çalışıyorum ve bir bebeğim var inşallah yetişebildiğim kadar katılıcam. kendimden bahsedeyim 1.64 boyum.72.6 dan 68.1 e düştüm. yakın hedef 65 uzak hedef 58. kalori hesabı yaparak verdim 4 kiloyu inşallah devamı gelir. ben spor olarak evde mezdeke oynuyorum. yatmadan mekik çekmeye çallışıyorum. ders anlatırken ayakta oluyorum çoğunlukla ve bunun bana kalori yaktırdığını düşünüyorum
Arkadaşlar Merhaba;
Bende aranıza katılmak istiyorum,kendimi bildim bileli kilo problemim oldu,yaptığım diyetlerle hep zayıfladım ama geri aldım,bu kadar diyet içinde en başarılı olanı akşam yememek oldu,böylece yemek istediğim yiyecekler gündüz serbest olduğu için diyet sonrası yemeklere saldırmadım.Ancak son iki yılda kendimi iyi hissetmek uğruna sürekli yemek ve abur cuburla 15 kilo aldım.En çok üzüldüğüm güzelim kıyafetlerimin kenarda beklemesi ve arkadaşlarımla bir mağazaya gittiğimizde onların sürekli giyip çıkarması benim ise kenardan bakışım oldu.Yemek için değer mi bu üzüntüye dedim,üstelik işyerimdeki bayanların ben kilo aldıkça mutlu olduğunu farkettim.İnsanlar gerçekten çok acımasız.diyet yaptığımı söylediğimde "hhmm gene diyette bu"diye alaycı bakışları ve zayıflayacağıma olan inancımı yıkmaya çalışmaları beni daha çok gaza getirdi.Diyette olduğumu hiç kimseye söylemiyorum,ve zayıfladığım farkedilmeye başlayınca "ya öylemi hiç farkında değilim "diyeceğim.3 hafta önce 75 kiloydum şimdi 72 kiloyum.Biraz uzun oldu ama paylaşmak istediğim başka deneyimlerim de var.
kizlar, listemiz iyice kabardi bea :)))
cumartesi kim birinci olucak sizce, aklimdan biri geciyor ama bakalim
Kim? Merak ettim doğrusu..
16.10 gibi bir kase karabuğdaylı elmalı tarçınlı yoğurt 300 ip atladım 600 e tamamlamaya çalışacam 1 saat yürüyüş yaptım bidesabah 11.30 biraz peynir küçük bir dilim beyaz ekmek şekersiz çay 1 zeytin yarım çay kaşığı bal yarım haşlanmış yumurta.. Arada şekersiz filtre kahve.. Öğle 14.00 küçük bir tabak haşlanmış makarna 6 yk zeytinyağlı fasulye 3 yk yoğurt
selam kızlar baya çoğalmışız çok hoş olmuşdöndüm ben evimdeyim kaldığım yerden devam sanırım cumartesi tartılıyomuşz artık..en bu hafta kilo verememişimdir şimdiden belirtiyim ama haftaya o tartıda 65i görücemmmmmm yani inanıyorum olucak..bugün sabah 2-3 salatalık 100gr peynir ve şekersiz çay..sonra 2 elma ve akşamda yine salatalık ve yoğurt..yemeklerden yemedim şimdi bitirdim yeme faslını..zaten konyada baya coştum şu an vücudum ohhh diyodur biraz rahatlar bu gece
bence derin, aramizda hic kacamak yapmayan tek kisi.
bence derin, aramizda hic kacamak yapmayan tek kisi.
hahhahaha evet semo hanım hepimiz de yapıyoruz ama alışma ,ısınma turları bunlar...efenim siz bizleri bir 15 gün sonra görün nasıl disiplinli ve hedefe odaklı olacağız.. Bir de sizinle aynı kilo ve aynı boydayız ya Sizin bel ve basen ölçüleriniz nedir valla çok merak ettim sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?