Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım yağ yaktırıcı lahana çorbasını nasıl yapıyorsun özel yaptığın bişey var mı onun için sormak istedm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selam kizlaar bugun normal.bi kahvalti yaptim oglen 4 gibi taze fasulye yedim yarim kase pilavla sonra agzima bisi.surmedim bide.4-5 gundur.hic su.icmiyorum hamilelik.lohusalik derken bikmisim sanirim su icmekten icim yaniyo ama elim yine de suya gitmiyo bugun bernardodan gordgm bi suluk aldim tatli bi mavi suluk aldim rengi ve sekli cok cezbedici elimden dusurmedim bugun baya bi.su ictim iyi bi cozum oldu bana:))

bu aradaa yarin kosu bandim geliyoo esim almis surpriz yapmis bana sagolsunn yarin aksam baslarim 20 dakikayla 1 nisani milat saydim 1 hazirana kadar inss 10 kilo verip ufak capli bi.basari.oykusu yazicam inss bugun tok karnina 78.3 ciktim baslangctan itibaren 4 kilo 200 gr gitmis bisuru kacamak yaptgm ghalde bugun acik yesil cay aldim poset demliklerden pek etki goremedim bakalim yesilcay ve biberiye devam uc litre su ivir zivir yokkk yuruyus mekik derken ins gidicek kilocuklar cook hirsliyim cookkk

Evet canım ilk başlarda gaz yapıyor o ağrı ondandr ben alıştım ama bıraktım artık

Ben tencerenin kapagini kapatmadan once 5-10 dk. agzi acik kaynatiyorum. O arada gazi gidiyor sanki.. Rahatsiz olmadim hic.. Doyumluk ekmeksiz istedigim kadar yedim hep..

NeS

Sizi böyle görünce ben kıskanıyorum valla:) maşallah herkes spor yapıyo ben çalıştığım için bahanem oluyor akşama kadar ayaktayom zaten boşver diyorum ve yanlış yapıyorum

canım ayakta çalışmak zordur ama hergün yarım saat bari yürüsen bence süper olur kendini şartlandır canım

canım bandın geliyormuş ne güzel artık bize katılırsın yürüyüşlerde ben 3 kilo verdim kaçamaksız ve bol sporla anca bu kadar verdim valla

bu akşam saat 00 gibi biraz mısır patlatması yedim 10tane gibi şimdi yeşil çay içiyorum :)

canım ayakta çalışmak zordur ama hergün yarım saat bari yürüsen bence süper olur kendini şartlandır canım

Tek başıma çıkmak istemiyorum dışarı kocamda gelmiyor benimle o yüzden bahanelerim çok gibi:)ama keske yapsam belki de hedefime az kalmış olurdu

Tek başıma çıkmak istemiyorum dışarı kocamda gelmiyor benimle o yüzden bahanelerim çok gibi:)ama keske yapsam belki de hedefime az kalmış olurdu

Bende tek gezmesini sevmem açıkcası yakın park yok mu parka gitsen arkadaş edinsen beraber yürürsünüz yada evde leslie yap canım

Tamam cnm yinede çooook teşekkür ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebrucum HAYATIM hoşgeldin burda aekadaşlarında desteğiyle eski kilolarımıza dönücez inş kızlar bu arada ebru benim biricik eltim olur :)))

Ben okudum hikayeyi şöyle göz gezfirdim kadın tam bi çıtır anne olmuş maşallah darısı başımıza:)

evet tatlim ya azim boyle birsey iste cocuk dogurunca insan kendini saliyo ama asil cocuk dogurunca kendini salmayip toplaman lazim yoksa hamilelikle birlikte asiri duygusallasan psikoloji dogumdan sonra daha da artiyo yani bende oyle oldu( bakim sart

kosu.bandiyla.hamligimi bi atayim sonra ruzgar gibi eserizz.olmamii

Ebrucum HAYATIM hoşgeldin burda aekadaşlarında desteğiyle eski kilolarımıza dönücez inş kızlar bu arada ebru benim biricik eltim olur :)))

Canım benim teşekkür ederim :) azim var hırs yok biliyosun hedef 59 :)

Günaydın fıstıklar

Naber, nasılsınız? Tartıda 66,8 i gördüm, çok mutluyum kızlar

Dün akşam 8-10 küp ananas yiyip, 50 dk eliptik +120 mekik yaptım. Üstüne de 1 sb süt içtim.

Sabah kahvaltım ise 1 haşlanmış yumurta, 2-3 çatal kaşar peyniri.

Gününüz güzel geçsin

Kızlar günaydın burda açıklamamın ardından şimdi tartıldm ve 68,8 geldim... Adetimin son günü bugün artık daha fazla veririm sanrm... çok mutluyum çok ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

günaydın canım çok haklısın valla söylediklerinde :) sen hamileliği bi at sonra sonra rüzgar gibi eselim arkadaşım

günaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun baygın bitkin hissediyorum yürümeye dermanım yok sanki 2 gündür 50 dk yürüyüş ve eliptik yapınca vücut çöktü galıba yaa her tarafım ağrıyo sanki bu ya eliptik yaparım yada yürüyüş birini yapsam daha iyi olcak sanki

sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 tane kürt böreği yedim kaç sabahtır canım istiyordu börekçinin yanında geçerken burnuma burnuma geliyordu kokusu bu sabah dayanamadım yedim.

1 dilim kürt böreği kaç kalori acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…