oleyyyy 500 gram gitti deseneeee !!!!!!!!!!!!!
aslinda hedef takibi icin kilo cizelgeleri var ama, telefondan giren kizlar cizelgeleri goremiyor sanirim.
yazalimmi (hedef 60) diye, 1 hedef bencede yeter. Sonraki hedefi sonrada yazabiliriz..
Yada masumun dedigi gibi liste karisik mi olur :26: bilemedim
Poyrazcim ben nedense eliptigi bir turlu sevemedim spora giderken de en fazla bes dkakika dururdum ustunde smdi alsam bi iki kullanip kenarda bekleticem biliyorumayrca daha once bahsetmiatim esim beden egitimi ogretmenligi yaptgi sirada fitness egitmenligide yapiodu bi cok sisko adami diyet ve sporla zayiflatmisti hep sunu derdi eger cok kilon varsa onu atmak icin terlemeli sporlar yapicaksin step aerobik ve kosu buna ornek once butun vucudu terleticeksin ki heryerden gitsin sonra forma girdgnde eliptik plates gbi seyler yaptirirdi sklastrmak icin smdi bennm heryerimden terletmem lazim eliptikte bunu ben basaramadim ama kalin giyinip kosystgm zaman iyi terliyorum ben yapamayiorum ama onun ustunde 10 dkkadan fazla kalanlara da masallah diyorum:) sagol canm bu arada bilgilendrmen icin:)
dayanamadım tartıldım ve 6 ları gördümmmuzun zman sonraaaa
canım bencede ilk hedef yeterli 2, hedefe gerek yok karışık olur.hedefin yerini değiştirdim o şekil dahamı düzenli oldu sanki:26:KIZLAR DIKKAT DIKKAT,
ADA arkadasimizin bir fikri var.
HEDEFLERIMIZIDE LISTEYE YAZALIM DIYOR, sizce napalim??? YAZALIMMI?
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) (1.hedef 67 / 2.hedef 58) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
YADA BÖYLE
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta)(hedef 58) (toplam -1,50) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
tek hedef yeterli bence :26:
kilo bildirimini saat kaça kadar yapıyoruz?
Kizlar ben smdi gordum sadece saplarini kaynattim cnku dun arastrdgmda yapraklaryla kaynatanlar erki gorememis sadece saplarini kaynatin diyolardi bilemedim smdi kafa karskligi.yapmiyim ben smdi iki kupalik kaynattim bol limonla bi kupa ictim ac karnina yarin yine iki kupalik yaparim.vd
Masum tatlim konyadayim ben gurbetlerde insan seli akiyo vallaa kizlar miting tarafinda iki tane gokdelen gbi ev gorurseniz orda ben varim
karbınatlı su içiyormusun, fark hissettinmi tatlım.. tek aklıma yatan yönü bu olmuştu..o kadaar mutluyum ki 61,2 çıktım sabah63 küsür ile başlamıştım ilk kilolarım hep çok çabuk gidiyo sonra kilo vermem duruyo, dikkat edersem tekrar başlıyo hep böyle oldu...
bi de ben alkali beslenmeye de dikkat ediyorum gerçekten çok işe yaradı en z haftada 2 kilo verirsiniz demişti Gül Kaynak.
eneeemmm, kız cama balkona cırtlak renkli bişeyler as, el salla bize.. :))Kizlar ben smdi gordum sadece saplarini kaynattim cnku dun arastrdgmda yapraklaryla kaynatanlar erki gorememis sadece saplarini kaynatin diyolardi bilemedim smdi kafa karskligi.yapmiyim ben smdi iki kupalik kaynattim bol limonla bi kupa ictim ac karnina yarin yine iki kupalik yaparim.vd
Masum tatlim konyadayim ben gurbetlerde insan seli akiyo vallaa kizlar miting tarafinda iki tane gokdelen gbi ev gorurseniz orda ben varim
CANIM BENDE yapraklarıyla kaynattım artık umarım işe yarar. bugün içeyim onu bir netten araştırma yapayım bakım neymiş ne değilmiş.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum
kendimi çok mutlu hissediyorum az önce wc gittim ve hafifi kahve lekelenme olmuş bende ara ara kasık ağrısıda oluyor adetim geliyor galıba inş. olurum eğer adet olursam uzuuuuunnn zamandan sonra ilaçsız kendi kendine adetim gelmiş olacak buda benim için çok büyük bişey. bunun sebebide spor ve çok fazla karbonhidrat yememem olacak inş. gelir adetimde inş..
KIZLAR DIKKAT DIKKAT,
ADA arkadasimizin bir fikri var.
HEDEFLERIMIZIDE LISTEYE YAZALIM DIYOR, sizce napalim??? YAZALIMMI?
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) (1.hedef 67 / 2.hedef 58) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
YADA BÖYLE
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta) (toplam -1,50) (hedef 58) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
ecrin bal çörek otu karıştır cnm birazda tarçoın kahvaltıda ye 1 çay kaşıgı
amaa dukan yapıyorsun dimi sen , tarçın çok güzel düzenliyor regliyi
dukanda yagsız yogurtla yapabilirisn
Fırına atammmm
liste çok kaırşık olur benceee:26::26:
bence ilk hedefi yazalım, öncelikli olan o değilmi?
günaydın canım sagol cnaım bu hafta çok dikkat ettim çokda hırslıyım valla bu sefer verecem ben 3 senedir 10 kiodan kurtulamadım kzıın biri 66 günde dukanla 12 kilodan kurtulmuş demekki ben tembelim ben niye veremiyeyim ki dimi ama biraz sabır gerekiyor bu işte birazda irade ben mesela aaa bi lokma alayımda bırakayım yapamam ya hiç sürmeyecem ağzıma yada o aldığım her neyse hepsi bitene kadar yiyeycem öyle pis huyumda var yani ama bu sefer çok akarlıyım. bi arkadaşım sen zayıflasan nolur hhep aynı muhabbet falan versen ne kadar vercen 10 kilod edimde sanki güldü bana sinir oldumhırs yaptım bu sefer verecem o düğünde kendimi farkettircem
canımcığım , hedefi listenin sonuna yazarsak karışık olmaz bence ama siz bilrsiniz Nesin dediği gibi tek hedef de olabilir...
canım bencede ilk hedef yeterli 2, hedefe gerek yok karışık olur.hedefin yerini değiştirdim o şekil dahamı düzenli oldu sanki:26:
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta)(1.hedef 67 / 2.hedef 58) (toplam -1,50) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
YADA BÖYLE
5) ada ....... (baslangic 75,00) (4.hafta)(hedef 58) (toplam -1,50) ..... 74,20 - 73,80 - 73,50 (-300 gram)
bence yazalım güzel fikir görürüz ve hedefe ilerleriz :)))
eeeh bugunde tartida fark gordunmu canim? dugun ne zaman peki?
haziranda canım :)) ama tarihi hatırlayamadım :)
canım evet dukan yapıyorum ama bal çörek otunu duydum bakalım bi söküleyim sonrasında soğan yapcam içimi temizlemek iin sonra yumurta gelişimi için bal çörek otu deneyebilirm canım sagol
sanki daha mantikli gibi geldi bana :)))
okey babyyy, ilk hedefi yazalim bencede
eeeh bugunde tartida fark gordunmu canim? dugun ne zaman peki?
sonda olunca ister istemez karisiyor canim, kizlar listeyi alinti yaparken, kiloyu ve farki yazarken...
iyi fikirrrr toplam verilen kilonun önunde iyi oldu
okeyyyy babyyyy
Bende sadece sap diye biliyodum amayaprağın da zararı yoktur herhalde.. kaynak bulursan paylaşırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?