Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

660 kaloriiiiii canim iyi dayaniyon valla, helal sana

SEMO yaaaaaaa, bak gördün mü 660 calori ile kalamadim, hemde cumartesiye bir gece kala
Saat 5 gibi bir kuru kayisi, bir avuc cig yer fistigi ve 5 cilek yedim
Günümü toplam 800 kalori ile kapatiyorum ama nedense hala patlayacak gibi sisim. Yani yarin biraz nane limon olabilir durumlar, cunku cok sisim coookk
Ama pes etmek umutsuzluga kapilmak yok Yarin yine ilk bildirimi ben yapicam, cünkü sabahtan cikmam gerekiyor

..................

kızlar yarını heyecanla bekliyorum umarım iyi olur.2 hafta sonra ilk defa yine listede güçlü bir değişim olacak benim adıma

kahvaltı
1 yumurta
1 k.k. az peynir
1 dilim tb.ekmek

öğlen
2 yumurta
1kase yoğurt

ara
1 muz

akşam
2 yeşil elma

sanırım başka bir şey yemem sanırım

benimde toplam kalorim 710 kalori

çok fazla su içmiyorum malesef 1 büyük bardak yeşilçay ve 2 bardak nescafe içtim gün içinde

40 dk leslie 20*3 mekik 150 ip atladım kızlar.yarın için çok heyecanlıyım.buhafta herkes çok başarılıydı.mükafatını görürsünüz umarım kızlar

INWALLAH canim tewekkur ederim :* Ben princ lapasi yapmak istiyorum aranizda deneyenler oldumu

derin arkadaşımız yapıyor arada bende yaptım ama benim kür değildi sadece pirinci haşlayıp bir öğünde tükettim.ama gerçekten işe yarıyor aytaç netten araştırıp yapmanı tavsiye ederim.

yine nazarlık olmuş menün canım.bişi sorcam sana kara buğdaymı yiyodun sen esmer bulgurmu geçmişte bakmaya üşendim canım bende alcamda neydi adını hatırlayamadım.bide nerde bulabilirim istanbuldayım ben

kızlar hepinize iyi akşamlar 1 haftadır giremiyorum uzak kaldım sizden. önce pc bozuldu sonra grib oldum kaç gündür yatıyordum. geçmişe az çok baktımda bu hafta herkes baya bi hırs yapmış inş yarın hepiniz iyi bir sonuç alırsınız. bende bu haftayı kısaca özet geçeyim bi önce. geçen hafta sonu c.tesi pazar baya bi kaçamak yaptım p.tesi salı da o iki günü toparlamaya çalıştım. çarşamba günü baya bi ateşim vardı sürekli uyudum yemek falan yiyemedim sadece uyandıkça annem bitki çayları yapıp geldi yani çarşamba sadece sıvı olarak beslendim diyebilirim. dünle bugünde kahvaltılar da ceviz az peynir ara öğün olarak 1 büyük bardak süt içtim akşam yemeği olarakta bulgur lapası yaptım. bakalım yarın sonuç nasıl olacak..

tatlım karabugday dı migrosta duru markayla satılıyor .grecka diye geciyor adı ayrıca google de yazıp görsellerde arat seklinide görmüş olursun

Zeyas, derin karabugday yapiyordu.. Aklimda oyle kaldi..

Nisancim cok gecmis olsun tatlim.. Bayaa gecen hafta ac kalmisin, umarim guzel sonuc alcan sende..

Kizlar kim soylemisti, aklimda Semo kaldi ama, dogadanin elma krom cayini aldim.. Bi de yesilcay aromasiz aldim bu sefer.. Cok acikmistim, bi de yol yurudum eve gelirken filan.. Bacaklarim titriyodu.. 1 kucuk kase kuruyemis, leblebi agirlikli.. Bi de tek kurabiye yedim.. Simdi caylarimi iciyorum.. Umarim sabah bi surpriz gorurum ama umudum kirildi biraz.. Bakalim.. :)

NeS

Geçmiş olsun nisan umarım iyi sonuç alırsın.alamasanda canını sıkma hastalık insanın bünyesini sarsıyor sonuçta.
tatlım karabugday dı migrosta duru markayla satılıyor .grecka diye geciyor adı ayrıca google de yazıp görsellerde arat seklinide görmüş olursun
Çok sağol canım alayım bende arada yemeyi düşünüyorum

Canım elma kromu ben kullanıyorum düzenli olmasada arada içerim akşam içerim sabah mutlaka tuvalete çıkarım.umudun kırılmasın bence taryı yüzüne gülecek canım

Kizlar yaaa ;(
Ben napicam bilmiyorum gercekten hayir diyemiyorum.. Bugun yine kacirdim diyet miyet kalmadi yarin tarti günü oldugu halde aglicam sinirimden off yardim edin napicam ben ((((

çok sağol canım hiç tartılmadım bakalım yarın nasıl olacak o kadar aç kalmam işe yarar inş

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır çeşitli konularda yazılanları okuyordum formda ama yazmak bu güne kısmetmiş... öncelikle bu adımımda yapmış olduğum diyet ve spor çok etken oldu bunu belirtmek istiyorum ewet kısaca kendimden bahsedeyim... 28 yaşında, 158 boyundayım... kiloma gelince bu kısmı biraz açıklamak istiyorum evlenmeden önce 38 bedenden yukarısını hiç görmemiştim taaki 2 sene önceye kadar... ama 3 hafta önce tartıldığımda 73,3 kg ı gördüm baskülde ve 42 bedene yükselmiştim bile...işte o anda kendime dur dedim hemen en yakın bfit'e yazıldım ve diyetle başladım... kesinlikle sporsuz diyet bi işe yaramıyor...illaki zayıflıyorsunuz ama sarkmalar başlıyor... ve ben 18:00den sonra bişey yememeye gayret ediyorum... yaptığım özel bi isimli diyet yok... çünkü ben süt ve süt ürünleri tüketemiyorum, sevmiyorum... yumurta desen ağzıma sürmem... o yüzden bunlar dışında kalan her şeyi yemeye gayret ediyorum tabiki sağlıklı olanları... 3 haftada 4 kilo 100 gr verdim bile... hemde hipotiroid hastası olmama rağmen... yani metabolizmamda sıkıntı olmasına rağmen... kızlar siz siz olun mutlaka spor yapın... inanın o zaman 2 kat daha fazla zayıflayacaksınız, en azından sıkılaşacaksınız...

3 hafta önce ; 73,3
2 hafta önce ; 71,6
geçen hafta ; 70,3
ve bugün ; 69,2

Canım elma kromu ben kullanıyorum düzenli olmasada arada içerim akşam içerim sabah mutlaka tuvalete çıkarım.umudun kırılmasın bence taryı yüzüne gülecek canım
Sagol canim, insallah.. Koltukta uyuya kalmisim. su an bi hareket hissetmiyorum ama sabaha kismet.. :)

NeS

Geçmiş olsun nisan umarım iyi sonuç alırsın.alamasanda canını sıkma hastalık insanın bünyesini sarsıyor sonuçta.

sağol zeyascım. galiba yaradı hastalık bana bugün süper sonuçlar aldım

herkesciklere günaydın ve bol eksili günler kızlar beni de ekleye bilirmisiniz listeye ben akşama ancak nete girebilirim de. bu sabah itibari ile 65,3 ümgeçen hafta ya göre 1,1 gitmiş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün liste açıklanacak acaba bizde yazılıcazmı listeye merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinn topigin yuz karası geldiiii :,(
Tam 1kilo almisim gecen hafta 67.2 bugun 68.2
Offf bi tutamadım bogazimi hep o revaniler mahvetti beni.
Umarim bu hafta aldigimi geri veririm. Cok dikkat edicem size soz. Bugun anneme gidicem büyük sınav vericem bakalim aksama kadar annemin zorlamalarina nasil direnicem.
Kizlar bildirimi ekleyemedim. Bi yardimci olurmusunuz

kızlaaarrr regli oldum 6 gün gecikmeyle çoook şükür... regli olmama ve gecikmesine ragmen bu hafta -900 vermişim yuppppiiiiiiii deli gibi spor işe taradı gibi ))) geçen hafta 73.500 idim bu hafta 72.600 yaneeee regli bitseydi daha çok vermiş olurdum kesin..şimdi çook karnım ağrıyor gidip ada çayı içeyim. sonra gelip listeye eklerim kendimi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…