660 kaloriiiiii canim iyi dayaniyon valla, helal sana
INWALLAH canim tewekkur ederim :* Ben princ lapasi yapmak istiyorum aranizda deneyenler oldumu
kızlar yarını heyecanla bekliyorum umarım iyi olur.2 hafta sonra ilk defa yine listede güçlü bir değişim olacak benim adıma
kahvaltı
1 yumurta
1 k.k. az peynir
1 dilim tb.ekmek
öğlen
2 yumurta
1kase yoğurt
ara
1 muz
akşam
2 yeşil elma
sanırım başka bir şey yemem sanırım
benimde toplam kalorim 710 kalori
çok fazla su içmiyorum malesef 1 büyük bardak yeşilçay ve 2 bardak nescafe içtim gün içinde
yine nazarlık olmuş menün canım.bişi sorcam sana kara buğdaymı yiyodun sen esmer bulgurmu geçmişte bakmaya üşendim canım bende alcamda neydi adını hatırlayamadım.bide nerde bulabilirim istanbuldayım ben
İnsallah tatlim, haftaya koruma listesine mi gircen acaba.. 55 i bekliycenmi, napican?kızlar yarını heyecanla bekliyorum umarım iyi olur.2 hafta sonra ilk defa yine listede güçlü bir değişim olacak benim adıma
İnsallah tatlim, haftaya koruma listesine mi gircen acaba.. 55 i bekliycenmi, napican?
NeS
Geçmiş olsun nisan umarım iyi sonuç alırsın.alamasanda canını sıkma hastalık insanın bünyesini sarsıyor sonuçta.kızlar hepinize iyi akşamlar 1 haftadır giremiyorum uzak kaldım sizden. önce pc bozuldu sonra grib oldum kaç gündür yatıyordum. geçmişe az çok baktımda bu hafta herkes baya bi hırs yapmış inş yarın hepiniz iyi bir sonuç alırsınız. bende bu haftayı kısaca özet geçeyim bi önce. geçen hafta sonu c.tesi pazar baya bi kaçamak yaptım p.tesi salı da o iki günü toparlamaya çalıştım. çarşamba günü baya bi ateşim vardı sürekli uyudum yemek falan yiyemedim sadece uyandıkça annem bitki çayları yapıp geldi yani çarşamba sadece sıvı olarak beslendim diyebilirim. dünle bugünde kahvaltılar da ceviz az peynir ara öğün olarak 1 büyük bardak süt içtim akşam yemeği olarakta bulgur lapası yaptım. bakalım yarın sonuç nasıl olacak..
Çok sağol canım alayım bende arada yemeyi düşünüyorumtatlım karabugday dı migrosta duru markayla satılıyor .grecka diye geciyor adı ayrıca google de yazıp görsellerde arat seklinide görmüş olursun
Zeyas, derin karabugday yapiyordu.. Aklimda oyle kaldi..
Nisancim cok gecmis olsun tatlim.. Bayaa gecen hafta ac kalmisin, umarim guzel sonuc alcan sende..
Kizlar kim soylemisti, aklimda Semo kaldi ama, dogadanin elma krom cayini aldim.. Bi de yesilcay aromasiz aldim bu sefer.. Cok acikmistim, bi de yol yurudum eve gelirken filan.. Bacaklarim titriyodu.. 1 kucuk kase kuruyemis, leblebi agirlikli.. Bi de tek kurabiye yedim.. Simdi caylarimi iciyorum.. Umarim sabah bi surpriz gorurum ama umudum kirildi biraz.. Bakalim.. :)
NeS
Zeyas, derin karabugday yapiyordu.. Aklimda oyle kaldi..
Nisancim cok gecmis olsun tatlim.. Bayaa gecen hafta ac kalmisin, umarim guzel sonuc alcan sende..
Kizlar kim soylemisti, aklimda Semo kaldi ama, dogadanin elma krom cayini aldim.. Bi de yesilcay aromasiz aldim bu sefer.. Cok acikmistim, bi de yol yurudum eve gelirken filan.. Bacaklarim titriyodu.. 1 kucuk kase kuruyemis, leblebi agirlikli.. Bi de tek kurabiye yedim.. Simdi caylarimi iciyorum.. Umarim sabah bi surpriz gorurum ama umudum kirildi biraz.. Bakalim.. :)
NeS
Sagol canim, insallah.. Koltukta uyuya kalmisim. su an bi hareket hissetmiyorum ama sabaha kismet.. :)Canım elma kromu ben kullanıyorum düzenli olmasada arada içerim akşam içerim sabah mutlaka tuvalete çıkarım.umudun kırılmasın bence taryı yüzüne gülecek canım
Geçmiş olsun nisan umarım iyi sonuç alırsın.alamasanda canını sıkma hastalık insanın bünyesini sarsıyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?