et degişim listesine göre yiyebilirisn cnm
mesela köfte, peynir, balık yumurta,
yer degiştirebilirsin
Hepinize tünaydın fıstıklar...
Derin, paylaşımın için teşekkürler..
Semo, sana da tekrar paylaştığın için teşekkürler..
Betül, üşenmeyip dünki kalorimi hesapladığın için teşekkürler..
İyiki varsınız, hepinize teşekkürler..
Semo sana bişey sorcam kız, 3 gündür 70-80 dk. tempolu yürüyorum, 800 kaloriyi geçmiyorum, 300-500 arası da yürüyüşte yakıyorum.
Sence yine kaslarım ödem tutmuşmudur. Bugün yürüümi, yürümi mi? c.tesi 65 küsür görmek istiyorum.. bu sabah 66.3 gördüm..
Eki Görüntüle 1039486 Eki Görüntüle 1039487 Eki Görüntüle 1039488 Kizlar bu benim oglum tabi fotolari yukleyebildiysemEki Görüntüle 1039485
OK, KAPİŞŞ.. çok merci tatlım.. bu gün işte de şimdiden çok yoruldum, yürümem o zaman..Tünaydinnnnn citirrrrr,
3 gündurrrr 70-80 dakika vayyyy süpersin babyyyy
Benceee bugun ve yarin ara ver, cumartesi tekrar basla.
ödem meselesi sadece ödem meselesi degil aslinda tatlim, yuruyus veya herhangi bir spor yaptigin zaman.
Kaslarin hacim kazaniyor, kaslarin büyuyor gelisiyor... (tabi hemen gözle görulur bir sekilde degil)
bu i$lem gerceklesirken (kaslarda hücre icersinde tedavi gerceklesir)
Hummalı bir çalışma ile kas içi hücrelerin aminoasitlerle birlikte onarıldığı andır ki bu da kasın oluşumu kasın gelişimi anlamına gelir.
bu nedenden dolayi, 1 kac gun spor yapmazsan eger, o hucre onarilimi ve tedavisi bittikten sonra kilo kaybini gorursun tartida))
kapis mi tatlim???
Tünaydinnnnn citirrrrr,
ödem meselesi sadece ödem meselesi degil aslinda tatlim, yuruyus veya herhangi bir spor yaptigin zaman.
Kaslarin hacim kazaniyor, kaslarin büyuyor gelisiyor... (tabi hemen gözle görulur bir sekilde degil)
Hummalı bir çalışma ile kas içi hücrelerin aminoasitlerle birlikte onarıldığı andır ki bu da kasın oluşumu kasın gelişimi anlamına gelir.
bu nedenden dolayi, 1 kac gun spor yapmazsan eger, o hucre onarilimi ve tedavisi bittikten sonra kilo kaybini gorursun tartida))
kapis mi tatlim???
hııımmmm ben de bugun spor yapmasam mı acaaba canım da istemiyor bugun spor yapmak ????
Yapma o zaman tatlım, kendini ödüllendir bugün..
Nasil yani?? Anlamadim simdi ben eti cikarcam onun yerine tavuk ve balik ycem olurmu?
kızlar bugün
yine sabah
2 haşlanmış yumurta üzerine yarın avuç lor serptim zeytinyağlı biberli, yedim
ve 4/5 bardak çay
arada türk kahvesi
öğlen
büyük bardak tarçınlı süt
ve 4 tane hurma yicem
akşam henüz ne yesem bilemedim .
dün akşam yoğurdumu hurma değilde yulaf kepeğiyle yedim duklancıların meshur unu ben de bir ara yaptım ama ataktan sonra devam etmedim listeler baydığı için ama fazlasıyla tok tutuyor çünkü suyla beraber miğdede şişip jöle kıvamında büyük bir yer kaplıyor ve bağırsaklarda ne var ne yoksa alıp götürüyor bu lifli besin ....
Tünaydinnnnn citirrrrr,
kapis mi tatlim???
enteplimmm
cnm beisnler proteinler,karbonhidratlar diye ayrlıyorya
et proetin ksımına giriyor ve balık, tavuk,kıyma, peynir
et ögünü yerine bunlardanda yiyebilirisn internette arattır çıkar beisn degişim listesi diye
atıyorum listende 3 köfte varsa onun yerine tavuk,i et, balık, peynird eyiyebilirisn
derincim menün yine güzel cnm bugün sabah bir arkadaşım dedi bana yulaf kepegini
kabızlık için bend ealıp bi deniycem bakalım inşş işe yarar
ayy sporra başladıgımda ep başıma gelirrrkorkuyorum başlamaya şimdide
enteplimmm
et ögünü yerine bunlardanda yiyebilirisn internette arattır çıkar beisn degişim listesi diye
atıyorum listende 3 köfte varsa onun yerine tavuk,i et, balık, peynird eyiyebilirisn
derincim menün yine güzel cnm bugün sabah bir arkadaşım dedi bana yulaf kepegini
Haaaaaaaa........ Simdi anladimmmmmm ay ksbakma ya dünden beri dir dir dir basini sisirdim]
hiç önemli degil cnm inanki takıldıgın yerleri sor cnm
hııımmmm ben de bugun spor yapmasam mı acaaba canım da istemiyor bugun spor yapmak ????
enteplimmm
OK, KAPİŞŞ.. çok merci tatlım.. bu gün işte de şimdiden çok yoruldum, yürümem o zaman..
1,5 m x 1,5 kare seklinde paketlenecek çerçeveler vardı,
arkadaşlara yardım ettim, başım dönmeye başladı..
Yanımda getirdiğim 1 ekşi yesil doğranmış tarçınlı elmamla, yarıma yakın muz yedim.. 10-15 tane de fındık..
Kesmedi tabii, birazdan arkadaşlar menemen yapacaklarmış, doyasıya yeyip akşam da belki bir elma filan yeyip bitiririm günü.
Haaaaaaaa........ Simdi anladimmmmmm ay ksbakma ya dünden beri dir dir dir basini sisirdim]
Kizlar sabah
1 dilim ekmek
1 dilim salatalik
1 yarim domates kücük biraz beyaz peynir ve yesil cay
Öglen :
Biray haslanmis tavuk 1 dilim ekmek ayran ve salata
Aksam haslanmis brokoli yogurtlicam ve salata .
Semo pirinc pilavinida cikardim anca böyle uyguluyorum listeyi migdem buyucek diye korkuyom gı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?