Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Vayy iyimis ya benim belim ince ama basen var iste simdi bekarim ama evlenip çoluk çocuğa karisinca kim bilir ne olur halim :)). Ondan dikkat etmeliyim dur bakiim bi arastirayim geç kalktim bugün hic kahvalti yapmadan ana yemek yaptim yani :)) önce 2 dilim baklava yedim sonra 3 kasik pirinç pilavi tavada az bise et 2 kasikta yoğurt yedim kaba taslak bi kalori hesaplaması yaptim 550 600 kalori :) akşamda büyük ihtimalle az bise zeytinyağlı kereviz yerim ekmek sifir . sabah AC karnina sicak su da ictim aralarda da elmali yeşil cay iciyorum

Son düzenleme:

Bence ana yemek dediğin resmen bomba olmuş karbonhidrat şeker protein ve yağ ne ararsan var sakın böyle reJim yapma sonuç
hüsran olur akşam aç kaldığına yazık olur yaptığından fayda göremezsende canın sıkılır.

Son düzenleme:

merhaba kızlar :) bugun anca girebildim :)

sabah kepekli ekmekten sandviç yaptım peynır ve domates ile. az once öğlen yemeğine çıktım ve z.yağlı brokoli yedim üzerinede bolca pul biber döktüm :):):)

beni de katar mısınız gruba kızlar..şu an 63.5 kilom..57 ye kadar inmek istiyorum.inşallahh

Geldimm geldimm:) kizimin dogumunu vardi bu hafta cok kosturdum giremedim hic.. Yarin basliyorummm kesinn:):):)

bence 1 haftada 1,7 kiloyu rahatlıkla verirsin hatta 2 bile verirsin

kizlar nerelerdesiniz?

konu sahibi ve sarisinbayanda ortada yok.

kizlar bi anlasma yapalim mi, listemize girmek isteyen yeni kisileri, 1 hafta deneme yaptiralim. duzenli paylasim acisindan.

Ne dersiniz???

semocum pazartesi sabahı listeye kendini eklemeyenleri silelim boşuna kalabalık olmasın istikrarlı arkadaşlarla devam edelim.

bencede oyle yapalim, listede 19 -20 kisi var.
duzenli paylasim yapan sadece 10 kisi var.

konu sahibi ve sarisinbayanda ortada yok.

kizlar bi anlasma yapalim mi, listemize girmek isteyen yeni kisileri, 1 hafta deneme yaptiralim. duzenli paylasim acisindan.

Ne dersiniz???

bence iyi olur hemen listeye ekleme bir hafta sonra hala burada olursa başlangıç kilosunu farkı kendisi listeye eklesin

Bizim ewde yemek maalesef geç yeniyor bnde dunden kalanlari yedim dun akssam canm çok çekti ama yiyememistim :)) bide tam bilmiyorum ama kalori hesabina dikkat etmeye calisiyorum bakalim artik

bence iyi olur hemen listeye ekleme bir hafta sonra hala burada olursa başlangıç kilosunu farkı kendisi listeye eklesin

tamam o zaman anlastik, yeni gelenlere kendimizi tanitiyoruz cmartesi tartiliyorz aksam yemiyorz gibi seyleri anlatiyoruz bide tek tek.
Yada derincim, soyle yapalimmi? yeni bi konu acalim, kurallari falan hepsini ilk sayfada belirtelim? daha kolay olur :)))

Tartıldım canım ya dayanamıyoooom :) sen durmuşsun madem az daha dur yarın aç karnına tartılıp yazarsın bize :) açken tartılmayı daha çok seviyorum, gördüğüm rakamlar daha motive ediyo

taze gelinnnn
O KOCALAR YOKMU o kocalar ZATEN :44: :95:
tartildinmi yoksa, cumartesi ye kadar tartilmama kararimi aldinnn, ben soz verdim kendime 3 gundur tutuyorum kendimi tartilmamak icin, meraktan catlicam nerdeyse :26:

Bizim ewde yemek maalesef geç yeniyor bnde dunden kalanlari yedim dun akssam canm çok çekti ama yiyememistim :)) bide tam bilmiyorum ama kalori hesabina dikkat etmeye calisiyorum bakalim artik

amaç bunları birbirine karıştırmamak tek yesen yine bi derece kalori hesap ederken birbirine karıştırmaman gereken besin gruplarıda var bunlara internetten bak yoksa aldığın 300 kalori vucudunda enerjiye dönüşemeden yağa dönüşür.

Hadi taa bak bunu bilmiyordum ( tamam karistirmam artik aksam tek z.yagli kereviz ve yoğurt yicem arada da şekersiz cay ve Yeşilçay iciyorum .

slmlar ben de bu aksamdan itibaren basliyorum ins. Ilk sayfalari okudum iyi gaza geldim. Diyet listelerini sevmiyorum sikiliyorum ama gece yemegi kessem hemen fark edyo ki 5ten sonra yemezsem daha super olur. Gun icinde normal dvm etmeyi dusunuyorm sadece yesil cay rezene form cayi suyu cogaltmak gibi seyler yapicam ek olarak. 20 kilo vermem lazim 3 sene onceki halime donmem icin. Bu arada dogumdan sonra 15 kilo verdim kendiligndem 3 kilosu kaldi. Simdi ne zaman neyi bildiricez aciklarsaniz sevinirim kizlar :))

selam kızlar sabah 1 dilim kepk ekmek az peynir 2 tane zeytin ve şekersiz çay öğlen 2 haşlanmış yumurta yedim ve 1 lt su içtim ve inanılmaz tokum
cumartesi giremeyebeilirim giremezsem pazartesi mutlaka bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…