Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ohhh bugun banada tatil :)
Kizimi alip carsiya gidicem dolasalim ana kiz :)
Birde acik renk pantolon istiyorum yada etek bakicam rahatca alışveriş yapiyorum artik ohhh
Bugunki menum sabah bir haslanmis yumurta domares salatalik ve kasar peyniri birazda bal
Oglen iki porsiyon meyve
Aksamsa ya yesil mercimek yemegi yadq yogurt salatalik pul bibrr sumak karisimi yiycem gecen tvde duydum sakir sakir kilo verdiyomus.

zeyas hoşbulduk canım bende pkodan şüpheleniyorum oyüzden soğan suyunu deniycem sonra hala bir değişiklik olmazsa doktora gidicem artık ufff çok zor geliyor

Selam kızlar bu hafta misafirlerim vardı çok kaçamak yapmadım ama:)dün tam facia gibi bir gündü seçimde görevliydim sabah kahvaltı yapmadan gittim akşama kadar 3 tane dankek 1 tanede pide yedim eve geldiğinde açlıktan başım ağrıyordu saat 11 de bir tabak meyve yedim sonuç olarak kilom değişmedi ama çok pişmanım

ecriiinnn, kendime olan sinirim halaa gecmedi (( :2:

ben iskenderleri götürdüm valla hafta sonu ama sporla telafi ettim aynı çantalardan kendime gönderdim canım neyse dikakt etcez şeytana uymayacaz

zeyas hoşbulduk canım bende pkodan şüpheleniyorum oyüzden soğan suyunu deniycem sonra hala bir değişiklik olmazsa doktora gidicem artık ufff çok zor geliyor

mavli hoşgeldin.. bence de doktora görün bir an önce canım..
birkaç tahlille sana en doğru yolu göstereceklerdir mutkala..

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum bugün düşük kalori almaya dikkat ediyorum ve günü en fazla 600 kalori ile kapatmayı düşünüyorum.

sabah kahvaltı
1 domates :29 k
1 salatalık :14
1 biber :86
2 dilim kepek ekmeği :119 k
kibrit kutusu kadar yağlı peynir :86 k
15 zeytin : 31 k 15 zeytin mi derseniz yeşil zeytine bayılıyorum yaa çerez gibi yiyebilirim yani o derece :)

öğlen ayran içmeyi düşünüyorum . akşamda domates salatalık zeytinle günü kaptacam inş.

Merhaba kızlarr
Ben grubunuza dahil olmak istiyorum.kadınlar kulübüne yeni üye oldum şişmanımmmn :)) zayıflamak istiyorum.doğumdan sonra kilolarımı bir türlü atamadım. Sadece karın bölgemdeki fazlalık artık başa çıkılabilir gibi değil acillll yardıma ihtiyacım var kızlar bana destek olurmusunuz??? boyum :1.63 kilom 74.50 daha dün tartıldım. Hedefim 59 kilo olmak diyet konusunda başarılı bir insan değilim ama bu sefer sizinde yardımlarınızla başarmak istiyorum hepinize iyi günler:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yeni liste süper olmuş canım ellerine sağlık haftaya o kupadan bende kaldırmak istiyorummmm

pirinç lapası 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyorduk dimi canım

sağol canım teşekkürederim bundan sonrası yine aynı tempo devam

kızlar pirinç lapası yaptım şimdi öğle yemeği olarak 1 çay bardağı pirinç ne kadar da çok oldu yanında 3 yemek kaşığı yoğurt ve kırmızı pul bibder döktüm üstene 3 yemek kaşığı kadar kaldı onu yiyemedim kendimi tıka basa doymuş hissediyorum şuan bakalım ne zaman acıkıcam

Semocum ellerine sağlık canım
Hemen hemen hepimiz - leri görmüşüz kızlar. Süperiz süper, kim tutar bizi

zevkle yaptim canim,,,, cogumuzun eksi görmesi beni cok sevindirdi :)))

selam canım benide eklermisin listeye 64 kiloyum 53 olmak istiyorum

hosgeldin mavli, önce 1 hafta deneme sürecimiz var.
Deneme sürecinde 1 hafta düzenli paylasim yapmani bekliyoruz
Sonra önumuzdeki cumartesi listeye girebilirsin.

tebrik ederim canim, umarim en kisa zamanda beraber atlariz bi alt gruba

ben iskenderleri götürdüm valla hafta sonu ama sporla telafi ettim aynı çantalardan kendime gönderdim canım neyse dikakt etcez şeytana uymayacaz

aynen canim, bugun iyi dikkat etmek gerek

hosgeldin ebru, önce 1 hafta deneme sürecimiz var.
Deneme sürecinde 1 hafta düzenli paylasim yapmani bekliyoruz
Sonra önumuzdeki cumartesi listeye girebilirsin.

yeni liste süper olmuş canım ellerine sağlık haftaya o kupadan bende kaldırmak istiyorummmm

insallah kaldirirsin kupa

Bugünkü meüm şöyle kızlar:
Sabah:1 yumurta 1domates 1 salatalık 7 zeytin kk peynir
Akşam( 16 civarı): 5 kaşık haşlanmış makarna + 1leğen kıvırcık beyaz lahana salatası bol aculı az yağlı.
Ara:nescafe

Bide köfte yapıcam akşama kızlar ama yememe kararı aldım şuan yarın kahvaltıda yerim belki.

Son düzenleme:

Ohh afiyet olsun ecrinim. Domates salatalkta çok yakışıyor tavsiye ederim.

Canımcım.. sabah konuştuğumuz mevzuyu unutma.. en az 800 kalori civarı almaya çalış.. yoksa tıkanıcan benim gibi..
Ecrinin menusunude beğenmedim, kalorisi çok az geldi bana, cevap yazamamıştım ona da..
ara öğünlere de özen gösterin arkadaşlar, acıkmasanız da 1 çb süt, ya da 1-2 ufak meyve fındık filan..
Vücut açlığa alışıyor, zorlanmıyoruz artık ama önemli olan akşam yememek.. günü güzel değerlendirin..

inşş semoşum ben artık 5 li kilollarda olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…