Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

evete cnm inşallahh 6 lard aolucam aslında kafamı kullansaydım şimdi 5 lerdeydim nerdeyse(

Günaydın Zeyascım

Dönüşümüz muhteşem oldu kesinlikle Kocaman bir aferin bize

YENI KIZLAR? ESKI KIZLAR? bakin derin in yazisini alinti yapiyorum, herkes yine okusun diye :-D
Derin herseyi burda ince ince, tek tek anlatmis. Iyi okuyun tekrar okuyun, yine okuyun.
Ben oyle yaptim, hepsini kulagima küpe yaptimmmmm.
Semosss bomba gibi geliyorrr, cekilinnnn

Masum lapa harici meyve neskafe ve kuruyemiş tükettim diğer öğünlerde.çok az yedim 700 kaloriyi geçmedim. Pirinç yemeyip yumurta yesemde vetirdim belki ama pirinç beni çok tok tuttu hiç zorlanmadım. bide kıvırcık lahana vs ekleyince koca bir leğen oluyodu gözümde doyuyodu. Lapa diyeti yapmadım aslında pirinci bir öğüün olarak tükettim.şükür işe yaradı.

Canım bende harfi harfine okudum ve derslerimi aldım.kız semoş kilomuz yakın olsaydı keşke bir an hırs yaptım seni geçmek geldi içimden ama yetişmem imkansız sana.

A rh positiv ....

Aglamak istiyorum Aranizda ne kaadaaar geride oldugum ortaya cikti
Saka bir yana, Semocum sahane düsünmüssün, elleri saglik canim simdiden motiveme motive eklendi Bekle 70küsür geliyorummmmmmmm

valla kizlar listeyi begendiginize cok sevindim, sende en kisa zamanda grup atlarsin insallah canim

Alaca canım maşallah oğluna, Allah bağışlasın. Sen nerede yaşıyordun canım? Kesinlikle özel bir eğitim alması gerekiyor, nasıl bişey yapamıyorlar, acayip sinir oldum valla.

Maşallahhhhhhhhh]

Günaydınnnnn,
Bugün tartıda 200 gr eksik çıktım yuppi:) sabah kahvaltımı ettim dünkü gibi şimdi kahve içeceğim
@alaca oğlun çok yakışıklıymış maşallah:)

oğlun çok tatlı maşallah allah bağışlasın canım

Alacaalaca maşallah oğluşuna canım rabbim yardımcın olsun

Epinize iyi dileklerinizden dolayi tesekurler
Betul canim evet yurtdisindayim pariste ama malesef cok kalabalik gitike artan engeli coculara paris cevap olamiyor yetersiz kaliyor almanya isicre yani diger avrupa ulkeleri bu konuda daha iyi ama firansa ozeliklede pariscok yetersiz benimdrumumda yani airi hareketl olmasi rahatsizliginin yaninda olumsuz netice almamiza neden oluyor gecen yil normal okula haftani uc gunu bir bucuk saat yardimciyla giiyord u yil hftata ikigun birer saat gidiyordu orada buokulyuzunde biti azdi ama ic degilse cocuk goryordu simdi ondanda lduk yeniden yardimci blmakzaman alir simdide oglum icin en uygun yeri bulacm pesini birakmiyaca normald yibasinda bilet almistim oglumlaturkiyede birsey olurmu diyedenemeye gelecekim iyi sonuc alsaydim oraya yerlesecektim ama bizimle ilgilenen kurum ucay iinde bawere muhakak cozum bulacagizbu sefer bekle diye israr etiler sayetgider ordada olmasa budaki dosyanda bizden cikiyor gelince zaman kayi yasarsin dediler bende bkledim gercekten ck ugrastilar beraber dokturuylay pisokomotrisiyani piskiyatrisi etukatrist hep beraber yogun calistik cabaladik ama sonuc sifir
Bide betul oglum evde kalmayi sevmez sureklu disardayiz parkta cafede yada trende ama oglumun ocuklarla zaman gcirmes lazim az zaman gecirdigi icin uyum sorunu yasadi mi dovuyor buyudukcde daha zor iluyor
Neyse birgunhepsi gecer insalah

Son düzenleme:

derin bünyesini çözümüş bütün mesele bu aslınd abünyeyi çözmek
mesela bana ekmek yaramıyor. bazı arkadaşlaırm ekmek yerine ogğn kek poça simit yiyerek gerçiriyorlar ama
ben hep dikkatliyim çünkü yedigimde vucudum sinyal veriyor şekerli şeyler yediigmdede şişiyorum hemenn ..
bir porisyon meyve yiyorum günde sadece gib gib gibi

cnm allah yardımcın olsun .. bir çözümü olur inşş

Hepinize gunaydinlar kizlarbendekavaltimi yaptim bugundahada dikat etmem lazim az kaldi cumartesiye

A rh positiv ....

aaah ANTEPISH benim kan grubundansin,
süt bizim gruba hic iyi gelmiyor. Hatta kilo aldiriyor.
kirmizi et bize hiiiiiccc iyi gelmiyor, vucut bunu sindirirken cok fazla energi kaybediyor, zor sindiriyor. Yorgun dusmemize sebeb oluyor.
siyah cayda bize iyi gelmiyor canim. Kahve ve yesil cay cok iyi geliyor.
Sebze agirlikli beslenmemiz vucudumuz icin en sagliklisi.
Balik ve tavukta yine iyi geliyor bize.
Meyvelerden ananas bize en iyisi, diger meyvelerde iyi.
Yogurt iyi.
Peynir cokta iyi degil.
Yumurtada iyi.

Canım bende harfi harfine okudum ve derslerimi aldım.kız semoş kilomuz yakın olsaydı keşke bir an hırs yaptım seni geçmek geldi içimden ama yetişmem imkansız sana.

kilomuz yakinya canim, ben en son listede 68.7 kiloydum.. istersen beni yakalayabilirsin.

Sana OHAAA demek istiyorum yaaa.. 1 haftada 2,70 süper tatlım, ne biçim farketmiş..
öncesinde regl gibi bi durumun varmıydı, şişkinlikle birliktrmi o kadar kaybettin acaba? Eğer değilse süper walla.. tebrik ederim..

kızlar bende çok fena kabızlık var ya,
hep vardı ama bukadar olmadı ne yapsma olmuyor 2 haftadır çok kötüyüm
kilomda bu yüzdne gitmiyor olabilir

Canım idrar ve ödem söktürücü maydanoz ve limon suyu süper şuan ben de içiyorum.. maydanoz 15 -17 sap kaynar suda 15 dakika kaynat sonra içine bir lmon sık iç süper...

Hepinize gunaydinlar kizlarbendekavaltimi yaptim bugundahada dikat etmem lazim az kaldi cumartesiye
Canım, allah sabır ve kuvvet versin.. Dediğin gibi peşini bırakma, elinden geleni yap..
Türkiyede ki durumları araştırdınmı, yada yakın diğer avrupa ülkelerini?
Bu arada Allah bağışlasın, çok yakışıklıymış paşamız..

süper kilo vermişsin canım pirinç affedersin kabızlık yapmadı mı ben yaptım kabız oldum ..bu yüzden esmer bulgurdan yapıyorum bende...

Peki semomm bu ugulamaya calistim listedi etleri neyapim :2: ? Bende okumustum kirmizi et yaramiyor .. Nasil yapsam ? Yogurt iyise iyi yogurt yicem bol bol ..

Peki semomm bu ugulamaya calistim listedi etleri neyapim :2: ? Bende okumustum kirmizi et yaramiyor .. Nasil yapsam ? Yogurt iyise iyi yogurt yicem bol bol ..

et degişim listesine göre yiyebilirisn cnm
mesela köfte, peynir, balık yumurta,
yer degiştirebilirsin

Anaaaaa simsi lavaboyaa gitim regl olmusum oh bee
Insallah tartiya olumsuz yansimaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…