zeyas ve nesil kızlar tarif için teşekkürederim yarın yapıcam
tuccc bende bir zaman denemiştim suyu içmeyi ama karın boşluğumdaki yarattığı müthiş şiddetli sancılar nedeniyle bir daha ağzıma sürmedim sizde olmadı takip ettim ama bende çok kötü olmuştum.
yağ yakan lahana çorbasından yapmıştım ama oda bıktırıcı 3 günden fazla yapmamakta fayda var .
Canım yağ yaktırıcı lahana çorbasını nasıl yapıyorsun özel yaptığın bişey var mı onun için sormak istedm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
internetten almıştım tarifini googlede yazarsan tarifi çıkar canım
zeyas ve nesil kızlar tarif için teşekkürederim yarın yapıcam
tuccc bende bir zaman denemiştim suyu içmeyi ama karın boşluğumdaki yarattığı müthiş şiddetli sancılar nedeniyle bir daha ağzıma sürmedim sizde olmadı takip ettim ama bende çok kötü olmuştum.
yağ yakan lahana çorbasından yapmıştım ama oda bıktırıcı 3 günden fazla yapmamakta fayda var .
Ben tencerenin kapagini kapatmadan once 5-10 dk. agzi acik kaynatiyorum. O arada gazi gidiyor sanki.. Rahatsiz olmadim hic.. Doyumluk ekmeksiz istedigim kadar yedim hep..zeyas ve nesil kızlar tarif için teşekkürederim yarın yapıcam
Sizi böyle görünce ben kıskanıyorum valla:) maşallah herkes spor yapıyo ben çalıştığım için bahanem oluyor akşama kadar ayaktayom zaten boşver diyorum ve yanlış yapıyorum
selam kizlaar bugun normal.bi kahvalti yaptim oglen 4 gibi taze fasulye yedim yarim kase pilavla sonra agzima bisi.surmedim bide.4-5 gundur.hic su.icmiyorum hamilelik.lohusalik derken bikmisim sanirim su icmekten icim yaniyo ama elim yine de suya gitmiyo bugun bernardodan gordgm bi suluk aldim tatli bi mavi suluk aldim rengi ve sekli cok cezbedici elimden dusurmedim bugun baya bi.su ictim iyi bi cozum oldu bana:))
bu aradaa yarin kosu bandim geliyoo esim almis surpriz yapmis bana sagolsunn yarin aksam baslarim 20 dakikayla 1 nisani milat saydim 1 hazirana kadar inss 10 kilo verip ufak capli bi.basari.oykusu yazicam inss bugun tok karnina 78.3 ciktim baslangctan itibaren 4 kilo 200 gr gitmis bisuru kacamak yaptgm ghalde bugun acik yesil cay aldim poset demliklerden pek etki goremedim bakalim yesilcay ve biberiye devam uc litre su ivir zivir yokkk yuruyus mekik derken ins gidicek kilocuklar cook hirsliyim cookkk
canım ayakta çalışmak zordur ama hergün yarım saat bari yürüsen bence süper olur kendini şartlandır canım
Tek başıma çıkmak istemiyorum dışarıkocamda gelmiyor benimle o yüzden bahanelerim çok gibi:)ama keske yapsam belki de hedefime az kalmış olurdu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=478950
bide su basari hikayesinin resimleri beni cok etkiledi.bi goz atin derimm
Tamam cnm yinede çooook teşekkür ederim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben okudum hikayeyi şöyle göz gezfirdim kadın tam bi çıtır anne olmuş maşallah darısı başımıza:)
Ebrucum HAYATIM hoşgeldin burda aekadaşlarında desteğiyle eski kilolarımıza dönücez inş kızlar bu arada ebru benim biricik eltim olur :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bendeuzun zamandır çeşitli konularda yazılanları okuyordum formda ama yazmak bu güne kısmetmiş... öncelikle bu adımımda yapmış olduğum diyet ve spor çok etken oldu bunu belirtmek istiyorum ewet kısaca kendimden bahsedeyim... 28 yaşında, 158 boyundayım... kiloma gelince bu kısmı biraz açıklamak istiyorum evlenmeden önce 38 bedenden yukarısını hiç görmemiştim taaki 2 sene önceye kadar... ama 3 hafta önce tartıldığımda 73,3 kg ı gördüm baskülde ve 42 bedene yükselmiştim bile...işte o anda kendime dur dedim hemen en yakın bfit'e yazıldım ve diyetle başladım... kesinlikle sporsuz diyet bi işe yaramıyor...illaki zayıflıyorsunuz ama sarkmalar başlıyor... ve ben 18:00den sonra bişey yememeye gayret ediyorum... yaptığım özel bi isimli diyet yok... çünkü ben süt ve süt ürünleri tüketemiyorum, sevmiyorum... yumurta desen ağzıma sürmem... o yüzden bunlar dışında kalan her şeyi yemeye gayret ediyorum tabiki sağlıklı olanları... 3 haftada 4 kilo 100 gr verdim bile... hemde hipotiroid hastası olmama rağmen... yani metabolizmamda sıkıntı olmasına rağmen... kızlar siz siz olun mutlaka spor yapın... inanın o zaman 2 kat daha fazla zayıflayacaksınız, en azından sıkılaşacaksınız...
3 hafta önce ; 73,3
2 hafta önce ; 71,6
geçen hafta ; 70,3
ve bugün ; 69,2
evet tatlim ya azim boyle birsey iste cocuk dogurunca insan kendini saliyo ama asil cocuk dogurunca kendini salmayip toplaman lazim yoksa hamilelikle birlikte asiri duygusallasan psikoloji dogumdan sonra daha da artiyo yani bende oyle oldu( bakim sart
kosu.bandiyla.hamligimi bi atayim sonra ruzgar gibi eserizz.olmamii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?