Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

inşallah bu hafta kilo çizelgemize 2 önceden kilomuzu yazmış olıcaz , geçen haftaya göre

yani kızlar sakın moralinizi bozmayın çünkü tablodaki değişim 5 günlük olıcak 7 günlük değil

sakın unutmayın moral bozmadan yola devam :)) herkese mutlu ve sağlıklı beslenmeler (diyet kelimesini sevmiyorum)

Son düzenleme:
Tesekkur ederim evde misafir var şekersiz kahve iciyorum simdi zaten kahve şekersiz içildiği zaman çok faydali olduğunu duymuştum :))) off ewde misafir olunca insanin kendini tutmasi çok zor oluyor

erica biz haftada 1 gün izin gunu diye konustuk oyle aramizda, ya cumartesi yada pazar misafirlik gezme disarda yeme oluyor diye.
cumartesi sabah kilo bildirimi yapiyoruz anlastikmi, benim son ekledigim listeyi herkes kendi alinti yapiyor yeni kilosunu yazip paylasiyor ;-)

bu defa yavas ve uzun vadeli zayiflamak istiyorum... Azim mi, azim benim göbek adim artik, yük oluyo bu kilolar uzerimde

Öğle yemeğim: 1 kase mercimek çorba, 1 yemek kaşığı erişte yağsız, 3-4 yemek kaşığı kısır, 1 parça börek 2 adet şekerpare ((

Ya ben şöyle düşünüyorum, günde bir 1 öğün yiyorum o da öğlen. Herşeyden ama çok olmayacak şekilde yiyeyim ondan sonra zaten bir daha bişi yemiyorum sadece saat 16 gibi yarım paket etiform. Sabahları da activa yulaf lı bu kadar.

Nasıl sizce?

merhaba arkadaşlar. ben de kalori sayarak kendimce zayıflamaya çalışıyorum. sizler maşallah çok güzel ve ciddi ciddi bu işe girişmişsiniz. beni de aranıza alır mısınız???

Hmmm tamam c.tesi kilo ifşa günü yani :)) ben cabuk veriyorum zaten ama cabukta aliyorym o yüzden dikkat etmen lazim :) hedef 8,9 kilo :))

Bence borekle sekerpareyi yeme ozellikle şekerpare ben de çok severim amaaa olmuyor iste

hoşgeldin ericaa bol sağlıklı kilo vermeler

öğlen bende omlet yedim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle

merhaba arkadaşlar. ben de kalori sayarak kendimce zayıflamaya çalışıyorum. sizler maşallah çok güzel ve ciddi ciddi bu işe girişmişsiniz. beni de aranıza alır mısınız???

hoşgeldin denman alarız tabiki bizde çok ciddi sayılmayız kendimizce birşeyler yapıyoruz

Bence borekle sekerpareyi yeme ozellikle şekerpare ben de çok severim amaaa olmuyor iste

Evet aslında yememek lazım ya da en azından 1 tane ye demi ama yok o iki adet illaki bitecek, çook seviyorum irmikli tatlıları ya..Nese telafi ederim ben, cumartesi ye az kaldı :)

kızlar trambolin aldım evde zıplamak için baktım 2 gündür inceliyorum yorumları vücudu çok sıkılaştıran bir şey ve eğlenceli biraz kızım biraz ben kullanırız umarım işe yarar geldikten sonra başladığımda size bilgi veririm zevkli bir spor olucak eminim.

Evet aslında yememek lazım ya da en azından 1 tane ye demi ama yok o iki adet illaki bitecek, çook seviyorum irmikli tatlıları ya..Nese telafi ederim ben, cumartesi ye az kaldı :)

Bende çok aciktim ya bi tane mandalina yedim ustunede bolca su içtim yemeği 4 gibi yicemki acikmayim :)

corbayi iyi, kisir 3-4 kasik oda iyi, böregi anlayabilirim (eger bugun ekmek yemezsen) ama 2tane sekerpare olmamis :124:
ama canim gunde 1 ogun yemekte metabolizman icin degil, abim diyetisyen ordan biliyorum.

slm, duzenli paylasim yapacaksan buyur gel hosgeldin. Bu hafta takima dahil edilen kizlarin yarisi ortada yok

Hmmm tamam c.tesi kilo ifşa günü yani :)) ben cabuk veriyorum zaten ama cabukta aliyorym o yüzden dikkat etmen lazim :) hedef 8,9 kilo :))

iste benim bunyemde oyle, verdikten sonrada dikkat etmeye devam etmem $artttt :124:

valla derincim benide heveslendirdin ben bahceye koyabilim aslinda, neden olmasinnnnn. Sen 1 hafta kullan gelismeleri yaz buraya

Arkadaşlar Merhaba;

Bende aranıza katılmak istiyorum,kendimi bildim bileli kilo problemim oldu,yaptığım diyetlerle hep zayıfladım ama geri aldım,bu kadar diyet içinde en başarılı olanı akşam yememek oldu,böylece yemek istediğim yiyecekler gündüz serbest olduğu için diyet sonrası yemeklere saldırmadım.Ancak son iki yılda kendimi iyi hissetmek uğruna sürekli yemek ve abur cuburla 15 kilo aldım.En çok üzüldüğüm güzelim kıyafetlerimin kenarda beklemesi ve arkadaşlarımla bir mağazaya gittiğimizde onların sürekli giyip çıkarması benim ise kenardan bakışım oldu.Yemek için değer mi bu üzüntüye dedim,üstelik işyerimdeki bayanların ben kilo aldıkça mutlu olduğunu farkettim.İnsanlar gerçekten çok acımasız.diyet yaptığımı söylediğimde "hhmm gene diyette bu"diye alaycı bakışları ve zayıflayacağıma olan inancımı yıkmaya çalışmaları beni daha çok gaza getirdi.Diyette olduğumu hiç kimseye söylemiyorum,ve zayıfladığım farkedilmeye başlayınca "ya öylemi hiç farkında değilim "diyeceğim.3 hafta önce 75 kiloydum şimdi 72 kiloyum.Biraz uzun oldu ama paylaşmak istediğim başka deneyimlerim de var.

Bende çok aciktim ya bi tane mandalina yedim ustunede bolca su içtim yemeği 4 gibi yicemki acikmayim :)

Ben çalıştığım için anca öğlen yiyebiliyorum. 18 e kadar çalışıyorum dolayısıyla anca etiform tarzı yiyebiliyorum 4 gibi. Gerçi yarın işyerimde son günüm ayrılıyorum. Bakalım evde nasıl olacak..
Mandalina yemekle iyi yapmışsın canım.

Simdi yemek ocakta tavuklu şehriye corbasi hic ekmek yok ama 2 tabak içerim yani daha yeni basladim bi vücut alissin :)) bi de çorba yani kilo aldirmaz diye umuyorum :)

siparişi yeni verdim kargoya verilmiş bile yarın bende olur onlarda vakit kaybetmemi istemiyorlar :))
tamam yazarım işe yarayacağına eminim bacaklarım ve kalçam sıkılaşsa yeter ama sıçrama hareketinden dolayı karın kaslarınıda çok iyi çalıştırdığını okudum

Simdi yemek ocakta tavuklu şehriye corbasi hic ekmek yok ama 2 tabak içerim yani daha yeni basladim bi vücut alissin :)) bi de çorba yani kilo aldirmaz diye umuyorum :)

Ohhhh afiyet bal şeker olsun. Çorba kilo aldırmaz aslında yanlış bir bilgi. İçindeki şehriye karbonhidrat mesela. Kesinlikle ekmek yeme ve yanında mutlaka 2 kaşıkta olsa yoğurt ye. Tekrardan afiyet olsun.

Ohhhh afiyet bal şeker olsun. Çorba kilo aldırmaz aslında yanlış bir bilgi. İçindeki şehriye karbonhidrat mesela. Kesinlikle ekmek yeme ve yanında mutlaka 2 kaşıkta olsa yoğurt ye. Tekrardan afiyet olsun.

Tesekkur ederim :) ekmek yemiyorum peki peki ama yoğurt su an yok neyse bu seferlik boyle olsun evet vaktim 200 küsürmüs ya kalorisi de neyse yemekten sonra biraz hareket falan ederim :))

Derin hanım ben de heveslendim trambolin için..Bekliyoruz haberlerinizi..Bir hafta da bile düzenli bir hareket yaptığında bu durum kendini belli ediyor..Bir sürü yeni arkadaşlar geldi hepsine hoşgeldiler diyorum.. Ben öğle yemeğinde fıstık ezmesi ile 2 yer elması yedim..Valla kalorisi inanılmaz düşük ve bayağı da lezzetli..Meyvelerde bile şeker yüzünde dietlerde fazla kaçırmamak lazım hatta ben hiç tercih etmiyorum açıkçası...Arada böylebir öğün soyup soyup yer elması yiyeceğim...Çorbayı 2 tabak içmeyin mide küçülmez valla aynı tas aynı hamam devam eder :) Boğazımız büyük ondan kiloluyuz..Çevremizde ki zayıf Çıtırların hepsi herşeyden yiyor ama zayıf ..He biz de önce az şeyle doymasını öğrenmeliyiz

evet haklısın bizizm ilk önce midemizi küçültmemiz gerekiyor sonra gözümüzü doyurucaz :)) artık bunlar alışkalık haline gelene kadar devam yani en 40 gün hiç durmadan ve en önemlisi hareket soğuktan yapamıyoruz ama ben dün akşam evde aralıklı 300 kere ip atladım inanaın kanter içinde kaldım
trambolini yumuşak zeminde zıplayarak eklemlerime zarar vermemesi açısından tercih ettim yarın gelsin ölçülerimi not edicem 1 haftada neler olmuş görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…