aha benim jelibonumda gelmis
sopalarim seni, eger bir sey yersen
evet canim bugun ve yarin yumurta yapicam, sabah oglen :)))
Bünyeyi biraz $a$irtmak iyi oluyor :)))
vuuuu senin menude gayet guzel
Antepish bak listeyi yine alinti yaptim paylastim tam sen kactin, yine gormedin listeyi :))) önceki sayfalara bak olarmi
1ci evre saf protein oluyor demi :)))
masallah canim pastaya hayir demennn super ötesiii
yarin bendemi saf protein yapsamki
Semocum verdiğin tepki için teşekkürederim soran kişiden tepki almamak verdiğin emeğin yere batması gibi oluyor ama sen bunu yine öen getirdin teşekkürler yazım sadece ona değildi zaten sizleride farklı alternatifler olması açışından böyle yazmıştım tekrar teşekkürederim.
Dün akşam yoğurdumu hurma değilde yulaf kepeğiyle yedim duklancıların meshur unu ben de bir ara yaptım ama ataktan sonra devam etmedim listeler baydığı için ama fazlasıyla tok tutuyor çünkü suyla beraber miğdede şişip jöle kıvamında büyük bir yer kaplıyor ve bağırsaklarda ne var ne yoksa alıp götürüyor bu lifli besin ....
18 aylık oğlum var 20 yaşındayım 60 kilo ile hamile kaldım zor bi hamileliğim oldu ilaçlar falan derken 95 oldum doğumdan 86 kilo ile çıktım 79 kiloyakadar düştüm hiç bişey yapmadan oğlum emzirmeyi bırakınca tekrar kilo aldım 90 kilo oldum yiyerek almadım kiloları hep ilaçlar beni mafetti eskiden m beden giyen ben şimdi xl giyiyorum 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum 88 oldum simdi leslie 3 mill yapıyorum aksam 5den sonra bişi yemezsem daha etkili olur diye düşündüm nolur birbirimizedestek olalım ben eski bene hatta dahada zayıf olmak istiyorum
bana iki seçenek sunsalar ev mal mülk milyonlar senin olcak deseler
yada zayıf olucaksın deseler ben zayıflamayı seçerim hayattan istediğim tek sey ilk ailem huzurlu sağlıklı olsun 2. ZAYIFLAMAKKK
Oooo, masallah size, paylasimlarimiz yine oku oku bitmiyor
Kizlar, bildiginiz üzre bugün kahvaltida bir sey yemedim, saat 14.00 te misafirlikte
kisir
5 sarma
yas pasta
Toplam 1000 calori
Pastayi yemiyeydim iyiydi, ama gitt
:
valla kendime 1 lokmadan bişey olmaz deme çok şey olur dedim ve tuttum kendimi valla bu sayede ne kadar kararlı olduğumu bir kez daha kanıtladım kendimeiyide oldu yeseydim pişman olacaktım kendime dedimki zayıfla daha güzelini alır keyifle yersin dedim dene canım baya faydası var :)
Jelibon hosgeldin
Kizlar bugun ikindin isten gelince oglumu attim bebek arabasina 2 tur attim
Sabah bi meyve tabagi hazirladim elma muz portakal ve kividen olusan salatami yedim
Oglen iki dilim revani yedim yemiyeydim iyyiydi
Aksam nohut pilav yedim ve 3 litre su
Canom 5 kaskk nohut 3 kasik pilav evet Farkındayım bu hafta iyi gecmedi benim Icinİki dilim revanive pilav biraz fazlamı olmuş canım neyy pilav ve nohutun miktarınıda deseydin canım azsa bişey olmaz inş
Ecrin ne güzel dedin yaaa zayıflayalım pastaların en güzelini alırız dimi kız . offf offf bazen neden bende yiyip yiyip kilo almayan biri olmadımki diyorum.çocukluğumdan beri kilo sıkıntısı çekiorum.
Canom 5 kaskk nohut 3 kasik pilav evet Farkındayım bu hafta iyi gecmedi benim Icin
Aynen canım biz daha iyileri hakediyoruz :)) onu bende diyorum kimi oilavla ekmek yito dal gibi onları boğasın geliyor bende evlendikden sınra aldım şu 3 yıldırda 15 kilo faxla oldum bekarkenki haşimden bıgün büyük sunavdım vr geçtim :))) şimdi yürüyüş yapıyorum :)
He iyi canım ozaman bende nohut pilav deyince bir tabak dolusu hayal ettim birden.nohutun kalorisi 175 pilavınki 171 canım baktım fazla değil bence revani olmasaymış iyiymiş ama olmuş afiyet olsun
Acikmak mi, yok canim, bu mide bana yarina da yeter. Aclik hissetmiyorum. Fakat sunu farkettim kizlar; insan bir kere tatli gibi büyük bir kacamak yapsin, yani öyle tadimlik degil bildigin bir dilim yesin, sonra akabinde o gün yedikce yiyesi geliyor. Vicdan azabi ile karisik bir zayiflik geliyor insana... Bünye daha da istiyor sanki....Betülcüm hoşgeldin gezmelerden... canını sıkma canım 1000 kalori zayıflamana engel değil yeterki açlığa yenilip bişiler yeme bu saatten sonra.
Kolay gelsin bende kalkıım yapıyım bari yorgun gibiyim ama yapsam iyi olcak dün yapmamıştım..
Benim de canim nohut istedi simdi..kalorisinin dusuk olmasina sevindim. İlk firsatta yerim doyasiya.. Artik cabuk doyuyorum.. :)
NeS
Acikmak mi, yok canim, bu mide bana yarina da yeter. Aclik hissetmiyorum. Fakat sunu farkettim kizlar; insan bir kere tatli gibi büyük bir kacamak yapsin, yani öyle tadimlik degil bildigin bir dilim yesin, sonra akabinde o gün yedikce yiyesi geliyor. Vicdan azabi ile karisik bir zayiflik geliyor insana... Bünye daha da istiyor sanki....
Yarin cok dikkat emtme gerekir ki, cumartesi bari e az 500 gr eksik olayim gecen haftadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?