Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

çalışıyorum ve bir bebeğim var inşallah yetişebildiğim kadar katılıcam. kendimden bahsedeyim 1.64 boyum.72.6 dan 68.1 e düştüm. yakın hedef 65 uzak hedef 58. kalori hesabı yaparak verdim 4 kiloyu inşallah devamı gelir. ben spor olarak evde mezdeke oynuyorum. yatmadan mekik çekmeye çallışıyorum. ders anlatırken ayakta oluyorum çoğunlukla ve bunun bana kalori yaktırdığını düşünüyorum

tamam canim insallah, Allah bagislasin kac yasinda bebis?
hehe nerdeyse ayni sayiliriz bende 167 boy, 71 kiloyum :))) veeee yakin hedef 65, uzak hedef 59 :)))
waaawww super, peki 4 kiloyu kac zamanda verdin? ögretmen misin? :)

ben sabah normal 2 dilim ekmekle kahvaltı,öğlen ne yemek varsa,akşamda bir şey yemiyorum,diyetlerde ilaca karşıyım ancak güvendiğim marka GNC nin citosanplus hapını sabah ve öğlen aç karnına alıyorum,içinde yağı tutan çitosan,tokluk veren sitrimaks,sporla yağ yakımını hızlandıran L Karnitin var.Böyle güzel ürün görmedim,akşamda gerçekten hiç acıkmıyorum.Bir de Jillian Michaels la 25 dakika spor yapıyorum,çok iyi gidiyor.

Hosgeldiiin aramizaaa, 3 haftada 3 kilo hicte fena degil bence ;-)
72 kilo ile yaziyorum seni listeye, cumartesi sabah tartilma gunumuz, son kilo listesini alinti yapip, yeni kilonu eski kilonun yanina yaziyorsun. :112:

27/01/14 - 03/02/14

1) Derin 68,00 - 65,00 (farkı 3 kilo)
2) Tyler 61,00 - 58,70 (fark 2,30 kilo)
3) Tkca 67,00 - 66,00 (fark 1 kilo)

4) FZAB 82,50 - 81,70 (fark 800 grm)
5) Nigar50 64,70 - 64,30 (fark 400grm)
6) İstanbula 66,00 - 65,70 (fark 300 grm)
7) Semo 71,50 - 71,50 (ayni)
8) Valentinn 00,00 - 71,50 (yeni)
9) Dilekağaci 65,00 - 67,00
10) Sanat 00,00 - 77,00 (yeni)
11) Sarisinbayan 00,00 - 58,00 (yeni)
12) Asya27 00,00 - 58,50 (yeni)
13) Almdc 00,00 - 59,00 (yeni)
14) Hayatim 00,00 - 91,90 (yeni)
15) Melinecmel 00,00 - 74,40 (yeni)
15) Mormenekse 00,00 - 63,5 (yeni)
16) Yellowbaby 00,00 - 75,60 (yeni)
17) Ericaaa 00,00 - 62,5 (yeni)
18) Hatayg 00,00 - 72,00 (yeni)
19) Seng (yarin basliyor)

ekledim seni listeye hatayg

kizlar, listemiz iyice kabardi bea :)))
cumartesi kim birinci olucak sizce, aklimdan biri geciyor ama bakalim

Kızlarrrrrrrrrrr, saat 16.30 da eti burçak içinde zaten 8 parça var ve 1 bardak kahve. Akşama da bol su :) Sabahta tartı

Son düzenleme:
selam kızlar baya çoğalmışız çok hoş olmuş döndüm ben evimdeyim kaldığım yerden devam sanırım cumartesi tartılıyomuşz artık..en bu hafta kilo verememişimdir şimdiden belirtiyim ama haftaya o tartıda 65i görücemmmmmm yani inanıyorum olucak..bugün sabah 2-3 salatalık 100gr peynir ve şekersiz çay..sonra 2 elma ve akşamda yine salatalık ve yoğurt..yemeklerden yemedim şimdi bitirdim yeme faslını..zaten konyada baya coştum şu an vücudum ohhh diyodur biraz rahatlar bu gece

sabah 11.30 biraz peynir küçük bir dilim beyaz ekmek şekersiz çay 1 zeytin yarım çay kaşığı bal yarım haşlanmış yumurta.. Arada şekersiz filtre kahve.. Öğle 14.00 küçük bir tabak haşlanmış makarna 6 yk zeytinyağlı fasulye 3 yk yoğurt

16.10 gibi bir kase karabuğdaylı elmalı tarçınlı yoğurt 300 ip atladım 600 e tamamlamaya çalışacam 1 saat yürüyüş yaptım bide

enee gelmis konyadan :))) hosgeldiiiin.
kilo almamissindir umarim ayni kalirsin, evet cumartesi sabah tartilmaya karar verdikkk
kilo alirsan, o zaman listenin en altinda yer alicaksinnn, bide nazar boncugu, alkis ve kupa yok

hoşbuldummm :) yok almamışımdır yaa bu akşam ve yarın akşamda yemeyince toparlayacaktır sistem kendini haftaya alıcam nazar boncuğu inş hem diyet hem sporla

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmişler hepimize bol kilo vermeli günler diliyorum

bence derin, aramizda hic kacamak yapmayan tek kisi.

hahhahaha evet semo hanım hepimiz de yapıyoruz ama alışma ,ısınma turları bunlar...efenim siz bizleri bir 15 gün sonra görün nasıl disiplinli ve hedefe odaklı olacağız.. Bir de sizinle aynı kilo ve aynı boydayız ya Sizin bel ve basen ölçüleriniz nedir valla çok merak ettim sakıncası yoksa

Son düzenleme:
bence derin, aramizda hic kacamak yapmayan tek kisi.

evet hiç kaçamak yapmadım bugünde sırf protein ağırlıklı yedim

sabah yarım altınbaşak 1haslanmış yumurta azcık peynir

arada yeşil elma nescafe 2 bardak

öğlen bardak çorba boooll pul biberlı

1 bardak nescafe

arada yine biberli ayran

akşam 16:45 te yarım altınbaşak ve 2 haşlanmış yumurta

ve gün bu şekilde

2 litreye yakında su içtim

bakalım cumartesi sabah nolcak :)

Selamlar azimli yol arkadaşlarım

Bugün uyandığımda her sabah olduğu gibi sirkeli bir bardak suyumu içtim sonra kahvaltı için canım tatlı birşeyler istediğinden 2halley yedim sonra yeşil çay yoğurt ile ara öğünler yapıp öğlen 1tabak haşlanmış brokoli yedim 3buçukta, akşam yemeği yemedim o saatten sonra sadece tam 5de kahve içtim su ile devam yatana kadar 2litre biter artık :) ekmek yemedim hiççç

hehe bak yaziyorum bunu bi kenara, 15 gün sonra sorcam ha ona göre.
benim ôlcülerden bi 5 cm gitse cok mutlu olucam valentinn
gogus 95, ince belim 80 ve popom 105 (yanlara dogru degil arkaya dogru shakiranin poposu gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…