Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar bu benim oglum tabi fotolari yukleyebildiysem

Son düzenleme:
günaydıınnn hatunlar güzel bir gün olması dileğiyle

bugun patates diyeti yapmayacam dün beni bayağııı zorladı gerçi bugun tartıda çok şükür kilo vermişim dün akşam yediğim çikolata korkuttu ama sabah yüzüm güldü ....daha sonra girer neler yiyeceğimi yazarım..

Günaydın fittingo hatunlarım

Naber, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir

Dün akşam yine 50 dk eliptik + 120 mekik yaptım Çok şükür ki artık dizlerim ağrısı geçti, gayet rahat yapıyorum eliptiğimi. Üstüne de 1 bardak light tarçınlı süt ve 1,5 lt su içtim.

Sabah kahvaltım da 1 çk tereyağlı salamlı yumurta.

Tartı düne göre -100 ü gösterdi, daha çok bekliyordum ama olsun adet şişliğimi de sayarsak hiç fena değil. Bekle beni cumartesi

Günaydınnnnn,
Bugün tartıda 200 gr eksik çıktım yuppi:) sabah kahvaltımı ettim dünkü gibi şimdi kahve içeceğim
@alaca oğlun çok yakışıklıymış maşallah:)

Hayirli sabahlar dostlar,
Sabah yürüyüsümü yaptim, ama adamin biri pat diye yanimiza gelip yapisinca, parktaki 10 dk hareketlerimi yapamadim, SiNiR OLDUM Bazi erkeler cok rahatsiz edici olabiliyor, bu da öye biriydi Neyse yarin yaparim insallah.

Apartmanimiza yeni bir gelin gelmisti, bugün ona hosgeldine gidiyoruz. Orada güzel seyler olacagini düsünüyorum, ve su an karnim homurdansada kahvalti yapmak istemiyorum Tabiki cok abartmiyacagim,,,, insallah Olmadi aksam yine yürüyüse giderim

KIZLAR; iki gündür cok su icmeme ragmen lavaboya gitmiyorum, bugün sabah uyadnigimdan beri kendimi sis hissediyorum. IDRAR SÖKTÜRÜCÜ ne tavsiye ederseniz kendi tecrübelerinizden

Cok tatli, MASALLAH
Hastaliklar konusunda malesef bilgim yok, bundan dolayi sadece cocugunun sosyal gelisimi konusunda seninle fikrimi paylasmak istiyorum.
Canim zannimca Türkiyede yasiyorsun, aksi takdirde yurtdisinda desteksiz birakmamalari lazim. Eger Tr de yasiyorsan, bir desktek kurumu bulmak zor olabilir, özellikle büyük sehir de degilsen. Egitimci olarak sana tavsiye ebilecegim bir sey; lütfen kendinizi eve kapatmayin- normal ilimler (mat, fen, türkce, ing vs. ) ileriki yaslarda da elde edilir. Ama sosyallik, insan iliskileri,, kendini kabul etme, ifade etme gibi özellikler cocukken sekillenir. Bundan dolayi baharda geldi, elinden gelebiliyorsa parklara gidin ve günün 3-4 saatini öyle gecirmeye özen gösterin. Orada oynasin, konussun, kossun- yeni yeni insanlarla iletisimde olsun. Bu hem onun gelisimi, hem de senin psikolojin icin cok önemli. Rabbim öncelilkle sabir ve sonrasinda hayirli adimlar atmanda sana güc, kuvvet versin.

Kızleerr günaydın.

Ben kafayı yicem vallah
Şaka gibi salıngünü tartıda 87.4 gördüm aldırmadım

Dün 86,6 ydı yine
Bügun yine tartıldım 87.5 anlamıyorum noluyo?

günaydınnnnnnnn

geçmişi okuyamaıdm kızlar, regli oldum ve işe geldim nefret eidyorum regliyken işe gelmektenn(
dün duşa girerken bi tartılayım dedim. 70.1 geldim c.tesi sabah 70 .0 olan kilom akşamın o saatinde 70.1 çıktı
demekki gidiyor kilocularım

ama fena bir kabzlık var bugü n akşam sütü ısıtıp içine kaysı dograyıp yiycemm

Kızleerr günaydın.

Ben kafayı yicem vallah

Dün 86,6 ydı yine

Canim bu hafta benim de öyle. Oluyor ölye arasira, ya tartidandir, ya da vucudun bu hafta bu sekilde oynuyordur. ALDIRMA , sen yapman gerekeni yapmaya devam et derim bence En sonunda yaptiklarinin karsiligini vucudun seve seve gösterecek

Canim bu hafta benim de öyle. Oluyor ölye arasira, ya tartidandir, ya da vucudun bu hafta bu sekilde oynuyordur. ALDIRMA , sen yapman gerekeni yapmaya devam et derim bence En sonunda yaptiklarinin karsiligini vucudun seve seve gösterecek

Insaallah ya sinirden 1.5 saattir yuruyus yapiyon 4 3.5 km

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün akşam tam 1 saat tempolu yürüdüm 6,2 de 600 kalori 6 km yazayıyordu yürüyüş bandında dukan yapıyorum bugünde protein ağılıklı beslenecem kendimi mutlu hissediyorum c.tesi ---- görcem inş. :))

Günaydın canım.zorluyorsa yapma canım doğru karar vermişsin vücudunun sesini dinle.
Poyraz günaydon canım ya bu hafta özellikle ikinizi tebrik ediyorum silkelenip kendimize geldik pes etmedik
Günaydınnnnn,
Bugün tartıda 200 gr eksik çıktım yuppi:) sabah kahvaltımı ettim dünkü gibi şimdi kahve içeceğim
@alaca oğlun çok yakışıklıymış maşallah:)
Sanada günaydın dugu.tebrik ederim
Betülcüm sanada günaydın geçmiş olsun idrar ne söktürür bilmiyorum canım mallesef.oturmaya gidiyomuşsun bugün dikkat edeceğine eminim.nekadar şanslısın bizim burda kimse kimseye hoşgelsine falan gitmiyor.oturma gün gibi şeyler yapmak imkansız diyet yaparken iyi oluyor ama normal zamanda çok sıkıcı bir ortamım var imrendim valla. Bende gelebilirmiyiiiiim
Kızleerr günaydın.

Ben kafayı yicem vallah

Dün 86,6 ydı yine
Canım olur böyle şeyler dün belkide öncki günden fazla yedin.yada ödem tuttu vücudun.ama böyle oymaları takma kafana sen önüne bak ve devam et.
Bizim gruptan ayrılıyosun desene masum bu hafta hadi darısı başıma .haftaya geliyorum yanınıza bende inş.

Öyle yapmam gerek ]

Günaydın bende 40 dk yürüdüm saglam bir kahvaltı yaptım bol yeşillikli herkes spor yapıyo mu bana mı öyle geliyo birde en son yemegi beste mi altıda mı yiyosunuz ALACA masallah ogluna sana da Allah sabırlarıb en büyüğünü versin

Günaydın herkese.bugün itibari ile pirinç lapasını bıraktım kızlar ama çok faydasını gördüm geçen hafta çarşamba 73,6 çıkmıştım bugün 70.9 .sıkıldım artık pirinçten yumurtaya döndüm bugün.ama arada yaparım kesinlikle.

Tamam semo cok sagol uygulayacam insaallah peki buskuvitleride cikarsbilirmiyim? ]

bence biskuvitlerin yerine, yogurt ye

ellerine sağlık çok güzel olmuş canım inş. kendimi 2ayın sonunda 5 grupda görürüm inş.....

simdi herkes grup atlama derdine düstu, ahhh bende bi alt gruba atlayabilsem

semocum 10 numara 5 yıuldız olmuş canikom ellerine sağlık yeni
hedefim grup atlamak gelcem yanınıza az kaldı
hehe az kaldi sana 2 haftaya atlarsin grup

3-4 kilo kaldı hayırlısı arkamdan koşarak gelmenizi isterim bu konular üzerinede konuşmalıyız
evet guzel özetledin canim, kosarak gelmeliyiz. Bende dün yuruyusu basariyla tamamladim, kilo vermeyi hizlandirmak adina guzel bir baslangic oldu

Semo o listeyi uygulayacam inşaallah allah razı olsun sizden:) ha bide kızlar 60 gr et bi avuc kadar mı hemen hemen ?
uygula canim, cok az yiyerek devam edemezsin kitliga girmenden korkuyorum...
60 gram et evet, avuc ici kadar ha dikkat :) el kadar degil

uyku duzeni yemek duzeni yola girmeden, sende rahat edemezsin bence canim. Kendini ona odakla bence, belirli saatlerde uyut ve besle bebegi oda zamanla o saatlere uyum saglayacaktir. Sende rahat edersin o zaman...
Oleyyy, tamam canim basari oykunu bekliyoruz 4 gozle insallah.

Kızleerr günaydın.
Ben kafayı yicem vallah
Dün 86,6 ydı yine

Antepish ya bir yerlerde bir seyleri yanlis yapiyorsun .... yada vucudun ödeme cokmu yatkiN? yada dün cokmu spor yaptin?
Senin kan grubun neydi tatlim???

zeyas sen sabah pirinç laapsı yedin öglen ve akşam yemeidn dimi
ama yine iyi kilo vermişisn cnm çünkü lapa günü lapadan başka bir şey yendiginde pilav yemiş gibi oluyorsunuz
diyordu yapanlar bende dönem dönem yaparım ama sadece lapa yerim 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…