Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın fıstıklar

Hayırlı cumalar hepinize. Umarım iyisinizdir. Ben uff oldum dün, şimdi de çok karnım ağrıyor

Dün akşam spor yapmadım, lakin ütü de yapmadım. Adetin halsizliği vardı üstümde. 1 bardak light tarçınlı süt ve 1,5 portakalla dünü kapattım.

Sabah kahvaltım 1 çk tereyağlı salamlı omlet. Öğlene sade tavuk döner yerim herhalde.

Bugün sabah net 67 kiloydum kızlar Yarına kadar da -300 gideydi, 6 haftada 5 kilo olacaktı Muhtemelen olmaz şişim çünkü, ama haftaya çok daha iyi olacağım

FZAB canım bence koşu bandı yerine kesinlikle eliptik almalısın. İkisini de yaptım spor salonlarında, ama eliptik inan çok daha keyifli. Bacak, kol, bel, kıç, baş kısaca heryer oynuyor yaparken Bende Voit AT-300 var, çok memnunum. İstersen sahibinden.com'a bir bak canım. Orda gayet temiz 2. elleri var, hem de yarı fiyatına.

Günaydın herkese hayırlı cumalar bende şimdi üstümü giyindim yürüyüşe çıkıcam valla tekte çıkması zevk vermiyo ist sultangazide oturan varmı arkadaşlar :)) beraber çıkalım bu arada zayıflamış bir arkadaşı gördüm zayıflamamı maydonoz suyuna borçluyum dedi bende karbonatı bırakım maydonoz kürünemi başlasam acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Poyrazcim ben nedense eliptigi bir turlu sevemedim spora giderken de en fazla bes dkakika dururdum ustunde smdi alsam bi iki kullanip kenarda bekleticem biliyorum ayrca daha once bahsetmiatim esim beden egitimi ogretmenligi yaptgi sirada fitness egitmenligide yapiodu bi cok sisko adami diyet ve sporla zayiflatmisti hep sunu derdi eger cok kilon varsa onu atmak icin terlemeli sporlar yapicaksin step aerobik ve kosu buna ornek once butun vucudu terleticeksin ki heryerden gitsin sonra forma girdgnde eliptik plates gbi seyler yaptirirdi sklastrmak icin smdi bennm heryerimden terletmem lazim eliptikte bunu ben basaramadim ama kalin giyinip kosystgm zaman iyi terliyorum ben yapamayiorum ama onun ustunde 10 dkkadan fazla kalanlara da masallah diyorum:) sagol canm bu arada bilgilendrmen icin:)

Canm bnde smdi maydanoz kurunu sorucaktm suan onu arastryorum netten:) ben zayiflamaktan ziyade vajinal sknti yasiyorum mslum hamilelikti dogum regl eksikligi derken normal ama su dogumun kalintsini vucudumun icini temizlemek icin maydanoz suyu icmek istiyorum kullanip akintidan falan kuryulan varmi vajinal tablet kullanmak istrmiyorum(

Evet varmış ama buna soğan suyu kullanmalısın aç internet bak rahim ağırlıklı faydası var kitleleri bile yok ediyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de tam tersi canım. Koşu bandında 10 dk yapıyım, sanki beton bir zeminde pat pat koşuyorum da tüm yük bileklerime biniyormuş gibi hissediyorum. Ama eliptikte vücut ağırlığı sanki daha homojen dağılıyormuş gibi geliyor, işte bacaktan dize-dizden bileğe gibi. O yüzden çok daha rahat yapıyorum ve 50 dk da su gibi terliyorum. Sen de koşu bandını daha iyi yaparım diyorsun, tabiiki de uzun vadede sevip yapabileceğin aleti al canım. Spor her şekilde güzel bence İnşallah en kısa alıp yapmaya başlarsın canım

Günaydin canlar, hepinize hayirli cumalar :)
Bi kac gündür hastaligimdan dolayi pek dikkat edemedim yediklerime (hele ki aksamlari annem meyveleri tikadi agzima vitaminmis diye..) Neyse pes etmicem devam edicem tartida + lari görsem bile Büyük bir bardak suyun icine limon sikdim onu iciyorum suan. Bu arda doktorumu arayip yer ayirtiricam kan grubumu ögrenmek icin belki ikerki günlerde kan grubuma göre beslenirim...
Hepinize tschüsss :**

günaydınnnnnnnnnnnnn
kızlarr tartı gününe bir kala kaçamaksız hafifi bir gün diliyorum sizlere

Alacaaaa afiyet olsun da nerelisin senn ?? ]

dayanamadım tartıldım ve 6 ları gördümmm uzun zman sonraaaa

Oh masallah canm tabiki de oyle herkesin ki farkli:) ah bi alsaa buranin tozunu dumanini attiricam ben 6 yil voleybol oynadim smdi sporsuz evde hapis bi.hyat yasiyorum cok zor gercekten benm icin ins bi an once eski havama donmek istiyorum(

günaydınnnnnnnnnnnnn
kızlarr tartı gününe bir kala kaçamaksız hafifi bir gün diliyorum sizlere

Eneeeeee masummmmm güneydinnnnnnnnn ❤️❤️❤️❤️❤️

Gunaydinnn poyraaazz gecmiş olsun ufff olmussun allah şifa versin cancazım .. Hadi bakemmm göremm seni poyraz haftayaaaaa

Hallooo, hayirli cumalar fit bayanlar
Dün yedigim pastadan sonra korkmustum ama sabah 80.0 gördümmmmmm Yarinda bunu görürsem sevinirim
Dün aksam evde pismis olan haslanmis icli köfte hakkimi sabah yedim Bizim icli köfteler calori dostu , hahahah cevizssiz ve disi etsiz, hem de cok ufaklar, bunu farkettim bugün. Yedigim herseyi tartiyiorum, evdekiler cok gülüyor

Sabah 1 saat yürüdüm, idrar söktürmesi icin maydonozlu/limonlu suyumu ictim ve
KKahvaltida: 3 icliköfte + salata Toplam 216 cal.

Günaydın herkese hayırlı cumalar, bu arada zayıflamış bir arkadaşı gördüm zayıflamamı maydonoz suyuna borçluyum dedi bende karbonatı bırakım maydonoz kürünemi başlasam acaba

Ben de bugün basladim sekerim :13: Tavsiye ederim dinclikte veriyor bana.. Canim ya 6 km yürümüssün, bu kac dakika tutuyor???

Esin cok matrakmis Ama adam hakli, güzel kizlardan niye adama bahsediyorsun

Günaydinnnn kizlarrrrrr, herkese hayirli bereketli cumalar dilerim. Hersey gönlunuzce olsun.

super ecrincim, iddealisin sen bu hafta masallah

dayanamadım tartıldım ve 6 ları gördümmm uzun zman sonraaaa

Masummmm hadi gözun aydin canim, cok sevindimmmm, grup atladin yani bu haftaaaa :))))

SEMOCUUUMM, bir önerim var hani bu kilo bildirim listesi var yaa herkesin adının geçtiği bölümde ulaşmak istediği birinci hedef ve ikinci hedef diye bir bölüm daha eklesek en azından kimler hedeflerine gelmiş yada az kalmış görürüz olurmu şekerim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…