ne yapıyosunuz bizede söleyinnnn
bugün neler yedim
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
az peynir, 10 fındık
öglen
tavuk haşlama
salatalık, domates
baharatlı yogurt
akşam
5 çilek, yarım ceviz
yarım muz, 2 ymk yulaf ezmesi
200 ml lıgyt süt
bu şekilde ne kadar kilo verebilirim , durur mu acaba kilo vermem bi süre sonra:26:
canımcım ekmek ve çorbayla 900 civarı olur sanırım.. ideal bence.. sen de iyi hissediyorsan sorun yok..
Afiyet olsun..
afiyet olsun canım.. o kadar spor yapabilceksen gayet iyi geldi bana.. :)canım çorba diye gittim 1 tane peynirli poğaça yedim 1 salatalık 10 yeşil zeytin ve günü 997 kalori ile kapattım. akşam 50 dk yürüyüş 50 dk eliptik düşünüyorum hadı bakalım bana kolay gelsin şuan iyiyim:))
Yaş kaç ebru, ne kadar zamanda aldın bu kiloyu..
26 yasındayım evlendikten sonra kilo almaya başladım ama pek kaale almadım daha önce hiç diyet yapmamıştım spor yaparım eritirim diye düşündüm 3 sene sonra hamile kaldım şu anda oğlum 3 yaşında kendimi hep kandırdım doğum kilosu falan diye öyle böyle geldim bu güne ama bu sefer çok kararlıyım hayatımda 70 li -60 lı kiloları görmek istemiyorum 59 olmak istiyorum :))
ne yapıyosunuz bizede söleyinnnn
Tatlım, bu liste kaç kalori eder bilmiyorum ama bayaa düşük gibi.. Haftasonu kendi durumum ve ödem konularıyla ilgili bayaa sayfa baktım. Çok düşük kalori alımı kıtlık modu oluşturuyor. buna emin oldum.. 2 günde 1 filan bişey olmaz bence ama üstüste bi kaç gün sıkıntı olabilir adacım. Diyetisyenlerde 900-1000 kaloriden aşaa liste vermiyorlar ve hep ara öğün ekliyorlar..
DERİN i örnek alabiliriz bence, o da hep 800 civarı dikkat ediyordu.. geriye dönük önerilerini gözden geçir istersen tatlımcım..
afiyet olsun canım.. o kadar spor yapabilceksen gayet iyi geldi bana.. :)
900 filan yapıyor cnm :26:
e iyi o zaman tatlım.. sevdiysen takıl böyle bakalım.. kendin de hissedersin zaten.. :)
aramıza hoşgeldin canım 17 den sonra yemeyerek az kalori beslenerek birazda spor yaparak verebilirsin canım
Hoşbulduuulkkk :) ilk 2-3 hafta diyet yaparak kilo vermeyi düşünüyorum daha sonra spora geçmeyi düşünüyorum okuduğum bir yazıda spor öncesi diyetin sporda daha fazla yağ yakımına neden olduğunu okumuştum tabii bunun doğrumu yanlışmı olduğunu siz söyleyin :) ona göre hemen başlayabilirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu konuda bi bilgim yok canım bilen varsa yardımcı olur sana :)
walla canımcım, semo da kesmişti meyveyi, bende 2-3 gün yemedim ama içim taş oldu resmen.. ekmeği sadece sabah ye, meyveyi de gün ortasında.. yeterli olur bence canım.. o zamana kadar 2 kez de pirinç lapası yaparsın 2şer günden.. yetmezmi?düğün var cnm 10 nisan kına 12 nisan dügün kardeşimin hatta ekmek ve meyveyidemi kessem diyorum ozmana kadar
Canım hemen spora başlarsan kilo veremezsin.. sadece imkanın varsa orta tempo yürüyüş olabilir. Hedefine yaklaşmaya yakın spora yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Kilo donuyor, veremeyince de moralin bozulur sonra.. sen önce akşam yememeye alış tatlım..Hoşbulduuulkkk :) ilk 2-3 hafta diyet yaparak kilo vermeyi düşünüyorum daha sonra spora geçmeyi düşünüyorum okuduğum bir yazıda spor öncesi diyetin sporda daha fazla yağ yakımına neden olduğunu okumuştum tabii bunun doğrumu yanlışmı olduğunu siz söyleyin :) ona göre hemen başlayabilirim :)
bugun cok halsiz ve uykusuzum kizlar, canim hic bir sey yapmak istemiyor.
saatlerin almasi sebibi ile 1saat az uyudum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?