Günaydın canım.zorluyorsa yapma canım doğru karar vermişsin vücudunun sesini dinle.
Poyraz günaydon canım ya bu hafta özellikle ikinizi tebrik ediyorum silkelenip kendimize geldik pes etmedik
Sanada günaydın dugu.tebrik ederim
Betülcüm sanada günaydın geçmiş olsun idrar ne söktürür bilmiyorum canım mallesef.oturmaya gidiyomuşsun bugün dikkat edeceğine eminim.nekadar şanslısın bizim burda kimse kimseye hoşgelsine falan gitmiyor.oturma gün gibi şeyler yapmak imkansız diyet yaparken iyi oluyor ama normal zamanda çok sıkıcı bir ortamım var imrendim valla. Bende gelebilirmiyiiiiim
Canım olur böyle şeyler dün belkide öncki günden fazla yedin.yada ödem tuttu vücudun.ama böyle oymaları takma kafana sen önüne bak ve devam et.
Bizim gruptan ayrılıyosun desene masum bu hafta hadi darısı başıma .haftaya geliyorum yanınıza bende inş.
Günaydın herkese.bugün itibari ile pirinç lapasını bıraktım kızlar ama çok faydasını gördüm geçen hafta çarşamba 73,6 çıkmıştım bugün 70.9 .sıkıldım artık pirinçten yumurtaya döndüm bugün.ama arada yaparım kesinlikle.
BİRAZ UZUN AMA TÜM ARKADAŞLAR İÇİN FAYDALI OLABİLİR 2 AYDA 10 KİLOLUK KAYIP.....
boyum 1,70 günlük kalorilerim 700 en fazla 800 dür geneli 700 ün altında da kalır
2 ve 3 günde bir beslenme tarzımı değişirim
yani 3gün protein ağırlıklı yiyorsam 3 gün priniç lapası yaparım
veya sabah yumurta yerim öğlen bardak çorba akşam sebze üzerine yoğurt (karnıbahar ,ıspanak)
genelde bol acılı yerim yumurta da dahil metabolizmamın hızlanması için
karabugday yedim bazı haftalar 3 gün üstüste
abur cubur hiç yemedim kaçamaklarım 2 çok çok az olmuştur.
meyvede yemedim açıkçası hasta olduğumda portakal yemiştim arada sırada da elma yerim
lıgt süt içerim bol bol bitki çayı hiç içmedim
nescafe içerim metabolizmamın hızlanması için türk kahvesi içerim kahvaltı üstüne hazmı kolay olması için
kangrubuma göre beslenmeye çalışırım
kuruyemiş yemem çünkü b grubuna cevizden başkası yaramıyor bende yemiyorum
bu arada sporda hiç yapmadım son 2 gündür yürüyorum
ama bi çok şeye hayır dedim
karşımda 1 büyük pizza yendi ben çay içtim
şu an aklıma gelenler bunlar bu ara sakıza takıldım onun sebebini bugün yazdım
genelde yaptıklarımı ilk önce deneyip yarar görüp arkadaşlara tavsiye ediyorum
hafta sonu 59,20 çıkmıştım bugün sabah 58,60 çıktım tartıya henüz 3 gün var kaybettiğim rakam kiloma göre iyi -600 3günde önümde 1 kiloyu geçebilirim,
ama sebebide şudur 2 hafta boyunca -500 gram verdim ama sonraki haftalarda iyi vereceğimide bildiğim hiç umutsuzlanmadım hırsımdan ve gayretimden hiçbirşey kaybetmedim arkadaşlar az çok bilirler umarım az çok faydalı olmuştur.
zeyas sen sabah pirinç laapsı yedin öglen ve akşam yemeidn dimi
ama yine iyi kilo vermişisn cnm çünkü lapa günü lapadan başka bir şey yendiginde pilav yemiş gibi oluyorsunuz
diyordu yapanlar bende dönem dönem yaparım ama sadece lapa yerim 2 gün
YENI KIZLAR? ESKI KIZLAR? bakin derin in yazisini alinti yapiyorum, herkes yine okusun diye :-D
Derin herseyi burda ince ince, tek tek anlatmis. Iyi okuyun tekrar okuyun, yine okuyun.
Ben oyle yaptim, hepsini kulagima küpe yaptimmmmm.
Semosss bomba gibi geliyorrr, cekilinnnn
bence biskuvitlerin yerine, yogurt ye
simdi herkes grup atlama derdine düstu, ahhh bende bi alt gruba atlayabilsem
hehe az kaldi sana 2 haftaya atlarsin grup
evet guzel özetledin canim, kosarak gelmeliyiz. Bende dün yuruyusu basariyla tamamladim, kilo vermeyi hizlandirmak adina guzel bir baslangic oldu
uygula canim, cok az yiyerek devam edemezsin kitliga girmenden korkuyorum...
60 gram et evet, avuc ici kadar ha dikkat :) el kadar degil
uyku duzeni yemek duzeni yola girmeden, sende rahat edemezsin bence canim. Kendini ona odakla bence, belirli saatlerde uyut ve besle bebegi oda zamanla o saatlere uyum saglayacaktir. Sende rahat edersin o zaman...
Oleyyy, tamam canim basari oykunu bekliyoruz 4 gozle insallah.
Antepish ya bir yerlerde bir seyleri yanlis yapiyorsun .... yada vucudun ödeme cokmu yatkiN? yada dün cokmu spor yaptin?
Senin kan grubun neydi tatlim???
Aglamak istiyorum Aranizda ne kaadaaar geride oldugum ortaya cikti
Saka bir yana, Semocum sahane düsünmüssün, elleri saglik canimsimdiden motiveme motive eklendi Bekle 70küsür geliyorummmmmmmm
Alaca canım maşallah oğluna, Allah bağışlasın. Sen nerede yaşıyordun canım? Kesinlikle özel bir eğitim alması gerekiyor, nasıl bişey yapamıyorlar, acayip sinir oldum valla.
Maşallahhhhhhhhh]
Günaydınnnnn,
Bugün tartıda 200 gr eksik çıktım yuppi:) sabah kahvaltımı ettim dünkü gibi şimdi kahve içeceğim
@alaca oğlun çok yakışıklıymış maşallah:)
Hayirli sabahlar dostlar,
Sabah yürüyüsümü yaptim, ama adamin biri pat diye yanimiza gelip yapisinca, parktaki 10 dk hareketlerimi yapamadim, SiNiR OLDUMBazi erkeler cok rahatsiz edici olabiliyor, bu da öye biriydi Neyse yarin yaparim insallah.
Apartmanimiza yeni bir gelin gelmisti, bugün ona hosgeldine gidiyoruz. Orada güzel seyler olacagini düsünüyorum, ve su an karnim homurdansada kahvalti yapmak istemiyorumTabiki cok abartmiyacagim,,,, insallah Olmadi aksam yine yürüyüse giderim
KIZLAR; iki gündür cok su icmeme ragmen lavaboya gitmiyorum, bugün sabah uyadnigimdan beri kendimi sis hissediyorum. IDRAR SÖKTÜRÜCÜ ne tavsiye ederseniz kendi tecrübelerinizden
Cok tatli, MASALLAH
Hastaliklar konusunda malesef bilgim yok, bundan dolayi sadece cocugunun sosyal gelisimi konusunda seninle fikrimi paylasmak istiyorum.
Canim zannimca Türkiyede yasiyorsun, aksi takdirde yurtdisinda desteksiz birakmamalari lazim. Eger Tr de yasiyorsan, bir desktek kurumu bulmak zor olabilir, özellikle büyük sehir de degilsen. Egitimci olarak sana tavsiye ebilecegim bir sey; lütfen kendinizi eve kapatmayin- normal ilimler (mat, fen, türkce, ing vs. ) ileriki yaslarda da elde edilir. Ama sosyallik, insan iliskileri,, kendini kabul etme, ifade etme gibi özellikler cocukken sekillenir. Bundan dolayi baharda geldi, elinden gelebiliyorsa parklara gidin ve günün 3-4 saatini öyle gecirmeye özen gösterin. Orada oynasin, konussun, kossun- yeni yeni insanlarla iletisimde olsun. Bu hem onun gelisimi, hem de senin psikolojin icin cok önemli. Rabbim öncelilkle sabir ve sonrasinda hayirli adimlar atmanda sana güc, kuvvet versin.
oğlun çok tatlı maşallah allah bağışlasın canım
Alacaalaca maşallah oğluşuna canım rabbim yardımcın olsun
Epinize iyi dileklerinizden dolayi tesekurlerGünaydın bende 40 dk yürüdüm saglam bir kahvaltı yaptım bol yeşillikli herkes spor yapıyo mu bana mı öyle geliyo birde en son yemegi beste mi altıda mı yiyosunuz ALACA masallah ogluna sana da Allah sabırlarıb en büyüğünü versin
YENI KIZLAR? ESKI KIZLAR? bakin derin in yazisini alinti yapiyorum, herkes yine okusun diye :-D
Derin herseyi burda ince ince, tek tek anlatmis. Iyi okuyun tekrar okuyun, yine okuyun.
Ben oyle yaptim, hepsini kulagima küpe yaptimmmmm.
Semosss bomba gibi geliyorrr, cekilinnnn
Epinize iyi dileklerinizden dolayi tesekurler
Betul canim evet yurtdisindayim pariste ama malesef cok kalabalik gitike artan engeli coculara paris cevap olamiyor yetersiz kaliyor almanya isicre yani diger avrupa ulkeleri bu konuda daha iyi ama firansa ozeliklede pariscok yetersiz benimdrumumda yani airi hareketl olmasi rahatsizliginin yaninda olumsuz netice almamiza neden oluyor gecen yil normal okula haftani uc gunu bir bucuk saat yardimciyla giiyord u yil hftata ikigun birer saat gidiyordu orada buokulyuzunde biti azdi ama ic degilse cocuk goryordu simdi ondanda lduk yeniden yardimci blmakzaman alir simdide oglum icin en uygun yeri bulacm pesini birakmiyaca normald yibasinda bilet almistim oglumlaturkiyede birsey olurmu diyedenemeye gelecekim iyi sonuc alsaydim oraya yerlesecektim ama bizimle ilgilenen kurum ucay iinde bawere muhakak cozum bulacagizbu sefer bekle diye israr etiler sayetgider ordada olmasa budaki dosyanda bizden cikiyor gelince zaman kayi yasarsin dediler bende bkledim gercekten ck ugrastilar beraber dokturuylay pisokomotrisiyani piskiyatrisi etukatrist hep beraber ygun calistik cabaladik ama sonuc sifir
Bide betul oglum evde kalmayisevmez sureklu disardayiz pata cafedeyadatrede ama oglumun ocuklarla iti zaman gcirmes lazim az zaman gecirdigi icin uyum sorunu yasadimi dovuyor buyudukcde daha zor iluyor
Neyse birgunhepsi gecer insalah
A rh positiv ....
Canım bende harfi harfine okudum ve derslerimi aldım.kız semoş kilomuz yakın olsaydı keşke bir an hırs yaptım seni geçmek geldi içimdenama yetişmem imkansız sana.
Günaydın herkese.bugün itibari ile pirinç lapasını bıraktım kızlar ama çok faydasını gördüm geçen hafta çarşamba 73,6 çıkmıştım bugün 70.9 .sıkıldım artık pirinçten yumurtaya döndüm bugün.ama arada yaparım kesinlikle.
Hayirli sabahlar dostlar,
Sabah yürüyüsümü yaptim, ama adamin biri pat diye yanimiza gelip yapisinca, parktaki 10 dk hareketlerimi yapamadim, SiNiR OLDUMBazi erkeler cok rahatsiz edici olabiliyor, bu da öye biriydi Neyse yarin yaparim insallah.
Apartmanimiza yeni bir gelin gelmisti, bugün ona hosgeldine gidiyoruz. Orada güzel seyler olacagini düsünüyorum, ve su an karnim homurdansada kahvalti yapmak istemiyorumTabiki cok abartmiyacagim,,,, insallah Olmadi aksam yine yürüyüse giderim
KIZLAR; iki gündür cok su icmeme ragmen lavaboya gitmiyorum, bugün sabah uyadnigimdan beri kendimi sis hissediyorum. IDRAR SÖKTÜRÜCÜ ne tavsiye ederseniz kendi tecrübelerinizden
Cok tatli, MASALLAH
Hastaliklar konusunda malesef bilgim yok, bundan dolayi sadece cocugunun sosyal gelisimi konusunda seninle fikrimi paylasmak istiyorum.
Canim zannimca Türkiyede yasiyorsun, aksi takdirde yurtdisinda desteksiz birakmamalari lazim. Eger Tr de yasiyorsan, bir desktek kurumu bulmak zor olabilir, özellikle büyük sehir de degilsen. Egitimci olarak sana tavsiye ebilecegim bir sey; lütfen kendinizi eve kapatmayin- normal ilimler (mat, fen, türkce, ing vs. ) ileriki yaslarda da elde edilir. Ama sosyallik, insan iliskileri,, kendini kabul etme, ifade etme gibi özellikler cocukken sekillenir. Bundan dolayi baharda geldi, elinden gelebiliyorsa parklara gidin ve günün 3-4 saatini öyle gecirmeye özen gösterin. Orada oynasin, konussun, kossun- yeni yeni insanlarla iletisimde olsun. Bu hem onun gelisimi, hem de senin psikolojin icin cok önemli. Rabbim öncelilkle sabir ve sonrasinda hayirli adimlar atmanda sana güc, kuvvet versin.
Canım, allah sabır ve kuvvet versin.. Dediğin gibi peşini bırakma, elinden geleni yap..Hepinize gunaydinlar kizlarbendekavaltimi yaptim bugundahada dikat etmem lazim az kaldi cumartesiye
aaah ANTEPISH benim kan grubundansin,
süt bizim gruba hic iyi gelmiyor. Hatta kilo aldiriyor.
kirmizi et bize hiiiiiccc iyi gelmiyor, vucut bunu sindirirken cok fazla energi kaybediyor, zor sindiriyor. Yorgun dusmemize sebeb oluyor.
siyah cayda bize iyi gelmiyor canim. Kahve ve yesil cay cok iyi geliyor.
Sebze agirlikli beslenmemiz vucudumuz icin en sagliklisi.
Balik ve tavukta yine iyi geliyor bize.
Meyvelerden ananas bize en iyisi, diger meyvelerde iyi.
Yogurt iyi.
Peynir cokta iyi degil.
Yumurtada iyi.
kilomuz yakinya canim, ben en son listede 68.7 kiloydum.. istersen beni yakalayabilirsin.
Peki semomm bu ugulamaya calistim listedi etleri neyapim :2: ? Bende okumustum kirmizi et yaramiyor .. Nasil yapsam ? Yogurt iyise iyi yogurt yicem bol bol ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?