Cnm hic uzulme vucudumuzu taniyoruz bu sekilde deekki sana yaramiyormus baska seylere yonelirsin dunde benm basima aynisi geldi bas donmesinden ayaga kalkalmiyodum esim cok kizdi hatta ben seni boyle seviyorum demelere getrdi de ben yemem:)) ben bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum ertesi gun norml.yiyorum abartmadan ama bunu yapmamdaki aamac kilo vermek degil midemi kucultmek onceden 60kilodan 52 ye boyle dusmustum mide kuculte kuculte aonra yiyemiyosun zaten..
Ecrincim bi gelsin deniyim gurultu olayina bakayim da once sonra lojmandan kovulma oykusu yazmiyim
Kizlar sabah 3 dlm cvdr ekmek az peynir nutella, oglen 1 yesil eksi tarcinli elma, aksamda 1 tbk lahanami yedim. Eve gelince 1 avuc sari leblebi, 3-5 tanede fistik ve findik yedim.. Simdi yuruyuse ciktim.. 1 saat gibi planliyorum.. Opuom hepinizi..
NeS
Sen dışardamı yürüyorsun canım
Betul sandim seni, pardon ecrincim, biliyosan sen yaz.. :)
NeS
Cnm hic uzulme vucudumuzu taniyoruz bu sekilde deekki sana yaramiyormus baska seylere yonelirsin dunde benm basima aynisi geldi bas donmesinden ayaga kalkalmiyodum esim cok kizdi hatta ben seni boyle seviyorum demelere getrdi de ben yemem:)) ben bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum ertesi gun norml.yiyorum abartmadan ama bunu yapmamdaki aamac kilo vermek degil midemi kucultmek onceden 60kilodan 52 ye boyle dusmustum mide kuculte kuculte aonra yiyemiyosun zaten..
Ecrincim bi gelsin deniyim gurultu olayina bakayim da once sonra lojmandan kovulma oykusu yazmiyim
Kizlar sabah 3 dlm cvdr ekmek az peynir nutella, oglen 1 yesil eksi tarcinli elma, aksamda 1 tbk lahanami yedim. Eve gelince 1 avuc sari leblebi, 3-5 tanede fistik ve findik yedim.. Simdi yuruyuse ciktim.. 1 saat gibi planliyorum.. Opuom hepinizi..NeS
Canım dikjat et kendine çok soor yapıyorsun az yiyırsun baygın düşersin :) bende bugün dukana başladım iyi gidiyor :))
Iyi yapiyorsun pisman olma, ondan biseycik olmaz canim:13:
Canim ben ezbere bilmiyorum, tek tek fittingo.com da bakiyorum. Bugünlük senin yerine baktimsen de merak etiklerini ordan bakabilirsin.
3 dlm cvdr ekmek: 221 cal
az peynir: 39 cal
nutella: 79 cal
elma: 113
1 tbk lahana: 149 cal
leblebi: 30gr 109 cal
5 fistik ve findik: 41 cal
TOPLAM : 750 calori
1 saat yuruyus: -307 cal
sabahirinç lapası+ salata
ara:biraz çikolata
öğle: badem leblebi fındık bir avuç kadar
akşam:nescafe 3 adet çubuk kraker
kızlar geçmişi okudum ama canım çok sıkkın cevap yazamadı tek tek kusuruma bakmayın.bu akşam spor yapmayacağım 2 gündür bayağı bir zorladım kendimi kaslarım ödem yapmasın.
Zeyas alkali beslenmeye ne dersin ne kadar yersek yiyelim alkali yicez biz az yiyoruz ama asidikmi alkalimi bilmiyoruz sonra niye kilo veremiyoruz diye söyleniyoruz kanınız ne kadar asidikse okadar vücuda yağ depoluyor yani kısaca şuan gündemde olan ph yükseltmeye calışıcaz ben ingiliz karbonatı aldım eczaneden onu içiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zeyas alkali beslenmeye ne dersin ne kadar yersek yiyelim alkali yicez biz az yiyoruz ama asidikmi alkalimi bilmiyoruz sonra niye kilo veremiyoruz diye söyleniyoruz kanınız ne kadar asidikse okadar vücuda yağ depoluyor yani kısaca şuan gündemde olan ph yükseltmeye calışıcaz ben ingiliz karbonatı aldım eczaneden onu içiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meyvali canım ben belli diyetlere bağlı kalamıyorum ne yazıkkikaratay dükan alkali vs belli kuralları olan diyetler bana göre değil malesef. diyet yaparken bağımsız olmayı, canım o gün ne isterse onu yemeyi seviyorum. mesela bu hafta sabahları pirinç lapası yiyorum ama haftaya kesin değiştiricem mesela. ama yapabilirsen sen iç işe yarıyor diyenler var. tecrübelerini bizimlede paylaşırsın grupta karbonat içen yok fikir olur.
Gunde bir bardak sebze suyu ic canim ben basladim gunde bir bardak kabak salatalik maydanoz marol suyu icine bir limon super oluyor tadi...
Evet bazen yuruyus bandinda korkuyorum dussem evde kimse yoook
Insallah canim zaten bu sabah 300 gr vermistim...
Alaca mrb yeni katıldım aranıza sormamda sakınca yoksa oglun özel egitim ögrencisi mi ögretmenim de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?