Merhaba kızlarr
Ben grubunuza dahil olmak istiyorum.kadınlar kulübüne yeni üye oldum şişmanımmmn :)) zayıflamak istiyorum.doğumdan sonra kilolarımı bir türlü atamadım. Sadece karın bölgemdeki fazlalık artık başa çıkılabilir gibi değil acillll yardıma ihtiyacım var kızlar bana destek olurmusunuz??? boyum :1.63 kilom 74.50 daha dün tartıldım. Hedefim 59 kilo olmak diyet konusunda başarılı bir insan değilim ama bu sefer sizinde yardımlarınızla başarmak istiyorum hepinize iyi günler:))
Canımcım.. sabah konuştuğumuz mevzuyu unutma.. en az 800 kalori civarı almaya çalış.. yoksa tıkanıcan benim gibi..
Ecrinin menusunude beğenmedim, kalorisi çok az geldi bana, cevap yazamamıştım ona da..
ara öğünlere de özen gösterin arkadaşlar, acıkmasanız da 1 çb süt, ya da 1-2 ufak meyve fındık filan..
Vücut açlığa alışıyor, zorlanmıyoruz artık ama önemli olan akşam yememek.. günü güzel değerlendirin..
ebrucum, önceki kış senin gibiydim, 74 filan.. geçen yaz 70 lere düşmüştüm.. sonra bu kış başı 72 oldum ve de bu gruba dahil oldum.. şimdi ctesi kilom 66.2... boyum 163 cm.
doğru adrestesin canım.. öncelikle fazla kalorili yiyeceklerden uzak duracan, şeker çikolata tatlı ve 17-bilemedin 18 den sonra bişey yemiycen.. bol bol su içcen.. ilk hafta bu yeterli.. sonra yetmiyor malesef, kalori alımını azaltmak gerekiyor. bize takılırsan ihtiyaç duydukça biz de sana fikirler veririz.. gider kilocuklar.. merak etme hiç.. :)
Semo sana yazdim da cvp gelmedi burdayim
Ya maydonoz işe yrıyo sanki.. ellerim normale döndü.. bakalım tartı noolacak? :) içtinmi sen de bugün?Çok haklısın nesil bende korkmuyo değilim tıkancak kilo vermem diye.bugün böyle oldu artık ama yarından sonra tavsiyelerine uyacağım canım.
Yaş kaç ebru, ne kadar zamanda aldın bu kiloyu..Şu anda bile yeterince motiveyim umarım dediğin gibi olur ve zayıflarım artık psikolojimi bozmaya başladı fazla kilolarım evlenmeden önce 50 kiloydum( o gunlerime geri dönmek istiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum bakalım umarım bu grupla bende sizin gibi güzel güzel kilolara imza atarım :))
Kız SEMOOO.. o şey ne bakiimm.. benden gizli napiyonuz siz hee?Hello, i$ yerindeyim ben canim, burda pek bakamiyorum $eye :)))
Canım bazen oluyo böyle, kaloriyi abartmadıysan sorun olmaz.. Gün içinde başka şeyler yendiğinde sadece akşam pirinç lapası işe yarar mı? Yarın için deneyesim var, hala yapmak kısmet olmadı..slm kızlar beni dövünnnnn bugun dahil olmak üzere 3 gündür diyet yapamıyorum düzen bozuldu bişey oldu sankiii ama bu akşam 17.00 d abırakıyorum yemeği ve biradan kendime lapa yapıyorum bu akşam itibarı ile tekrar başlıyoruuummmm
Bugünkü meüm şöyle kızlar:
Sabah:1 yumurta 1domates 1 salatalık 7 zeytin kk peynir
Akşam( 16 civarı): 5 kaşık haşlanmış makarna + 1leğen kıvırcık beyaz lahana salatası bol aculı az yağlı. 3adet kuru köfte
2 kupa maydanoz suyu 2 litre su. Toplam 747 kalori
Kızlar öğle yemeğinde 2 yk kıymanın üstüne 1 adet yumurta kırıp yedim, yanında da yarım kase yoğurt. Eşime patlıcan oturtma yapmıştım, onun kıymasından ayırmıştım kendime. Akşama de eliptik + mekik + 1 sb süt var
Ohh afiyet olsun ecrinim. Domates salatalkta çok yakışıyor tavsiye ederim.
afiyet olsun canım.. iyi yapmışın.. bişey olmaz hem köfteden.. :)Nesilcim tavsiyene uydum 3 adet kuru köfte yedim.
Canımcım.. sabah konuştuğumuz mevzuyu unutma.. en az 800 kalori civarı almaya çalış.. yoksa tıkanıcan benim gibi..
Ecrinin menusunude beğenmedim, kalorisi çok az geldi bana, cevap yazamamıştım ona da..
ara öğünlere de özen gösterin arkadaşlar, acıkmasanız da 1 çb süt, ya da 1-2 ufak meyve fındık filan..
Vücut açlığa alışıyor, zorlanmıyoruz artık ama önemli olan akşam yememek.. günü güzel değerlendirin..
Ya maydonoz işe yrıyo sanki.. ellerim normale döndü.. bakalım tartı noolacak? :) içtinmi sen de bugün?
canım benim toplam kalorim 789 kalori olmuş yediklerim az mı çorbayı eklemedim daha
şimdi mercimek çorbası 1 ekmekle günü kapatmayı düşünüyorum
Bncede yarıyo canım çok sık wc ye çıkmaya başladım.içtiğim su içimde kalmıyobide cuma içmiştim cumartesiye 600 gr gitti benden.bugün 2 kupa içtim yarım kupa daha kaldı onuda akşam içerim
slm kızlar beni dövünnnnn bugun dahil olmak üzere 3 gündür diyet yapamıyorum düzen bozuldu bişey oldu sankiii ama bu akşam 17.00 d abırakıyorum yemeği ve biradan kendime lapa yapıyorum bu akşam itibarı ile tekrar başlıyoruuummmm
Kız SEMOOO.. o şey ne bakiimm.. benden gizli napiyonuz siz hee?..
Kaçmazzz.. özelden yazışmalar.. ŞEYler bişeyler.. yakarım haaa.. kendimi aldatılmış hissettim bi an..haha ilahi nesillllll :-DDD
Gözunden de bir sey kacmiyor haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?