayıflamam lazım derim bu doğruda yani zaren akşama kadar işteyiz 1 saat idare etsin :))

Kizlar sabah 3 dlm cvdr ekmek az peynir nutella, oglen 1 yesil eksi tarcinli elma, aksamda 1 tbk lahanami yedim. Eve gelince 1 avuc sari leblebi, 3-5 tanede fistik ve findik yedim.. Simdi yuruyuse ciktim.. 1 saat gibi planliyorum.. Opuom hepinizi..

NeS

Sen dışardamı yürüyorsun canım

Ewt cnm, satmistim kosu bandimi, tekrar isteyemiyorum.. Betul kiz, sen ezbere bilion.. Bi el atsana benim kaloriye, kac eder yazdiklarim..

NeS

Canim, evet patates cok az geldibirde deli gibi spor yapinca vucud dustu. Esimde oyle diyor ben seni her halinle seviyorum diyor ama toto buyuyuncede diyor ki totos buyumus diyorrr:)))))) su sezaryan gobegi bir gitse offf ama yarinspora devammm...

Canim ben ezbere bilmiyorum, tek tek fittingo.com da bakiyorum. Bugünlük senin yerine baktim sen de merak etiklerini ordan bakabilirsin.

3 dlm cvdr ekmek: 221 cal
az peynir: 39 cal
nutella: 79 cal
elma: 113
1 tbk lahana: 149 cal
leblebi: 30gr 109 cal
5 fistik ve findik: 41 cal
TOPLAM : 750 calori
1 saat yuruyus: -307 cal

Canimsin, tsk. edr. :)

NeS

Ben de koşu bandında 50 dk 400 kalori harcadm biraz fena oldum çünkü akşam ekmeksiz yağsız tutsuz salata yemiştim 3 tane kuru kayısı attım ağzıma tarçınlı süt içip yatacağım ama şu an çoook açım

Zeyas alkali beslenmeye ne dersin ne kadar yersek yiyelim alkali yicez biz az yiyoruz ama asidikmi alkalimi bilmiyoruz sonra niye kilo veremiyoruz diye söyleniyoruz kanınız ne kadar asidikse okadar vücuda yağ depoluyor yani kısaca şuan gündemde olan ph yükseltmeye calışıcaz ben ingiliz karbonatı aldım eczaneden onu içiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunde bir bardak sebze suyu ic canim ben basladim gunde bir bardak kabak salatalik maydanoz marol suyu icine bir limon super oluyor tadi...

meyvali canım ben belli diyetlere bağlı kalamıyorum ne yazıkki karatay dükan alkali vs belli kuralları olan diyetler bana göre değil malesef. diyet yaparken bağımsız olmayı, canım o gün ne isterse onu yemeyi seviyorum. mesela bu hafta sabahları pirinç lapası yiyorum ama haftaya kesin değiştiricem mesela. ama yapabilirsen sen iç işe yarıyor diyenler var. tecrübelerini bizimlede paylaşırsın grupta karbonat içen yok fikir olur.

Ok ben gelişmeleri size yazarım inş faydasını görürüm

Gunde bir bardak sebze suyu ic canim ben basladim gunde bir bardak kabak salatalik maydanoz marol suyu icine bir limon super oluyor tadi...

Ya katı meyve robotum olsaydı iyi olurdu bu dediğin mantıklı hakikaten

Iyi aksamlar kizlar iki gundur yazamiyorum
Yeni geln hatunlar hosglmis aramiza
Ben iki gundur kiloma bakmadm cumartesiye az kaldi ne olur bilemiyorum
Benim icin zorbir hafta oldu oglumn bugun okul deneme suresi biti kabul edilmedi du bana kabul etmediklerini soylediklerinde dunya basima yikildi aslinda okulun verdigi olumsuz cevap uzmedi beni beni uzen ikiyildir bizi oyaliyorlar ve sonuc sifir bu gun oglumla esim giti okula bende bizimle ilgilenen kurumu aradim ranevu istedim ayrca belediyeye gidip belediye baskanindan randevu isstedimar madem ogluma okyl bulamiyorlar ogluma uygun bi ev ve evde giim almasi icin gereken ne varsabelediye baskaniyla gorusecem onlardanda bir cevap olamasa gerekirse cumhurbaskanligina kadar gidecem kafama koydum oglum ydi yainda ve hic bir egitici destek alamiyoruz haftaa iki seans 40sar dakika pisokimotrisyen haric artikcok yoruldum

Alaca mrb yeni katıldım aranıza sormamda sakınca yoksa oglun özel egitim ögrencisi mi ögretmenim de merak ettim

Alaca mrb yeni katıldım aranıza sormamda sakınca yoksa oglun özel egitim ögrencisi mi ögretmenim de merak ettim

Mrhaba canim normalde ozel egitim almasi gerekiyor normal okullada yapamiyor ama burda ogluma ygun oze uygulamali egitim alacak bir okul bulamadik
Oglyum konusmuyor asiriri areketli dikat bozuklgu var ayrica otizimli degil ama otistik ozelikler gosteriyor epilepsi hastasi okulardada uyum surunu yasagi icin kabuledilmiyor zaten uyum sorunu olmasa niye ozel egitime gotureyimki ama malesef sistem bozuk belirli bir kapasiteye sahip okular kendilerini zorlamayacak ogrencileri yani butceyi zorlmayacak cocuklari kabul ediyorlar benim ogluun surkli yaninda bir gozetmen olmasi onlarin bucesibizorluyor ondan geri planda kaliyoruz ama oglum gun gectikce destek alamadigi icin geri kaliyor bende cok yoruldum yalniz surekli benimle yedi yildir kendim icin doktora bile gidemiyom hep destek aliriz oyle gerekli konruller yaparim dedim ama tum kapilar yuzume kapandi oysaki oglum fizikmen hicrahazizligini beli etmez cok guzel bir cocuktu ama ne olursa olsun o benim nefesim hayatim herseyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…