Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende 0Rh+ gurubundanım demekki sende işe yaradı canım bende bi deniyeyim o zaman yaa merak ettim bu yöntemi

canım şaşırtıcı ama gerçekten yaradı bak 3 gün kaçamak yaptım bu kaçamaklarımda yoğurt süt yumurta yoktu ve sadece tartıya +300 yansımış kii eskiden yemeğin yanında yoğurt yerdim daha fazla yansırdı ben bugun korka korka tartıya çıktım şaşırdım....

karatayı bende bi ara denedim ama çabuk bıraktım alışveriş yapmadan denedim yarım kaldı ama karatay ekmek yeme 1 çay bardağı fındık badem ceviz karıştır ye diyor bol bol zeytinyağı yeyin diyor yani yemeklerde bol kullanın diyor ne kadar zeytin yağı o kadar yağ yakıyor galıba bide meyva kesinlikle yok belki sbaahları 1 tane biraz acımasız gibi

Sağol tatlım Yoğurttan ben de emin olamadım, bakcam şimdi. Ama haftaya komple çıkarmayı düşünüyorum süt, yoğurt ve yumurta üçlüsünü. Onların yerine kahvaltıda 1 dilim ekmek, öğlene et-sebze-salata, akşama da 1 porsiyon meyve yiyecem. Gelişmeleri yazarım canım...

Kizlar bu kan grubuna göre beslenme benimde kafama yatti gecen gün doktoru aradim kan grubumu ögrenmek istiyorum diye adam sanki cok garip biseymis gibi tepki verdi burda öyle bisey yokmus Allah Allah yaa anlamadim ben bu isi? Artik yazin türkiyeye gittigimde baktiririm diyorum..

Afiyet olsun ecrin şimdi baktım bilgisayardan porsiyon olarak gösteriyo 640.8 kaloriymiş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhtemelen 1 porsiyon 2 dilimdir canım, yani dilimi 320 kalori. Tarifine baktım tatlım, her bir hamurun arasına tereyağı sürülüyor, kat kat olması için, normaldir o kadar kalori yani Ama börek süper görünüyordu, kat kat pudra şekerli, içim gitti valla

Annenin ve babanın kan grupları belliyse tahmin edebilirsin belki canımcım..

benim kış meyveleriyle hiç aram yok günlerce yemesem aklıma gelmez bazen kızıma muz püre yapıyorum ozaman muzun ucundan yiyiyorum bizim kan grubunda muz yenilebiliyor ne güzel demi :)))))) yazın üzüm , kiraz ve şeftaliye bayılırım onları bekliyorum ben )) evet meyve sevenler için acımasız .. Benim kışın meyve aklıma hiç gelmez ...bu arada bizim kan gurubuna sadece ceviz öneriliyor istersen nete yaz bir bak. geçenlerde ben buraya netten okuduğumu yapıştırmıştım...

Son düzenleme:

valla bende 2 gün kaçamak yaptım ama sadece akşamları 6 -7 gibi bitti yemeğim ama maelsef 1 kilo fazla çıkıyor regliyim oda az geliyor nasıl bir iş anlamadım bu vücudu ben o kadar spor yapıyorum yoğurdu çok sevmem süt ve yumurta severim ama bi deniycem bende bakalım sonuç nolcak

Günaydın kızlar :)

Sabah kahvaltım 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği 1 yumurta 2 dilim kaşar peynir yarım domates :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzumm vakit bulup bakabilirsen yasakları bana da yazarmısın..

benim kan gruba tavuk yasak ama ben kırmızı et hiç yemem ne zman tavuk yesem süper kilo veririmm

Kızlar ara öğünü nezamn tapıyorsunuz kahvaltıdan kac saat aonra msla

benim kan gruba tavuk yasak ama ben kırmızı et hiç yemem ne zman tavuk yesem süper kilo veririmm

Aynen, çokta takılmamak gerek sanki.. saatlere göre ayarlanır belki.. yasakları erken saatlerde tüketmek gibi dimi..

Tabii ki canım, ne demek...

Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):
•Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık
•Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı
•Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak
•Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu
•İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay

Zararlı olan yiyecekler:
•Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
•Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550), mısır ve ürünleri
•Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
•Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
•Portakal, aloe vera
•Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek

Yenebilenler:
•Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta
•Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
•Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı
•Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
•Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar'a girmeyen yiyecekler

kızlar ben c.tesi ve pazar günüleri kaçamka yaptım ama çok değil iskender yedim ama öğle pidelerini falan yemedim yoğurt yedim yanında bide su içtim 6-7 civarı p.tesi 1 kilo fazla çıktım tardıda dün o kadar dikkat ettim ve az kalori ile kapattım günü ve akşam 50 dk yürüyüş 30 dk eliptik yaptım ama dünle bugün aynı +1 kilo neden böyle benim bünyem anlamıyorum yaaa napsam ki değişik ne yapabilirim ben bu işi anlamadım gitti ya bide rengliyim ama çok az geliyor ondan mı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…