canim bu leslie dedikleri, bir teyze nin spor programi :-D
kadin durdugu yerde yuruyus yapiyor, sende onu bilgisayardan acip taklit ediyorsun kadini.
Bahahahaha semo
hahaha Antepish ne guluyon, teyzecik mi desem ebecikmi desem bilemedimDD
yasli degilmi kiz o kadin?
Wıhuw kızleeeer bugunki menüm :
Sabah ı bilynz zaten
Ara bi portakal ydi.
Öglen : 60 gram balıksalata ve 1 dilim ekmek
Sonra bol ananas ve 10 tane badem yidim :)
Akşam : 1 kepce corba ve sebze yemegim :) belkide salata yaparım ama bilmeyoö daha :)
Canim sabah ekmek gostermisti o yanilmiyorsam cavdar ekmegi cok saglikli ikiside ayrica sende ogunlerini bazen ekmek yerine endivie yani hindiba ile destekleyebilirsin hem lifli hemde kalorisi dusuk ustelik tokta ttuyor bak bende aksam dograyip sarimsakli yogurt dokup yiyecem bazende ekmele yemegi sevdigim sulu veya zebze yemeklerinin yaninda ekmek gibi yaprak yaprak tuketiom bazende ustune limon nareksisi zeytinyagi dokuyom yiyom gel beraber bir hafta agirlikli bununla beslenelim belki guzel sonuc aliriz bununla degisk menuler uretirizAlmanya.. :)))
Canim sabah ekmek gostermisti o yanilmiyorsam cavdar ekmegi cok saglikli ikiside ayrica sende ogunlerini bazen ekmek yerine endivie yani hindiba ile destekleyebilirsin hem lifli hemde kalorisi dusuk ustelik tokta ttuyor bak bende aksam dograyip sarimsakli yogurt dokup yiyecem bazende ekmele yemegi sevdigim sulu veya zebze yemeklerinin yaninda ekmek gibi yaprak yaprak tuketiom bazende ustune limon nareksisi zeytinyagi dokuyom yiyom gel beraber bir hafta agirlikli bununla beslenelim belki guzel sonuc aliriz bununla degisk menuler uretiriz
KIZLARRR MENÜLERI DÖKÜLÜN BAKALIM, KIM NE YEMIS NE YEMEMIS.
i$te kar$inizdaaaaaaaa, benim menüm ----->>>>
Sabah: 2 haslanmis yimirta
Ara: 2 kivi, 3 kuru kayisi, 10 badem
ögeln: 5 kasik makarna + yagsiz salata
Ara: tarcinli yogurt / yarim kase
Aksam: corba ve salata
= günün toplam kalorisiiii 850.
Allahim gözlerime inanamiyorum, bu kiz beni bu hafta cok $a$irtti, ruyada gibiyimmmmmm...
Masallah Antepishhhh super ötesi bu menunnn !!!!
bu kiz 8ci ayda, 60 kilo olur, sonra semo demedi demeyin bakin
3 günde 2 kilo iyi canım devam
maşalahh ya 6 da kalkıp leisle yapmışsın bende hergün işe gitmeden kalkıp yapayım diyorum ama lafta kalıyor
selm jelibon, bazen elimizdeki seylerin kiyemetini kaybettikten sonra anliyoruz ya buda oyle olmus...((
Ama uzulmek yok, en kisa zamanda vericez bu kilolariiii
Bugun neler yedinnn? :)))
Dogum gunundeyim her kes neden yemiyosun neden yemiyosun nee soylim bilmiyorum yaaaaaa kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?