Derincim sen bugunku kilona bakma, dün spor yaptin ya. buyuk bir ihtimal hamladin, hamladigin zaman kaslarin kendini onarabilmek icin su topluyor, o yüzden fazla ciktin tartida. bu cok normal
protein diyeti cok etkili bende cok ise yariyor, umarim sendede ise yarar
Tesekkur ederim evde misafir var şekersiz kahve iciyorum simdi zaten kahve şekersiz içildiği zaman çok faydali olduğunu duymuştum :))) off ewde misafir olunca insanin kendini tutmasi çok zor oluyor
bu defa yavas ve uzun vadeli zayiflamak istiyorum... Azim mi, azim benim göbek adim artik, yük oluyo bu kilolar uzerimde
Öğle 1 kase mercimek çorba, 1 yemek kaşığı erişte yağsız, 3-4 yemek kaşığı kısır, 1 parça börek2 adet şekerpare ((
Ya ben şöyle düşünüyorum, günde bir 1 öğün yiyorum o da öğlen. Herşeyden ama çok olmayacak şekilde yiyeyim ondan sonra zaten bir daha bişi yemiyorum sadece saat 16 gibi yarım paket etiform. Sabahları da activa yulaf lı bu kadar.
Nasıl sizce?
hoşgeldin ericaa bol sağlıklı kilo vermelerSelam kizlarrr bende dün 5 ten sonra sadece bi meyve ve cay içtim ben araniza yeni katiliyorum bu sabah tartildim tam 62.5 kiloyum . sabah kepek ekmeği ve normal şekilde kahvalti yaptim acikcasi birden yemeği kesemicem ekmegi azaltacam sabah AC karnina oturarak sicak su içine bi kaç damla limon sokarak içtim aralarda çok aclik hissedersem (ki çok acimmm :)). ) meyve yada yoğurt yiyorum veya su cay iciyorum . hadi hayirli uğurlu olsun herkese inş bol bol kilo vermek dilegiyleee
öğlen bende omlet yedim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle:82: kizlarrrrr bugunku menumu planladimmmm
sabah, 1 dilim esmer ekmek, 1 dilim peynir, yarim salatalik, muz
ARA, elma + yesil cay
oglen, 2 yumurtali omelet, 1 dilim esmer ekmek, 3-5 zeytin.
ARA, portakal + yesil cay
Aksam, ton balikli, soganli, bol brokolili az makarnali makarnaaaa yicem :122:
merhaba arkadaşlar. ben de kalori sayarak kendimce zayıflamaya çalışıyorum. sizler maşallah çok güzel ve ciddi ciddi bu işe girişmişsiniz. beni de aranıza alır mısınız???
Bence borekle sekerpareyi yeme ozellikle şekerpare ben de çok severim amaaa olmuyor iste
Öğle yemeğim: 1 kase mercimek çorba, 1 yemek kaşığı erişte yağsız, 3-4 yemek kaşığı kısır, 1 parça börek2 adet şekerpare ((
Ya ben şöyle düşünüyorum, günde bir 1 öğün yiyorum o da öğlen. Herşeyden ama çok olmayacak şekilde yiyeyim ondan sonra zaten bir daha bişi yemiyorum sadece saat 16 gibi yarım paket etiform. Sabahları da activa yulaf lı bu kadar.
Nasıl sizce?
Evet aslında yememek lazım ya da en azından 1 tane ye demi ama yok o iki adet illaki bitecek, çook seviyorum irmikli tatlıları ya..Nese telafi ederim ben, cumartesi ye az kaldı :)
Öğle yemeğim: 1 kase mercimek çorba, 1 yemek kaşığı erişte yağsız, 3-4 yemek kaşığı kısır, 1 parça börek2 adet şekerpare ((
Nasıl sizce?
merhaba arkadaşlar. ben de kalori sayarak kendimce zayıflamaya çalışıyorum. sizler maşallah çok güzel ve ciddi ciddi bu işe girişmişsiniz. beni de aranıza alır mısınız???
Hmmm tamam c.tesi kilo ifşa günü yani :)) ben cabuk veriyorum zaten ama cabukta aliyorym o yüzden dikkat etmen lazim :) hedef 8,9 kilo :))
kızlar trambolin aldım evde zıplamak için baktım 2 gündür inceliyorum yorumları vücudu çok sıkılaştıran bir şey ve eğlenceli biraz kızım biraz ben kullanırız umarım işe yarar geldikten sonra başladığımda size bilgi veririm zevkli bir spor olucak eminim.
Bende çok aciktim ya bi tane mandalina yedim ustunede bolca su içtim yemeği 4 gibi yicemki acikmayim :)
Simdi yemek ocakta tavuklu şehriye corbasi hic ekmek yok ama 2 tabak içerim yani daha yeni basladim bi vücut alissin :)) bi de çorba yani kilo aldirmaz diye umuyorum :)Ben çalıştığım için anca öğlen yiyebiliyorum. 18 e kadar çalışıyorum dolayısıyla anca etiform tarzı yiyebiliyorum 4 gibi. Gerçi yarın işyerimde son günüm ayrılıyorum. Bakalım evde nasıl olacak..
Mandalina yemekle iyi yapmışsın canım.
corbayi iyi, kisir 3-4 kasik oda iyi, böregi anlayabilirim (eger bugun ekmek yemezsen) ama 2tane sekerpare olmamis :124:
ama canim gunde 1 ogun yemekte metabolizman icin degil, abim diyetisyen ordan biliyorum.
slm, duzenli paylasim yapacaksan buyur gel hosgeldin. Bu hafta takima dahil edilen kizlarin yarisi ortada yok
iste benim bunyemde oyle, verdikten sonrada dikkat etmeye devam etmem $artttt :124:
valla derincim benide heveslendirdinben bahceye koyabilim aslinda, neden olmasinnnnn. Sen 1 hafta kullan gelismeleri yaz buraya
Simdi yemek ocakta tavuklu şehriye corbasi hic ekmek yok ama 2 tabak içerim yani daha yeni basladim bi vücut alissin :)) bi de çorba yani kilo aldirmaz diye umuyorum :)
Ohhhh afiyet bal şeker olsun. Çorba kilo aldırmaz aslında yanlış bir bilgi. İçindeki şehriye karbonhidrat mesela. Kesinlikle ekmek yeme ve yanında mutlaka 2 kaşıkta olsa yoğurt ye. Tekrardan afiyet olsun.
Derin hanım ben de heveslendim trambolin için..Bekliyoruz haberlerinizi..Bir hafta da bile düzenli bir hareket yaptığında bu durum kendini belli ediyor..Bir sürü yeni arkadaşlar geldi hepsine hoşgeldiler diyorum.. Ben öğle yemeğinde fıstık ezmesi ile 2 yer elması yedim..Valla kalorisi inanılmaz düşük ve bayağı da lezzetli..Meyvelerde bile şeker yüzünde dietlerde fazla kaçırmamak lazım hatta ben hiç tercih etmiyorum açıkçası...Arada böylebir öğün soyup soyup yer elması yiyeceğim...Çorbayı 2 tabak içmeyin mide küçülmez valla aynı tas aynı hamam devam eder :) Boğazımız büyük ondan kiloluyuz..Çevremizde ki zayıf Çıtırların hepsi herşeyden yiyor ama zayıf ..He biz de önce az şeyle doymasını öğrenmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?