düğün var cnm 10 nisan kına 12 nisan dügün kardeşimin hatta ekmek ve meyveyidemi kessem diyorum ozmana kadar
ben de çok geç yattım tatlım.. seçim sonuçlarına takılıp kaldım, arkiler geldi filan.. biraz yürüyüp sonra da zıbarmak istiyorum walla..
walla canımcım, semo da kesmişti meyveyi, bende 2-3 gün yemedim ama içim taş oldu resmen.. ekmeği sadece sabah ye, meyveyi de gün ortasında.. yeterli olur bence canım.. o zamana kadar 2 kez de pirinç lapası yaparsın 2şer günden.. yetmezmi?
Canım hemen spora başlarsan kilo veremezsin.. sadece imkanın varsa orta tempo yürüyüş olabilir. Hedefine yaklaşmaya yakın spora yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Kilo donuyor, veremeyince de moralin bozulur sonra.. sen önce akşam yememeye alış tatlım..
1 litreyi gün içinde bitiriyosun dimi, sayfalardan birinde her öğün taze yapılması lazım diyodu ama zor geldi o bana.. sabah yapiim, tüm gün ara ara içiim..
limon tansiyonunu düşürmedi dimi tatlım yaa.. benim hep düşüktür biraz, etkilemez umarım.. bu şekil deniycem bende.. akşamdan kalanı evde içerim.. sabah taze yapıp yanıma alırım diye düşündüm.. :)
bidaha kendini kaybetme adaaa... bu kilolar gdecek gitmeli unutma daha haftanın başı toparla hemen kendini canım
walla canımcım, semo da kesmişti meyveyi, bende 2-3 gün yemedim ama içim taş oldu resmen.. ekmeği sadece sabah ye, meyveyi de gün ortasında.. yeterli olur bence canım.. o zamana kadar 2 kez de pirinç lapası yaparsın 2şer günden.. yetmezmi?
Canım hemen spora başlarsan kilo veremezsin.. sadece imkanın varsa orta tempo yürüyüş olabilir. Hedefine yaklaşmaya yakın spora yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Kilo donuyor, veremeyince de moralin bozulur sonra.. sen önce akşam yememeye alış tatlım..
Ne kadar ac yatip o kadar zorlanirsan o kadar fark oluyor tartida.. Mide sorunun yoksa dayanmaya calis, cok zorlanirsan 1 cb sut tarcinli, yada bi iki findik fistik leblebi atistirabilirsin.. Alismak 10 gun filan surer canim. Sen ayarlican kendini.. Dikkat et, dusup bayilma.. :)Biraz zorlanıcam gibi gözüküyor akşam yemeklerinde:) bişey sorcam akşam hiçbişey mi yemiyosunuz meyve falan ?? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam arkadaşlar bu topiği şimdi gördüm yazayım dedim ben bir haftadır 5te yemek yemeyi kesiyorum sadece su içiyorum kendimi hafiflemiş hisssetmemin dışında tartıda bir hafifleme yokama bırakmakta istemiyorum ayda bir kilo bile olsa faydası olur diyorum ama hiç veremiyorum niyeki gündüzde çok aşırı yemiyorum aslında sabah 9 da 2 dilim esmer ekmekle kahvaltı yapıyorum birde 5 te ekmeksiz bir tabak ne varsa o yemekten yiyorum dediğim gibi aralarda birşey yemiyorum bazen kansızlığım olduğu için bir avuç kuru üzüm yada kayısı yiyorum 1,5 litrede su içiyorum yaz gelsin daha fazlada içicem şuan farketmedi ama inşallah verme yolunda adım attım inşallah
gün boyunca 2 elma ve 3 fincan Nescafe içtim aksamda kendime lapa yaptım kefirle yedim bu hafta yarın tüm gün lapa yapıcam sonra lahana dönmeyi dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lahana yiyip kilo kaybeden veya şişliklerinden kurtulanlar vardı değilmi bana bilgi verebilirler mi geçmişe baktım ama bulamadım gözümden kaçmış olabilir
Lahana yiyip kilo kaybeden veya şişliklerinden kurtulanlar vardı değilmi bana bilgi verebilirler mi geçmişe baktım ama bulamadım gözümden kaçmış olabilir
Kizlar cok fenayim ayaklarin gitti gittisemo eyvah yakalandik desene :d her neyse kizlar yürüYüsten geliyorum 3 saat 15 dakka 12 km ve 1000 kalori yaktim aman allah tabanlarim yaniyor
Canımm maşallahın var yaaa nasıl yürüdün o kadar demeden yapamayacağım ama maşallah sana:)
Bende soktayim acikcasi hahahkonusa konusa gittik .. Bi baktim baya yürümüsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?