Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlar kolay gelsin bu yönteme ben de alışmak istiyorum sizi takip edeceğim inş. hepiniz başarılı olursunuz
bir sorum olacak akşam kaçta yatıyorsunuz ben de erken uyumayı severim sabahları çok erken uyandığım için..bakalım deneyeceğim sonuç alırsam yazarım buraya

günaydın arkadaşlar
dün arkadaşa gittim öğlen 2 gibi kısır ton balıklı salata 2 pohaça yedim 5 gibi de 3-4 çatal yaş pasta akşamda küçük bi kase yoğurt yedim
bu gezmeler olmasa çok iyi gidecekte bir yere gidince durulmuyo işte (
bugünde anneme gitcem orda kalabilirim yarın bildirim yapmaya çalıscam yapamazsam kilomda bi değişiklik yok şimdilik

1bardaktan zarar gelmez bence. doktor abartmis mi ne
Emziren annelerin saglikli beslenme listesi varmis herhalde, bi göz at istersen
Eh peki zayifladinmi boyle dikkat ederek? canim sen sadece ekmege ve abur cubura dikkat et.
geri kalan herseyi ye, etini sutunu ihmal et, bol bol su ic, zaten yavas yavas zayiflarsin hemde bebis kaliteli sut icmis olur

aynen asyam o misafirlikler yokmu zaten, benide mahfediyo onlar. hafta ici calisiyorum Allahtan gidemiyorum
her hafta sonu bi seyler cikiyor ama, cuma ben misafirlige gidiyosam, cumartesi bana misafir geliyor. en iyisi butun arkadaslarla konusup sofra tatli pasta hazirlamadan bulusmak

Ona da esim izin vermiyo ama bugun tekrar dktr kontrolumuz var sutum azalmis bebegm kilo almamis eger dktr mamaya basla dersw artk esime birakirim cocugu iki gunde bir yuruyus yaparim kalan zamandada zumba yaparim

bayanlar harikasınız
yazılarınızı takip ediyorum 2-3 gündür, gerçekten süper görünüyor
deneme konusunda bence heyecanlanmıştım ama saati bir türlü tutturamıyorum. eve gitmem 19:30 u buluyor birşeyler hazırla ye derken hiç birinizin saatine yetişemem ben
bu konuda bana öneriniz olabilir mi
açıkçası başarınız ve azminizden dolayı tebrik ediyorum hepinizi:13:
umarım bir ara darısı başıma olur

Okudum ve Azim yaptımm Bende Başlayacağım :) Artık 5 ten sonra yemek yok :)

Aynen ama okullar aciliyo daha az giderim bi yerlere haftaya yürüyüş e de basliyorum inşallah gitcek bu yapisan kilolar

slm sude, tesekkur ederiz bakalim guzel gidio, cumartesi tarti gunu cok heycanliyim :))) ben 12-1 gibi yatiyorum.
saat 10a kadar midem sessiz oluyor, saat 10dan sonra midem halay cekiyor, duyuyorum o sesleriiii

Günaydın bacılar :))

Sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim sonra bol maydanozlu, az peyniri, 3-4 zeytinli ve bir haşlanmış yumurtalı kahvaltımı yaptım. Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum 1saat sonra da 1elma yiyecem. Sabah tartışdım, bügünde boğazımı tutarsam yarına 1kilo az bildiricem size

slm iplik, bende isten 5te cikiyorum ama en son saat 5:45 te yiyorum yemegimi.
bi ihtimal, isyerine yemek göturebilirsin.
insallah, darisi basina olsun

Semo tarifin çok hoş görünüyor, bir ara deneyeceğim. Teşekkürler söylediğin için

slm iplik, bende isten 5te cikiyorum ama en son saat 5:45 te yiyorum yemegimi.
bi ihtimal, isyerine yemek göturebilirsin.
insallah, darisi basina olsun

sanırım ben biraz fazla tembelim
aslında akşamları çok fazla yediğimi söyleyemem, benim sorunum hareketsizlik ve düzensiz yemek olabilir
75 kilo civarındayım ( sanırım, yani, belki ) boyum 1,65 cm
tembelliğim devam ederse sanırım bi süre sonra 'hükümet gibi' dediklerinden olabileceğim

kiz baci sen 3 aylikmi evlisin daha :111:
hem saglikli hem az kalorili kahvalti olmussss

Semo tarifin çok hoş görünüyor, bir ara deneyeceğim. Teşekkürler söylediğin için

bence denemelisin görunus olarakta cok renkli ve göz doyurucuydu, ben pazartesi gene yapcam.:122:
kizlar valla guzel, hafif ve cabuk hazirlanabilen tarifleriniz varsa, bende isterem sizden :118:

eeuuhhhh bende biraz tembellestim, sanirim yani belki bence bi tartil iplik.
cok az yiyorsanda, metabolizman yavaslar, öylelikle yine kilo veremezsinnn

masa basi isi yuzunden oldu bu tembelligim, ben ögrenciyken temizlik islerinde calisiyordum okula gidiyordum bide spora gidiyordum.
o nerden geldi ya aklina, guldum haaa hökümet

Evet canım taze evliyim daha eşim hiç anlayışlı olmayıp akşam tv önünde cipsleri çekirdekleri götürdüğü halde ilerlemeye çalışıyorum işte sizlerle :) tarifi de deniycem kesin. Şuan aklıma gelmiyor ama paylaşırım kolay tarif bulursam

dün gece aç yattım ya saat 6.30 da kalktım:)) 9 da kahvaltımı yaptım hiç bu saatte yapamamıştım 10.30 dan önce kalkmadığım için:)) kahvaltı da biraz peynir 1 dilim tahıllı ekmek 1 çay k bal 3 4 kaşık yoğurt şekersiz çay.. Ara 11.30 light sütle yaptığım muzlu süt

taze gelinnnn
O KOCALAR YOKMU o kocalar ZATEN :44: :95:
tartildinmi yoksa, cumartesi ye kadar tartilmama kararimi aldinnn, ben soz verdim kendime 3 gundur tutuyorum kendimi tartilmamak icin, meraktan catlicam nerdeyse :26:

Saat ondan sonra gözlerim kapanmaya başlar.Her akşam yatmadan evvel kitap okurum on bir buçuğa kadar arada gözlerimi tükürükleyerek açık tutmaya çalışırım çünkü vücut alışmış maximum 6-7 saattir benim uykum saat altıda da cin gibiyim tatillerde beni dövüyorlar bu yüzden :2:

Dayanamam diye düşünme bir hafta dişini sıkacaksın en fazla..İnsan hemen alışıyor inan.Ben buraya katıldıktan sonra 3 öğün yemeye başladım akşam dayanamayıp süt ya da 2-3 fındığı da ara öğün sayıyorum.Süper! Düzen geldi.

Çalışıpda saat uyduramayacağını düşünenler var.Bacım bir başla bir şekilde hepimiz bulmaya çalışıyoruz yolumuzu senin neyin eksik..Sabah işe giderken evinizde bol çavdarlı ya da kepek ekmek ile bir sandviç yapın et ürünü koymadığınız müddetçe hiç bir şey olmaz sarın folyaya buzdolabı poşetine.Yanına da bir light ice tea kutu kap yeni çözümler fikirler üretinceye kadar.Saat 5 gibi yersiniz böylece günü tamamlamış olursunuz.Bugün marketlerden aldığımız kaşar peynir tereyağı 3 gün koyun tezgah üstünde hiç bir şey olmuyor..Tereyağını bir hafta mutfakta beklettim ki evim çok sıcaktır bana mısın demedi yani korkmayın..Ayrıca tecrübe ede ede farklı alternatifler ile gayet güzel diet yapabildiğinizi göreceksiniz..

Semo hanım Pinterest'te fotom var size mesaj atabildiğim zaman linkini atarım karşılaştırırız

valentinnn, hanim deme yaa bana semossss de :122:

hihoyyyttt kizlar bugunku menum 1100 kalori

sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 kucuk cay bardagi (findik, ceviz, fistik)
ARA: yogurt + portakal + yesil cay

öglen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, salata.
ARA: elma ve kivi + yesil cay

aksam: bruksel lahanasi, yarim teneke ton balik, salata.
sonra: 2 yesil cay
toplam 1.5 litr su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…