Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

vayyy canım harikasın tebrik ediyorum seni yürüyüş temizlik ohhh ne güzel :)

teşekkürler canım , haftaya kv gidebiliriz biraz kilo vermiş olarak gitmek istiyorummmm o yüzden çok yükleniyorum kendime... aslında bir günde almadım bu kilolaları benim hala doğum kilolaları 9 ayda aldım ama 9 ayda da veremedim kiii (( neyse az kaldı 67 le hamile kalmıştım yavaş yavaş verecem yeterki gitsin ..

aslında kafama takmıyo gibiyim ama galıba hala kafamın bi köşesinde adet olamayınca çok sinirli oluyorum daha da strese giriyorum neyse ben kendimi diyete vereyim tamamı ama beynimin yarım kalan köşesinide

deli kız seniiii...
allah gönlüne göre versin canım..

canim cekmese bile uzerime uzerime gelicekler biliyorum neden yemedin falan filan diye biliyosunuz akrabalari))))))olmazsa tabagimi doldurur yermiwim gibi yaparim dimi?))))
İmkan bulursan kendi tabağını kendin hazırla, en masum ne varsa ona yüklen tatlım.. ben öyle yapıyorum bazen..
Bu bir sınav - unutma sakın..
Kızlar kıl demeyin ama bence liste şöyle olsa daha şık olurmuş:

Poyraz..... (Başlangıç 71,7) (Hedef 53) (6. Hafta) (Toplam -2,9 kg)

Haftaya da böyle yaparız şekerler.. olmamı? uğraşmayalım bi daha..

hava acaip kasvetli kızlar
çok cnm sıkılıyor tekim ofiste

hoşbulduk canım :13: aynen öyle biliyorum keşke öyle bi şansımız olsaydı. inşallah azimle biran önce fit oluruz. :)

Ay süper semooo evett vericemmmmmm vuaahgggggghhh ohhhh yeaaahhhh ohh my goooooddddd vericem laaaaaaaaa söz sana söz söz söz söz artık pes etmicemmmmmööö

vuuuu antepishhhh manken olursun kiz dugundeeee 60 kilo oldugunu dusunseneeee !!!!! kugu gibi olursun abiyenin icinde

ne güzel hesaplamışsın canım öylee valla haklısın ben hedefimi bu yolda yapayım böyle zorlanmadan veririm inş. :)))

verirsin insallah canim
bende kendimce bir hesaplama yaptim dogum gunume kadar istersem 8 kilo verebilirim bende 11/05 taaa 61-60 kilo olurum

İnşaaallaaaahhhh semoooo yürüyüşe cıkıyorum şimdi 1 mil leslie yaptım sıkıldım yürüyüşe gidiym]

mrb kızlar sbah her zamanki gibi erkenciyim saat 6da kalktım
1 saat leslie yaptım ter içinde kaldım 3günüm ben 90dan 88 indim inşallah
duraklama falan olmaz koşubandımda var ama oğlumdan fırsat kalmıyo
sabah kalkınca çizgi filmler sağolsun onlarda olmasa bebeklerin durucağı yok
biraz daha büyüsün artık onuda kullanırım inşallah =)

bende bu listeye uyarsam eger dogum gunumde 61 i görebilirimmmm :))))))
Ayyy dusunmesi bile sahaneeeeee :)))

bu hafta 29/03 67.9 olsam
05/04 66.9
12/04 65.9
19/04 64.9
26/04 63.9
03/05 62.9
10/05 61.9

ah ah ben de 2 yıl önce 60 kiloydum nerde o günlerr bide ozamanlar kilomu dert ediyodum
meğer zayıfmışım boşuna böbürleniyormuşum. :)

Son düzenleme:

Bebişim kafam karıştı, senin dediğin gibi yapmalı galiba?
Paylaşım için teşekkürler kuzum..

ah ah ben de 2 yıl önce 60 kiloydum nerde o günlerr bide ozamanlar kilomu dert ediyodum
meğer zayıfmışım boşuna böbürleniyormuşum. :)

selm jelibon, bazen elimizdeki seylerin kiyemetini kaybettikten sonra anliyoruz ya buda oyle olmus... ((
Ama uzulmek yok, en kisa zamanda vericez bu kilolariiii
Bugun neler yedinnn? :)))

Super denicem)))Sonda ne oldugunu yazarim))

tamam canım yaz mutlaka bu akşamı atlatırsan diğer günleri daha da iyi atlatırsın birilerine dur demenin vakti geldi yaz geliyor yazz yazı düşün hep zayıflayınca daha güzeli alır yersin afiyetle :)

aynen canım yaaa bizde öyle bişey var hemen gitsin istiyoruz sanki 1günde gelmiş gibi dimi :) yavaş yavaş daha iyi hem gidişi kalıcı oluyor :)

İmkan bulursan kendi tabağını kendin hazırla, en masum ne varsa ona yüklen tatlım.. ben öyle yapıyorum bazen..
Bu bir sınav - unutma sakın..

bencede bu bir sınav geçersen geçtin geçemezsen yandın da yandın valla

Sabahki 256 caloriye ek olarak
Öglen: bir tabak zeytinyagli baklayi acika sosu ile yedim, misss... ve 25 gr cikolata
Toplamda 660 calori.. Simdiden sonra olsa olsa sütlü kahve icerim, muckkkkkk

bende bu listeye uyarsam eger dogum gunumde 61 i görebilirimmmm :))))))
Ayyy dusunmesi bile sahaneeeeee :)))

bu hafta 29/03 67.9 olsam
05/04 66.9
12/04 65.9
19/04 64.9
26/04 63.9
03/05 62.9
10/05 61.9

Süpersin SEMOCUM... Basarabilirsin arkadasim, basarabiliriz :13: Kesinlikle devamli bu planlarla mesgul olmak lazim, beni de bu listeler motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…