Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben yarina 67,9 görmekkkk istiyorummmmmm insallahhhh :)

ya ben anlamadım, sadece sap sanıyodum, bütün maydonozmu kaynayacak?

inşallah canım yaa..

NESCİM , sapları ile birlikte demek istemiştim eksik yazmışısım evet saplarıyla birlikte tam maydanoz kaynatacaksın...

Elbette saplari da is görür. aslinda hic atmamak lazim onlari, hep kaynatip icmek lazim

Bence menü iyi, tebrik ederim Zeyascim, süper topladin, SÜPER :13: Ve evet insan az yedikce, daha da kismak istiyor... Cok yedikce de daha cok yemek istiyor, sanki daha doymamis gibi

Ben yarina 67,9 görmekkkk istiyorummmmmm insallahhhh :)
inşallah kuşuuummm.. görürsün istediğin kiloyu.. :)
NESCİM , sapları ile birlikte demek istemiştim eksik yazmışısım evet saplarıyla birlikte tam maydanoz kaynatacaksın...
OK baby, tarif özürlüyüm ben biraz.. :) teşekkür ederim..

aynen betülcüm ya ne pis psikolojimiz var arkadaş azcık bırakıyım ipin ucunu yedikçe yiyesim geliyor yedikçe moralim bozuluyor moralim bozuldukça yiyesim geliyor tam bir kısır döngü.

Bence menü iyi, tebrik ederim Zeyascim, süper topladin, SÜPER :13: Ve evet insan az yedikce, daha da kismak istiyor... Cok yedikce de daha cok yemek istiyor, sanki daha doymamis gibi
Ya bende de spora başladıktan sonra şöle bi psikoloji doğdu;
tabağa iki kez bakıyorum, bunu yakmak için ne kadar debeleneceğimi düşününce iştahım kaçıyor..
yemekten önce 2 bardak su ve nescafe içiyorum, yemeği de yavaş yeyince doyma hissi daha çabuk beliriyor..
:13:

Son düzenleme:
aynen betülcüm ya ne pis psikolojimiz var arkadaş azcık bırakıyım ipin ucunu yedikçe yiyesim geliyor yedikçe moralim bozuluyor moralim bozuldukça yiyesim geliyor tam bir kısır döngü.

Aynennnnnnnnnnn öyle

Canim ben sporu sabahtan gözümü acar acmaz yaptigim icin, sanki hic yapmamisim psikolojisi yasiyorum Dolayisiyla sonra rahat rahat yiyorum, hahaha

semocum bende 70.9 görmek istiyorum canım. totemmi yapsak kız. yada eniyisi bugün maksimum dikkat edelim maydonoz ve limon suyu içicem ben bugün.

ayyy insallah canim, bugun napiyoruzzzzz... Cokkk dikkat ediyorukkkk
haftayada grup atlarsin insallah ))

inşallah kuşuuummm.. görürsün istediğin kiloyu.. :)

OK baby, tarif özürlüyüm ben biraz.. :) teşekkür ederim..

AmiiiiiiiiiiiiiNNNNN, umarim herkes istedigi kiloyu görur tartida.
Herkes cok superdi bu hafta yaaa!!!!
YARIN BENDEN HERKESE NAZARRRRRRRRRRRRRRRR

Fırına atammmm

Semo sabah 86.1 cktım haaaaaaaa :dDDDDDDD vatana millete hayırlı olum bahaha

KIZLAR DIKKAT DIKKAT,
ADA arkadasimizin bir fikri var.
HEDEFLERIMIZIDE LISTEYE YAZALIM DIYOR, sizce napalim??? YAZALIMMI?

5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) (1.hedef 67 / 2.hedef 58) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
YADA BÖYLE
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) (hedef 58) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)

liste çok kaırşık olur benceee:26::26:

Kizlarr :)
Kahvaltimi yapip hemen carsiya ciktim annem ve kardesimle geziyoruz suan..

Kahvatim:
2 dilim esmer ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 yk kiraz receli
2 dilim salatalik
2 dilim domates

Cok sükür baya doydum saat 14 e kadar acikmam ondan sonra bir elma badem findik yerim yaninda biraz..
Aksamada bakicam artik belki hic yemem nescafe ile gecistiririm :)

bence ilk hedefi yazalım, öncelikli olan o değilmi?

günaydın canım sagol cnaım bu hafta çok dikkat ettim çokda hırslıyım valla bu sefer verecem ben 3 senedir 10 kiodan kurtulamadım kzıın biri 66 günde dukanla 12 kilodan kurtulmuş demekki ben tembelim ben niye veremiyeyim ki dimi ama biraz sabır gerekiyor bu işte birazda irade ben mesela aaa bi lokma alayımda bırakayım yapamam ya hiç sürmeyecem ağzıma yada o aldığım her neyse hepsi bitene kadar yiyeycem öyle pis huyumda var yani ama bu sefer çok akarlıyım. bi arkadaşım sen zayıflasan nolur hhep aynı muhabbet falan versen ne kadar vercen 10 kilod edimde sanki güldü bana sinir oldum hırs yaptım bu sefer verecem o düğünde kendimi farkettircem

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum

kendimi çok mutlu hissediyorum az önce wc gittim ve hafifi kahve lekelenme olmuş bende ara ara kasık ağrısıda oluyor adetim geliyor galıba inş. olurum eğer adet olursam uzuuuuunnn zamandan sonra ilaçsız kendi kendine adetim gelmiş olacak buda benim için çok büyük bişey. bunun sebebide spor ve çok fazla karbonhidrat yememem olacak inş. gelir adetimde inş..

Semo sabah 86.1 cktım haaaaaaaa :dDDDDDDD vatana millete hayırlı olum bahaha

oleyyyy 500 gram gitti deseneeee !!!!!!!!!!!!!
liste çok kaırşık olur benceee:26::26:

aslinda hedef takibi icin kilo cizelgeleri var ama, telefondan giren kizlar cizelgeleri goremiyor sanirim.

bence ilk hedefi yazalım, öncelikli olan o değilmi?

yazalimmi (hedef 60) diye, 1 hedef bencede yeter. Sonraki hedefi sonrada yazabiliriz..
Yada masumun dedigi gibi liste karisik mi olur :26: bilemedim

tek hedef yeterli bence :26:

kilo bildirimini saat kaça kadar yapıyoruz?

o kadaar mutluyum ki 61,2 çıktım sabah 63 küsür ile başlamıştım ilk kilolarım hep çok çabuk gidiyo sonra kilo vermem duruyo, dikkat edersem tekrar başlıyo hep böyle oldu...

bi de ben alkali beslenmeye de dikkat ediyorum gerçekten çok işe yaradı en z haftada 2 kilo verirsiniz demişti Gül Kaynak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…