kızlar iyi akşamlar
henüz yeni geldim annemdeydim sabah tartıldım ama giremedim nete henüz sonuçları okumadım hemen kilomu bildirmek istedim sizleride hemen okuyacağım.
bu hafta fena halde mutluyum ve bunu resimlendirdim 57,60 oldum yani geçen haftaya göre 1,600 gram verdim benim için süper bir kayıp
tabi sonuç 1 haftada olmuş gibi gözükse de 3 haftanın karşılığı 2 hafta boyunca sadece 400 gram verebilmiştim.Darısı diğer haftaların başına
Eki Görüntüle 1043621
kızlar iyi akşamlar
henüz yeni geldim annemdeydim sabah tartıldım ama giremedim nete henüz sonuçları okumadım hemen kilomu bildirmek istedim sizleride hemen okuyacağım.
bu hafta fena halde mutluyum ve bunu resimlendirdim 57,60 oldum yani geçen haftaya göre 1,600 gram verdim benim için süper bir kayıp
tabi sonuç 1 haftada olmuş gibi gözükse de 3 haftanın karşılığı 2 hafta boyunca sadece 400 gram verebilmiştim.Darısı diğer haftaların başına
Eki Görüntüle 1043621
Arkadaslar 2 haftada 4kilo zayiflaya bilirmiyim bu sagliklimii rica etsem yardim edinn
Kızlar selam.. Hayal ettiğim gibi olmadı ama şişkinliğimden sanırım, atamadım bi türlü yaa..
65 li bişeyler gömek istiyodum bugun ama haftaya kısmet olur inşallah..
sewiyorum hepinizi.. ve söz.. kaçamak yapmıycaaammmm.. :)
Tek kelimeyle süppersin canım tebrik ederimkızlar iyi akşamlar
Eki Görüntüle 1043621
Haftada bir iki kili saglikli diye geciyor da canimzayıflaya bilirsin tabi canım ama çokta sağlıklı olmaya bilir.
Haftada bir iki kili saglikli diye geciyor da canim
kızlar iyi akşamlar
Eki Görüntüle 1043621
Arkadaslar,
Aksam 5.30 gibi bir kivi ve 5 sarma yiyerek, günü 830 kalori ile kapattim. Bana öyle geliyor ki ben gevsedim bu siralar, ama yine de haftalik -700 gidiyor elhamdulillah. Zannedersem, pazartesiden itibaren siki bir diyete giricem, hadi hayirlisi bakalim
heeeeyyy, tebrike ederim :13: Darisi basimiza
O zaman ben haftada 600 gram vermeliyim 4000:600=6,7 haftaya 7 haftaya 4 kilo vermem saglikli yani?geçenlerde tv de duymuştum canım o yüzden söyledim doktorun biri hafta da kilonuzun enfazla %10 u kadar vermelisiniz diyordu. yani mesala 70 kilo isek bunun 700 gramını vermemiz gerekiyormuş sağlıklı olarak zayıflayabilmek için.
Kizlar ben hala listeye eklenmedim lütfen yardimci olun
Benide eklermisiniz yada araniza alirmisiniz 17:00dan sonra yemiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?