Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ebrucum, önceki kış senin gibiydim, 74 filan.. geçen yaz 70 lere düşmüştüm.. sonra bu kış başı 72 oldum ve de bu gruba dahil oldum.. şimdi ctesi kilom 66.2... boyum 163 cm.
doğru adrestesin canım.. öncelikle fazla kalorili yiyeceklerden uzak duracan, şeker çikolata tatlı ve 17-bilemedin 18 den sonra bişey yemiycen.. bol bol su içcen.. ilk hafta bu yeterli.. sonra yetmiyor malesef, kalori alımını azaltmak gerekiyor. bize takılırsan ihtiyaç duydukça biz de sana fikirler veririz.. gider kilocuklar.. merak etme hiç.. :)

Kızlar öğle yemeğinde 2 yk kıymanın üstüne 1 adet yumurta kırıp yedim, yanında da yarım kase yoğurt. Eşime patlıcan oturtma yapmıştım, onun kıymasından ayırmıştım kendime. Akşama de eliptik + mekik + 1 sb süt var

Çok haklısın nesil bende korkmuyo değilim tıkancak kilo vermem diye.bugün böyle oldu artık ama yarından sonra tavsiyelerine uyacağım canım.

Şu anda bile yeterince motiveyim umarım dediğin gibi olur ve zayıflarım artık psikolojimi bozmaya başladı fazla kilolarım evlenmeden önce 50 kiloydum ( o gunlerime geri dönmek istiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum bakalım umarım bu grupla bende sizin gibi güzel güzel kilolara imza atarım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar beni dövünnnnn bugun dahil olmak üzere 3 gündür diyet yapamıyorum düzen bozuldu bişey oldu sankiii ama bu akşam 17.00 d abırakıyorum yemeği ve biradan kendime lapa yapıyorum bu akşam itibarı ile tekrar başlıyoruuummmm

Çok haklısın nesil bende korkmuyo değilim tıkancak kilo vermem diye.bugün böyle oldu artık ama yarından sonra tavsiyelerine uyacağım canım.
Ya maydonoz işe yrıyo sanki.. ellerim normale döndü.. bakalım tartı noolacak? :) içtinmi sen de bugün?
Yaş kaç ebru, ne kadar zamanda aldın bu kiloyu..
Hello, i$ yerindeyim ben canim, burda pek bakamiyorum $eye :)))
Kız SEMOOO.. o şey ne bakiimm.. benden gizli napiyonuz siz hee?
Canım bazen oluyo böyle, kaloriyi abartmadıysan sorun olmaz.. Gün içinde başka şeyler yendiğinde sadece akşam pirinç lapası işe yarar mı? Yarın için deneyesim var, hala yapmak kısmet olmadı.. pazar günü için heveslenmiştim, hep biyerlerdeydik yalan oldu, ancak gece maydonoz olayına girebildim.. hafta içi daha rahat olacak sanırım..

Poyrazım, patlıcan oturtmayı da çok severim, kıymalı yumurtayı da..
Afiyet olsun kuşum.. çok beğendim menunu.. :)
Kan grubun neydi.. akşam süt dokunmuyo dimi sana.. ben akşam içince sabah hiç fark görmüyorum.. benm kanım 0Rh+

canım benim toplam kalorim 789 kalori olmuş yediklerim az mı çorbayı eklemedim daha

şimdi mercimek çorbası 1 ekmekle günü kapatmayı düşünüyorum

Ya maydonoz işe yrıyo sanki.. ellerim normale döndü.. bakalım tartı noolacak? :) içtinmi sen de bugün?

Bncede yarıyo canım çok sık wc ye çıkmaya başladım.içtiğim su içimde kalmıyo bide cuma içmiştim cumartesiye 600 gr gitti benden.bugün 2 kupa içtim yarım kupa daha kaldı onuda akşam içerim

canım benim toplam kalorim 789 kalori olmuş yediklerim az mı çorbayı eklemedim daha

şimdi mercimek çorbası 1 ekmekle günü kapatmayı düşünüyorum

canımcım ekmek ve çorbayla 900 civarı olur sanırım.. ideal bence.. sen de iyi hissediyorsan sorun yok..
Afiyet olsun..

Yaş kaç ebru, ne kadar zamanda aldın bu kiloyu..

26 yasındayım evlendikten sonra kilo almaya başladım ama pek kaale almadım daha önce hiç diyet yapmamıştım spor yaparım eritirim diye düşündüm 3 sene sonra hamile kaldım şu anda oğlum 3 yaşında kendimi hep kandırdım doğum kilosu falan diye öyle böyle geldim bu güne ama bu sefer çok kararlıyım hayatımda 70 li -60 lı kiloları görmek istemiyorum 59 olmak istiyorum :))

Son düzenleme:
Bncede yarıyo canım çok sık wc ye çıkmaya başladım.içtiğim su içimde kalmıyo bide cuma içmiştim cumartesiye 600 gr gitti benden.bugün 2 kupa içtim yarım kupa daha kaldı onuda akşam içerim

1 litreyi gün içinde bitiriyosun dimi, sayfalardan birinde her öğün taze yapılması lazım diyodu ama zor geldi o bana.. sabah yapiim, tüm gün ara ara içiim..
limon tansiyonunu düşürmedi dimi tatlım yaa.. benim hep düşüktür biraz, etkilemez umarım.. bu şekil deniycem bende.. akşamdan kalanı evde içerim.. sabah taze yapıp yanıma alırım diye düşündüm.. :)

bidaha kendini kaybetme adaaa... bu kilolar gdecek gitmeli unutma daha haftanın başı toparla hemen kendini canım

haha ilahi nesillllll :-DDD
Gözunden de bir sey kacmiyor haaa
Kaçmazzz.. özelden yazışmalar.. ŞEYler bişeyler.. yakarım haaa.. kendimi aldatılmış hissettim bi an..
Tahmin ettiğim şeymi yoksaaaa?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…