Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bugün neler yedim

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
az peynir, 10 fındık

öglen
tavuk haşlama
salatalık, domates
baharatlı yogurt

akşam
5 çilek, yarım ceviz
yarım muz, 2 ymk yulaf ezmesi
200 ml lıgyt süt

bu şekilde ne kadar kilo verebilirim , durur mu acaba kilo vermem bi süre sonra:26:

Tatlım, bu liste kaç kalori eder bilmiyorum ama bayaa düşük gibi.. Haftasonu kendi durumum ve ödem konularıyla ilgili bayaa sayfa baktım. Çok düşük kalori alımı kıtlık modu oluşturuyor. buna emin oldum.. 2 günde 1 filan bişey olmaz bence ama üstüste bi kaç gün sıkıntı olabilir adacım. Diyetisyenlerde 900-1000 kaloriden aşaa liste vermiyorlar ve hep ara öğün ekliyorlar..

DERİN i örnek alabiliriz bence, o da hep 800 civarı dikkat ediyordu.. geriye dönük önerilerini gözden geçir istersen tatlımcım..

canımcım ekmek ve çorbayla 900 civarı olur sanırım.. ideal bence.. sen de iyi hissediyorsan sorun yok..
Afiyet olsun..

canım çorba diye gittim 1 tane peynirli poğaça yedim 1 salatalık 10 yeşil zeytin ve günü 997 kalori ile kapattım. akşam 50 dk yürüyüş 50 dk eliptik düşünüyorum hadı bakalım bana kolay gelsin şuan iyiyim :))

afiyet olsun canım.. o kadar spor yapabilceksen gayet iyi geldi bana.. :)

aramıza hoşgeldin canım 17 den sonra yemeyerek az kalori beslenerek birazda spor yaparak verebilirsin canım

900 filan yapıyor cnm :26:

Kızlar ben de yaziim..

Tahlil yaptırıcam diye evde içmedim, yanımda getirmiştim, maydonoz suyumu içtim.
30 dk. sonra filan;
2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 küçük dilim beyaz peynir yedim.
Kepek veya çavdar ekmeği bulamadım, bir küçük köşe normal ekmek yedim.

Sonra arada nescafe ve yeşil çay içtim.

Saat 16.00 gibi de 1 yumurtalı menemen, üzerini kaplıycak kadar pul biber serpip yedim.
Yine az ekmekle..

Şimdi de nescafemi içiyorum..

Şuan biraz aç gibiyim ama dayanmaya çalışıcam.. bana gayret dileyin.. şu 66 yı kırmak istiyorum artık.
Jr.dan fırsat bulusam yürüyüşe çıkıcam akşam.. hasta yine, onun durumuna bağlı biraz..

aramıza hoşgeldin canım 17 den sonra yemeyerek az kalori beslenerek birazda spor yaparak verebilirsin canım

Hoşbulduuulkkk :) ilk 2-3 hafta diyet yaparak kilo vermeyi düşünüyorum daha sonra spora geçmeyi düşünüyorum okuduğum bir yazıda spor öncesi diyetin sporda daha fazla yağ yakımına neden olduğunu okumuştum tabii bunun doğrumu yanlışmı olduğunu siz söyleyin :) ona göre hemen başlayabilirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu konuda bi bilgim yok canım bilen varsa yardımcı olur sana :)

düğün var cnm 10 nisan kına 12 nisan dügün kardeşimin hatta ekmek ve meyveyidemi kessem diyorum ozmana kadar
walla canımcım, semo da kesmişti meyveyi, bende 2-3 gün yemedim ama içim taş oldu resmen.. ekmeği sadece sabah ye, meyveyi de gün ortasında.. yeterli olur bence canım.. o zamana kadar 2 kez de pirinç lapası yaparsın 2şer günden.. yetmezmi?
Canım hemen spora başlarsan kilo veremezsin.. sadece imkanın varsa orta tempo yürüyüş olabilir. Hedefine yaklaşmaya yakın spora yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Kilo donuyor, veremeyince de moralin bozulur sonra.. sen önce akşam yememeye alış tatlım..

bugun cok halsiz ve uykusuzum kizlar, canim hic bir sey yapmak istemiyor.
saatlerin almasi sebibi ile 1saat az uyudum malesef

bugun cok halsiz ve uykusuzum kizlar, canim hic bir sey yapmak istemiyor.
saatlerin almasi sebibi ile 1saat az uyudum malesef

ben de çok geç yattım tatlım.. seçim sonuçlarına takılıp kaldım, arkiler geldi filan.. biraz yürüyüp sonra da zıbarmak istiyorum walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…