Annenin ve babanın kan grupları belliyse tahmin edebilirsin belki canımcım..
Ayyyy. ben vicdan azabı çekerim ama.. ben ye dedim sana.. Ama yafrucumm yemen lazım, köfte en güzel diyet menülerinden biri..kızlar çok canım sıkkın bugün ben dün o köfteyi yemicektimmmmmmm
Bende çok severim.. ama çok uzun zamandır yemedim.. 64 te kendimi ödüllendirebilirim belki..neeeeee kurtt boregimi cok ozledimm cookk konyada yok maleseff
Kıyamam kuzuyaaa.. Umarım huysuzluk yapmaz.. Benim yeğenim aşı olguğu zamanlar Hımmm Hımmm diye tüm gece inliyomuş.. :/kizlarr bugunki kahvaltim icine uc cilek bir kucuk muz dogranmiss bir kase cornflakess bebimi 6. ay asina gotrduk ne agladi yavrum( kosu bandini da getrdiler sabahtan oglen kurulumunu yapcaklar ay cok heyecanliyim eriycemmm:))
Hmmm.. Nasil olucak o? Okuldan sonra sorayim anneme bari belki olur
İkisinin kanı aynıysa senin de öyledir.. A-AB filansa A ya bakarsın.. Tahmin edebilirsin belki..
canim nerde yasiyorsun sen? :)))
Yokmus olurmu hic...
umarim tarti yuzune guler tatlim
İkisinin kanı aynıysa senin de öyledir.. A-AB filansa A ya bakarsın.. Tahmin edebilirsin belki..
Danimarka malesef... Sadece hamilelik testi icin kan grubuna bakiyorlarmis? Ne sacma bi ülkede yasiyorum ben ya
Canım, kızkardeşim isveçte yaşıyor.. Onlarda bebişin kan grubunu bilmiyor..
Kişi kayıtlarında sistemde bulunuyormuş ama şahıslara belirtmiyorlar.. Acayip gerçekten..
Ah ah türkiyenin gözunü sevim yaa :) anlamiyorum ben bunlari..
aa ne ilginç yaaa:26::26::26:
Aynen.. bizde bilmeyeni ayıplarlar.. kendinden haberin yok diye..
neeeeee kurtt boregimi cok ozledimm cookk konyada yok maleseff
kızlar ben c.tesi ve pazar günüleri kaçamka yaptım ama çok değil iskender yedim ama öğle pidelerini falan yemedim yoğurt yedim yanında bide su içtim 6-7 civarı p.tesi 1 kilo fazla çıktım tardıda dün o kadar dikkat ettim ve az kalori ile kapattım günü ve akşam 50 dk yürüyüş 30 dk eliptik yaptım ama dünle bugün aynı +1 kilo neden böyle benim bünyem anlamıyorum yaaa napsam ki değişik ne yapabilirim ben bu işi anlamadım gitti yabide rengliyim ama çok az geliyor ondan mı acaba
bu sorum aniye cevap vermediniz bakım
canım koşu bandın hayırlı olsun.ben çokk kullandım faydasını görüceğine eminim.dün kaçamak yapmadım canım ya saat 4 te yedim ve 747 kalori ile günü kapatmıştım ama bende anlamadım.kizlarr bugunki kahvaltim icine uc cilek bir kucuk muz dogranmiss bir kase cornflakess bebimi 6. ay asina gotrduk ne agladi yavrum( kosu bandini da getrdiler sabahtan oglen kurulumunu yapcaklar ay cok heyecanliyim eriycemmm:))
Zeyascim dun yedgnden pismansan bugun cok cok hareketli ol eritrsin tatlim olur oyle arada yemeseydin onu belki daha kalorili birseyde gozun kalcakti ama simdi.bu pismanlikla hic kacamak yapamazsin:)
+200 grAyyyy. ben vicdan azabı çekerim ama.. ben ye dedim sana.. Ama yafrucumm yemen lazım, köfte en güzel diyet menülerinden biri..
Ne kadar fark gördün, geçicidir belki..
kızlar ben c.tesi ve pazar günüleri kaçamka yaptım ama çok değil iskender yedim ama öğle pidelerini falan yemedim yoğurt yedim yanında bide su içtim 6-7 civarı p.tesi 1 kilo fazla çıktım tardıda dün o kadar dikkat ettim ve az kalori ile kapattım günü ve akşam 50 dk yürüyüş 30 dk eliptik yaptım ama dünle bugün aynı +1 kilo neden böyle benim bünyem anlamıyorum yaaa napsam ki değişik ne yapabilirim ben bu işi anlamadım gitti yabide rengliyim ama çok az geliyor ondan mı acaba
Canım bir uğrayıp kaçıyosun hemen çok uğramıyosun buaralar.çokmu yoğunsun semocum...Günaydinlarrrrr efenim,
Herkesin günü güzel olsun, neseli ve mutlu olur insallah.
Az kalorili bol motivasyonlu günlerrrrr herkese .
Kızlar tickerım nasıl olmuş amaBen siteye girdiğimde seçtiğim simgeleri göremiyorum maalesef, en son bittiğinde görüyorum, bunu da öyle tesadüfen seçtim. Ama deniz kısmını çok sevdim, tatili hatırlatıp beni acayip gaza getirdi
Kızlar bu kan grubu olayını duyduğumda inanmamıştım daha doğrusu inanmak istememiştim en sevdiğim şeyler listede çünkü.geçen hafta ben hiç tumurya süt yoğurt tüketmedim kozlar ve 1300 verdim.tesadüfmü yoksa yemediğim içinmi bilemicem ama durum bu.yarından itibaren dikkat edicem bakalım fark olcakmı.bende 0 pozitifim bu arada
Canım bir uğrayıp kaçıyosun hemen çok uğramıyosun buaralar.çokmu yoğunsun semocum...
Çok güzrl olmuş canım ama ben daha çok altındaki rakamlara bayıldım bende görürüm inş 66 yı.
Tatlişkom.. Ben çok memnun kaldım maydonozdan.. akşamda yapıp evde kalana ekledim, bir kaç bardak içtim.. çok açtım.. acıktıkça su içtim, su içtikçe wc olayı.. bu sabah ta içtim.. ama limon eklemedim.. aç karnına midemi delmiim diye korktum.. birkaç gün devam etmeyi düşünüyorum..+200 grsenle alakası yok canım dert etme.dün çok sinirliydim zaten salatada makarna olduğu için 5 kaşık kadar yanında protein almak istememiştim köfteyi sabah yerim demiştim dün çocuklar had-staydı hiç bir işimi bitiremedim üstüne bide komşu gelcem dedi. sende az yiyosunuz kıtlığa gireceksiniz deyince 3 adet köfteyi 5 kaşık makarnayla hüplettim.ondan heralde.bide nesil ben dün maydonoz suyu içti ya aşırı şiştim ya göbeğim 4 aylık hamile gibi şuan.bide kasıklarıma sancı vurdu dün iğne batar gibi içmeyeceğim ben daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?