Selamm kizcelerim:) ay bi giremiyorum kocis bi gun calis bi.gun izin yapio izinli gunlerinde canm cikiyo valla nihayet otrdum yani.ben bugun normal bi kahvalti yaptim oglen 3 kasik bulgur iki minniminnacik kofte yarim bardak ayran ikindide bir kucuk muz ve bir tuzsuz salatalik yedim ve baska hicbisi yemedim ama hic su icmedm bitki cayi icmedim canm cikiyo off cok yoruluyorum( esim smdi 4 gun ust uste calisicak secim dolayisiyle bende artik dikkat ederm daha saglikli beslenir suyumu cayimi icerim ins ctesiyi iple cekiyorumm:)) bugun hava yine cok guzeldi pazara gidiyim dedim sanki bana inatmis gibi bi suru genc kiz blazer ceket mini etek topuklu dar kot tarz gomlekler saclar baslar bu ne dedim ya pazar yani bildgn sebze meyve pazari cok sinir oldum ( esime anlattm ck moralm bozuldu al artk kosu bandini zayiflayim diye oda diyoki hadi ya ozaman haftaya ben gideyim pazara tam sopalikk kilo verim gostericem ben ona pazari
FZAB canım bence koşu bandı yerine kesinlikle eliptik almalısın. İkisini de yaptım spor salonlarında, ama eliptik inan çok daha keyifli. Bacak, kol, bel, kıç, baş kısaca heryer oynuyor yaparkenBende Voit AT-300 var, çok memnunum. İstersen sahibinden.com'a bir bak canım. Orda gayet temiz 2. elleri var, hem de yarı fiyatına.
Günaydın herkese hayırlı cumalar bende şimdi üstümü giyindim yürüyüşe çıkıcam valla tekte çıkması zevk vermiyo ist sultangazide oturan varmı arkadaşlar :)) beraber çıkalım bu arada zayıflamış bir arkadaşı gördüm zayıflamamı maydonoz suyuna borçluyum dedi bende karbonatı bırakım maydonoz kürünemi başlasam acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Poyrazcim ben nedense eliptigi bir turlu sevemedim spora giderken de en fazla bes dkakika dururdum ustunde smdi alsam bi iki kullanip kenarda bekleticem biliyorumayrca daha once bahsetmiatim esim beden egitimi ogretmenligi yaptgi sirada fitness egitmenligide yapiodu bi cok sisko adami diyet ve sporla zayiflatmisti hep sunu derdi eger cok kilon varsa onu atmak icin terlemeli sporlar yapicaksin step aerobik ve kosu buna ornek once butun vucudu terleticeksin ki heryerden gitsin sonra forma girdgnde eliptik plates gbi seyler yaptirirdi sklastrmak icin smdi bennm heryerimden terletmem lazim eliptikte bunu ben basaramadim ama kalin giyinip kosystgm zaman iyi terliyorum ben yapamayiorum ama onun ustunde 10 dkkadan fazla kalanlara da masallah diyorum:) sagol canm bu arada bilgilendrmen icin:)
iyi aksamlar hanimlar buda benim menum
Sabah
Hindi salamli kasarli omlet bir dilim kepek ekmegi salatalik domates
4 zeytun
Oglen
Ok az balcan kebabi
20 gr kepek eekmmegi
Kucuk bir kase yogurtt
Aksam
Yogurtlu ispanak bir tabak
Bir avuc karisik ceerez
3.5 lt su
Bol yesil cay
Bende de tam tersi canım. Koşu bandında 10 dk yapıyım, sanki beton bir zeminde pat pat koşuyorum da tüm yük bileklerime biniyormuş gibi hissediyorum. Ama eliptikte vücut ağırlığı sanki daha homojen dağılıyormuş gibi geliyor, işte bacaktan dize-dizden bileğe gibi. O yüzden çok daha rahat yapıyorum ve 50 dk da su gibi terliyorum. Sen de koşu bandını daha iyi yaparım diyorsun, tabiiki de uzun vadede sevip yapabileceğin aleti al canım. Spor her şekilde güzel benceİnşallah en kısa alıp yapmaya başlarsın canım
günaydınnnnnnnnnnnnn
kızlarr tartı gününe bir kala kaçamaksız hafifi bir gün diliyorum sizlere
Günaydın fıstıklar
Hayırlı cumalar hepinize. Umarım iyisinizdir. Ben uff oldum dün, şimdi de çok karnım ağrıyor
Dün akşam spor yapmadım, lakin ütü de yapmadım. Adetin halsizliği vardı üstümde. 1 bardak light tarçınlı süt ve 1,5 portakalla dünü kapattım.
Sabah kahvaltım 1 çk tereyağlı salamlı omlet. Öğlene sade tavuk döner yerim herhalde.
Bugün sabah net 67 kiloydum kızlarYarına kadar da -300 gideydi, 6 haftada 5 kilo olacaktı Muhtemelen olmaz şişim çünkü, ama haftaya çok daha iyi olacağım
dayanamadım tartıldım ve 6 ları gördümmmuzun zman sonraaaa
Evet varmış ama buna soğan suyu kullanmalısın aç internet bak rahim ağırlıklı faydası var kitleleri bile yok ediyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın herkese hayırlı cumalar, bu arada zayıflamış bir arkadaşı gördüm zayıflamamı maydonoz suyuna borçluyum dedi bende karbonatı bırakım maydonoz kürünemi başlasam acaba
Selamm kizcelerim:) ay bi giremiyorum kocis bi gun calis bi.gun izin yapio izinli gunlerinde canm cikiyo valla nihayet otrdum yani.ben bugun normal bi kahvalti yaptim oglen 3 kasik bulgur iki minniminnacik kofte yarim bardak ayran ikindide bir kucuk muz ve bir tuzsuz salatalik yedim ve baska hicbisi yemedim ama hic su icmedm bitki cayi icmedim canm cikiyo off cok yoruluyorum( esim smdi 4 gun ust uste calisicak secim dolayisiyle bende artik dikkat ederm daha saglikli beslenir suyumu cayimi icerim ins ctesiyi iple cekiyorumm:)) bugun hava yine cok guzeldi pazara gidiyim dedim sanki bana inatmis gibi bi suru genc kiz blazer ceket mini etek topuklu dar kot tarz gomlekler saclar baslar bu ne dedim ya pazar yani bildgn sebze meyve pazari cok sinir oldum ( esime anlattm ck moralm bozuldu al artk kosu bandini zayiflayim diye oda diyoki hadi ya ozaman haftaya ben gideyim pazara tam sopalikk kilo verim gostericem ben ona pazari
valla kendime 1 lokmadan bişey olmaz deme çok şey olur dedim ve tuttum kendimi valla bu sayede ne kadar kararlı olduğumu bir kez daha kanıtladım kendimeiyide oldu yeseydim pişman olacaktım kendime dedimki zayıfla daha güzelini alır keyifle yersin dedim dene canım baya faydası var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?