Güneydinnn kızleeerrr :)
Sabah kahvaltım :)
2 dilim ekmek ve bir Domates
ANTEPISCH gunaydin kuzummmm, afiyet olsun canimmm.
eehhh dunku yuruyusten sonra nasil hissediyorsun kendini :-D
bende 0Rh+ gurubundanım demekki sende işe yaradı canım bende bi deniyeyim o zaman yaa merak ettim bu yöntemi
bu sabah ;
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light kızarmış form ekmek
öğle,
avuç içi kadar haşlama gögüs yanında salata
akşama,
mercimek çorbası ( bir yk zeytin yağı ile yapacağım )
Kızlar karatay diyor ki kalp yağla beslenir vücüdunuzu çok yağsız bırakmayın diyor....özellikle bol bol zeytin yağı tüketin diyor...Ama ben yinede yemeklerine sadece bir yemek kaşı koyuyorum.
Tebrik ederim poyrazcımmm..
yoğurt nötr müydü, emin değilim.. akşam yerine sabah süt iç tatlım.. son zamanda ben de öyle yapıyorum.. kahvaltıda ya da kahvaltı yerine..
soğuk light süte nescafe ekleyip içiyorum.. akşam içmek yaramadı bana.. yumurtayı da gün aşırı dene istersen..
ama ben her gün yiyorum.. bende ara versem iyi olacak galiba..
günaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun baygın bitkin hissediyorum yürümeye dermanım yok sanki 2 gündür 50 dk yürüyüş ve eliptik yapınca vücut çöktü galıba yaa her tarafım ağrıyo sanki bu ya eliptik yaparım yada yürüyüş birini yapsam daha iyi olcak sanki
sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 tane kürt böreği yedim kaç sabahtır canım istiyordu börekçinin yanında geçerken burnuma burnuma geliyordu kokusu bu sabah dayanamadım yedim.
1 dilim kürt böreği kaç kalori acaba?
evet bugün sadece yürüyüş yapcam dizim koptu zannettim birden yüklendim spora arka arakaya durmadan yaptığım içindir belki anlamadım yani. 1 porsiyon 640,8 miyuh akşama kadar aç gezeyim ben o zaman yemez olaydım emi küçücük 1 dilkim bu kadar acımasız mı olur yaa 1 simit yeseydim daha iyidi valla250kalori hemde doyardım
Annenin ve babanın kan grupları belliyse tahmin edebilirsin belki canımcım..Kizlar bu kan grubuna göre beslenme benimde kafama yatti gecen gün doktoru aradim kan grubumu ögrenmek istiyorum diye adam sanki cok garip biseymis gibi tepki verdi burda öyle bisey yokmusAllah Allah yaa anlamadim ben bu isi? Artik yazin türkiyeye gittigimde baktiririm diyorum..
karatayı bende bi ara denedim ama çabuk bıraktım alışveriş yapmadan denedim yarım kaldıama karatay ekmek yeme 1 çay bardağı fındık badem ceviz karıştır ye diyor bol bol zeytinyağı yeyin diyor yani yemeklerde bol kullanın diyor ne kadar zeytin yağı o kadar yağ yakıyor galıba bide meyva kesinlikle yok belki sbaahları 1 tane biraz acımasız gibi
canım şaşırtıcı ama gerçekten yaradı bak 3 gün kaçamak yaptım bu kaçamaklarımda yoğurt süt yumurta yoktu ve sadece tartıya +300 yansımış kii eskiden yemeğin yanında yoğurt yerdim daha fazla yansırdı ben bugun korka korka tartıya çıktım şaşırdım....
Afiyet olsun ecrin şimdi baktım bilgisayardan porsiyon olarak gösteriyo 640.8 kaloriymiş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol tatlımYoğurttan ben de emin olamadım, bakcam şimdi. Ama haftaya komple çıkarmayı düşünüyorum süt, yoğurt ve yumurta üçlüsünü. Onların yerine kahvaltıda 1 dilim ekmek, öğlene et-sebze-salata, akşama da 1 porsiyon meyve yiyecem. Gelişmeleri yazarım canım...
Kuzumm vakit bulup bakabilirsen yasakları bana da yazarmısın..
benim kan gruba tavuk yasak ama ben kırmızı et hiç yemem ne zman tavuk yesem süper kilo veririmm
Tabii ki canım, ne demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?