Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

vayyy sahane olmus canim, ARA ögun yemiyormusun yavru kusum?
bence haftada 1 defa makarna veya pilav yiyebilirsin

Ara. Öğün olarak yogurt yidimm bıskuvit yerine ha bide sen yeni liste dedin de bn bişey görmedim hanii :2:

Bugunku menummm: (bu hafta yogurt ve badem yemedim, gecen haftadan biraz farkli olsun istedim)

Toplam 950 kalori
Sabah
; 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir.
Ara; YOK. cunku sabah iyi yedim, acikmadim.
öglen; tavada 2 yumurta, yarim dilim ekmek, 5 zeytin, 3-4 catal kusbasi et firinda yapmistim esime dünden kalma.
ARA YOK. cunku öglen iyi yedim, acikmadim.
Aksamda: brokoli corba. bide elma yerim (bugun meyve yiyemedim)

Gün boyu 2 litre su
i$ cikisi yarim saat - 1saat yuruyus.

Kızlar öğle yemeğim yine 3 kepçe arpa şehriyeli yoğurt çorbası.

Bugün ben de sporumu asayım Ütülenecekler küçük bir dağ yığını oldu, onları yaparım

nette 1000 kalori yaziyor ama listede bide aksam yemeginden sonra 2tane mayve vardi ben cikardim onlari yani liste oldu 900 kal
Antepisch etleri cikardim listeden, yerine balik veya tavuk yazdim.
diyet biskuvilerinide cikardim, yerine yogurt veya meyve yazdim tatlim.
Sabahlari cayida cikardim, yerine kahve yazdim sana.
aksam yemegindeki ekmekleride cikardim, ikindiye sana badem ve ceviz yazdim diyet yagdan cok yoksun diye.
kabizlik olmasin diye gunde 1 meyve yazdim ve bazi gunler kayisi.

1. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : yogurt
Öğle : 60 g tavuk veya balik (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız)
İkindi : meyve + 10 badem
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız)

2. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini veya meyve
Öğle : 60 g tavuk veya balik (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1kase yogurt + 10 badem
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız)

3. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve + 3 kayisi
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi veya yogurt
Akşam : 60 g balik veya tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız)

4. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : yogurt + 10 badem
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : meyve + 3 kayisi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız)

5. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1-2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini veya meyve
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 10 badem 3 ceviz
Akşam : 60 g balık veya tavukkk (ızgara veya buğulama), salata (yağsız)

6. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ara: 3 kayisi + 10 badem
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : meyve + 3 ceviz
Akşam : 60 g tavuk veya balik (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız)

7. GÜN
Sabah : kahve (şekersiz), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ARA: yogurt
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, salata (yağsız)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız)

ada paylaşımın için teşekkürler.
semo meün gayet başarılı yumurta yemeye dönmüşsün canım afiyet olsun
sabahğluma yaptığım yağda yumurtadan 3 çatal aldım.peynir yedim biraz 7 adet zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara:1 domates 2-3 çatalın ucuyla peynir
öğle:1 elma
akşam:nescafe badem leblebi fındık bir avuç.

kızlar söylemiycektim ama dayanamıyorum söylüycem kendimi c.tesiye saklıyordum ama söylüyorum :9 dün dukan yaptım bugünde devam dünden bugüne 500 gr giitmişşşş

Dinlen sen bugun, umarim yarin sabah tartida güzel sonuclar alirsin. Haber ver haaa :)))
menemeeennnnnnn ayyy bende ne zamandir yemiyorum haaa, hafta sonu yapimmda yiyim barik

Ayy walla, yedim gömdüm, üzerine de biraz nutella ekmeğe sürüp yedim.. Elhamdülillah..
Akşama bişey yemiycem galiba, dayanamazsam elma yerim..
Bu günlük bu kadar kaçamak yeter.. :)
Arkadaşlar dalga geçiyo, rengim yerine gelmiş, ruh gibiydim sabah.. :)))

kızlar söylemiycektim ama dayanamıyorum söylüycem kendimi c.tesiye saklıyordum ama söylüyorum :9 dün dukan yaptım bugünde devam dünden bugüne 500 gr giitmişşşş

Süper tatlım, dikkat et ama dukanzede olma sonra..

belki dikkatinizi çeker kızlar ben az çok kan grubuma bakarak da diyet yapıyorum...
Saol canımcım, dikkatimi veremedim, akşam evde okuycam tekrar..
0 Rh + yım, sevdiğim yediğim herşey yassakh baa..

evet süper niye dukanzede dedin kız sağlıksız mı ki anlamadım :26:
yafrucum dukanı yarım bırakanların hali ortada, fazlasıyla geri almışlar ve veremiyorlar.. o bakımdan dedim..
dikkat et, abartma bence..

Afiyet bal seker olsun tatlim, aslinda yarasiiinnnn denir ama sana yaramasiiin :))))

Saol canımcım, dikkatimi veremedim, akşam evde okuycam tekrar..
0 Rh + yım, sevdiğim yediğim herşey yassakh baa..

aynen canım benimde kan grubum 0 rh+ ben bu hafta süt yumurta yookkk yemiyorum.... Kızlar bu arada alışmış kudurmuştan beterdir dayanamadım 50 dakika yürüyüş bandında yürüdüm ayyy dayanamadım ne yapayım aslında haftaya kv gidebiliriz orada spor yapamam en azından şimdiden yapmış olayım diyorum...

oleyyyy supersin canim, 1ci evreden mi basladin?

Nescim dünde ben öyleydim eşim dün 3 parça çikolata yedirdi ondan sonra bana diyor ki gözünün feri gitmişti açıldı ohh beee diyorrr hahahah ))

yafrucum dukanı yarım bırakanların hali ortada, fazlasıyla geri almışlar ve veremiyorlar.. o bakımdan dedim..
dikkat et, abartma bence..

canım onlar dikkat etmeden zayıfladık diye hemen herşeye saldıranlardır ben öyle olmayacam inş. bu arada ben 0 gurubuyum

Sporun faydasi cok canim ben size katilmadan önce 1 ayda 5 kilo verdim sadece gunde 1 saat kondisyon bisikleti surerek ve aksam 7 den sonra bisey yemiyerek.. :)

kesinlikle spor çok önemli ben pkoluyum zor kilo veriyorum ama sporla ve 17 den sonra yemeyerek 3 kiloya yakın verdim benim için 100 gr bile büyük bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…