Super denicem)))Sonda ne oldugunu yazarim))bilmezmiyim o ısrarlı tavırları öyle yapabilirsen olur tabi çaktırmadan mutfağa koyun tabağı :))
vayyy canım harikasın tebrik ediyorum seni yürüyüş temizlik ohhh ne güzel :)
aslında kafama takmıyo gibiyim ama galıba hala kafamın bi köşesinde adet olamayınca çok sinirli oluyorum daha da strese giriyorum neyse ben kendimi diyete vereyim tamamı ama beynimin yarım kalan köşesinide
İmkan bulursan kendi tabağını kendin hazırla, en masum ne varsa ona yüklen tatlım.. ben öyle yapıyorum bazen..canim cekmese bile uzerime uzerime gelicekler biliyorum neden yemedin falan filan diye biliyosunuz akrabalari))))))olmazsa tabagimi doldurur yermiwim gibi yaparim dimi?))))
Kızlar kıl demeyin ama bence liste şöyle olsa daha şık olurmuş:
Poyraz..... (Başlangıç 71,7) (Hedef 53) (6. Hafta) (Toplam -2,9 kg)
Jelibon hosgeldin
hoşbulduk canım saol
Kizlar bugun ikindin isten gelince oglumu attim bebek arabasina 2 tur attim
Sabah bi meyve tabagi hazirladim elma muz portakal ve kividen olusan salatami yedim
Oglen iki dilim revani yedim yemiyeydim iyyiydi
Aksam nohut pilav yedim ve 3 litre su
Oooo, masallah size, paylasimlarimiz yine oku oku bitmiyor
Kizlar, bildiginiz üzre bugün kahvaltida bir sey yemedim, saat 14.00 te misafirlikte
kisir
5 sarma
yas pasta
Toplam 1000 calori
Pastayi yemiyeydim iyiydi, ama gitt
Derincim, ben de icimden cok minnettar kalmistim, ama elbette kalbimiz bir tesekkürü duymak istiyor: cömert paylasimlarin icin her daim sana minnettariz, tesekkür ederim canimGercekten cok sey ögreniyoruz senden sekerim Mesela su ağırsaklarda ne var ne yoksa alıp götüren yulafi hemen alip deniyecegim, merak ettim :26:
Hosgeldin canimSekerim, kimsenin bize zayfilik hediye etme muktedirligi yok, varsa yoksa kendimiz bunu elde edecegizzzzzzzz Belki böylesi daha iyi Baskasina muhtac olmadan, agzimizi tutarak insallah S BEDENE ineriz
Ay süper semooo evett vericemmmmmm vuaahgggggghhh ohhhh yeaaahhhh ohh my goooooddddd vericem laaaaaaaaa söz sana söz söz söz söz artık pes etmicemmmmmööö
ne güzel hesaplamışsın canım öylee valla haklısın ben hedefimi bu yolda yapayım böyle zorlanmadan veririm inş. :)))
vuuuu antepishhhh manken olursun kiz dugundeeee 60 kilo oldugunu dusunseneeee !!!!! kugu gibi olursun abiyenin icinde
verirsin insallah canim
bende kendimce bir hesaplama yaptim dogum gunume kadar istersem 8 kilo verebilirim bende 11/05 taaa 61-60 kilo olurum
vuuuu antepishhhh manken olursun kiz dugundeeee 60 kilo oldugunu dusunseneeee !!!!! kugu gibi olursun abiyenin icinde
verirsin insallah canim
bende kendimce bir hesaplama yaptim dogum gunume kadar istersem 8 kilo verebilirim bende 11/05 taaa 61-60 kilo olurum
İmkan bulursan kendi tabağını kendin hazırla, en masum ne varsa ona yüklen tatlım.. ben öyle yapıyorum bazen..
Bu bir sınav - unutma sakın..
Canimmm masalllahhh ne kadar tatli oglun var en kucuk hali suan benm 6 aylik bebegim vr ona benzio ama benm bebegim kizz:)) itiraf eiyorum benmki erkege benziyo:)) Allah yardimcin olsun gucunu kuvvetini dirayetini hic kaybetme yirim onuu ohh isir benm icin bitane:))[/QUOTE
tesekur ederim canim sagol alla kizina once saglik sihat ve uzun bir omur versin
Adiyamanliyim ama antepte uzun yillar kaldimAlacaaaa afiyet olsun da nerelisin senn ??]
KIZLAR NESİL VE FZAB İLK ÖNCE UYARI İLE BAŞLAYAYIM.
AMA KIZLAR OKUDUĞUM KADARIYLA GERÇEKTEN ZAYIFLAMADA ETKİSİ VAR ÖZELLİKLE İDRARDA YAĞ GÖRME OLAYI BENİ BAYAĞI BİR CEZBETTİ. SADECE SAPINI KULLANIN DEMİŞLER GENELDE EN İYİSİ SAPININ SUYUNU İÇİP GÜN İÇİNDE DE YAPRAKLARINI ÇİĞ TÜKETMEK BENCE.
ah ah ben de 2 yıl önce 60 kiloydum nerde o günlerr bide ozamanlar kilomu dert ediyodum
meğer zayıfmışım boşuna böbürleniyormuşum. :)
Super denicem)))Sonda ne oldugunu yazarim))
teşekkürler canım , haftaya kv gidebiliriz biraz kilo vermiş olarak gitmek istiyorummmm o yüzden çok yükleniyorum kendime... aslında bir günde almadım bu kilolaları benim hala doğum kilolaları 9 ayda aldım ama 9 ayda da veremedim kiii(( neyse az kaldı 67 le hamile kalmıştım yavaş yavaş verecem yeterki gitsin ..
İmkan bulursan kendi tabağını kendin hazırla, en masum ne varsa ona yüklen tatlım.. ben öyle yapıyorum bazen..
Bu bir sınav - unutma sakın..
bende bu listeye uyarsam eger dogum gunumde 61 i görebilirimmmm :))))))
Ayyy dusunmesi bile sahaneeeeee :)))
bu hafta 29/03 67.9 olsam
05/04 66.9
12/04 65.9
19/04 64.9
26/04 63.9
03/05 62.9
10/05 61.9
Canimmm masalllahhh ne kadar tatli oglun var en kucuk hali suan benm 6 aylik bebegim vr ona benzio ama benm bebegim kizz:)) itiraf eiyorum benmki erkege benziyo:)) Allah yardimcin olsun gucunu kuvvetini dirayetini hic kaybetme yirim onuu ohh isir benm icin bitane:))[/QUOTE
tesekur ederim canim sagol alla kizina once saglik sihat ve uzun bir omur versin
Adiyamanliyim ama antepte uzun yillar kaldim
Oy aman aman aman amaaaaaan burası adıyamannnnnuzak değiliz yaa balcan kebabı diinceee şey oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?