vayyy sahane olmus canim, ARA ögun yemiyormusun yavru kusum?
bence haftada 1 defa makarna veya pilav yiyebilirsin
kızlar söylemiycektim ama dayanamıyorum söylüycem kendimi c.tesiye saklıyordum ama söylüyorum :9 dün dukan yaptım bugünde devam dünden bugüne 500 gr giitmişşşş
Dinlen sen bugun, umarim yarin sabah tartida güzel sonuclar alirsin. Haber ver haaa :)))
menemeeennnnnnn ayyy bende ne zamandir yemiyorum haaa, hafta sonu yapimmda yiyim barik
kızlar söylemiycektim ama dayanamıyorum söylüycem kendimi c.tesiye saklıyordum ama söylüyorum :9 dün dukan yaptım bugünde devam dünden bugüne 500 gr giitmişşşş
1 günde 500 g cok iyi canim masAlllah tü tü tü
Süper tatlım, dikkat et ama dukanzede olma sonra..
Saol canımcım, dikkatimi veremedim, akşam evde okuycam tekrar..belki dikkatinizi çeker kızlar ben az çok kan grubuma bakarak da diyet yapıyorum...
yafrucum dukanı yarım bırakanların hali ortada, fazlasıyla geri almışlar ve veremiyorlar.. o bakımdan dedim..evet süper niye dukanzede dedin kız sağlıksız mı ki anlamadım :26:
bende sabah şok oldum dukan iyi geldi ama deli gibi spor yapıyorum 25 gündür
Ayy walla, yedim gömdüm, üzerine de biraz nutella ekmeğe sürüp yedim.. Elhamdülillah..
Akşama bişey yemiycem galiba, dayanamazsam elma yerim..
Bu günlük bu kadar kaçamak yeter.. :)
Arkadaşlar dalga geçiyo, rengim yerine gelmiş, ruh gibiydim sabah.. :)))
Saol canımcım, dikkatimi veremedim, akşam evde okuycam tekrar..
0 Rh + yım, sevdiğim yediğim herşey yassakh baa..
Ayy walla, yedim gömdüm, üzerine de biraz nutella ekmeğe sürüp yedim.. Elhamdülillah..
Akşama bişey yemiycem galiba, dayanamazsam elma yerim..
Bu günlük bu kadar kaçamak yeter.. :)
Arkadaşlar dalga geçiyo, rengim yerine gelmiş, ruh gibiydim sabah.. :)))
yafrucum dukanı yarım bırakanların hali ortada, fazlasıyla geri almışlar ve veremiyorlar.. o bakımdan dedim..
dikkat et, abartma bence..
Sporun faydasi cok canim ben size katilmadan önce 1 ayda 5 kilo verdim sadece gunde 1 saat kondisyon bisikleti surerek ve aksam 7 den sonra bisey yemiyerek.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?