normalde bu saatlerde tatlım.. erken yiyenler acıkır bu saate kadar..Kızlar ara öğünü nezamn tapıyorsunuz kahvaltıdan kac saat aonra msla
Derincim, 10.00 adim ortalama kac dk sürüyor?bu hafta hergüne 10.000 adım atmayı düşünüyorum
normalde bu saatlerde tatlım.. erken yiyenler acıkır bu saate kadar..
iki yemek arası - açlık vurduğunda diyelim..
çok merci baby.. sıkıntı yok o zaman dimi.. yumurta peynir yiyebiliriz.. sütü de sabah içeriz..Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):
Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık
Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı
Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak
Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu
İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay
Zararlı olan yiyecekler:
Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405550), mısır ve ürünleri
Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
Portakal, aloe vera
Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek
Yenebilenler:
Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta
Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 13 defa olabilir)
Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı
Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar'a girmeyen yiyecekler
Aynen, çokta takılmamak gerek sanki.. saatlere göre ayarlanır belki.. yasakları erken saatlerde tüketmek gibi dimi..
Ben kahvaltımı yarım saat önce yaptımacıktm sanki la
Nesilcim alttaki sitede yiyecek gruplarına göre ayrıntılı olarak verilmiş tatlım...
http://www.bitkiseliksir.com/0-rh-kan-grubuna-gore-beslenme.html
çok az yedin ama kuzum, atıştır bişeyler şimdi o zaman..
Herkese tünaydinciklar
Dün yoktum malesef, kücük bir depresyondayimVe yedikce yedim.. Tabi eski özgür günler gibi degil, ama ona yakin bir sey.. Hani durmadan agzina bir sey atar ya insan, sanki sonrasinda mutlu olacakmis gibi Yok kardesim öyle bir mutluluk, mutluluk aclikta Yani yola devam- spora devam, diyete devam...
Bugün kalktim tartildim, hamd olsun hic almamisim. 79.8 gösteriyordu tartiIste bu motivasyonla kalktim en az 100 dk yürüdm, hareket yaptim. ve sonra
Kahvaltida: bir dl ekmek, bir yumurta, üc dl sucuk, otlu peynir, iki kasik salata ve kaymakli cevizli bir incir yedim
Sok oldum, toplamda 400 kalorilik bir kahvalti olmus, artik aksama dikkat etmek gerek
Insallah cumartesi 79.00 fikslemek nasip olur
Hepinizi kocaman
Derincim, 10.00 adim ortalama kac dk sürüyor?
Kizlar bu kan grubuna göre beslenme benimde kafama yatti gecen gün doktoru aradim kan grubumu ögrenmek istiyorum diye adam sanki cok garip biseymis gibi tepki verdi burda öyle bisey yokmusAllah Allah yaa anlamadim ben bu isi? Artik yazin türkiyeye gittigimde baktiririm diyorum..
Afff semo afedersin ama kıcım agriiyyyybi faydasını görürmüyüm acep
Aynen, çokta takılmamak gerek sanki.. saatlere göre ayarlanır belki.. yasakları erken saatlerde tüketmek gibi dimi..
canim nerde yasiyorsun sen? :)))
Yokmus olurmu hic...
umarim tarti yuzune guler tatlim
Muhtemelen 1 porsiyon 2 dilimdir canım, yani dilimi 320 kalori. Tarifine baktım tatlım, her bir hamurun arasına tereyağı sürülüyor, kat kat olması için, normaldir o kadar kalori yaniAma börek süper görünüyordu, kat kat pudra şekerli, içim gitti valla
Nesilcim alttaki sitede yiyecek gruplarına göre ayrıntılı olarak verilmiş tatlım...
http://www.bitkiseliksir.com/0-rh-kan-grubuna-gore-beslenme.html
benim kış meyveleriyle hiç aram yok günlerce yemesem aklıma gelmez bazen kızıma muz püre yapıyorum ozaman muzun ucundan yiyiyorum bizim kan grubunda muz yenilebiliyor ne güzel demi :)))))) yazın üzüm , kiraz ve şeftaliye bayılırım onları bekliyorum ben)) evet meyve sevenler için acımasız .. Benim kışın meyve aklıma hiç gelmez ...bu arada bizim kan gurubuna sadece ceviz öneriliyor istersen nete yaz bir bak. geçenlerde ben buraya netten okuduğumu yapıştırmıştım...
günaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun baygın bitkin hissediyorum yürümeye dermanım yok sanki 2 gündür 50 dk yürüyüş ve eliptik yapınca vücut çöktü galıba yaa her tarafım ağrıyo sanki bu ya eliptik yaparım yada yürüyüş birini yapsam daha iyi olcak sanki
sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 tane kürt böreği yedim kaç sabahtır canım istiyordu börekçinin yanında geçerken burnuma burnuma geliyordu kokusu bu sabah dayanamadım yedim.
1 dilim kürt böreği kaç kalori acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?