günaydıınnn hatunlar güzel bir gün olması dileğiyle
bugun patates diyeti yapmayacam dün beni bayağııı zorladı gerçi bugun tartıda çok şükür kilo vermişim dün akşam yediğim çikolata korkuttu ama sabah yüzüm güldü ....daha sonra girer neler yiyeceğimi yazarım..
canım 5 günde 71,2 den 73,6 ya çıktım bir anda aldığım için canım heralde çabuk gitti diye düşünüyorum.Sana OHAAA demek istiyorum yaaa.. 1 haftada 2,70 süper tatlım, ne biçim farketmiş..
öncesinde regl gibi bi durumun varmıydı, şişkinlikle birliktrmi o kadar kaybettin acaba? Eğer değilse süper walla.. tebrik ederim..
kızlar bende çok fena kabızlık var ya,
hep vardı ama bukadar olmadı ne yapsma olmuyor 2 haftadır çok kötüyüm
kilomda bu yüzdne gitmiyor olabilir
canım 5 günde 71,2 den 73,6 ya çıktım bir anda aldığım için canım heralde çabuk gitti diye düşünüyorum.
bitki çayı içiyomusun masum bana elma krom çayı çok iyi geliyor doğadanın. tavsiye edebilirim
günaydın canım o kadar spor yapıyorsun küçücük bir çikolatada bişey olmamış bak :)
form çay içiyordum birde keten tohumu kullanıyorudm uzun süredir bri sorun yoktu
ama 2 haftdır böylee yulaf kepegi alıp ekmek yaıcam ondan o iyi ggeliyormuş birde çiçek tozu diye bir şey var aktarda onu deniycem
kabızlık çok zor canım ya geçmiş olsun. çok şükür bitki çaylarıyla idare ediyorum ben
zeyas bend ediyordum emme ne oldu anlamadım y 2 haftadır
yoksa içerdim iki form üst üste akşama wcdeydim
bu akşam ılık sütün içine kurukayısı ogruycam birazda kuruyemişi azaltcam hergün yemiycem
belki de alıştırmamak gerekiyo bağırsakları bitki çaylarına canım ya.bende hergün içiyodum bırakıyım bari.çok sıkıldığım zamanlarda içeyim off tuvalete çıkamadağım gün +500 etkiliyor beni.
simdi herkes grup atlama derdine düstu, ahhh bende bi alt gruba atlayabilsem
YENI KIZLAR? ESKI KIZLAR? bakin derin in yazisini alinti yapiyorum, herkes yine okusun diye :-D
Derin herseyi burda ince ince, tek tek anlatmis. Iyi okuyun tekrar okuyun, yine okuyun.
Ben oyle yaptim, hepsini kulagima küpe yaptimmmmm.
Semosss bomba gibi geliyorrr, cekilinnnn
Anaaaaa simsi lavaboyaa gitim regl olmusum oh bee
Insallah tartiya olumsuz yansimaz....
YENI KIZLAR? ESKI KIZLAR? bakin derin in yazisini alinti yapiyorum, herkes yine okusun diye :-D
Derin herseyi burda ince ince, tek tek anlatmis. Iyi okuyun tekrar okuyun, yine okuyun.
Ben oyle yaptim, hepsini kulagima küpe yaptimmmmm.
Semosss bomba gibi geliyorrr, cekilinnnn
ayyyy evet canım ama gece bir uyandım midem kazınıyordu resmen .... bana kalsa ben yemezdim ama eşim başladı yok bir gün bebek kucağındayken başın dönecek düşeceksin birden herşeyi kestin böyle olmaz falan diyince iyi dedim 3 küçük parçacık yedim... ama bugun hızla devam spora)))
Hadi gel, yarim saat sonra cikiyorumBetülcüm sanada günaydın geçmiş olsun idrar ne söktürür bilmiyorum canım mallesef.oturmaya gidiyomuşsun bugün dikkat edeceğine eminim.nekadar şanslısın bizim burda kimse kimseye hoşgelsine falan gitmiyor.oturma gün gibi şeyler yapmak imkansız diyet yaparken iyi oluyor ama normal zamanda çok sıkıcı bir ortamım var imrendim valla. Bende gelebilirmiyiiiiim
Canım idrar ve ödem söktürücü maydanoz ve limon suyu süper şuan ben de içiyorum.. maydanoz 15 -17 sap kaynar suda 15 dakika kaynat sonra içine bir lmon sık iç süper...
Betul canim evet yurtdisindayim pariste ama malesef cok kalabalik gitike artan engeli coculara paris cevap olamiyor yetersiz kaliyor almanya isicre yani diger avrupa ulkeleri bu konuda daha iyi
Bide betul oglum evde kalmayi sevmez sureklu disardayiz parkta cafede yada trende ama oglumun ocuklarla zaman gcirmes lazim az zaman gecirdigi icin uyum sorunu yasadi mi dovuyor buyudukcde daha zor iluyor ..Neyse birgunhepsi gecer insalah
Semocum verdiğin tepki için teşekkürederim soran kişiden tepki almamak verdiğin emeğin yere batması gibi oluyor ama sen bunu yine öen getirdin teşekkürler yazım sadece ona değildi zaten sizleride farklı alternatifler olması açışından böyle yazmıştım tekrar teşekkürederim .
Tesekurler canim diger avrupa ulkelerini almanyayi ararstirdim bir ara gidecektim ama sonra dil konusunda yeniden baslamak dahada bizim icin cikmaz bir hal alir yenide baslaak zor olue dedm turiyede imirde iloder var ilarla gorustum 20-25 bin tl dediler ama cocugu gormek istediler bende ozamanlar madi sorun yasiyordum bide para tuzagi olabilir diye erteledim ama olmasa yeniden irtibata gecerim bide genelde kucuk yastakiler icin umutlu konusuyorlar bir yildan fazla oldu ben orayi arayali normalde ben adiyamana gidecektim ama uc yil once oglumu ankarada iyi bir doktora getirdim oglumun teshisini uc gun icinde koydu burasi goturdugum dunyaca unlu bir hastane ve hep eniyi doktorlar olmasina ragmen dort yilda anca teshisi koydular yani dort ay once evet haklisin turkiyedeki teshis dogru dedile oda benim zorlamamla istedigim analizleri yaptilar beyin suyunu bile aldilar test icin butun dna sini arstirdilar genel iyi cikti yalniz beynnin sol kisminda yani konusma bolgesi hasarli dediler haziranda tekrar randevum var norologla ameliyat icin konusmustuk bakalim arastiracakti proflerle karar verecekti gerekirse ameliyat ederoim ankaradaki doktorda ameliyat karari verirlerse hic durma yaptir dedi bendeorada yaptirmak istedim ama doktor ordaki doktorlarimiz boyle bir karar vermezlerse burda sikinti yasanabilir dediCanım, allah sabır ve kuvvet versin.. Dediğin gibi peşini bırakma, elinden geleni yap..
Türkiyede ki durumları araştırdınmı, yada yakın diğer avrupa ülkelerini?
Bu arada Allah bağışlasın, çok yakışıklıymış paşamız..
tesekur ederim caim bendeburadanpiskolojikmen cok yorldm ck insan cikmazavgirince ne yapacgini bilemiyor evetfiransada dediingibi baski ve zorlama sart yani yirtici olacanHadi gel, yarim saat sonra cikiyorumBen neredeyse hic güne gitmemisimdir, annem de pek kimseye gitmez, 10 yil 3 komsu ile idare eder Simdi isim gücüm olmayinca hosuma gitti bu davet.. E bir de konu komsu zayifladigimizi görsün demi Simdi kiyafet secmek bile beni heyecanlandirdi Umarim az yerim, sonum da hayirli olur :18: Cumartesi yaklastikcam ben daha dikkat edesim geliyor, illaki o gün sonuc daha iyi olsun istiyrum, bu motivemi arttiriyor
T
Bunu aslinda kendim de farketmistim, tekrar bir deniyeyim. Sagolasin canim
Canim, kendim de uzun yillar orda yasadim, üc yildir Türkiyedeyim. Inanki cocuk egitimi ve tedavilerinde ne kadar kötü olursa olsun, imkanlar pariste bile buradan daha iyidir. Sadece duygusal olarak oralar insani doyurmuyor, yani belki Türkiye psikolojiniz daha iyi olabilirdi.. Ama tedavi imkanlari olmayan bir ülke de mutlu olmak ta zor. Yani her sekilde su an orada olman bence iyi. Cünkü orada zorladinmi cok imkan var.. Ve orada bürokrasi zorlamana müsade ediyor. Burda zaten imkanlar kisitli, o da paran yoksa hic mümkün degil!
Sana güveniyorum arkadasim, arkasini birakmaCabanin sonucunda gelecek döneme insallah güzel bir okul bulursun diye ümit ediyorum, inaniyorum :13: Bir de hareketliligi icin bir seyler arasitralim. Bitki kürü falan bakalim saracoglundan :26:
BİRAZ UZUN AMA TÜM ARKADAŞLAR İÇİN FAYDALI OLABİLİR 2 AYDA 10 KİLOLUK KAYIP.....
boyum 1,70 günlük kalorilerim 700 en fazla 800 dür geneli 700 ün altında da kalır
2 ve 3 günde bir beslenme tarzımı değişirim
yani 3gün protein ağırlıklı yiyorsam 3 gün priniç lapası yaparım
veya sabah yumurta yerim öğlen bardak çorba akşam sebze üzerine yoğurt (karnıbahar ,ıspanak)
genelde bol acılı yerim yumurta da dahil metabolizmamın hızlanması için
karabugday yedim bazı haftalar 3 gün üstüste
abur cubur hiç yemedim kaçamaklarım 2 çok çok az olmuştur.
meyvede yemedim açıkçası hasta olduğumda portakal yemiştim arada sırada da elma yerim
lıgt süt içerim bol bol bitki çayı hiç içmedim
nescafe içerim metabolizmamın hızlanması için türk kahvesi içerim kahvaltı üstüne hazmı kolay olması için
kangrubuma göre beslenmeye çalışırım
kuruyemiş yemem çünkü b grubuna cevizden başkası yaramıyor bende yemiyorum
bu arada sporda hiç yapmadım son 2 gündür yürüyorum
ama bi çok şeye hayır dedim
karşımda 1 büyük pizza yendi ben çay içtim
şu an aklıma gelenler bunlar bu ara sakıza takıldım onun sebebini bugün yazdım
genelde yaptıklarımı ilk önce deneyip yarar görüp arkadaşlara tavsiye ediyorum
hafta sonu 59,20 çıkmıştım bugün sabah 58,60 çıktım tartıya henüz 3 gün var kaybettiğim rakam kiloma göre iyi -600 3günde önümde 1 kiloyu geçebilirim,
ama sebebide şudur 2 hafta boyunca -500 gram verdim ama sonraki haftalarda iyi vereceğimide bildiğim hiç umutsuzlanmadım hırsımdan ve gayretimden hiçbirşey kaybetmedim arkadaşlar az çok bilirler umarım az çok faydalı olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?