- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Abooo nesilimin cani nohut cekmis gel bende var iki kisilik daha nohut kativerem tabağına kuzumBenim de canim nohut istedi simdi..kalorisinin dusuk olmasina sevindim. İlk firsatta yerim doyasiya.. Artik cabuk doyuyorum.. :)
NeS
He iyi canım ozaman bende nohut pilav deyince bir tabak dolusu hayal ettim birden.nohutun kalorisi 175 pilavınki 171 canım baktım fazla değil bence revani olmasaymış iyiymiş ama olmuş afiyet olsun
Acikmak mi, yok canim, bu mide bana yarina da yeter. Aclik hissetmiyorum. Fakat sunu farkettim kizlar; insan bir kere tatli gibi büyük bir kacamak yapsin, yani öyle tadimlik degil bildigin bir dilim yesin, sonra akabinde o gün yedikce yiyesi geliyor. Vicdan azabi ile karisik bir zayiflik geliyor insana... Bünye daha da istiyor sanki....
Yarin cok dikkat emtme gerekir ki, cumartesi bari e az 500 gr eksik olayim gecen haftadan
Saol canimcim
Ben yemek aramam az bi yemekle bile doyarim ama tatlisidir cigkoftedir ivir zivirdir tutamiyorum kendimi
Birde dun bir tepsi yaptim mavi hashasli revani misafir icin yarosi kaldi yiyen yok evde. Benimde biseyi atma gibi huyum yoktur biraz komsuya dagittin biraz yedim hala bitmedi bereketlendi iyice.
Ama bu hafta veremedim hatta +larda cikicam cok Üzgünüm haftaya telafi edicem insallah
Hayırlı akşamlarrr fikrimin ince gülleriiiiiiii :))))
Sabahki sinri atamadım sabah 3 km yürüdüm şimdi 2.5 leslie yaptım3 e yakındım ama abim geldi bende rahat olamıyorum diye devam etmedim ondan öce 15 dakka dans etmiştim oryantal fln vee 200 mekik cektim ay öldüm ama mutluyum
Canim, öyle tatli bitsin diye yiyecegin bir zaman degil!!!Tamamini dagit konu komsuya, yada dipfrize at, sonra cikarir esine ikram edersin
SÜPERSIN YA :13: Döüsün muhtesem oldu Antepli :13: 200 mekik ne demek, ben 40 yapiyorum ve benim icin bu cookkk geliyormasallah sana
Mavisim boyle diyete can kurban :))sana bakiyorum arada napiyosun diye opuyorum seni. Kolay gele :))Jelibon hosgeldin
Kizlar bugun ikindin isten gelince oglumu attim bebek arabasina 2 tur attim
Sabah bi meyve tabagi hazirladim elma muz portakal ve kividen olusan salatami yedim
Oglen iki dilim revani yedim yemiyeydim iyyiydi
Aksam nohut pilav yedim ve 3 litre su
Mavisim boyle diyete can kurban :))sana bakiyorum arada napiyosun diye opuyorum seni. Kolay gele :))
Ayyy hosgeldin damlasu sende katilsana bize cok egleniyoruz burda. Sen nerde takiliyosun Ay sorma sapitiyorum arada neyseki bitti revani offf yarin kaldigim yerden devam edicem ama Cumartesi en sonda ben olcam ama haftaya vericem bu hafta aldiklarimi neyse
Eki Görüntüle 1039486 Eki Görüntüle 1039487 Eki Görüntüle 1039488 Kizlar bu benim oglum tabi fotolari yukleyebildiysemEki Görüntüle 1039485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?