Kizlar tableten giriyorum eskiden begentusu vardi acaba alttaki yildiz isareti begenimi temsil ediyor simdi
teşekkürler canım ya bu hafta aşırı dikkat ettim . bu hafta çözdüm kendimi bundan sonra böyle inş.haftaya 69.7 görmem lazım.umarımsenide tebrik ederim
ecrinim tebriklerbencede bırakman iyi olmuş canım dükanı.herşeyden az yiyerek kalori hesabı yaparak vermek en mantıklısı.bide senin öyle aman aman bir kilon yok bi anda çok rakamlar veremezsin.
tebrikler anteplim darısı 80 lere inş. inanıyorum sana 1 ay sonra 80 i görürsün sen
canım tebrik ederimbu hafta grup atlayamadın beni bekledin sanırım beraber atlarız haftaya inşş
canım haftaya inş.düzenli paylaşım yapmaya devam
tebrikler alaca
Arkadaşlar bu listeye biz nasıl girebiliyoruz bende gece paylaşmıştım verdiğim kiloyu... Bilmediğim için soruyorum kızlar yardımcı olursanız sevnrm 😘
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla canım bende bekliyorum benide listeye koymalarınıbakalım biraz geciçekmiş herhalde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi sırası mı var cnm bunun anlamadm ki sonuçta hepimiz kilo veriyoruz...
Yok galiba 1 hafta doluçakmış üye olalı
Hoşgeldin öncelikle jaaArkadaşlar bu listeye biz nasıl girebiliyoruz bende gece paylaşmıştım verdiğim kiloyu... Bilmediğim için soruyorum kızlar yardımcı olursanız sevnrm 😘
Sende sağol canım nedemek bende 4 gün oldu galiba 82.5 dum 81.5 olmuşum bakalım ha bide hergün paylaşım yap sen genede aktif ol yani yanlış bilgi vermim ama öyle dediler bana
Hoşgeldin öncelikle jaacanım grupça bir karar verdik bir hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye alıyoruz.çünkü çok gelen oluyor 1 2 gün yazıyor sonra bidaha uğramıor yada kilo bildirimi yapmıyor e böyle olunca hem listeyi hazırlayan arkadaşa sıkıntı oluyor hemde bizim motivasyonumuz etkileniyor.nedeni nu canım
Tebrikler meyvali 4 günde 1 kilo çok iyi.devamıda böyle hızlı gider inş
Ben de 62,8 ile basladim, 61,2 kiloyumilk haftadan hic fena sayilmaz boyum 1.65 hedefim 55 kilo
Ac uyumayi artik gorev gibi benimsedim
Kızlar selam.. Hayal ettiğim gibi olmadı ama şişkinliğimden sanırım, atamadım bi türlü yaa..
65 li bişeyler gömek istiyodum bugun ama haftaya kısmet olur inşallah..
sewiyorum hepinizi.. ve söz.. kaçamak yapmıycaaammmm.. :)
Ay inşaalllah zeyas inşaaaallahhbenmde niyetim o en kısa zamanda inşallah oh be cok şükür şu 87 dem kırtuldum kac haftadır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?