Vayy iyimis ya benim belim ince ama basen var iste simdi bekarim ama evlenip çoluk çocuğa karisinca kim bilir ne olur halim :)). Ondan dikkat etmeliyim dur bakiim bi arastirayimEricaa spor yapmak istiyorsan Jıllıan Michaels i dene,1 ayda oluşan farklara inanamazsın,öncesi ve sonrası fotoları var yapanların,ben geçen yıl 1 ay yaptım en az 7-8 kilo vermiş gibi görünüyorsun,yürüyüşte çok yararlı tabi,ama kol sarkmaları basen göbek vs için mutlaka bunu öneririm,benim bugün 5.günüm.
Vayy iyimis ya benim belim ince ama basen var iste simdi bekarim ama evlenip çoluk çocuğa karisinca kim bilir ne olur halim :)). Ondan dikkat etmeliyim dur bakiim bi arastirayimgeç kalktim bugün hic kahvalti yapmadan ana yemek yaptim yani :)) önce 2 dilim baklava yedim sonra 3 kasik pirinç pilavi tavada az bise et 2 kasikta yoğurt yedim kaba taslak bi kalori hesaplaması yaptim 550 600 kalori :) akşamda büyük ihtimalle az bise zeytinyağlı kereviz yerim ekmek sifir . sabah AC karnina sicak su da ictim aralarda da elmali yeşil cay iciyorum
çalışıyorum ve bir bebeğim var inşallah yetişebildiğim kadar katılıcam. kendimden bahsedeyim 1.64 boyum.72.6 dan 68.1 e düştüm. yakın hedef 65 uzak hedef 58. kalori hesabı yaparak verdim 4 kiloyu inşallah devamı gelir. ben spor olarak evde mezdeke oynuyorum. yatmadan mekik çekmeye çallışıyorum. ders anlatırken ayakta oluyorum çoğunlukla ve bunun bana kalori yaktırdığını düşünüyorum
merhaba kızlar :) bugun anca girebildim :)
sabah kepekli ekmekten sandviç yaptım peynır ve domates ile. az once öğlen yemeğine çıktım ve z.yağlı brokoli yedim üzerinede bolca pul biber döktüm:):):)
beni de katar mısınız gruba kızlar..şu an 63.5 kilom..57 ye kadar inmek istiyorum.inşallahh
Geldimm geldimm:) kizimin dogumunu vardi bu hafta cok kosturdum giremedim hic.. Yarin basliyorummm kesinn:):):)
59 kiloyum suan
bence 1 haftada 1,7 kiloyu rahatlıkla verirsin hatta 2 bile verirsin
kizlar nerelerdesiniz?
semocum pazartesi sabahı listeye kendini eklemeyenleri silelim boşuna kalabalık olmasın istikrarlı arkadaşlarla devam edelim.
konu sahibi ve sarisinbayanda ortada yok.
kizlar bi anlasma yapalim mi, listemize girmek isteyen yeni kisileri, 1 hafta deneme yaptiralim. duzenli paylasim acisindan.
Ne dersiniz???
Bizim ewde yemek maalesef geç yeniyor bnde dunden kalanlari yedim dun akssam canm çok çekti ama yiyememistim :)) bide tam bilmiyorum ama kalori hesabina dikkat etmeye calisiyorum bakalim artikBence ana yemek dediğin resmen bomba olmuş karbonhidrat şeker protein ve yağ ne ararsan var sakın böyle reJim yapma sonuç
hüsran olur akşam aç kaldığına yazık olur yaptığından fayda göremezsende canın sıkılır.
bence iyi olur hemen listeye ekleme bir hafta sonra hala burada olursa başlangıç kilosunu farkı kendisi listeye eklesin
taze gelinnnn
O KOCALAR YOKMU o kocalar ZATEN:44: :95:
tartildinmi yoksa, cumartesi ye kadar tartilmama kararimi aldinnn, ben soz verdim kendime 3 gundur tutuyorum kendimi tartilmamak icin, meraktan catlicam nerdeyse :26:
bence iyi olur hemen listeye ekleme bir hafta sonra hala burada olursa başlangıç kilosunu farkı kendisi listeye eklesin
Bizim ewde yemek maalesef geç yeniyor bnde dunden kalanlari yedim dun akssam canm çok çekti ama yiyememistim :)) bide tam bilmiyorum ama kalori hesabina dikkat etmeye calisiyorum bakalim artik
konu sahibi ve sarisinbayanda ortada yok.
kizlar bi anlasma yapalim mi, listemize girmek isteyen yeni kisileri, 1 hafta deneme yaptiralim. duzenli paylasim acisindan.
Ne dersiniz???
amaç bunları birbirine karıştırmamak tek yesen yine bi derece kalori hesap ederken birbirine karıştırmaman gereken besin gruplarıda var bunlara internetten bak yoksa aldığın 300 kalori vucudunda enerjiye dönüşemeden yağa dönüşür.
Bence de ...Mantiklii
:)))) yok kendi kendine konuşma bizimle konuş :) 59 kilosun kaç kilo vermeyi dusunuosunben bir kaç kere yediklerimi ve bseyler sormak için yazdım kimseden cvp yok.. kendi kendimemi konuşayım bilemedimm
:)))) yok kendi kendine konuşma bizimle konuş :) 59 kilosun kaç kilo vermeyi dusunuosun
geçen yaz 52 kiloydum çok iyidi o zman gene 52 53 olsam yeter bana ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?