Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Jelibon hosgeldin bende bugun bol yeşillikli bir kahvaltı öglen iki tabak yeşil mercimek iki dilim ekmek aksam yarım kase corba yogurt 6 yk et sote yedim ayy unuttum arada bir elma süt vardı bugun finish

akşam yemeğim 2 dilim kaşar biraz peynir 10 dilim aç bitir salam ve 1 kase yoğurt yedim içinde yulaf ezmesi 1yemek kaşığı 1,5 litre su 2fincan yeşil çay günü kapattım giiti eve gideyim yürüyüş yapcam

jelibonum hoşgeldin aramıza

valla kendime 1 lokmadan bişey olmaz deme çok şey olur dedim ve tuttum kendimi valla bu sayede ne kadar kararlı olduğumu bir kez daha kanıtladım kendime iyide oldu yeseydim pişman olacaktım kendime dedimki zayıfla daha güzelini alır keyifle yersin dedim dene canım baya faydası var :)

Oooo, masallah size, paylasimlarimiz yine oku oku bitmiyor

Kizlar, bildiginiz üzre bugün kahvaltida bir sey yemedim, saat 14.00 te misafirlikte
kisir
5 sarma
yas pasta
Toplam 1000 calori
Pastayi yemiyeydim iyiydi, ama gitt

Derincim, ben de icimden cok minnettar kalmistim, ama elbette kalbimiz bir tesekkürü duymak istiyor: cömert paylasimlarin icin her daim sana minnettariz, tesekkür ederim canim Gercekten cok sey ögreniyoruz senden sekerim Mesela su ağırsaklarda ne var ne yoksa alıp götüren yulafi hemen alip deniyecegim, merak ettim :26:

Hosgeldin canim Sekerim, kimsenin bize zayfilik hediye etme muktedirligi yok, varsa yoksa kendimiz bunu elde edecegizzzzzzzz Belki böylesi daha iyi Baskasina muhtac olmadan, agzimizi tutarak insallah S BEDENE ineriz

Oooo, masallah size, paylasimlarimiz yine oku oku bitmiyor

Kizlar, bildiginiz üzre bugün kahvaltida bir sey yemedim, saat 14.00 te misafirlikte
kisir
5 sarma
yas pasta
Toplam 1000 calori
Pastayi yemiyeydim iyiydi, ama gitt
:

Betülcüm hoşgeldin gezmelerden... canını sıkma canım 1000 kalori zayıflamana engel değil yeterki açlığa yenilip bişiler yeme bu saatten sonra.

Jelibon hosgeldin

Kizlar bugun ikindin isten gelince oglumu attim bebek arabasina 2 tur attim
Sabah bi meyve tabagi hazirladim elma muz portakal ve kividen olusan salatami yedim
Oglen iki dilim revani yedim yemiyeydim iyyiydi
Aksam nohut pilav yedim ve 3 litre su

Ecrin ne güzel dedin yaaa zayıflayalım pastaların en güzelini alırız dimi kız . offf offf bazen neden bende yiyip yiyip kilo almayan biri olmadımki diyorum.çocukluğumdan beri kilo sıkıntısı çekiorum.

Son düzenleme:

İki dilim revani ve pilav biraz fazlamı olmuş canım neyy pilav ve nohutun miktarınıda deseydin canım azsa bişey olmaz inş

İki dilim revani ve pilav biraz fazlamı olmuş canım neyy pilav ve nohutun miktarınıda deseydin canım azsa bişey olmaz inş
Canom 5 kaskk nohut 3 kasik pilav evet Farkındayım bu hafta iyi gecmedi benim Icin

Ecrin ne güzel dedin yaaa zayıflayalım pastaların en güzelini alırız dimi kız . offf offf bazen neden bende yiyip yiyip kilo almayan biri olmadımki diyorum.çocukluğumdan beri kilo sıkıntısı çekiorum.

Aynen canım biz daha iyileri hakediyoruz :)) onu bende diyorum kimi oilavla ekmek yito dal gibi onları boğasın geliyor bende evlendikden sınra aldım şu 3 yıldırda 15 kilo faxla oldum bekarkenki haşimden bıgün büyük sunavdım vr geçtim :))) şimdi yürüyüş yapıyorum :)

İşten eve 10 dk yürüdüm şimdide evde yürüyorum ))

Canom 5 kaskk nohut 3 kasik pilav evet Farkındayım bu hafta iyi gecmedi benim Icin

He iyi canım ozaman bende nohut pilav deyince bir tabak dolusu hayal ettim birden. nohutun kalorisi 175 pilavınki 171 canım baktım fazla değil bence revani olmasaymış iyiymiş ama olmuş afiyet olsun

Kolay gelsin bende kalkıım yapıyım bari yorgun gibiyim ama yapsam iyi olcak dün yapmamıştım..

He iyi canım ozaman bende nohut pilav deyince bir tabak dolusu hayal ettim birden. nohutun kalorisi 175 pilavınki 171 canım baktım fazla değil bence revani olmasaymış iyiymiş ama olmuş afiyet olsun

Benim de canim nohut istedi simdi.. kalorisinin dusuk olmasina sevindim. İlk firsatta yerim doyasiya.. Artik cabuk doyuyorum.. :)

NeS

Betülcüm hoşgeldin gezmelerden... canını sıkma canım 1000 kalori zayıflamana engel değil yeterki açlığa yenilip bişiler yeme bu saatten sonra.
Acikmak mi, yok canim, bu mide bana yarina da yeter. Aclik hissetmiyorum. Fakat sunu farkettim kizlar; insan bir kere tatli gibi büyük bir kacamak yapsin, yani öyle tadimlik degil bildigin bir dilim yesin, sonra akabinde o gün yedikce yiyesi geliyor. Vicdan azabi ile karisik bir zayiflik geliyor insana... Bünye daha da istiyor sanki....
Yarin cok dikkat emtme gerekir ki, cumartesi bari e az 500 gr eksik olayim gecen haftadan

Benim de canim nohut istedi simdi.. kalorisinin dusuk olmasina sevindim. İlk firsatta yerim doyasiya.. Artik cabuk doyuyorum.. :)

NeS

Bu doyma olayı bende de oluyor miğdem güçüldü sanki eskiden deli gibi yerdim şimdi daha iyiyim )

saat 17.00 çok erken değil mi ? (( gece 12 de uyuduğum düşünülürse yaniii

Tam olarak bu oluyo iste kizlar.. Bi porsiyon tatli yedigim zaman daha da yiyesim geliyo ve yiyorum sonrada pisman oluyorum o gün kimse tuttamiyo beni.. ben tam bir tatli delisiyim taşa seker dökün onu bile yerim yani.. Hiç abartmadan söylüyorum gecen sene annemin yaptigi bir firin tepsisi şekerpareyi yemiştim.. Simdi cok zor benim icin tatlidan sekerden uzak durmak ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…