Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bu grubu çok sevdim, çok aktif. ben işten fırsat buldukça girebiliyorum yalnızca:18:

Wıhuw kızleeeer bugunki menüm :

Sabah ı bilynz zaten

Ara bi portakal ydi.

Öglen : 60 gram balık salata ve 1 dilim ekmek

Sonra bol ananas ve 10 tane badem yidim :)

Akşam :

1 kepce corba ve sebze yemegim :) belkide salata yaparım ama bilmeyoö daha :)

Allahim gözlerime inanamiyorum, bu kiz beni bu hafta cok $a$irtti, ruyada gibiyimmmmmm...
Masallah Antepishhhh super ötesi bu menunnn !!!!
bu kiz 8ci ayda, 60 kilo olur, sonra semo demedi demeyin bakin

Selam herkese
Bugun sabah yogunluktan kahvalti edemedim
Cok is vardi bi oraya bi burayakosturdum durdum
Oglen farkettim aciktigimi 5 kasik nohut 3 kasik pilavimi yedim ogleden sonra bi kivi ve muz yedim kucuklerinden
Simdi bi kase tarhana corbasi bi kase yogurtun icine salatalik dogradim ve pul biberle yedim simdide limonli yesilcayimi iciyorum ve gunu boyle kapamisimdir insallah :)

Son düzenleme:
KIZLARRR MENÜLERI DÖKÜLÜN BAKALIM, KIM NE YEMIS NE YEMEMIS.

i$te kar$inizdaaaaaaaa, benim menüm ----->>>>

Sabah: 2 haslanmis yimirta
Ara: 2 kivi, 3 kuru kayisi, 10 badem
ögeln: 5 kasik makarna + yagsiz salata
Ara: tarcinli yogurt / yarim kase
Aksam: corba ve salata

= günün toplam kalorisiiii 850.

Canim sabah ekmek gostermisti o yanilmiyorsam cavdar ekmegi cok saglikli ikiside ayrica sende ogunlerini bazen ekmek yerine endivie yani hindiba ile destekleyebilirsin hem lifli hemde kalorisi dusuk ustelik tokta ttuyor bak bende aksam dograyip sarimsakli yogurt dokup yiyecem bazende ekmele yemegi sevdigim sulu veya zebze yemeklerinin yaninda ekmek gibi yaprak yaprak tuketiom bazende ustune limon nareksisi zeytinyagi dokuyom yiyom gel beraber bir hafta agirlikli bununla beslenelim belki guzel sonuc aliriz bununla degisk menuler uretiriz

Bu haftammki semocumun verdgi lisyeyi uyguluyorummm onu bitrince senle birlikte onı yapalım oleyto?]

Kızlar ben ufaktan kaçar

Eve gidince yapabilirsem eliptiğimi yapıp, duşumu alıp öyle gidecem bebek ziyaretine. Sanırım ev sahibi bayağı bir hazırlık yapmış, minimum hasarla akşamı kapatmaya çalışacam.

Yarın görüşürüz inş, kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun

menün çok başarılı semoş birkaç sayfa önce paylaşmıştım yediklerimi benimkide toplam 850 cal.yarın listede başarılar bebiş

manümü yazayım

kahvaltı
omlet, peynir zeytin
(ekmek yemedim müsli yiyecegim için)

öglen
haşlama tavuk, bol biberli naneli cacık

akşam
3 yk müsli,200 ml yagsız süt
1 parmak peynir

2 yeşilçay, 2 kahve
3 lt su

Allahim gözlerime inanamiyorum, bu kiz beni bu hafta cok $a$irtti, ruyada gibiyimmmmmm...
Masallah Antepishhhh super ötesi bu menunnn !!!!
bu kiz 8ci ayda, 60 kilo olur, sonra semo demedi demeyin bakin

Allahımmmm icim kabariiiiii :d fulll gazdevammmmmmmmmmmmmmm ]

3 günde 2 kilo iyi canım devam

ay iyi dimi inşallah hep bole devam eder cnm saol

maşalahh ya 6 da kalkıp leisle yapmışsın bende hergün işe gitmeden kalkıp yapayım diyorum ama lafta kalıyor

Benimde oğlum kalkıyo canım mecburen kalkiyorum sevdiği çizgi film oluncada annesine izin veriyo çatlak yumurtalar canim kardesim olmasa durcaği yok :)

selm jelibon, bazen elimizdeki seylerin kiyemetini kaybettikten sonra anliyoruz ya buda oyle olmus... ((
Ama uzulmek yok, en kisa zamanda vericez bu kilolariiii
Bugun neler yedinnn? :)))

Slm.. aynen bunada şükür napalım pes ETMK yok :))

Sabah etimekle peynir 2 kupa yeşil çay
Öğle 2 kase mercimek çorbası 4 turşu
Aksam 1 tabak zeytin yağlı taze fasulye
1 kase yoğurt su 2.5 lt olur aksama sen neler yapıyorsun ??

Akşam yemegi değilşti :d balık ve sebze yiyorum yalana gecer yoksa az önce başka yazdıgım icin

bir türlü veremedğim 5 kilo için bende aranıza katılıyorum. ben akşam 5 ten sonra yemek zorundayım ama çorba salata yaparım artık. ekmeğe abanmam sabah da yürüyüş kardiyo falan. benim en çok spora ihtiyacım var. allaha şükür göbeğim eridi az çok ama sarkmış kaldı. sıkılaşması lazım bacaklarımın göbeğimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…