Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sporun faydasi cok canim ben size katilmadan önce 1 ayda 5 kilo verdim sadece gunde 1 saat kondisyon bisikleti surerek ve aksam 7 den sonra bisey yemiyerek.. :)

canım o vücuddan vücüda metabolizmadan metabolizmaya değişiyor... benim o kadar yavaş çalışıyor ki metabolizma spor yapmazsam hayatta veremem...

oleyyyy supersin canim, 1ci evreden mi basladin?

evet canım 1, evredeyim dün başladım protein yedim sürekli bugünde devam atak evresini 5 gün yapabilirim bilmiyhorum bunda kararsızım ne zaman sıkılırsam proteinden o zaman sebze+ protein yapcam bigün bigünde sadece protein böyle değişimli yapcam ama iki gündür çok iyi gidiyorum maşallah bana daha öncede yapıp bırakmıştım çok baş ağrısı çekmiştim dayanamamıltım ama bu sefer azimliyim ve kararlıyım bugün gözümün önünde 2 büyük pasta kesildi arkadaşın doğum günü diye ama ben 1 çatal bile almadım zaten bugüne kadar yedin kıım daha nerene yiycen önce depodakileri erit dedim kendime sonra çayımı aldım kaçmadım odada irademe sahip çıkma testi yaptım kendime ve başardım da

derincim cok tesekurler iyi dikeklerin icin
Kizlar bende bugun simdiye kadar guzel giti menum aksamida atlatirsam super olur

Hadi bakalim topigimizin kilarinda bu azim oldukca hepimiz citir olacagizzzzzz

Ecrin tebrikler canm devamı gelir umarım. Kızlar akşm nescafe badem leblebi fındık yerim diyodum ama vazgeçtim 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim.... ohhh afiyet olsun bana yaramasın inş

afiyet olsun ama yaramasın canım )) bende menü değiştirdim öğle tavuk haşladım sonra tavıkdan garip bir koku geliyordu yemedim buzluktan çıkardım halbuki kokusu hoş değildi mecburen yemedim hemen kendime esmer bulgurdan lapa yaptım , biraz önce akşam yemeğimide yedim 5 -6 parça küçük ama haşlanmış et yedim yanında domates ve kırmızı biber ve günü kapattım...

Hadi bakalim topigimizin kilarinda bu azim oldukca hepimiz citir olacagizzzzzz

teşekkürler kızlar bakalım sonuç nolcak :))

18 aylık oğlum var 20 yaşındayım 60 kilo ile hamile kaldım zor bi hamileliğim oldu ilaçlar falan derken 95 oldum doğumdan 86 kilo ile çıktım 79 kiloyakadar düştüm hiç bişey yapmadan oğlum emzirmeyi bırakınca tekrar kilo aldım 90 kilo oldum yiyerek almadım kiloları hep ilaçlar beni mafetti eskiden m beden giyen ben şimdi xl giyiyorum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum 88 oldum simdi leslie 3 mill yapıyorum aksam 5den sonra bişi yemezsem daha etkili olur diye düşündüm nolur birbirimizedestek olalım ben eski bene hatta dahada zayıf olmak istiyorum

bana iki seçenek sunsalar ev mal mülk milyonlar senin olcak deseler
yada zayıf olucaksın deseler ben zayıflamayı seçerim hayattan istediğim tek sey ilk ailem huzurlu sağlıklı olsun 2. ZAYIFLAMAKKK

evet canim bugun ve yarin yumurta yapicam, sabah oglen :)))
Bünyeyi biraz $a$irtmak iyi oluyor :)))
vuuuu senin menude gayet guzel

Ara. Öğün olarak yogurt yidimm bıskuvit yerine ha bide sen yeni liste dedin de bn bişey görmedim hanii :2:

Antepish bak listeyi yine alinti yaptim paylastim tam sen kactin, yine gormedin listeyi :))) önceki sayfalara bak olarmi

1ci evre saf protein oluyor demi :)))
masallah canim pastaya hayir demennn super ötesiii
yarin bendemi saf protein yapsamki

Haaaaaaa gördümmm şimdiiii allah razı olsunn semoooo cok sağollll ❤️❤️❤️❤️]

kahvaltı
1 dlm tb ekmegi
1 galeta, peynir,zeytin ,dom. salatalık,
zeytin

öglen
8 tane minik köfte
ayran
kıvırcık salata

akşam
1 avuç fınfık (20-25)
200 ml süt
3 kayısı

haftaya kuruyemişi kesicem

Haaaaaaa gördümmm şimdiiii allah razı olsunn semoooo cok sağollll ❤️❤️❤️❤️]

rica ederim canim, gule gule kullan listeyiiii

selam jelibon, hosgeldin aramiza
Umarim diledigin kiloya cabucak inersin.
Herseyden önce saglik canim. Ilaclari biraktinmi hala kullaniyormusun?

hoşgeldinnn aramıza

hoşgeldin jelibon yeterki iste canım istemek başarmanın yarısı.aramızda kalmanı tavsiye ederim sana çünkü grup olarak motivasyonumuz çok sağlam birbirimize çok iyi geliyoruz.istediğin kiloya inersin umarım.

inşallah bende bir an önce zayıflamak istiyorum hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım.

QUOTE=masumm;34624470]hoşgeldinnn aramıza[/QUOTE]
hoş bulduk canım sağol

hoş bulduk canım .evet sağlık olsun yeter ki.hamileliğimde kullanıyodum doğumdan sonra gerek kalmadı ama o kadar
kullamam bile yetti kilo almama

Öyle yapıyorumm aen bademi de yedim şimdi ananasla birazdanda akşam yemegimi inşaallah ❤️

öncelikle ilaclari biraktigina sevindim
Biz burda gunluk menulerimizi paylasiyoruz, herkes herkese menusu hakkinda yorum yapiyor iyi veya kotu, firca cekiyor, nazar boncugu takiyor vs vs...
<Mesela bugun yediklerini paylasarak baslayabilirsin onun haricinde herkes istedigi diyeti veya saglikli beslenme programini kendi belirliyor, aksam saat 5ten sonra yememeye özen gosteriyoruz. Hergun 5 olmasada en gec 5bucuk bazen 6da olabiliyor.

Günluk menulerini ve yaptigin sporu gunluk paylasirsan seviniriz, düzenli paylasim yaptigin haftanin ertesi haftasi.
YENI KIZLAR listesine girebilirsin canim. sonraki haftada normal kilo bildirim listesine girebilirsin anlastikmi

Hoşgeldin Jelibon.. :)
Doğru adrestesin..

Kızlar, saat 15 gibi çok güzel doyurdum karnımı, başka bişey yemem diyordum ama acıktım gibi de..
Eve kadar dayanayım, kendimi işe güce verecem..
Tek şansım eşim geç gelecek olması, tok gelir inşallah.. :)
Ona yemek hazırlarken dayanmak çok zor oluyor..

iyi akşamlar sizler kadar aktif olamıyorum burada çünkü iş yerinden konuyu okusam da yanıt yazamıyorum gitmiyor

diyetime devam ediyorum ve regl şişkinliği olmasına rağmen tartıda 1 kilo eksik çıktım çok mutluyum....

yarım saat yürüyüş yapıyorum her gün.

kolay gelsin herkese

edit: cumartesi ben de kilo bildirimi vermek istiyorum, saat kaça kadar vermem gerekiyor

Son düzenleme:

aha benim jelibonumda gelmis

sopalarim seni, eger bir sey yersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…