Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bence sende verirsin canım bende sende gördüm o ışığı

3 günde 2 kilo iyi canım devam

bende bu listeye uyarsam eger dogum gunumde 61 i görebilirimmmm :))))))
Ayyy dusunmesi bile sahaneeeeee :)))

bu hafta 29/03 67.9 olsam
05/04 66.9
12/04 65.9
19/04 64.9
26/04 63.9
03/05 62.9
10/05 61.9

haftada 1 kilo veririsin canım

maşalahh ya 6 da kalkıp leisle yapmışsın bende hergün işe gitmeden kalkıp yapayım diyorum ama lafta kalıyor

660 kaloriiiiii canim iyi dayaniyon valla, helal sana
insallah canim, bu defa basarmak istiyorum, yaklasik 1- 2 senedir debelenmekten biktim bende.

bence sende verirsin canım bende sende gördüm o ışığı

haftada 1 kilo veririsin canım

insallah tatlim, vericem ya bu kilolar ilerde yük olucak bana. her sene uzerine alicam sonra bir bakmisim 80 olurum.
simdiden önlem almak iyidir

tşk ederimcnm

hım anladım sorun değil bende ne kadarçok aktif olursak burda okadar - kilo gider diye düşünüyorum güzel dostluklar kazanmakda artı benim için anlaştıkyani cnm bu arada benim adım özlem şimdiden memnun oldum

Jelibon hosgeldin bende bugun bol yeşillikli bir kahvaltı öglen iki tabak yeşil mercimek iki dilim ekmek aksam yarım kase corba yogurt 6 yk et sote yedim ayy unuttum arada bir elma süt vardı bugun finish
hoşbulduk

hoşbulduk

Selaaaam :)
Saat 10 dan 14 e kadar carsida bol bol yürüdük. Yani 3 kilometre olmus oluyo :)))) su anda 1 nescafe iciyorum yaninda 2 hurma..

sabh kalkınca leslie 3mill yaptım yaklaşık 45dk sürdü 6000
adım atmış oldu kahvaltıda 2etimek arasına peynir koydum yedim 2 büyük kupa yeşil
çay içtim öğle 2 kase mercimek çorbası 4 tane turşu yedim 16,30 gibi
akşam yemeğimi yerim taze fasülye ve yoğurt olarak menümü tamamlarım bugün
akşama kadar su 2,5 lt bulur su gerçekten çok önemli kızlar ben daha önce 79 kadar düştüm şimdi 88 ve su içmediğim zaman gitmiyor bu kilolar
artık fit olucağımız günler imkansız olmicak inşallah​

kızlarrr 35 dakika yürüyüş yapabildim kuzu huysuz uyandııı 1 saatte dışarıda yürümüştüm eee yeterr yarın inşallah yüzüm güleerr ))

neeeeee yesem akşama bilmiyorummm lapa mı yapsam ama yarım çay bardağına yapayım...

sabah:2 yumurta 2 domates 1 adet salatalık kk peynir 7 adet zeytin 3 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı nutella:26:
azönce:1 kupa nescafe ve 1 avuç kuruyemiş(badem fındık leblebi)
1,5 litre su 1 litre maydanoz suyu
bu hafta kuruyemişe sardım kızlar bıkana kadar yerim artık

Kızleer alışverişe gttim balık aldım da balık cıplak ama icinde sarımsak fln var bide zeytinyaglısı vardı onlardan aldım mecbur digerleri ekmk kırıntılı .. Bişey olurmu sizce?

Kızleer alışverişe gttim balık aldım da balık cıplak ama icinde sarımsak fln var bide zeytinyaglısı vardı onlardan aldım mecbur digerleri ekmk kırıntılı .. Bişey olurmu sizce?

Canim sennerde yasiyorsun

Kizlar bugui menum
sabah
Bir yumurta1\2 kk beyaz peynir
4zeytin
20gr kepek ekmegi
Bir cay kasigi kaymak
Bir cay kasigi kara dut receli
Sekersiz cay
Ara sekersiz kahve
Bir tabak yogurtlu ispanak

Ara sekersiz sutlu kahve iki kuru kayisi 10 findik iki fistik bes leblebi
Aksamda
Bir hindiba dograr ustune sarimsakli yogurt ve bol pul biber doker yerim
Bol su yesill caylay destekliyom

bu leslie ne oluyor yaa benimde lafta kalıyor bana da göstersenize kızlar

canim bu leslie dedikleri, bir teyze nin spor programi :-D
kadin durdugu yerde yuruyus yapiyor, sende onu bilgisayardan acip taklit ediyorsun kadini.

karbınatlı su içiyormusun, fark hissettinmi tatlım.. tek aklıma yatan yönü bu olmuştu..

içmiyorum çünkü tadını hiç sevmedim tiksindim onun haricindeki şeyleri yapıyorum, bi de sabah ılık suya biraz limon sıkıp içiyorum

kesinlikle farkı hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…