Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Faydasını gördüysen özellikle senin yaptığını yapmak isterim malum hepimiz aynı çaba içerisindeyiz ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3 günden fazla yapmadığım için bilemiyorum kısa süreli diyet günlerimde kullandım ama beğenmedim açıkçası ...

günaydıın hatunlar ,

3 gün yaptığım kaçamak çok şükür tartıya sadece +300 olarak yansımış şaşırdım açıkcası daha fazla bekliyordum.. +300 inşallah bugun yada en geç yarın vermiş olurum.. gerçi ben kaçamak yaptım ama öyle börekler kekler falan değildi sadece ev yemeğini biraz fazla kaçırmıştım birde regli olunca canım çikolata istemişti küçük iki tane yemiştim...sporada bugun tekrar başlıyorum kızlar 12 nisana kadar 2,5 kilo vermek istiyorum hırsla başladım yine .....öğle spor yaparım birde akşamada sporumu yaparım ....

Günaydinlarrrrr efenim,

Herkesin günü güzel olsun, neseli ve mutlu olur insallah.
Az kalorili bol motivasyonlu günlerrrrr herkese .

Son düzenleme:

Nesilcim günaydın tatlım

Ben de patlıcanın her türlüsüne bayılırım, ama oturtmadan 1 kaşık dahi yemedim yağlı diye

Benim de kan grubum O Rh+ canım. Şimdi sen deyince kıllandım ha. Dün akşam süt içtim, bu sabah da tartıda -200 gr gitmişti ama belki de içmesem daha mı çok giderdi ki :44::44: Başka da bi seçenek bulamıyorum canım, ya 1 porsiyon meyve yada süt-yoğurt takılıyorum akşamları hafif geçireyim diye

Tebrikler canım Süper vermişsin...

Ecrincim çok yüklenmişsin kendine. Bence ağrıların geçene kadar yürüyüş yap, sonraki günler de eliptiğe devam et canım. Bu arada 1 porsiyon kürt böreği 640,8 kaloriymiş baby Tabii 1 porsiyondan kasıt ne bilmiyorum, ama kahvaltıda yediğin için gün içinde dikkat edersen yakarsın

kızlar günaydın

sabah kahvaltım
5 hurma 1 büyük bardak lıght süt tarçınlı

öğlen ve akşam lapa yapıcam

sabah ta 4000 adım attım onu akşam 10.000 ne tamamlarım

şu anki tek sporum yürüyüş

günaydınnnnnnnn
bol gruldamalı ve acıkmalı bir akşamı daha geride bıraktık bugüne allah kerim

nesil ve semoş haklısınız meyve ve ekmek konusunda şimdi okadar sıksam düügn sonrası geri gelcek yediigmde
elimde ekşi elmam ve greyfurtum var onları yiyip zararsız onlar digerleirne göre..

ekmek yine yemeidm kahvaltıda untumuşum almayı akşam yulaf ezmesi elma ve yogurt yerim artık

canım benim de kan grubum 0 rh+ ben yaklaşık 10 gündür yumurta , süt ve yoğurt tüketmiyorum inan daha kolay kilo veriyorum daha önceleri ben günde iki öğün ev yoğurt tüketirdim ama bir türlü kiloveremezdim versem de 100 -100 anca verirdim şimdi daha çok haşlama et salata tarzı besleniyorum tabii kalsiyum için her 10 günde bir yumurta ve yoğurt yiyeceğim ama hergün değil artıkkk ... bu kan grubuna gör ebeslenme çok doğru gibi geliyor bana...

Adacım gerçekten mi ya, Nesil de aynı şeyi söylüyordu Ben saydığın her şeyi çok seviyorum, her gün en az 1 yumurta yiyorum ve 1 bardak süt içiyorum. Kan grubuna göre beslenmeyi okumuştum ben de ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışınca bu 3 ünü çıkarırsam hayatımdan geriye bişey kalmıyor bana göre Mesela kahvaltıda 1 dilim ekmek yerine 1 yumurta yiyorum, öğlen yemeklerin yanına muhakkak yoğurt kaşıklıyorum ve akşamları da sadece süt içiyorum. Kafam çok karıştı ya :44::44::44:

canım, ben denedim bizim kan grubu süt ürünlerini sindirmekte zorlanıyormuş istersen bir kan grubuna göre beslenme yaz netten oku peynir olarak sabahları sadece lor peynir tüketiyorum onun dışında peynir tüketmiyorum...diyetisyenler bile bir kase değil bir çay bardağı yoğurt günde yiyin diyorlar.. gerçi kimi diyetisyende mutalaka günde yoğurt bir kase yiyin diyor...

Aslında şöyle keşfettim ben az yiyordum deli gibi spor yapıyordum ama kilo veremiyordum versem bile 100 çok çok 300 gr veriyordum haftada ..annemle konuştum oda diyet yapmıştı bir ayda 8 kilo vermişti sordum ona oda bizim kan grubumumuzdan ben peynir çok az tükettim yoğurt 10 günde bir bir kase yedim yumurta hiç yemedim dedi... bende ayyy anne ben sadece çorba içiyorum yoğurt yiyorum kilo veremiyorum diye yakındım oda bir bırak yoğurt yemeyi dene dedi hakikatten doğru ... ama her insan için geçerli değil bu bizim kan grubumuz süt ürünleri kilo vermeyi çok yavaşlatıyormuş ben inandım....

Son düzenleme:
Güneydinnn kızleeerrr :)

Sabah kahvaltım :)

2 dilim ekmek ve bir Domates

vay canım süpersin valla devam

Günaydın kızlar..

Sabah 66,0 ı gördüm.. Şişkinliğimin çoğu gitti gibi.. Maydonoz suyumu bugünde içtim..
Akşam hiç bişey yemedim, öğlen geç menemen yemişitm..

En süperinden kahvaltımı yaptım..
2 haşlanmış yumurta
3 dilim tam buğday tost ekmeği
az peynir
yarım domates
1 çorba kaşığı filan nutellaMMMM

öğleden sonra tarçınlı elmamı yiycem

akşam yemeğe davetliyim, o yüzden sabahı kuvvetli tuttum,
öğleni geçiştirip akşama da dikkatli takılcam..

Tamam haftaya bunu deneyeceğim inşallah. Kahvaltıda 1 dilim ekmek, az peynir, domates, salatalık; öğlen tavuk yada sebze yemeği-yoğurt yok; akşama da 1 porsiyon meyve. Bakalım nasıl olacak

bu sabah ;

2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light kızarmış form ekmek

öğle,

avuç içi kadar haşlama gögüs yanında salata

akşama,
mercimek çorbası ( bir yk zeytin yağı ile yapacağım )

Kızlar karatay diyor ki kalp yağla beslenir vücüdunuzu çok yağsız bırakmayın diyor....özellikle bol bol zeytin yağı tüketin diyor...Ama ben yinede yemeklerine sadece bir yemek kaşı koyuyorum.

evet bugün sadece yürüyüş yapcam dizim koptu zannettim birden yüklendim spora arka arakaya durmadan yaptığım içindir belki anlamadım yani. 1 porsiyon 640,8 mi yuh akşama kadar aç gezeyim ben o zaman yemez olaydım emi küçücük 1 dilkim bu kadar acımasız mı olur yaa 1 simit yeseydim daha iyidi valla250kalori hemde doyardım

Tebrik ederim poyrazcımmm..

yoğurt nötr müydü, emin değilim.. akşam yerine sabah süt iç tatlım.. son zamanda ben de öyle yapıyorum.. kahvaltıda ya da kahvaltı yerine..
soğuk light süte nescafe ekleyip içiyorum.. akşam içmek yaramadı bana.. yumurtayı da gün aşırı dene istersen..
ama ben her gün yiyorum.. bende ara versem iyi olacak galiba..

bende 0Rh+ gurubundanım demekki sende işe yaradı canım bende bi deniyeyim o zaman yaa merak ettim bu yöntemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…