selam kızlar iyi pazarlar grup atladım sanırımmm çok mutluyum
DILA ve ZEYAS bu liste yanlis sekerler, en azindan benim kilo bildirimim eksik! Burayimi düzeltsem, yoksa siz dönüp son listeyi mi bulsaniz bilemedim. Hani olurya,ben kendimi buna eklsem ve burda baskalarida eksik se, yanlisa devam etmis oluruz :44:
Her ihtimale karsi ekliyeyim kendimi, cunku tüm gün ollmayacagim, size cevap veremem o zaman!
Canıım doğru senin kilon yok ama ben bu konuda çok dikkatliyim en son paylaşım yapanın listesinden alıntı yaptım.şimdi grçmişe dönüp baktım ilk kim yanlış alıntılamış diye nisan yağmurunun alıntıladığı listede yoksun illk olarak sonrada hep öyle devam etmiş.
kızlar verdiğim sıkıntıdan dolayı özür dilerim herkesciklerden :26::26::26::26:
Canım sıkıntı vermrdin ne sıkıntısı aşkolsun. Aynı anda yazarken böyle sıkıntılar olabiliyor .düzeltemeyecek bişey değil sonuçta no problem yanikızlar verdiğim sıkıntıdan dolayı özür dilerim herkesciklerden :26::26::26::26:
Kizlar hepinizi tebrik ediyorum devami gelsin ins::)
Smdi bisi sorucam saatler bir saat ileri alincak ya meesela yarin bu saatlerde aksam 6 olcak 5 te mi kesicez yine cok erken olmazmi yazin 6 mi olmali halsiz duser miyiz ne dersinizz:18:
Evetbunda ise arabasiz yuruyerek gitmemin de etkisi oldu sanirim. Ben ki nerdeyse evin icine arabayla gidecek kadar usengec biriyim
Oluyor böyle seyler canim, önemli degildi, semos yarin bizi zaten uyarirdiCanıım doğru senin kilon yok ama ben bu konuda çok dikkatliyim en son paylaşım yapanın listesinden alıntı yaptım.şimdi grçmişe dönüp baktım ilk kim yanlış alıntılamış diye nisan yağmurunun alıntıladığı listede yoksun illk olarak sonrada hep öyle devam etmiş.
Bu tebrik ettigin kisi ben olmayi cok isterdimOleyyy betül tebrikler canım
Alaca, insallah herpberaber canim... Ben bugün birbucuk ay boyunca hic yapmadigim bir pervasizlik yaptim ve yedim yedim yedim.. Toplam 1450 kalori ile günü kapattim, su an kusacak gibi hissediyorum kendimisupersin betulum harika gidiyon
Ben dun piknikte biraz abartim ama bugun toparlarim insallah arkandan gelirim 7 li rakamlara tekrardan kavusurum
kızlar verdiğim sıkıntıdan dolayı özür dilerim herkesciklerden :26::26::26::26:
Nisancim, özür ne demek.. Zaten yenisin, ve her kimden kaynaklandiysa farketmez, cünkü böyle seyler olabiliyor, ne de olsa kalabalik zengin bir ekibiz
Oluyor böyle seyler canim, önemli degildi, semos yarin bizi zaten uyarirdi
Ve ZEyascimmmmmmmm
Bu tebrik ettigin kisi ben olmayi cok isterdim
kızlar iyi akşamlar hafta sonu iyi ödüller verdim kendime
o yüzden menü yazmıyorum 10 kilo yu geçerek bunu hak etmiştim artık
yarın yine tam gaz devam
bu hafta 2 gün prinç lapası
2 gün lahana yemeği
2günde yeşil mercimek yicem
bu hafta hergüne 10.000 adım atmayı düşünüyorum
Ohhh afiyet olsun canım.cumartesi günü benimde ödül yemeğim vardı.eşim 70 olunca yemeğe götürürüm demişti balık yedim bende nasıl iyi geld anlatamam.birdahaki ödül yemeğim 67 kg olunca .
selam arkadaşlar bu topiği şimdi gördüm yazayım dedim ben bir haftadır 5te yemek yemeyi kesiyorum sadece su içiyorum kendimi hafiflemiş hisssetmemin dışında tartıda bir hafifleme yokama bırakmakta istemiyorum ayda bir kilo bile olsa faydası olur diyorum ama hiç veremiyorum niyeki gündüzde çok aşırı yemiyorum aslında sabah 9 da 2 dilim esmer ekmekle kahvaltı yapıyorum birde 5 te ekmeksiz bir tabak ne varsa o yemekten yiyorum dediğim gibi aralarda birşey yemiyorum bazen kansızlığım olduğu için bir avuç kuru üzüm yada kayısı yiyorum 1,5 litrede su içiyorum yaz gelsin daha fazlada içicem şuan farketmedi ama inşallah verme yolunda adım attım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?