Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

düğün var cnm 10 nisan kına 12 nisan dügün kardeşimin hatta ekmek ve meyveyidemi kessem diyorum ozmana kadar

masum cum, meyveyi kesmek zayiflamayi hizlandirmiyor.
ben denedim 1-2 hafta hiiiiic fark etmedi, hatta hastalandim 1 hafta öyle salya sumuk gezdim buda cabasiydi ....

ben de çok geç yattım tatlım.. seçim sonuçlarına takılıp kaldım, arkiler geldi filan.. biraz yürüyüp sonra da zıbarmak istiyorum walla..

aynen bende baktim secim sonuclarina, tv de baskada bir sey yoktu zaten. Gayet heycanli gecti :-D

aynen katiliyorum nesile, meyve ve ekmek konusunda.
Meyve nin kesilmesi tartida hic fark etmiyor, ekmekte sabah yenmeli 1-2 dilim.

Bugün tam 1 litre olmadı benimki canım ama evet 1 litreyi gün içinde tüketiorum bende uğraşamam öyle tekrar yapmaya.sabah yap gün içi tüket.wn mantıklısı bu.tansiyon sorunum hiç olmadı canım düşünce e olur bilmiyorum ama herzamanki gibiyim gayet iyi hissediyorum ben kendimi

bidaha kendini kaybetme adaaa... bu kilolar gdecek gitmeli unutma daha haftanın başı toparla hemen kendini canım

Haklisin canim basliyorum deli gibi ev temizledim diyet yapamadim yarin basliyorum insallah...

Slm ilk günümü bitirdim sonunda geç kaldım biliyorum ama çalışıyorum saat 6.30 da çıkıyorum işten bu gun biraz erken çıktım ve evime kadar yürüdüm yürüyüş 40 dk sürdü tabi tempolu bir şekilde :)

Sabah kahvaltı : yarım simit yanına küçük krem peyniri yedim

Öğlen : domates çorbası ve mevsim salatası

Akşam : şehriye çorbası ile yoğurt 1 dilim tam buğday kepek ekmeği yedim

Bol bol su içtim bütün gün :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz zorlanıcam gibi gözüküyor akşam yemeklerinde:) bişey sorcam akşam hiçbişey mi yemiyosunuz meyve falan ?? :)

Biraz zorlanıcam gibi gözüküyor akşam yemeklerinde:) bişey sorcam akşam hiçbişey mi yemiyosunuz meyve falan ?? :)

Ne kadar ac yatip o kadar zorlanirsan o kadar fark oluyor tartida.. Mide sorunun yoksa dayanmaya calis, cok zorlanirsan 1 cb sut tarcinli, yada bi iki findik fistik leblebi atistirabilirsin.. Alismak 10 gun filan surer canim. Sen ayarlican kendini.. Dikkat et, dusup bayilma.. :)

NeS

kızlar bugünkü benim sabah 1 kase çorba akşam bir kase cacık 3 litre su 5 bardak çay....

Merhaba mavli bu kadar dikkat edipte verememende metabolizmanın yavaş çalışması neden olabilir bunun için tsh testi yani tıroidlerine baktırmanı tavsiye ederim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugün gün boyunca 2 elma ve 3 fincan Nescafe içtim aksamda kendime lapa yaptım kefirle yedim bu hafta yarın tüm gün lapa yapıcam sonra lahana dönmeyi dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lahana yiyip kilo kaybeden veya şişliklerinden kurtulanlar vardı değilmi bana bilgi verebilirler mi geçmişe baktım ama bulamadım gözümden kaçmış olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Derincim soğanı kavur azıcık yağda.biraz sarımsakta ekleyebilirsin.azıcıkta salça koy yada domateste rendeleyebilirsin.sonra doğradığın lahanaları koy üstüne biraz su ekle pişir canım.ben böyle yapmıştım.

Lahana yiyip kilo kaybeden veya şişliklerinden kurtulanlar vardı değilmi bana bilgi verebilirler mi geçmişe baktım ama bulamadım gözümden kaçmış olabilir

Cok az yagda sogani cok kisik yavas kavurdum ben, yanmasin diye.. Sonra pul biber ekledim. O da cizirdayinca az salca, az tuz.. Kaynar su.. Lahanalar.. Duduklude 13-15 dk. Gibi yetiyor canim..

NeS

Canım ben başlarda lahana suyu içiyordum onunda çok faydası oluyordu eminim lahananında olur

Kizlar cok fenayim ayaklarin gitti gitti semo eyvah yakalandik desene :d her neyse kizlar yürüYüsten geliyorum 3 saat 15 dakka 12 km ve 1000 kalori yaktim aman allah tabanlarim yaniyor

İyi aklamlar kozlar 50 dk eliptik 30 dk yğrüyüş yaptım yürüyüşüde 50 dk yapcaktım ama ayaklarımdan ateş çıktı dizlerimin bağı koptu sanki 30 dkda bıraktım 2 gündür sporum böyle bu hafta 62 leri görmem laxım artık :)))

Kizlar cok fenayim ayaklarin gitti gitti semo eyvah yakalandik desene :d her neyse kizlar yürüYüsten geliyorum 3 saat 15 dakka 12 km ve 1000 kalori yaktim aman allah tabanlarim yaniyor

Canımm maşallahın var yaaa nasıl yürüdün o kadar demeden yapamayacağım ama maşallah sana:)

Bende soktayim acikcasi hahah konusa konusa gittik .. Bi baktim baya yürümüsüz

Sizi böyle görünce ben kıskanıyorum valla:) maşallah herkes spor yapıyo ben çalıştığım için bahanem oluyor akşama kadar ayaktayom zaten boşver diyorum ve yanlış yapıyorum

zeyas ve nesil kızlar tarif için teşekkürederim yarın yapıcam

tuccc bende bir zaman denemiştim suyu içmeyi ama karın boşluğumdaki yarattığı müthiş şiddetli sancılar nedeniyle bir daha ağzıma sürmedim sizde olmadı takip ettim ama bende çok kötü olmuştum.

yağ yakan lahana çorbasından yapmıştım ama oda bıktırıcı 3 günden fazla yapmamakta fayda var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…