Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese tünaydinciklar
Dün yoktum malesef, kücük bir depresyondayim Ve yedikce yedim.. Tabi eski özgür günler gibi degil, ama ona yakin bir sey.. Hani durmadan agzina bir sey atar ya insan, sanki sonrasinda mutlu olacakmis gibi Yok kardesim öyle bir mutluluk, mutluluk aclikta Yani yola devam- spora devam, diyete devam...
Bugün kalktim tartildim, hamd olsun hic almamisim. 79.8 gösteriyordu tarti Iste bu motivasyonla kalktim en az 100 dk yürüdm, hareket yaptim. ve sonra

Kahvaltida: bir dl ekmek, bir yumurta, üc dl sucuk, otlu peynir, iki kasik salata ve kaymakli cevizli bir incir yedim
Sok oldum, toplamda 400 kalorilik
bir kahvalti olmus, artik aksama dikkat etmek gerek

Insallah cumartesi 79.00 fikslemek nasip olur
Hepinizi kocaman

bu hafta hergüne 10.000 adım atmayı düşünüyorum
Derincim, 10.00 adim ortalama kac dk sürüyor?

Selammm bugun 66.5 olmusum şükür cumartesiye kadar kacamak yapmassam 65i gorurum herhalde. Mucize gibi ya. Ekmegi tatliyi kestigimde birde erken yedigimde cok guzel kilo veriyorum.

Sanirim en sansli kan grubunda ben varim B rh+ herseyi yiyebiliyorum susam aycicegi yago ve zeytin disinda hic kisitlama yok

Poyrazcim senle yarışalım mı kilolarimiz cok yakin

Bugun sabah ceyrek ekmege karışık tost yaptim bi bardak sut zeytin ve biraz bal yedim
Öğlen meyve yemeyi dusunuyorum
Aksamda yesil mercimek yemegi

çok merci baby.. sıkıntı yok o zaman dimi.. yumurta peynir yiyebiliriz.. sütü de sabah içeriz..
Lahana yaparız, pirinç lapası yaparız.. ne dersin..

1 saat 20 dk falan olur sanırım ama tam başlayıp 10.000 de bitiremedim daha yarım yarım oluyor malesef

havalar güzelleşirse kızımı okul çıkışı annemle parka bırakıp 10.000 adımı bir kere de yürüyeceğim.

canim nerde yasiyorsun sen? :)))
Yokmus olurmu hic...

Afff semo afedersin ama kıcım agriiyyyy bi faydasını görürmüyüm acep

umarim tarti yuzune guler tatlim

Aynen, çokta takılmamak gerek sanki.. saatlere göre ayarlanır belki.. yasakları erken saatlerde tüketmek gibi dimi..

yani ben bir dönem çok araştırdım ama pek uygulamadım mesela bana bakliyat serbest ama ne zmna yesme şişer kalırım

sagol canım o zaman ben yarısını dikkate alayım 320 yazayım buda bana ders olsun bidahada yemem

Son düzenleme:

sagol canım bakarım ben yeşil elma yı çok severim bide karpuzu karpuz bizim kan gurubunda yeniliyor cevizede bayılırım sagol canım :))

kızlar çok canım sıkkın bugün ben dün o köfteyi yemicektimmmmmmm

neeeeee kurtt boregimi cok ozledimm cookk konyada yok maleseff

kizlarr bugunki kahvaltim icine uc cilek bir kucuk muz dogranmiss bir kase cornflakess bebimi 6. ay asina gotrduk ne agladi yavrum( kosu bandini da getrdiler sabahtan oglen kurulumunu yapcaklar ay cok heyecanliyim eriycemmm:))

Zeyascim dun yedgnden pismansan bugun cok cok hareketli ol eritrsin tatlim olur oyle arada yemeseydin onu belki daha kalorili birseyde gozun kalcakti ama simdi.bu pismanlikla hic kacamak yapamazsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…