Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

çok saol semoşum yaaa valla buraya geldikten sonra oldu sizlerle birlilkte yani demekki akşam5 te keisnce oluyormuşş
dur bakalım umarım bu hızla gider malum saçma bir bünye var bende

Bu iyi bir fikir olabilir

günaydın canım çok doğru demişsin eliptikde heryer ayrı oynuyorr

Kızlar bana yardım edermisin .. Bizdr böyle ekmek alınıyor hep .. Digerlerinde cogu zaman domuz katkısı oluyor ..

Sizce hangi ekmekği yemeliyim? bölemi bilemedö..

Günaydın semo nesiiilll derin poyraz antepli fzab ada betül masum ecrin meyvali ve diğerlerii.. anteplnin başına gelen bugün benim başıma geldi + 300 gördüm bugün.ama nedwnini biliyorum ben o bulgur pilavından yemicektim nescafemi içip kapatacaktım boğazımı.neyse bugün kahvaltı yapıp akşamı hafiftende hafif kapatıp dün gördüğüm 70.9 u görmeliyim.

dayanamadım tartıldım ve 6 ları gördümmm uzun zman sonraaaa

Masum çok sevindim canım kendim inmiş gibi valla. Ve aşırı hırslandım şuan bende istiyorum bendee.

Son düzenleme:

günaydınn canım ödem olabilir... bende bir an önce 6lı rakamları görmek istiyorumm... inşallah göreceğiz morali bozma maydanoz ve limonlu su iç ödem atarsın canım...

günaydınn canım ödem olabilir... bende bir an önce 6lı rakamları görmek istiyorumm... inşallah göreceğiz morali bozma maydanoz ve limonlu su iç ödem atarsın canım...

Bugün araştırıyımda bitki çayı yerine maydanoz suyu içiyim bugün bari. Nasıl yapıyosunuz siz.

saol cnm darısı herkesin başına olsun inşallah , valla 5 ten sonra kestigimde görüdm 6 ları
daha önce 1.5 ay sıkı diyete ragmen verememiştim birde bu kilolları ben hazirandan aralıga kadar aldım neden bukadar yavaş gidiyor anlayamadım eskiden çabuk gelir çabuk giderdi.
haziranda 64 kilo idim kendii begenmiyordum salakmışımm

Bugün araştırıyımda bitki çayı yerine maydanoz suyu içiyim bugün bari. Nasıl yapıyosunuz siz.

canım 16 -17 sap maydanozu kaynamış suda 15 dakika kaynatıyorum. sonra içine bir limon sıkıyorum içiyorum idrar söktürüyor ve yağları yakıyormuş ...

selam kızlar, hayırlı cumalar..

SEMOya verdiğim sözü tuttum, en son 15 gibi yemiştim, evde çok acıktım, 1 avuç leblebi ile 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Başka bi kaçamak yapmadım..

Ama tartıda dün sabah ki kilomu gördüm, umarım yarına biraz daha eksili başlarım, bu gün de dikkat edeceğim.

Sabah 2 dilim çavdar ekmek, 1 tatlı kaşığı nutella, 2 minik küp taze kaşar, 1 minik dilim salam ve 1 kb b.peynir yedim.
yarım bardak yarım yağlı süt içtim.

öğlen yumurta, akşam da şehriye çorbası içicem sanırım.
çok az yağlı, salçayı kızdıracak kadar, az tuzlu, bol maydonozlu ve acılı yaptım. kalorisinin düşük olduğunu umuyorum.

Ama ekstra bi şişkinliğim var, sanki çisimi tam yapamıyomuşum gibi.. çok çok su içcem bu gün, belki iyi gelir.

canım 16 -17 sap maydanozu kaynamış suda 15 dakika kaynatıyorum. sonra içine bir limon sıkıyorum içiyorum idrar söktürüyor ve yağları yakıyormuş ...

Adacım, ne kadar suda kaynayacak bunlar, 1 lt. gibimi, yapiim bende, belki iyi gelir.. soğutup ara ara mı içiyosun, tazeyken mi bitiriyorsun..
Nasıl yapcam?

Adacım, ne kadar suda kaynayacak bunlar, 1 lt. gibimi, yapiim bende, belki iyi gelir.. soğutup ara ara mı içiyosun, tazeyken mi bitiriyorsun..
Nasıl yapcam?

canım ,1lt su canım ılık ılık içiyorsun fazla bekletmiyorsun. limon sık yudum yudum içmeye başla canım )

canım ,1lt su canım ılık ılık içiyorsun fazla bekletmiyorsun. limon sık yudum yudum içmeye başla canım )

Tamam tatlım, evde deneyebileceğim ancak, sabaha fayda görürüm inşallah..
Doğum kontol hapımı değiştirdim, acaba o yüzden olabilirmi sence, genelde ilk kutuda bu tip yan etkiler olabiliyormuş diye biliyorum.

Hahahaha Kiz onlar küf degil, bugday ve cekirdek tanleri :))) Ay antepliiiiiiiiiiiiiiiiii ben en cok bu ekmekleri özlüyorummmmmmmmmmmm Canim biliyorsun bunlar tamamen saglik seyler, ondan ikisi de birebir bagirsak calistirir, himmm missss ... hatirladigim kadariyla aralrinda cok kalori farkida yok. Afiyet olsun sekerim, benim yerime de bir isirik al, cekirdeklisinden

selam kızlar, hayırlı cumalar..
Ama ekstra bi şişkinliğim var, sanki çisimi tam yapamıyomuşum gibi.. çok çok su içcem bu gün, belki iyi gelir.

Canim ben de ayni duurmdayim. Ictigim bu kadar cay ve su nereye gidiyor bilmiyorum.. Tuvlate cikmiyorum Hani desemki günes terletiyor, ter atiyoruz o da yok... Bundan ben de bu sabah maydonoz limon ictim... Bakalim etki edecek mi Etki etmesse yag kirar Aslinda vucudu kendi seyrine birakmak lazim, o zamani gelince suyu da atar

Gunaydin babyyyy, AYYYY bugun herkes bi neseli bi dinamik bi energi dolu sanki.
Yoksa banami oyle geldiiiiii :)))
Ne kadar yedin bulgur pilavini tatlim? ve saat kacta?

çok saol semoşum yaaa valla buraya geldikten sonra oldu sizlerle birlilkte yani demekki akşam5 te keisnce oluyormuşş
dur bakalım umarım bu hızla gider malum saçma bir bünye var bende

Oluyor tabi yaaa, olmazmi, masum sen olmuyor zor oluyor diyorsun, beynini ona inandiriyorsun.
Vucudun zayiflicaksada, beynin dur zayiflama diyor.
Quantuma inaniyormusun canim?

hmmm pek anlamadim adacim, mesela listede kendi ismini kopyala ve dedigin gibi hedefi falan yazarmisin? :)

Abuuuu jelibonum gelmis ya la
ohowww supersin tatlim, cok sevindim sut ve leblebi disinda bir sey yemedigine
tarti seninle maytap gecio, bakma sen ona. Yarina yuzunu guldurecek namissiz tarti
bencede canim, su ve yesil caya yuklen sen bugunnnnn bende oyle yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…