Canımcım, kafana çok taktığın için psikolojik olarak gecikiyor olabilirsin gibi geldi bana..2 sene önce denedim canım tekrar mı denesmki napcam bilmiyorum valla her ay umut ediyorum adet gecikince acaba hamilemiyim diye testler testler ama bişey yok malesef en azında düzenli olsam bu kadar ümit etmem
sabah aç bitir hindi salam yedim, biraz kaşar peynir, 1 tane yumurta haşlanmış.
öğlen 1 tonbalığı yedim
şimdi yoğurt yiyorum 1kase içinde 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile
kızlar bu arada ben hiç açlık hissetmiyorum sadece öğün geldiği için yiyorum miğde küçüldü galıba bugün bi arkadaşım gördüm bana sen zayıflamışsın dedi çok sevindirik oldum :)))
Canımcım, kafana çok taktığın için psikolojik olarak gecikiyor olabilirsin gibi geldi bana..
geciken her gün acaba hamilemiyim diye stres olup daha gecikir..
Aklını bu fikirden soyutlamaya çalış bence tatlım.. Hayırlısı olsun..
protein yediign için cnm çok tok tutuyor protein ,
civanperçeminide dene ama 6 ay mutlaka hergün iç benim öyle düzeldş bird ebiliyorsun pko yum
Arkadaslar merhabaa..Bende 17:00 sonra yememe karari aldim..Ama.bu gun dogum gunune gidicem 17:00 dan sonraaaa ne yapa bilirim ne onerirsiniz(
kızlarr , bugun dışarıda tam bir saat yürüdüm sauna kemerimide takmıştım geldiğimde belim su gibi olmuştu... kendime küpe aldım çanta koleksiyonuma bir çanta daha ekleyeyim dedim ama istediğim çanta satıllmış neyse bekleyeceğiz haftaya yeni yürünler geliyormuş...evde küçük işlerim var onları halledeyim spora başlayacam kuzuda uyur inşallah o arada.))
karar aldıysan eğer sakın yeme derim çay iç su iç sana pasta ikram edenlere teşekkür ederim de gül geç canım eğer kesin karar aldıysam ama bugün yersen yarın yine yersin öbür gün yine yersin şahsen ben öyleyimde ben 2 koca pastaya hayır demiş biriyim gözümün önünde yediler bende çay içtim yeseydim akşama kadar pişmanlık duyacaktım sende yeme bi çatal bile yeme bugüne kadar yediklerine say ben öyhle yaptım benim fikrim bu canım
canim cekmese bile uzerime uzerime gelicekler biliyorum neden yemedin falan filan diye biliyosunuz akrabalari))))))olmazsa tabagimi doldurur yermiwim gibi yaparim dimi?))))
Kızlar kıl demeyin ama bence liste şöyle olsa daha şık olurmuş:
Poyraz..... (Başlangıç 71,7) (Hedef 53) (6. Hafta) (Toplam -2,9 kg)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?