Faydasını gördüysen özellikle senin yaptığını yapmak isterim malum hepimiz aynı çaba içerisindeyiz ☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Poyrazım, patlıcan oturtmayı da çok severim, kıymalı yumurtayı da..
Afiyet olsun kuşum.. çok beğendim menunu.. :)
Kan grubun neydi.. akşam süt dokunmuyo dimi sana.. ben akşam içince sabah hiç fark görmüyorum.. benm kanım 0Rh+
Kızlar günaydın burda açıklamamın ardından şimdi tartıldm ve 68,8 geldim... Adetimin son günü bugün artık daha fazla veririm sanrm... çok mutluyum çok ☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tebrikler canımSüper vermişsin...
günaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun baygın bitkin hissediyorum yürümeye dermanım yok sanki 2 gündür 50 dk yürüyüş ve eliptik yapınca vücut çöktü galıba yaa her tarafım ağrıyo sanki bu ya eliptik yaparım yada yürüyüş birini yapsam daha iyi olcak sanki
sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 tane kürt böreği yedim kaç sabahtır canım istiyordu börekçinin yanında geçerken burnuma burnuma geliyordu kokusu bu sabah dayanamadım yedim.
1 dilim kürt böreği kaç kalori acaba?
Nesilcim günaydın tatlım
Ben de patlıcanın her türlüsüne bayılırım, ama oturtmadan 1 kaşık dahi yemedim yağlı diye
Benim de kan grubum O Rh+ canım. Şimdi sen deyince kıllandım ha. Dün akşam süt içtim, bu sabah da tartıda -200 gr gitmişti ama belki de içmesem daha mı çok giderdi ki :44::44: Başka da bi seçenek bulamıyorum canım, ya 1 porsiyon meyve yada süt-yoğurt takılıyorum akşamları hafif geçireyim diye
canım benim de kan grubum 0 rh+ ben yaklaşık 10 gündür yumurta , süt ve yoğurt tüketmiyorum inan daha kolay kilo veriyorum daha önceleri ben günde iki öğün ev yoğurt tüketirdim ama bir türlü kiloveremezdim versem de 100 -100 anca verirdim şimdi daha çok haşlama et salata tarzı besleniyorum tabii kalsiyum için her 10 günde bir yumurta ve yoğurt yiyeceğim ama hergün değil artıkkk ... bu kan grubuna gör ebeslenme çok doğru gibi geliyor bana...
Adacım gerçekten mi ya, Nesil de aynı şeyi söylüyorduBen saydığın her şeyi çok seviyorum, her gün en az 1 yumurta yiyorum ve 1 bardak süt içiyorum. Kan grubuna göre beslenmeyi okumuştum ben de ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışınca bu 3 ünü çıkarırsam hayatımdan geriye bişey kalmıyor bana göre Mesela kahvaltıda 1 dilim ekmek yerine 1 yumurta yiyorum, öğlen yemeklerin yanına muhakkak yoğurt kaşıklıyorum ve akşamları da sadece süt içiyorum. Kafam çok karıştı ya :44::44::44:
Günaydın fıstıklar
Naber, nasılsınız? Tartıda 66,8 i gördüm, çok mutluyum kızlar
Dün akşam 8-10 küp ananas yiyip, 50 dk eliptik +120 mekik yaptım. Üstüne de 1 sb süt içtim.
Sabah kahvaltım ise 1 haşlanmış yumurta, 2-3 çatal kaşar peyniri.
Gününüz güzel geçsin
canım, ben denedim bizim kan grubu süt ürünlerini sindirmekte zorlanıyormuş istersen bir kan grubuna göre beslenme yaz netten oku peynir olarak sabahları sadece lor peynir tüketiyorum onun dışında peynir tüketmiyorum...diyetisyenler bile bir kase değil bir çay bardağı yoğurt günde yiyin diyorlar.. gerçi kimi diyetisyende mutalaka günde yoğurt bir kase yiyin diyor...
Aslında şöyle keşfettim ben az yiyordum deli gibi spor yapıyordum ama kilo veremiyordum versem bile 100 çok çok 300 gr veriyordum haftada ..annemle konuştum oda diyet yapmıştı bir ayda 8 kilo vermişti sordum ona oda bizim kan grubumumuzdan ben peynir çok az tükettim yoğurt 10 günde bir bir kase yedim yumurta hiç yemedim dedi... bende ayyy anne ben sadece çorba içiyorum yoğurt yiyorum kilo veremiyorum diye yakındım oda bir bırak yoğurt yemeyi dene dedi hakikatten doğru ... ama her insan için geçerli değil bu bizim kan grubumuz süt ürünleri kilo vermeyi çok yavaşlatıyormuş ben inandım....
Ecrincim çok yüklenmişsin kendine. Bence ağrıların geçene kadar yürüyüş yap, sonraki günler de eliptiğe devam et canım. Bu arada 1 porsiyon kürt böreği 640,8 kaloriymiş babyTabii 1 porsiyondan kasıt ne bilmiyorum, ama kahvaltıda yediğin için gün içinde dikkat edersen yakarsın
Tebrik ederim poyrazcımmm..Adacım gerçekten mi ya, Nesil de aynı şeyi söylüyorduBen saydığın her şeyi çok seviyorum, her gün en az 1 yumurta yiyorum ve 1 bardak süt içiyorum. Kan grubuna göre beslenmeyi okumuştum ben de ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışınca bu 3 ünü çıkarırsam hayatımdan geriye bişey kalmıyor bana göre Mesela kahvaltıda 1 dilim ekmek yerine 1 yumurta yiyorum, öğlen yemeklerin yanına muhakkak yoğurt kaşıklıyorum ve akşamları da sadece süt içiyorum. Kafam çok karıştı ya :44::44::44:
canım, ben denedim bizim kan grubu süt ürünlerini sindirmekte zorlanıyormuş istersen bir kan grubuna göre beslenme yaz netten oku peynir olarak sabahları sadece lor peynir tüketiyorum onun dışında peynir tüketmiyorum...diyetisyenler bile bir kase değil bir çay bardağı yoğurt günde yiyin diyorlar.. gerçi kimi diyetisyende mutalaka günde yoğurt bir kase yiyin diyor...
Aslında şöyle keşfettim ben az yiyordum deli gibi spor yapıyordum ama kilo veremiyordum versem bile 100 çok çok 300 gr veriyordum haftada ..annemle konuştum oda diyet yapmıştı bir ayda 8 kilo vermişti sordum ona oda bizim kan grubumumuzdan ben peynir çok az tükettim yoğurt 10 günde bir bir kase yedim yumurta hiç yemedim dedi... bende ayyy anne ben sadece çorba içiyorum yoğurt yiyorum kilo veremiyorum diye yakındım oda bir bırak yoğurt yemeyi dene dedi hakikatten doğru ... ama her insan için geçerli değil bu bizim kan grubumuz süt ürünleri kilo vermeyi çok yavaşlatıyormuş ben inandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?