Günaydın kızlar bugün liste açıklanacak acaba bizde yazılıcazmı listeye merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim bu leslie dedikleri, bir teyze nin spor programi :-D
kadin durdugu yerde yuruyus yapiyor, sende onu bilgisayardan acip taklit ediyorsun kadini.
ay iyi dimi inşallah hep bole devam eder cnm saol
teşekkürler canım ya bu hafta aşırı dikkat ettim . bu hafta çözdüm kendimi bundan sonra böyle inş.haftaya 69.7 görmem lazım.umarımzeyas tebrikler süper kilo vermişsin grubun 1. sensin sanırım)) benim regli olup bitseydi hemen hemen aynı olurduk ... çok şükür bugun oldum kurtuldum yaaaa
ecrinim tebrikler]
günaydın kızlar dün akşam misafirlikteydim akşamı 2 dilim elma 2 dili portakal kaçamak yaptım oda çok ısrar ettikleri için saat 19,30 civarıydı yediğimde sonra bol çay türk kahvesi içtim dün akşam spor yapamadım ama misafirliğe gidicem diye eve 20 dk yürüdüm:) dukan beni kabız etti dün akşam çok kötü oldum arkadaşımda dukanı bırakmama vesile oldu sağlıksız yapma diye çok şeyler anlattı neyse dün ve bugün regli şişliğim var tam sökülmedim damla damla oluyor şuan onun şişliğiyle bile 63,8 çıktım yani geçen hafatya göre bu hafta tam 1 kilo gitmişhaftalık hedefime ulaşmış oldum :) aslında dukanla 3-4 günde sırf protein yapalanlar 2-3 kilo veriyor ama benim bünye inatçı bide regli dönemi yaa ondan galıba neyse ne 1 kilo benim için süper bugün domates biber yumurta ve peynir yedim miğdm bayram etti resmen 4,haftada toplamda 2,9 giden buda süper valla
Yehuwwwwwwwwwww kızleeeeerrrrr 85i gördümmm yaaaa laaaaa cok mutluyummmm
canım tebrik ederimgünaydınnnnnnnnn hergün eksilerde görüyorum kendimiii
uzunn süre kilo veremedigimden birde regli haftam oldugu için bukadar giitti sanırım
marım kalanlarda bu hızla giderler
canım haftaya inş.düzenli paylaşım yapmaya devamListeye ben ne zaman girebilicem :18:
gunaydinlar kizlar
Hepinizi tebrik ediyorum
Beim reglimin ucuncu gunu
Gecen hafta 80.9
Bu hafta 80.3
Fark -600
Bu besinci haftam aslinda sali gynu bes hafta doluyor
Ve toplam 4.2 gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?