Eki Görüntüle 1039486 Eki Görüntüle 1039487 Eki Görüntüle 1039488 Kizlar bu benim oglum tabi fotolari yukleyebildiysemEki Görüntüle 1039485
Eki Görüntüle 1039486 Eki Görüntüle 1039487 Eki Görüntüle 1039488 Kizlar bu benim oglum tabi fotolari yukleyebildiysemEki Görüntüle 1039485
Cok tatli, MASALLAH
Kızleerr günaydın.
Ben kafayı yicem vallah
Şaka gibi salıngünü tartıda 87.4 gördüm aldırmadım
Dün 86,6 ydı yine
Bügun yine tartıldım 87.5 anlamıyorum noluyo?
Canim bu hafta benim de öyle. Oluyor ölye arasira, ya tartidandir, ya da vucudun bu hafta bu sekilde oynuyordur. ALDIRMA, sen yapman gerekeni yapmaya devam et derim bence En sonunda yaptiklarinin karsiligini vucudun seve seve gösterecek
Günaydın canım.zorluyorsa yapma canım doğru karar vermişsin vücudunun sesini dinle.günaydıınnn hatunlar güzel bir gün olması dileğiyle
bugun patates diyeti yapmayacam dün beni bayağııı zorladı gerçi bugun tartıda çok şükür kilo vermişim dün akşam yediğim çikolata korkuttu ama sabah yüzüm güldü ....daha sonra girer neler yiyeceğimi yazarım..
Poyraz günaydon canım ya bu hafta özellikle ikinizi tebrik ediyorum silkelenip kendimize geldik pes etmedikGünaydın fittingo hatunlarım
Naber, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir
Dün akşam yine 50 dk eliptik + 120 mekik yaptımÇok şükür ki artık dizlerim ağrısı geçti, gayet rahat yapıyorum eliptiğimi. Üstüne de 1 bardak light tarçınlı süt ve 1,5 lt su içtim.
Sabah kahvaltım da 1 çk tereyağlı salamlı yumurta.
Tartı düne göre -100 ü gösterdi, daha çok bekliyordum ama olsun adet şişliğimi de sayarsak hiç fena değil. Bekle beni cumartesi
Sanada günaydın dugu.tebrik ederimGünaydınnnnn,
Bugün tartıda 200 gr eksik çıktım yuppi:) sabah kahvaltımı ettim dünkü gibi şimdi kahve içeceğim
@alaca oğlun çok yakışıklıymış maşallah:)
Betülcüm sanada günaydın geçmiş olsun idrar ne söktürür bilmiyorum canım mallesef.oturmaya gidiyomuşsun bugün dikkat edeceğine eminim.nekadar şanslısın bizim burda kimse kimseye hoşgelsine falan gitmiyor.oturma gün gibi şeyler yapmak imkansız diyet yaparken iyi oluyor ama normal zamanda çok sıkıcı bir ortamım var imrendim valla. Bende gelebilirmiyiiiiimHayirli sabahlar dostlar,
Sabah yürüyüsümü yaptim, ama adamin biri pat diye yanimiza gelip yapisinca, parktaki 10 dk hareketlerimi yapamadim, SiNiR OLDUMBazi erkeler cok rahatsiz edici olabiliyor, bu da öye biriydi Neyse yarin yaparim insallah.
Apartmanimiza yeni bir gelin gelmisti, bugün ona hosgeldine gidiyoruz. Orada güzel seyler olacagini düsünüyorum, ve su an karnim homurdansada kahvalti yapmak istemiyorumTabiki cok abartmiyacagim,,,, insallah Olmadi aksam yine yürüyüse giderim
KIZLAR; iki gündür cok su icmeme ragmen lavaboya gitmiyorum, bugün sabah uyadnigimdan beri kendimi sis hissediyorum. IDRAR SÖKTÜRÜCÜ ne tavsiye ederseniz kendi tecrübelerinizden
Canım olur böyle şeyler dün belkide öncki günden fazla yedin.yada ödem tuttu vücudun.ama böyle oymaları takma kafana sen önüne bak ve devam et.Kızleerr günaydın.
Ben kafayı yicem vallah
Dün 86,6 ydı yine
Bizim gruptan ayrılıyosun desene masum bu hafta hadi darısı başıma .haftaya geliyorum yanınıza bende inş.günaydınnnnnnnn
geçmişi okuyamaıdm kızlar, regli oldum ve işe geldim nefret eidyorum regliyken işe gelmektenn(
dün duşa girerken bi tartılayım dedim. 70.1 geldimc.tesi sabah 70 .0 olan kilom akşamın o saatinde 70.1 çıktı
demekki gidiyor kilocularım
ama fena bir kabzlık var bugü n akşam sütü ısıtıp içine kaysı dograyıp yiycemm
Günaydın canım.zorluyorsa yapma canım doğru karar vermişsin vücudunun sesini dinle.
Poyraz günaydon canım ya bu hafta özellikle ikinizi tebrik ediyorum silkelenip kendimize geldik pes etmedik
Sanada günaydın dugu.tebrik ederim
Betülcüm sanada günaydın geçmiş olsun idrar ne söktürür bilmiyorum canım mallesef.oturmaya gidiyomuşsun bugün dikkat edeceğine eminim.nekadar şanslısın bizim burda kimse kimseye hoşgelsine falan gitmiyor.oturma gün gibi şeyler yapmak imkansız diyet yaparken iyi oluyor ama normal zamanda çok sıkıcı bir ortamım var imrendim valla. Bende gelebilirmiyiiiiim
Canım olur böyle şeyler dün belkide öncki günden fazla yedin.yada ödem tuttu vücudun.ama böyle oymaları takma kafana sen önüne bak ve devam et.
Bizim gruptan ayrılıyosun desene masum bu hafta hadi darısı başıma .haftaya geliyorum yanınıza bende inş.
Tamam semo cok sagol uygulayacam insaallah peki buskuvitleride cikarsbilirmiyim? ]
ellerine sağlık çok güzel olmuş canım inş. kendimi 2ayın sonunda 5 grupda görürüm inş.....
hehe az kaldi sana 2 haftaya atlarsin grupsemocum 10 numara 5 yıuldız olmuş canikom ellerine sağlık yeni
hedefim grup atlamak gelcem yanınıza az kaldı
evet guzel özetledin canim, kosarak gelmeliyiz. Bende dün yuruyusu basariyla tamamladim, kilo vermeyi hizlandirmak adina guzel bir baslangic oldu3-4 kilo kaldı hayırlısı arkamdan koşarak gelmenizi isterim bu konular üzerinede konuşmalıyız
uygula canim, cok az yiyerek devam edemezsin kitliga girmenden korkuyorum...Semo o listeyi uygulayacam inşaallah allah razı olsun sizden:) ha bide kızlar 60 gr et bi avuc kadar mı hemen hemen ?
Semos harika bir liste yapmissin ellerine saglikkk artik emzirmiyorum canm ama hala diyet moduna giremedim cocuga bakmaktan zor yemek yapiyorum bide diyet yaptgmda yetersiz kaliyo bu cocuga bakmak icin uc tane benden olsa anca yeterizbide bnm migrenim var ac kalinca mahvoluyorum su kosu bandi gelsin basari oykusu yazicam fotografli
betulcum sen benim listeye gelirsin ordan 3 e 4 e zip zip ziplarsin ne Zeyas kalir ne de benZeyasi da tek hamlede yedim yalniz rakipp
Kızleerr günaydın.
Ben kafayı yicem vallah
Dün 86,6 ydı yine
Günaydın herkese.bugün itibari ile pirinç lapasını bıraktım kızlar ama çok faydasını gördüm geçen hafta çarşamba 73,6 çıkmıştım bugün 70.9 .sıkıldım artık pirinçten yumurtaya döndüm bugün.ama arada yaparım kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?