Sporun faydasi cok canim ben size katilmadan önce 1 ayda 5 kilo verdim sadece gunde 1 saat kondisyon bisikleti surerek ve aksam 7 den sonra bisey yemiyerek.. :)
oleyyyy supersin canim, 1ci evreden mi basladin?
Hadi bakalim topigimizin kilarinda bu azim oldukca hepimiz citir olacagizzzzzzevet canım 1, evredeyim dün başladım protein yedim sürekli bugünde devam atak evresini 5 gün yapabilirim bilmiyhorum bunda kararsızım ne zaman sıkılırsam proteinden o zaman sebze+ protein yapcam bigün bigünde sadece protein böyle değişimli yapcam ama iki gündür çok iyi gidiyorum maşallah banadaha öncede yapıp bırakmıştım çok baş ağrısı çekmiştim dayanamamıltım ama bu sefer azimliyim ve kararlıyım bugün gözümün önünde 2 büyük pasta kesildi arkadaşın doğum günü diye ama ben 1 çatal bile almadım zaten bugüne kadar yedin kıım daha nerene yiycen önce depodakileri erit dedim kendime sonra çayımı aldım kaçmadım odada irademe sahip çıkma testi yaptım kendime ve başardım da
Ecrin tebrikler canm devamı gelir umarım. Kızlar akşm nescafe badem leblebi fındık yerim diyodum ama vazgeçtim 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim.... ohhh afiyet olsun bana yaramasın inş
Hadi bakalim topigimizin kilarinda bu azim oldukca hepimiz citir olacagizzzzzz
Ecrin tebrikler canm devamı gelir umarım. Kızlar akşm nescafe badem leblebi fındık yerim diyodum ama vazgeçtim 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim.... ohhh afiyet olsun bana yaramasın inş
ada paylaşımın için teşekkürler.
semo meün gayet başarılı yumurta yemeye dönmüşsün canım afiyet olsun
sabahğluma yaptığım yağda yumurtadan 3 çatal aldım.peynir yedim biraz 7 adet zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara:1 domates 2-3 çatalın ucuyla peynir
öğle:1 elma
akşam:nescafe badem leblebi fındık bir avuç.
Ara. Öğün olarak yogurt yidimm bıskuvit yerine ha bide sen yeni liste dedin de bn bişey görmedim hanii :2:
evet canım 1, evredeyim dün başladım protein yedim sürekli bugünde devam atak evresini 5 gün yapabilirim bilmiyhorum bunda kararsızım ne zaman sıkılırsam proteinden o zaman sebze+ protein yapcam bigün bigünde sadece protein böyle değişimli yapcam ama iki gündür çok iyi gidiyorum maşallah banadaha öncede yapıp bırakmıştım çok baş ağrısı çekmiştim dayanamamıltım ama bu sefer azimliyim ve kararlıyım bugün gözümün önünde 2 büyük pasta kesildi arkadaşın doğum günü diye ama ben 1 çatal bile almadım zaten bugüne kadar yedin kıım daha nerene yiycen önce depodakileri erit dedim kendime sonra çayımı aldım kaçmadım odada irademe sahip çıkma testi yaptım kendime ve başardım da
evet canim bugun ve yarin yumurta yapicam, sabah oglen :)))
Bünyeyi biraz $a$irtmak iyi oluyor :)))
vuuuu senin menude gayet guzel
Antepish bak listeyi yine alinti yaptim paylastim tam sen kactin, yine gormedin listeyi :))) önceki sayfalara bak olarmi
1ci evre saf protein oluyor demi :)))
masallah canim pastaya hayir demennn super ötesiii
yarin bendemi saf protein yapsamki
Haaaaaaa gördümmm şimdiiii allah razı olsunn semoooo cok sağollll ❤️❤️❤️❤️]
18 aylık oğlum var 20 yaşındayım 60 kilo ile hamile kaldım zor bi hamileliğim oldu ilaçlar falan derken 95 oldum doğumdan 86 kilo ile çıktım 79 kiloyakadar düştüm hiç bişey yapmadan oğlum emzirmeyi bırakınca tekrar kilo aldım 90 kilo oldum yiyerek almadım kiloları hep ilaçlar beni mafetti eskiden m beden giyen ben şimdi xl giyiyorum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum 88 oldum simdi leslie 3 mill yapıyorum aksam 5den sonra bişi yemezsem daha etkili olur diye düşündüm nolur birbirimizedestek olalım ben eski bene hatta dahada zayıf olmak istiyorum
bana iki seçenek sunsalar ev mal mülk milyonlar senin olcak deseler
yada zayıf olucaksın deseler ben zayıflamayı seçerim hayattan istediğim tek sey ilk ailem huzurlu sağlıklı olsun 2. ZAYIFLAMAKKK
18 aylık oğlum var 20 yaşındayım 60 kilo ile hamile kaldım zor bi hamileliğim oldu ilaçlar falan derken 95 oldum doğumdan 86 kilo ile çıktım 79 kiloyakadar düştüm hiç bişey yapmadan oğlum emzirmeyi bırakınca tekrar kilo aldım 90 kilo oldum yiyerek almadım kiloları hep ilaçlar beni mafetti eskiden m beden giyen ben şimdi xl giyiyorum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum 88 oldum simdi leslie 3 mill yapıyorum aksam 5den sonra bişi yemezsem daha etkili olur diye düşündüm nolur birbirimizedestek olalım ben eski bene hatta dahada zayıf olmak istiyorum
yada zayıf olucaksın deseler ben zayıflamayı seçerim hayattan istediğim tek sey ilk ailem huzurlu sağlıklı olsun 2. ZAYIFLAMAKKK
inşallah bende bir an önce zayıflamak istiyorum hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım.hoşgeldin jelibon yeterki iste canım istemek başarmanın yarısı.aramızda kalmanı tavsiye ederim sana çünkü grup olarak motivasyonumuz çok sağlam birbirimize çok iyi geliyoruz.istediğin kiloya inersin umarım.
rica ederim canim, gule gule kullan listeyiiii
selam jelibon, hosgeldin aramiza
Umarim diledigin kiloya cabucak inersin.
Herseyden önce saglik canim. Ilaclari biraktinmi hala kullaniyormusun?
rica ederim canim, gule gule kullan listeyiiii
selam jelibon, hosgeldin aramiza
Umarim diledigin kiloya cabucak inersin.
Herseyden önce saglik canim. Ilaclari biraktinmi hala kullaniyormusun?
inşallah bende bir an önce zayıflamak istiyorum hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım.
hoş bulduk canım .evet sağlık olsun yeter ki.hamileliğimde kullanıyodum doğumdan sonra gerek kalmadı ama o kadar
kullamam bile yetti kilo almama
Hoşgeldin Jelibon.. :)
Doğru adrestesin..
Kızlar, saat 15 gibi çok güzel doyurdum karnımı, başka bişey yemem diyordum ama acıktım gibi de..
Eve kadar dayanayım, kendimi işe güce verecem..
Tek şansım eşim geç gelecek olması, tok gelir inşallah.. :)
Ona yemek hazırlarken dayanmak çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?