Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ya bir şey soracam kızlar lıght süt içilebiliyor mu? Yoksa sadece çay kahve bitki çayı falanmı şekersiz olarak

dun 1200 kalori
bugun 1200 kaloriyi
yarinda 1200 kalori tamamlicam
Ve normalde gunluk ihtiyacim 1800 calorie :122:

oleyyyy cumartesi sabah 69.5 olurmuyum kizlar, 2 gun once 71.5 kiloydum.
2 kilo gidermiki, 1.5 kiloyada raziyimmm yeterki 69 lu rakamlari göreyimmm

olursun bence inş olcaksında 1200 kalori çok güzel ne az ne çok

Ayyy herkes tatli yiyor ben Yeşilçay iciyorum((( zor tutuyom valla ama yarin iki tane yicem cçok hareket ederim artik :)) bu arada nazi arkadaşların yediklerinde bakiyorumda kızlar kahvaltoyi iyi yapin bu sefer hasta falan dusersiniz allah korusun saglikli ve bol kilo verelim :))

hehe bak yaziyorum bunu bi kenara, 15 gün sonra sorcam ha ona göre.
benim ôlcülerden bi 5 cm gitse cok mutlu olucam valentinn
gogus 95, ince belim 80 ve popom 105 (yanlara dogru degil arkaya dogru shakiranin poposu gibi)

Benimkilerden de bi 19 cm gitse bende çok mutlu olacağım Benim ölçüler de size yazdıktan sonra gidip ölçtüm 96-86-109 2 çocuktan sonra vücut farklılaşıyor.Özellikle erkek doğuran hanımların beli kalınlaşıyor dikkat ediyorum..doğumdan sonra sıkı bir korse giyin ben çok pişmanım.Geçen sene plajda güneşlenirken sohbet esnasında yanımda ki hanıma kalçalarımı dikleştirmek için egzersiz yapacağımı söyledim bana balon takmış gibisin daha ne çalışacaksın dedi.Evet o çıkıklık ben de de var yalnız ben bu basenler ile çok sıkı fıkı arkadaşım sağolsunlar bırakmıyorlar beni...basenleriniz olmadığı için çok şanslısınız efenim :)

İş bu yazı bir bardak sıcak süt eşliğinde yazılmıştır.

eşim biraz önce Antepten getirdiği baklavaları yedi gözümün önünde,dönüp bakmadım bile,yesem ne olacak bir anlık mutluluğun sonu pişmanlık ve kalori olacak,bu işi başarmak ve kendimle gurur duymak istiyorum

olursun bence inş olcaksında 1200 kalori çok güzel ne az ne çok

yuuuuppiiiii insallah canimmmm :)))
evet yaaa, 1200 den daha az yersem sanki vucudumda vitamin eksikligi sac dokulmesi falan olur diye cesaret edemiyorum.

yok yok yeme tatliyi napcannn. adriana lima abla tatli yemio mesela
ben iyi yapiyorm kahvaltiyi

haha olculerimizde nerdeyse ayniiiii 95-80-105
dis gorunus olarakta benziymusuz dusunsene :)))) saclarin gozlerin tenin ne renkkkk

korseyi hollywood unluleride takiyor diye duydummm ben. denemek lazimmm

yok yok yeme tatliyi napcannn. adriana lima abla tatli yemio mesela
ben iyi yapiyorm kahvaltiyi

Yemedik yemedim direndim :) yesilcayimi içtim o kadar zaten erken uyurum 2.gün de bitiyor hayirlisiyla .. Kilo verelim diye sagliksiz beslenip vücudumuzu sarkitmayalim :)) aslında spor şart da usengeclik işte :)) dur bakiim yarin yürüyüşe kalkabilirsem kalkcam inş.

kizlar makarna sevipte diyetten dolayi yiyemeyen arkadaslara guzel 1 tarif verecegim.

1 brokoli,
4 havuc dogradim az suda agzi kapali tencerede hasladim.

yarim beyaz sogan,
1 buyuk kirmizi tatli biber dogradim brokoli ve havuc haslanmaya yakinken tencereye attim.

ayri, kucuk bi tencerede kisi basina 5yemek kasik esmer makarna hasladm (ben 2 kisilk yani 10 yemk kasigi makrna hasladim)
makarna haslandiktan sonra 1yemek kasigi salca karistirdim icine.

son olarak makarnayi sebze ile ikisini karistirdim, bol pul biber ve kara biber, az tuz, az kuru maydonoz az zeytin yagi gezdirdim.

ve kendi tabagima yarim ton baligi doktum.

boylelikle makarnali, ton balikli, bol sebzeli oldu, arti bol vitaminli, cok guzel doydum. ve acikmadim tavsiye ediyorm herkese

Ericaa spor yapmak istiyorsan Jıllıan Michaels i dene,1 ayda oluşan farklara inanamazsın,öncesi ve sonrası fotoları var yapanların,ben geçen yıl 1 ay yaptım en az 7-8 kilo vermiş gibi görünüyorsun,yürüyüşte çok yararlı tabi,ama kol sarkmaları basen göbek vs için mutlaka bunu öneririm,benim bugün 5.günüm.

Gunaydin arkadaslarr ben yoluma artikyesilcaysiz devam edicem emzirirken sakincali dedi dun doktor bu yuzden biraktim ama rezene iciyorum belki onun faydasi olur..bu arada bi kac gundur az yiyiyorum sanirim bunyem error vermeye basladi dubden beri migrenm tuttu ve hala gecmedi gece de dayanilmaz olunca iki uc dilim kek yiyip ilac ictim o yuzden ben biraz dikkat edicem ama cokta skmicam kendimi sonucta bebegimin bana ve enerjime ihtiyaci var ben gereksiz abarttim sanirim akdam yememeye devam ama gun icinde kisitlamicam kebdimi artk emzirme bitince burda sizden ogrendiklerimi uygularim..hepinize oncelikle bol saglikli bi gun olmasini diliyorum

güzel tarifmiş canım afiyet olsun denenebilir.

bence iyidüşünmüssün bebeğinin besinini ihmal etme bana kalırsa aktiviteni arttır eğer çalışmıyorsan bebeğini sıkı sıkı giydir al onuda bindir arabasına günlük 1 saat yürüyüş yap hem bebekler arabalarında uyumayıda severler sende hareketsiz kalmamış olursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…