Tamam tatlım, evde deneyebileceğim ancak, sabaha fayda görürüm inşallah..
Doğum kontol hapımı değiştirdim, acaba o yüzden olabilirmi sence, genelde ilk kutuda bu tip yan etkiler olabiliyormuş diye biliyorum.
Gunaydinnn poyraaazz gecmiş olsun ufff olmussunallah şifa versin cancazım .. Hadi bakemmm göremm seni poyraz haftayaaaaa
Günaydın semo nesiiilll derin poyraz antepli fzab ada betül masum ecrin meyvali ve diğerlerii..anteplnin başına gelen bugün benim başıma geldi + 300 gördüm bugün.ama nedwnini biliyorum ben o bulgur pilavından yemicektim nescafemi içip kapatacaktım boğazımı.neyse bugün kahvaltı yapıp akşamı hafiftende hafif kapatıp dün gördüğüm 70.9 u görmeliyim.
Sana da günaydın ZeyascımSıkma canını, +300 cük bişey değil. Bugün biraz dikkatle inersin yine aynı kilona
bence ikinciyi yemelisin canim, ayyy en sevidgiim ekmekkkkkkk.
Bol cekirdekli :))) bagirsak dostu onlar
inşallah öyledir yaa, bakalım, listede haftalık -300 de kalcam sanki..Abuuuu jelibonum gelmis ya la
ohowww supersin tatlim, cok sevindim sut ve leblebi disinda bir sey yemedigine
tarti seninle maytap gecio, bakma sen ona. Yarina yuzunu guldurecek namissiz tarti
bencede canim, su ve yesil caya yuklen sen bugunnnnn bende oyle yapicam.
inşallah olup kurtulursun bir an önce, ciddi fark olur sanırım..hııımmm olabilir canım, ben daha adet olamadım halbu ki kilo da veriyorum olmam lazım kasıklarım ağrıyor ama tık yok regli olmadığım halde kilo veriyorum birde olsam bayağı gidecek benden inşallah))
Aynen Betüş yaaa.. ama bu gün atması lazım sanki.. Bende akşam yapıcam maydonoz limon olayını..Canim ben de ayni duurmdayim. Ictigim bu kadar cay ve su nereye gidiyor bilmiyorum.. Tuvlate cikmiyorumHani desemki günes terletiyor, ter atiyoruz o da yok... Bundan ben de bu sabah maydonoz limon ictim... Bakalim etki edecek mi Etki etmesse yag kirar Aslinda vucudu kendi seyrine birakmak lazim, o zamani gelince suyu da atar
Sağol tatlımBu hafta adepte olma haftamdı, haftaya bomba gibi olacam inşallah
Gunaydin babyyyy, AYYYY bugun herkes bi neseli bi dinamik bi energi dolu sanki.
Yoksa banami oyle geldiiiiii :)))
Ne kadar yedin bulgur pilavini tatlim? ve saat kacta?
Ben de dunden beri maydanoz suyu arastiriyorum ama hep 15 gunluk kurlerden bahsediyo evi maydanoz bahcesinemi cevirxez yaa bem cikamiyorumki evden hele bugun bizm evin 5 dk uzaginda akp mitingi var smdiden slogan sesleri yukseliyo hayatta cikama disari bebemlebende saplarini kaynatip limonlayip bugunluk icsem yine de etki edermi ki acana icimde temizlensin hem
Betulcum kocama zayif kizlardan bahsedecek kadar zayifligi kafama taktim belki oda durumun vehametini gorurde anlar diye
sabahğluma yaptığım yağda yumurtadan 3 çatal aldım.peynir yedim biraz 7 adet zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara:1 domates 2-3 çatalın ucuyla peynir
öğle:1 elma
akşam:nescafe badem leblebi fındık bir avuç.
canım dün bunları yedim akşam nescafe ve kuruyemiş yemedim 5 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim.saat 15,30 da.
sabahğluma yaptığım yağda yumurtadan 3 çatal aldım.peynir yedim biraz 7 adet zeytin 1 dilim kepekli ekmek
canım dün bunları yedim akşam nescafe ve kuruyemiş yemedim 5 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim.saat 15,30 da.
teşekkürler ada öğlene yapıp içicem inşcanım 16 -17 sap maydanozu kaynamış suda 15 dakika kaynatıyorum. sonra içine bir limon sıkıyorum içiyorum idrar söktürüyor ve yağları yakıyormuş ...
aynen nesil bende öyle hissediyorum canım okadar su nereye gidiyor anlamadım. maydonoz işe yarar umarım.selam kızlar, hayırlı cumalar..
SEMOya verdiğim sözü tuttum, en son 15 gibi yemiştim, evde çok acıktım, 1 avuç leblebi ile 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Başka bi kaçamak yapmadım..
Ama tartıda dün sabah ki kilomu gördüm, umarım yarına biraz daha eksili başlarım, bu gün de dikkat edeceğim.
Sabah 2 dilim çavdar ekmek, 1 tatlı kaşığı nutella, 2 minik küp taze kaşar, 1 minik dilim salam ve 1 kb b.peynir yedim.
yarım bardak yarım yağlı süt içtim.
öğlen yumurta, akşam da şehriye çorbası içicem sanırım.
çok az yağlı, salçayı kızdıracak kadar, az tuzlu, bol maydonozlu ve acılı yaptım. kalorisinin düşük olduğunu umuyorum.
Ama ekstra bi şişkinliğim var, sanki çisimi tam yapamıyomuşum gibi.. çok çok su içcem bu gün, belki iyi gelir.
adacım olabilir normal pilavdı canım yağlı salçalı. neyse bidaha yoğurtla yemem. kesin oyuzden olduuucanım yoğurt ve pilav birlikte yenildiği zaman kilo alımı oluyor... bulgur pilavı lapa mı yaptın yoksa yağlı falanmıydı
canım normalde bukadar az yemiyodum ama bu yediklerim bana yetiyor gerçekten artık . psikolojikmi bilmiyorum ama 2 öğün oturup yemek yiyince çok moralim bozuluyor aşırı şiş hissediyorum kendimi. bakalım kilo vermem durunca başka yöntemler denerim bende bişeyler yaparım artık.zeyas bu menü çok az dgeilmi yaa şimdi kilo veririsn ama 5 klo sonra durur kilo vermen
çok a zyiyorusn çünkü:26::26:
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram) [SIZE=1]( 1. hedef 67 ---2. hedef 58 )
[/SIZE]
bugun gibi olabilir semocuuummm yada sen güzel şekiilendiriyorsun başka bir yerede alabilirsin...fontları küçük yapınca alt kısıma geçmez...
inşallah öyledir yaa, bakalım, listede haftalık -300 de kalcam sanki..
inşallah olup kurtulursun bir an önce, ciddi fark olur sanırım..
Aynen Betüş yaaa.. ama bu gün atması lazım sanki.. Bende akşam yapıcam maydonoz limon olayını..
Hanımlar balık haşlanırmı?
ya ben anlamadım, sadece sap sanıyodum, bütün maydonozmu kaynayacak?saplarınıda kaynatsan aynıe tkiyi alırsın cnm ,ben bir ara maydanozları yer sapları kaybnatıp içerdim
inşallah canım yaa..aynen nesil bende öyle hissediyorum canım okadar su nereye gidiyor anlamadım. maydonoz işe yarar umarım.
fena fikir degil tatlim, diger kizlarada soralim
sikma canini, insallah yarin hersey cok guzel olacakkkk
Muhtemelen pilavdan oldu, cunku günduzki menuden olamaz... ödemmi olduki, su ve bitki cayi ic bugunnn canim, yarina bir sey kalmaz.
eeehhhh hic denemedimmmm, bilemiyorum. Izgara yap baligi tatlimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?