Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlarrr 2gundur yeme seklim degisti saatlerde degisti regli oldum diye felaket belim ve karnim agriyordu... Yarin insallah disipsipline girerim cikolata bile yedim iki gun....sporda yapmadim ama evde cok hareketliydim ..sanirim iki yada ucgun hafta sonu yediklerimi eritirim....

Iyi pazarlar canlar :**
Bugün regli olmusum cok fena sancim var
Bugünkü menüm:

Sabah:
1 sandwich ekmegi
2 yumurta ile omlet (bol pul biber)
1 dilim beyaz peynir

Öglende 1 bardak tarcinli süt ictim cok güzelmis kizlar ilk defa denedim :)

Aksam:
2 yemek kasigi yogurtlu makarna
2 dilim pirasali börek

Ve bugünü böyle kapatiyorum..

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum devami gelsin ins::)

Smdi bisi sorucam saatler bir saat ileri alincak ya meesela yarin bu saatlerde aksam 6 olcak 5 te mi kesicez yine cok erken olmazmi yazin 6 mi olmali halsiz duser miyiz ne dersinizz:18:

Merhaba kızlar .
Bugün keyfim yok canımda bişey yemek istemiyor daha

Sabah kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek salatalık domates ve bi fincan kahve

Ara öğün fln yapmadım cok gec kalktım 1 gbi kahvaltı yaptım

16:30 dada sonra acıkıp saldırmim diye sorla kendime
Ananas ve yogurt yedirdim ..
Günü kapatmış bulunuyorum ..
Bilmem yazarmıyım daha ama .. Cıkıp dolaşırım heralde biraz aman neyse hepniz kendiniZe iyi bakın allaha emanet olun öpldünz..

kızlar verdiğim sıkıntıdan dolayı özür dilerim herkesciklerden :26::26::26::26:
Canım sıkıntı vermrdin ne sıkıntısı aşkolsun. Aynı anda yazarken böyle sıkıntılar olabiliyor .düzeltemeyecek bişey değil sonuçta no problem yani
Kizlar hepinizi tebrik ediyorum devami gelsin ins::)

Smdi bisi sorucam saatler bir saat ileri alincak ya meesela yarin bu saatlerde aksam 6 olcak 5 te mi kesicez yine cok erken olmazmi yazin 6 mi olmali halsiz duser miyiz ne dersinizz:18:

Canım ben yine 5te bırakıcam hatta daha erken bırakıyorum ben hafta sonları hariç daha hiç 5e kalmadım.nekadar çok acıkırsak sonuçlar okadar iyi oluyor.

of ne güzel salata yogurt yemiştim 5 te şimdiide az leblebi yedim çıtr olandan neys ebişiy yemeyim artık:26::26:

Evet bunda ise arabasiz yuruyerek gitmemin de etkisi oldu sanirim. Ben ki nerdeyse evin icine arabayla gidecek kadar usengec biriyim

valla mı yaa bende yürüyüş olsun durmadan yürürüm ama bi başlamam lazım başlayınca duramıyorum ki :)

slm kızlar hepiize iyihafta sonları diliyorum ben bu hafta kaçırdım valla dün akşam dışarda iskender yedim.

bugün öğle yemeğimi 13:30 gibi yedim domates alatalık zeytin biber kızartması şekersiz çay biraz yumurta 1 tam buğday ekmeği yedim.
dışarda yedik bugün arkadaşlarlarım hepberaber bu çantalar bana gelsin

1 saat eliptik yapmatı düünüyorum yarım saatte yürüyüş görüşmek üzer kızlar anca yediklerimi böyle talafi ederim galıba

kızlar rahatsızlığım hala geçmediğinden yine doğru düzgün birşey yiyemedim gün boyu sadece 2 kace çorba içtim o kadar.... kurtulamadım gitti şu gripten ne zamandır:2:

Slm kızlar 50 dk eliptik 55 dk tempolu(6) yürüyüş yaptım yürüyüştr 410 kalori yakmışum eliptikde ni bilmiyorum sünkü iskenderi vı bugünki yedikletimi birazda olsa sporla telafi ettiğimi düşünüyorum ve çok mutluyum :))

Oluyor böyle seyler canim, önemli degildi, semos yarin bizi zaten uyarirdi

Ve ZEyascimmmmmmmm
Oleyyy betül tebrikler canım
Bu tebrik ettigin kisi ben olmayi cok isterdim

supersin betulum harika gidiyon
Ben dun piknikte biraz abartim ama bugun toparlarim insallah arkandan gelirim 7 li rakamlara tekrardan kavusurum
Alaca, insallah herpberaber canim... Ben bugün birbucuk ay boyunca hic yapmadigim bir pervasizlik yaptim ve yedim yedim yedim.. Toplam 1450 kalori ile günü kapattim, su an kusacak gibi hissediyorum kendimi Insallah bir daha olmaz böyle bir sey.... YArindan itibaren yola devamm...

Oluyor böyle seyler canim, önemli degildi, semos yarin bizi zaten uyarirdi

Ve ZEyascimmmmmmmm

Bu tebrik ettigin kisi ben olmayi cok isterdim

Aynen canım ya semocan gelsinde yarın tekrar toparlar listeyi. Varya betül okadar kalabalıkbir ortamda yazdımki masuma tebriğimi betül yazmışım görüyonmu inş allah söyletmiştir canım.

kızlar iyi akşamlar hafta sonu iyi ödüller verdim kendime
o yüzden menü yazmıyorum 10 kilo yu geçerek bunu hak etmiştim artık

yarın yine tam gaz devam
bu hafta 2 gün prinç lapası
2 gün lahana yemeği
2günde yeşil mercimek yicem

bu hafta hergüne 10.000 adım atmayı düşünüyorum

Ohhh afiyet olsun canım.cumartesi günü benimde ödül yemeğim vardı.eşim 70 olunca yemeğe götürürüm demişti balık yedim bende nasıl iyi geld anlatamam.birdahaki ödül yemeğim 67 kg olunca .

Ohhh afiyet olsun canım.cumartesi günü benimde ödül yemeğim vardı.eşim 70 olunca yemeğe götürürüm demişti balık yedim bende nasıl iyi geld anlatamam.birdahaki ödül yemeğim 67 kg olunca .

afiyet olsun canım hak ettik biz bunları yolumuzu şaşırmadan devam edicez hep beraber inşallah...

selam arkadaşlar bu topiği şimdi gördüm yazayım dedim ben bir haftadır 5te yemek yemeyi kesiyorum sadece su içiyorum kendimi hafiflemiş hisssetmemin dışında tartıda bir hafifleme yok ama bırakmakta istemiyorum ayda bir kilo bile olsa faydası olur diyorum ama hiç veremiyorum niyeki gündüzde çok aşırı yemiyorum aslında sabah 9 da 2 dilim esmer ekmekle kahvaltı yapıyorum birde 5 te ekmeksiz bir tabak ne varsa o yemekten yiyorum dediğim gibi aralarda birşey yemiyorum bazen kansızlığım olduğu için bir avuç kuru üzüm yada kayısı yiyorum 1,5 litrede su içiyorum yaz gelsin daha fazlada içicem şuan farketmedi ama inşallah verme yolunda adım attım inşallah

Gunaydinnnnn
Gecen haftaki aldiklarimin hepsini haftasonu verdimde geldimmm haftasonu kacamaksiz gecti ve
tekrar 67.2 ye dondum cumartesiye 66 yi gormek istiyorum artik :))
Mumkun oldugunca az kaçamak daha fazla mutluluk veriyor onu farkettim. Kacamak yaptığım gun mutsuz oluyorum.
Bu arada bagirsak sorunumu yesilcayla cozdum aksam yemekten sonra bir bardak yesilcayin icine limon sıkıp iciyorum. Bagirsaklarim duzene girince daha rahat kilo veriyorum ben
Vicdan rahatligiyla buraya yazmak harika

Hosgeldin mavli acaba metabolizman cok mu yavas calisiyo? Gun icinde iki bardak yesilcay ve iki bardak biberiye cayiyla iki ayda 10 kilodan fazla vermistim tabi birde yuruyusle. Simdi emziriyorum hic bisey yaoamiyorum ama 5 ten sonra yemiyorum bu 4. Haftam 3kiloya yakin verdim
Pes etme bence bir ay kadar dene kacamaksiz mutlaka etkisi olacaktir canim. Ac yatmak cok guzel kilo verdiriyor gr gr bile gitse ayda 2 kilo bile mutlu ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…