vuuuu antepishhhh manken olursun kiz dugundeeee 60 kilo oldugunu dusunseneeee !!!!! kugu gibi olursun abiyenin icinde
verirsin insallah canim
bende kendimce bir hesaplama yaptim dogum gunume kadar istersem 8 kilo verebilirim bende 11/05 taaa 61-60 kilo olurum
mrb kızlar sbah her zamanki gibi erkenciyim saat 6da kalktım
1 saat leslie yaptım ter içinde kaldım 3günüm ben 90dan 88 indim inşallah
duraklama falan olmaz koşubandımda var ama oğlumdan fırsat kalmıyo
sabah kalkınca çizgi filmler sağolsun onlarda olmasa bebeklerin durucağı yok
biraz daha büyüsün artık onuda kullanırım inşallah =)
bende bu listeye uyarsam eger dogum gunumde 61 i görebilirimmmm :))))))
Ayyy dusunmesi bile sahaneeeeee :)))
bu hafta 29/03 67.9 olsam
05/04 66.9
12/04 65.9
19/04 64.9
26/04 63.9
03/05 62.9
10/05 61.9
Sabahki 256 caloriye ek olarak
Öglen: bir tabak zeytinyagli baklayi acika sosu ile yedim, misss... ve 25 gr cikolata
Toplamda 660 calori.. Simdiden sonra olsa olsa sütlü kahve icerim, muckkkkkk
Süpersin SEMOCUM... Basarabilirsin arkadasim, basarabiliriz :13: Kesinlikle devamli bu planlarla mesgul olmak lazim, beni de bu listeler motive ediyor
bence sende verirsin canım bende sende gördüm o ışığı
haftada 1 kilo veririsin canım
Oy aman aman aman amaaaaaan burası adıyamannnnnuzak değiliz yaa balcan kebabı diinceee şey oldum
kizzzzz sen halaaaa burdamisin, yuruyuse gitmedinmiiii????
yuruyuse git hadi, yaylan mein liebeling
maşalahh ya 6 da kalkıp leisle yapmışsın bende hergün işe gitmeden kalkıp yapayım diyorum ama lafta kalıyor
tşk ederimcnmHoşgeldin Jelibon.. :)
Doğru adrestesin..
Kızlar, saat 15 gibi çok güzel doyurdum karnımı, başka bişey yemem diyordum ama acıktım gibi de..
Eve kadar dayanayım, kendimi işe güce verecem..
Tek şansım eşim geç gelecek olması, tok gelir inşallah.. :)
Ona yemek hazırlarken dayanmak çok zor oluyor..
öncelikle ilaclari biraktigina sevindim
Biz burda gunluk menulerimizi paylasiyoruz, herkes herkese menusu hakkinda yorum yapiyor iyi veya kotu, firca cekiyor, nazar boncugu takiyor vs vs...
<Mesela bugun yediklerini paylasarak baslayabilirsinonun haricinde herkes istedigi diyeti veya saglikli beslenme programini kendi belirliyor, aksam saat 5ten sonra yememeye özen gosteriyoruz. Hergun 5 olmasada en gec 5bucuk bazen 6da olabiliyor.
Günluk menulerini ve yaptigin sporu gunluk paylasirsan seviniriz, düzenli paylasim yaptigin haftanin ertesi haftasi.
YENI KIZLAR listesine girebilirsin canim. sonraki haftada normal kilo bildirim listesine girebilirsin anlastikmi
hoşbuldukJelibon hosgeldin bende bugun bol yeşillikli bir kahvaltı öglen iki tabak yeşil mercimek iki dilim ekmek aksam yarım kase corba yogurt 6 yk et sote yedim ayy unuttum arada bir elma süt vardı bugun finish
hoşbuldukakşam yemeğim 2 dilim kaşar biraz peynir 10 dilim aç bitir salam ve 1 kase yoğurt yedim içinde yulaf ezmesi 1yemek kaşığı 1,5 litre su 2fincan yeşil çay günü kapattım giiti eve gideyim yürüyüş yapcam
jelibonum hoşgeldin aramıza
Canimmm masalllahhh ne kadar tatli oglun var en kucuk hali suan benm 6 aylik bebegim vr ona benzio ama benm bebegim kizz:)) itiraf eiyorum benmki erkege benziyo:)) Allah yardimcin olsun gucunu kuvvetini dirayetini hic kaybetme yirim onuu ohh isir benm icin bitane:))[/QUOTE
tesekur ederim canim sagol alla kizina once saglik sihat ve uzun bir omur versin
660 kaloriiiiii canim iyi dayaniyon valla, helal sana
insallah canim, bu defa basarmak istiyorum, yaklasik 1- 2 senedir debelenmekten biktim bende.
insallah tatlim, vericem ya bu kilolar ilerde yük olucak bana. her sene uzerine alicam sonra bir bakmisim 80 olurum.
simdiden önlem almak iyidir
kizzzzz sen halaaaa burdamisin, yuruyuse gitmedinmiiii????
yuruyuse git hadi, yaylan mein liebeling
Yürüyom kız şuan
Yürüyom kız şuan
Kızleer alışverişe gttim balık aldım da balık cıplakama icinde sarımsak fln var bide zeytinyaglısı vardı onlardan aldım mecbur digerleri ekmk kırıntılı .. Bişey olurmu sizce?
bu leslie ne oluyor yaa benimde lafta kalıyor bana da göstersenize kızlar
karbınatlı su içiyormusun, fark hissettinmi tatlım.. tek aklıma yatan yönü bu olmuştu..
Canim sennerde yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?