Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Benim de canim nohut istedi simdi.. kalorisinin dusuk olmasina sevindim. İlk firsatta yerim doyasiya.. Artik cabuk doyuyorum.. :)

NeS
Abooo nesilimin cani nohut cekmis gel bende var iki kisilik daha nohut kativerem tabağına kuzum

He iyi canım ozaman bende nohut pilav deyince bir tabak dolusu hayal ettim birden. nohutun kalorisi 175 pilavınki 171 canım baktım fazla değil bence revani olmasaymış iyiymiş ama olmuş afiyet olsun

Saol canimcim
Ben yemek aramam az bi yemekle bile doyarim ama tatlisidir cigkoftedir ivir zivirdir tutamiyorum kendimi
Birde dun bir tepsi yaptim mavi hashasli revani misafir icin yarosi kaldi yiyen yok evde. Benimde biseyi atma gibi huyum yoktur biraz komsuya dagittin biraz yedim hala bitmedi bereketlendi iyice.
Ama bu hafta veremedim hatta +larda cikicam cok Üzgünüm haftaya telafi edicem insallah

Aha iste tam beni anlattin canim yedikce yiyesim geliyor bir gunu oyle heba ediyorum

Spor bitti :) 50 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik yaptım 20 mekik bugünde bitti spor :)

Spor bitti bi bardak süt içtim inş bişey olmaz bu saatte :)

Hayırlı akşamlarrr fikrimin ince gülleriiiiiiii :))))

Sabahki sinri atamadım sabah 3 km yürüdüm şimdi 2.5 leslie yaptım 3 e yakındım ama abim geldi bende rahat olamıyorum diye devam etmedim ondan öce 15 dakka dans etmiştim oryantal fln vee 200 mekik cektim ay öldüm ama mutluyum

Kizlaarrrr bugun 50 dakika ogle yuruyus bandinda yurudum. 45 dakikada aksam yuruyus yaptim simdi cay iciyorummm...belki yarim yesil elma yerim yag yakiyormus yesil elma...

Merhaba kızlar ben de öğlen biraz köfte ve biraz taze fasulye yedim akşama doğru muz yedim akşm da 3 yk et sote ve salat yedim ama geçe kaldm şimdi form çayı içiyorum spor yapacağım şiş hissediyorum kendimi bugün 1000 kaloriyi geçtim

Canim, öyle tatli bitsin diye yiyecegin bir zaman degil!!! Tamamini dagit konu komsuya, yada dipfrize at, sonra cikarir esine ikram edersin

SÜPERSIN YA :13: Döüsün muhtesem oldu Antepli :13: 200 mekik ne demek, ben 40 yapiyorum ve benim icin bu cookkk geliyor masallah sana

Bende nasıl yaptgmo anlıyamadım inşaallah devamı gelir :d ben hep sinirlenim ya coşuyorum ozaman haha

Mavisim boyle diyete can kurban :))sana bakiyorum arada napiyosun diye opuyorum seni. Kolay gele :))

Mavisim boyle diyete can kurban :))sana bakiyorum arada napiyosun diye opuyorum seni. Kolay gele :))

Ayyy hosgeldin damlasu sende katilsana bize cok egleniyoruz burda. Sen nerde takiliyosun Ay sorma sapitiyorum arada neyseki bitti revani offf yarin kaldigim yerden devam edicem ama Cumartesi en sonda ben olcam ama haftaya vericem bu hafta aldiklarimi neyse

Meraba kızlar bugün sabah 9 da 6 km yürüdüm sabah 3 dilim etimek birporsiyon kıvırcık salatası 1 dikim peynir ve 1 tane yumurta kahvaltımdı öğlen sadece yarım paket burcak yedim aksamda 1 tabak ekmeksiz karalahana kavurması sarımsaklı yoğurt yanında ekmeksiz yedim ve 3 litre karbonatlı suyumu içtim ekstradan 2 bardakta limonlu su ne dersiniz kızlar bana göre çok iyi başladım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi aksamlar hanimlar buda benim menum
Sabah
Hindi salamli kasarli omlet bir dilim kepek ekmegi salatalik domates
4 zeytun
Oglen
Ok az balcan kebabi
20 gr kepek eekmmegi
Kucuk bir kase yogurtt
Aksam
Yogurtlu ispanak bir tabak

Bir avuc karisik ceerez
3.5 lt su
Bol yesil cay

Canim 5 ten sonra yemeden duramam ki :)) ben kalori hesabi yapiyorum ya kilo verme surecim diye bi topikteyim bana daha uygun geldi ama seni takip ediyorum arada 2 dilim revaniyi okuyunca yorumsuz kalamadim. Haftaya insallah birinci sen olursun

Selamm kizcelerim:) ay bi giremiyorum kocis bi gun calis bi.gun izin yapio izinli gunlerinde canm cikiyo valla nihayet otrdum yani.ben bugun normal bi kahvalti yaptim oglen 3 kasik bulgur iki minniminnacik kofte yarim bardak ayran ikindide bir kucuk muz ve bir tuzsuz salatalik yedim ve baska hicbisi yemedim ama hic su icmedm bitki cayi icmedim canm cikiyo off cok yoruluyorum( esim smdi 4 gun ust uste calisicak secim dolayisiyle bende artik dikkat ederm daha saglikli beslenir suyumu cayimi icerim ins ctesiyi iple cekiyorumm:)) bugun hava yine cok guzeldi pazara gidiyim dedim sanki bana inatmis gibi bi suru genc kiz blazer ceket mini etek topuklu dar kot tarz gomlekler saclar baslar bu ne dedim ya pazar yani bildgn sebze meyve pazari cok sinir oldum ( esime anlattm ck moralm bozuldu al artk kosu bandini zayiflayim diye oda diyoki hadi ya ozaman haftaya ben gideyim pazara tam sopalikk kilo verim gostericem ben ona pazari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…