Gunaydin arkadaslarr ben yoluma artikyesilcaysiz devam edicem emzirirken sakincali dedi dun doktor bu yuzden biraktim ama rezene iciyorum belki onun faydasi olur..bu arada bi kac gundur az yiyiyorum sanirim bunyem error vermeye basladi dubden beri migrenm tuttu ve hala gecmedi gece de dayanilmaz olunca iki uc dilim kek yiyip ilac ictim o yuzden ben biraz dikkat edicem ama cokta skmicam kendimi sonucta bebegimin bana ve enerjime ihtiyaci var ben gereksiz abarttim sanirimakdam yememeye devam ama gun icinde kisitlamicam kebdimi artk emzirme bitince burda sizden ogrendiklerimi uygularim..hepinize oncelikle bol saglikli bi gun olmasini diliyorum
günaydın arkadaşlar
dün arkadaşa gittim öğlen 2 gibi kısır ton balıklı salata 2 pohaça yedim 5 gibi de 3-4 çatal yaş pasta akşamda küçük bi kase yoğurt yedim
bu gezmeler olmasa çok iyi gidecekte bir yere gidince durulmuyo işte(
bugünde anneme gitcem orda kalabilirim yarın bildirim yapmaya çalıscam yapamazsam kilomda bi değişiklik yok şimdilik
bence iyidüşünmüssün bebeğinin besinini ihmal etme bana kalırsa aktiviteni arttır eğer çalışmıyorsan bebeğini sıkı sıkı giydir al onuda bindir arabasına günlük 1 saat yürüyüş yap hem bebekler arabalarında uyumayıda severler sende hareketsiz kalmamış olursn
1bardaktan zarar gelmez bence. doktor abartmis mi ne
Emziren annelerin saglikli beslenme listesi varmis herhalde, bi göz at istersen
Eh peki zayifladinmi boyle dikkat ederek? canim sen sadece ekmege ve abur cubura dikkat et.
geri kalan herseyi ye, etini sutunu ihmal et, bol bol su ic, zaten yavas yavas zayiflarsinhemde bebis kaliteli sut icmis olur
aynen asyam o misafirlikler yokmu zaten, benide mahfediyo onlar. hafta ici calisiyorum Allahtan gidemiyorum
her hafta sonu bi seyler cikiyor ama, cuma ben misafirlige gidiyosam, cumartesi bana misafir geliyor. en iyisi butun arkadaslarla konusup sofra tatli pasta hazirlamadan bulusmak
selam kızlar kolay gelsin bu yönteme ben de alışmak istiyorum sizi takip edeceğim inş. hepiniz başarılı olursunuz
bir sorum olacak akşam kaçta yatıyorsunuz ben de erken uyumayı severim sabahları çok erken uyandığım için..bakalım deneyeceğim sonuç alırsam yazarım buraya
bayanlar harikasınız
yazılarınızı takip ediyorum 2-3 gündür, gerçekten süper görünüyor
deneme konusunda bence heyecanlanmıştım ama saati bir türlü tutturamıyorum. eve gitmem 19:30 u buluyor birşeyler hazırla ye derken hiç birinizin saatine yetişemem ben
bu konuda bana öneriniz olabilir mi
açıkçası başarınız ve azminizden dolayı tebrik ediyorum hepinizi:13:
umarım bir ara darısı başıma olur
kizlar makarna sevipte diyetten dolayi yiyemeyen arkadaslara guzel 1 tarif verecegim.
1 brokoli,
4 havuc dogradim az suda agzi kapali tencerede hasladim.
yarim beyaz sogan,
1 buyuk kirmizi tatli biber dogradim brokoli ve havuc haslanmaya yakinken tencereye attim.
ayri, kucuk bi tencerede kisi basina 5yemek kasik esmer makarna hasladm (ben 2 kisilk yani 10 yemk kasigi makrna hasladim)
makarna haslandiktan sonra 1yemek kasigi salca karistirdim icine.
son olarak makarnayi sebze ile ikisini karistirdim, bol pul biber ve kara biber, az tuz, az kuru maydonoz az zeytin yagi gezdirdim.
ve kendi tabagima yarim ton baligi doktum.
boylelikle makarnali, ton balikli, bol sebzeli oldu, arti bol vitaminli, cok guzel doydum. ve acikmadim tavsiye ediyorm herkese
slm iplik, bende isten 5te cikiyorum ama en son saat 5:45 te yiyorum yemegimi.
bi ihtimal, isyerine yemek göturebilirsin.
insallah, darisi basina olsun
Günaydın bacılar :))
Sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim sonra bol maydanozlu, az peyniri, 3-4 zeytinli ve bir haşlanmış yumurtalı kahvaltımı yaptım. Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum1saat sonra da 1elma yiyecem. Sabah tartışdım, bügünde boğazımı tutarsam yarına 1kilo az bildiricem size
Semo tarifin çok hoş görünüyor, bir ara deneyeceğim. Teşekkürler söylediğin için
sanırım ben biraz fazla tembelim
aslında akşamları çok fazla yediğimi söyleyemem, benim sorunum hareketsizlik ve düzensiz yemek olabilir
75 kilo civarındayım ( sanırım, yani, belki ) boyum 1,65 cm
tembelliğim devam ederse sanırım bi süre sonra 'hükümet gibi' dediklerinden olabileceğim
kiz baci sen 3 aylikmi evlisin daha :111:
hem saglikli hem az kalorili kahvalti olmussss
bence denemelisin görunus olarakta cok renkli ve göz doyurucuydu, ben pazartesi gene yapcam.:122:
kizlar valla guzel, hafif ve cabuk hazirlanabilen tarifleriniz varsa, bende isterem sizden :118:
Evet canım taze evliyim dahaeşim hiç anlayışlı olmayıp akşam tv önünde cipsleri çekirdekleri götürdüğü halde ilerlemeye çalışıyorum işte sizlerle :) tarifi de deniycem kesin. Şuan aklıma gelmiyor ama paylaşırım kolay tarif bulursam
selam kızlar kolay gelsin bu yönteme ben de alışmak istiyorum sizi takip edeceğim inş. hepiniz başarılı olursunuz
bir sorum olacak akşam kaçta yatıyorsunuz ben de erken uyumayı severim sabahları çok erken uyandığım için..bakalım deneyeceğim sonuç alırsam yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?