Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tamam tatlım, evde deneyebileceğim ancak, sabaha fayda görürüm inşallah..
Doğum kontol hapımı değiştirdim, acaba o yüzden olabilirmi sence, genelde ilk kutuda bu tip yan etkiler olabiliyormuş diye biliyorum.

hııımmm olabilir canım, ben daha adet olamadım halbu ki kilo da veriyorum olmam lazım kasıklarım ağrıyor ama tık yok regli olmadığım halde kilo veriyorum birde olsam bayağı gidecek benden inşallah ))

antepli
sanırım ikiside esmer undna tek farkı ççekirdekli olması
çekirdekli daha kalorilidir ama sen 1 dlm ondan bir dilimde çekirdekli yi

5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram) [SIZE=1]( 1. hedef 67 ---2. hedef 58 )
[/SIZE]
bugun gibi olabilir semocuuummm yada sen güzel şekiilendiriyorsun başka bir yerede alabilirsin...fontları küçük yapınca alt kısıma geçmez...

Son düzenleme:

inşallah öyledir yaa, bakalım, listede haftalık -300 de kalcam sanki..
hııımmm olabilir canım, ben daha adet olamadım halbu ki kilo da veriyorum olmam lazım kasıklarım ağrıyor ama tık yok regli olmadığım halde kilo veriyorum birde olsam bayağı gidecek benden inşallah ))
inşallah olup kurtulursun bir an önce, ciddi fark olur sanırım..
Aynen Betüş yaaa.. ama bu gün atması lazım sanki.. Bende akşam yapıcam maydonoz limon olayını..

bugun sabah ;
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet light kızarmış form ekmek
1 çay şekersiz

1 bardak salatalık , kabak , maydanoz ve limonlu su içtim çoook iyi geldiii )

öğle
3 adet patlıcan közlüyorum şuan
2 adet domatesi bir kaşık z.yapı ile pişrip sos dökecem öyle yiyeceğim..

akşama .
karar veremedim yaaaa ne ysesem acaba ?????
belki çorba olabilir

öğle sspor yaparım ama akşama yapamam dışarı çıkabiliriz eşimle...

Kızler kahvaltım :
1 dilim ekmek acı kahve salatalık domates ve biraz peynir :)

Ben de dunden beri maydanoz suyu arastiriyorum ama hep 15 gunluk kurlerden bahsediyo evi maydanoz bahcesinemi cevirxez yaa bem cikamiyorumki evden hele bugun bizm evin 5 dk uzaginda akp mitingi var smdiden slogan sesleri yukseliyo hayatta cikama disari bebemle bende saplarini kaynatip limonlayip bugunluk icsem yine de etki edermi ki acana icimde temizlensin hem

Betulcum kocama zayif kizlardan bahsedecek kadar zayifligi kafama taktim belki oda durumun vehametini gorurde anlar diye

Gunaydin babyyyy, AYYYY bugun herkes bi neseli bi dinamik bi energi dolu sanki.
Yoksa banami oyle geldiiiiii :)))
Ne kadar yedin bulgur pilavini tatlim? ve saat kacta?

sabahğluma yaptığım yağda yumurtadan 3 çatal aldım.peynir yedim biraz 7 adet zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara:1 domates 2-3 çatalın ucuyla peynir
öğle:1 elma
akşam:nescafe badem leblebi fındık bir avuç.

canım dün bunları yedim akşam nescafe ve kuruyemiş yemedim 5 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim.saat 15,30 da.

ankaradamısınn sen cnm
saplarınıda kaynatsan aynıe tkiyi alırsın cnm ,ben bir ara maydanozları yer sapları kaybnatıp içerdim

canım yoğurt ve pilav birlikte yenildiği zaman kilo alımı oluyor... bulgur pilavı lapa mı yaptın yoksa yağlı falanmıydı

zeyas bu menü çok az dgeilmi yaa şimdi kilo veririsn ama 5 klo sonra durur kilo vermen
çok a zyiyorusn çünkü:26::26:

canım 16 -17 sap maydanozu kaynamış suda 15 dakika kaynatıyorum. sonra içine bir limon sıkıyorum içiyorum idrar söktürüyor ve yağları yakıyormuş ...
teşekkürler ada öğlene yapıp içicem inş
aynen nesil bende öyle hissediyorum canım okadar su nereye gidiyor anlamadım. maydonoz işe yarar umarım.
canım yoğurt ve pilav birlikte yenildiği zaman kilo alımı oluyor... bulgur pilavı lapa mı yaptın yoksa yağlı falanmıydı
adacım olabilir normal pilavdı canım yağlı salçalı. neyse bidaha yoğurtla yemem. kesin oyuzden olduuu
zeyas bu menü çok az dgeilmi yaa şimdi kilo veririsn ama 5 klo sonra durur kilo vermen
çok a zyiyorusn çünkü:26::26:
canım normalde bukadar az yemiyodum ama bu yediklerim bana yetiyor gerçekten artık . psikolojikmi bilmiyorum ama 2 öğün oturup yemek yiyince çok moralim bozuluyor aşırı şiş hissediyorum kendimi. bakalım kilo vermem durunca başka yöntemler denerim bende bişeyler yaparım artık.

fena fikir degil tatlim, diger kizlarada soralim

sikma canini, insallah yarin hersey cok guzel olacakkkk

Muhtemelen pilavdan oldu, cunku günduzki menuden olamaz... ödemmi olduki, su ve bitki cayi ic bugunnn canim, yarina bir sey kalmaz.

Hanımlar balık haşlanırmı?

eeehhhh hic denemedimmmm, bilemiyorum. Izgara yap baligi tatlimmmm

saplarınıda kaynatsan aynıe tkiyi alırsın cnm ,ben bir ara maydanozları yer sapları kaybnatıp içerdim
ya ben anlamadım, sadece sap sanıyodum, bütün maydonozmu kaynayacak?

aynen nesil bende öyle hissediyorum canım okadar su nereye gidiyor anlamadım. maydonoz işe yarar umarım.
inşallah canım yaa..

teşekkürler canım , eğer diğer kızlarda isterlerse hedeflerimizi yazarız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…