Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kan grubu diyetinde, banada süt yaramiyor yaziyor. Ve gercekten öyle canim. bir aralar, spordan cikinca sut iciyordum kucuk kutulardan varya.
Bi baktim, deli gibi spor yapiyorum dikkat ediyorum, kilomda tik yok. Sonra arastirdim bu süt olayini, gercektende bana kilo aldiriyormus. Bende A grubuyum.

Hic sorma zeyasim, dun canim cok kotu uyudum ve motivasyonum dusuktu oyle giremedim fazla. Bugunde patron kafa ütüledi, koca popolu koca göbekli pis parfumlu herif. 20 kere yukari cik, asaya in yaptim valla. i$ gücte yapamadim ögleden önce onun yuzunden, simdide i$lerimi hallediyorum canim

canjım aynen bende kara kara düşünüyorum peynirsiz bir hayat aman allahım ekmekte yasak gluten kalori yakımını engelliyormuş.lahanada yasak yazıyodu poyrazın paylaştığı linkte.bence çok kasmamak lazım ben şimdilik yumurta ve süte ara vericem yoğutuda gerekmedikçe yemeyeceğim.bugün mesela brokoli haşladım yoğurtsuz nasıl yiyim dimi ama

alemsin semo patronuna yazdıkların çok hoşuma gitti gözümde bir profil canlandıki sorma.kolay gelsin canım.sabahta benim hiç keyfim yoktu girmeyecektim topiğe bugün hiç sonra vazgeçtim.

Bûgunku menummm:

sabah: 1dilim ekmek, 1 dilim peynir
ara: 10-15 tane badem
öglen: salata ve balik
aksam: 3 dilim pizza yicem, (dilimler kucuk :)))

ve yuruyus yapicam 1 saat.
2litre suyum bitmek uzere

Nesilcim size linkini verdiğim siteye baktım, ordaki örnek menülerde yumurta vardı canım. Ama süt ürünleri ve yumurta kısmında yumurtayı hem faydalı yada zararı olmayanlara, hem de zararlı bölümüne koymuşlar. Çok anlamamakla beraber, ben sadece kendimi test için 1 hafta yemiycem. Beyaz, köy, keçi ve mozeralla peyniri olumlu grupta, ben haftaya sadece 1 dilim ekmek, keçi yada beyaz peynir ve yeşillik yiyecem canım. Bi de hatırlıyorsan glüten de sakat bize, ben hala glütensiz ekmek bulup alamadım, burda halk ekmek yok. Sen yemiştim demi, tadı nasıldı? Ben ce beğendiysen ondan devam edebilirsin.

Zeyascım , ben de inanıyorum artık ben de gecen hafta regli şişkinliğim olmasına rağmen - 900 verdim . ben ki her hafta 300 - en fazla 500 vermiştim belki bazı bünyelerde kilo aldırmaya bilir süt ürünleri. Ben denedim bende yemediğim zaman daha hızlı veriyorum kilo..

alemsin semo patronuna yazdıkların çok hoşuma gitti gözümde bir profil canlandıki sorma.kolay gelsin canım.sabahta benim hiç keyfim yoktu girmeyecektim topiğe bugün hiç sonra vazgeçtim.

haha sinirimi bir sekilde atmam gerek :)))
Bilgisayarinda, olan seyleri kendi acip bakmiyor, zirt pirt beni ariyor, sen getir diye.
bende kac kere in cik, in cik, yaptim ögleden önce, eh tabi bir yandan iyi oldu merdivenle inip cikiyorum, yagciklarim eriyor

Kötumu uyudun canim, hayirdir senin caninida patronlar mi sikti yoksa

nesilimmmmm, bak aklima ne geldiiiii.......
Bence sen bu hafta hiccc sutu icme, bakalim boyle iyi kilo vericekmisin? (aksamlari biraz iciyorsun diye hatirliyorum cunku...)

NESCİM , haklısın ilk okuduğumda ben ne yani sabah uyanıp et mi yemeye başlayacağız böğğğ demiştim.. ama peynir olarak lor tercih ettim yumurta ve yoğurt ve sütü bıraktım gerçekten kilo vermem hızlandı...okuduğum bilgide hafta da 3 gün bu ürünleri yiyebilirsiniz yazıyordu ama mesala bugun yumurta yediysen yoğurt süt yok . yoğurt yediysen süt yumurta yok gibi... ben 12 nisana kadar tüketmeyecem bunları biraz daha hızlansın kilo vermem ...

yoğurt yağ yakıyorlar diyorlar eğer doğru olsaydı ben şimdiye kadar erimiştim )) günde mutlaka 2 kase yoğurt yerdim diyet yaptığım zamanlarda çorba yoğurt yerdim ama tık olmadı...

Kızlar ben bundan 1,5 ay önce kan grubu ile alakalı link paylaşıp
diyetlerinize buna göre şekillendirmenizi tavsiye etmiştim.
ve hep kan grubuna göre beslendiğimi menülerimi ona göre yaptığımı da söylüyorum

2aydır menülerimi paylaşıyorum benim hiç tavuk yediğimi gördünüzmü ve ya sabah kahvaltısında domates
bulgurda yemiyorum mercimekte bunlar bana kilo verdirmeyen kan şekerimi düşüren ve yağ depolamama
sebep olan yiyecekler.

Ben B grubuyum süt yumurta yoğurt kefir peynir bunlar benim vazgeçilmezim akşam yemeklerimi bile yeri geliyor yumurta ve yoğurttan yapıyorum
prinç bana iyi geliyor lapa yapıyorum şimdi daha da araştırıyorum yeşilmercimek ve barbunya bunlarda iyi

sebzelerde özellikle lahana eve gidince onu yapıp yicem

yani 10 kiloyu hem kangrubuma bakarak beslenerek hemde günlük kaloriyi düşük tutarak verdim

tekrar tekrar tavsiye ediyorum 700 kalorilik öğünlerde yağ depolamanıza sebep olan yiyecekler varsa kilo alırsınız ....

Aynen poyrazım.. bende dikkat ediim yarından itibaren.. 1 paket ekmeğim hala duruyor.. bayatlamıyorda acayip bişey.. süngerle lastik karışımı bişey.. tatlı da değil-tuzlu da değil.. bi kez elmayla bile yedim.. öyle bişey.. kızarmıyorda.. hamburger ekmeğinden az küçük ama o tipte bişey.. ince ince dilimleyip peynir ve maydonozla yenebilir gibi sanki.. İstersen gönderirim sana.. çok merak edersen söyle yeter..
nesilimmmmm, bak aklima ne geldiiiii.......
Bence sen bu hafta hiccc sutu icme, bakalim boyle iyi kilo vericekmisin? (aksamlari biraz iciyorsun diye hatirliyorum cunku...)
Aşkilotammm.. Doğru hatırlıyorsun, o hafta veremeyince akşam içmeyi bırakmıştım.. Sabah çok aç uyanıyorum, yolda bayılmiim diye 1 çb filan light içiyorum 1 haftadır.. kurabiyelere saldırmamak için.. :) Ya derin de A idi galiba.. o bayaa tüketiyodu ama emin değilim kan grubundan..
E peki nasıl kalsiyum alcaz biz.. Ya kemiciklerimiz erirse napicaz.. :'(

Kesinlikle hakısın derincim ben senin yazını okumuştum sonra iyice araştırmaya başladım ve o günden sonra kilo vermem hızlandı...Teşekkürler )

Son düzenleme:
Yoğur probiyotik özellikli, bağırsak çalıştıran bir besin.. Annem de denemişti.. Ben de denemiştim, sabah kahvaltısı olarak 1 kase yoğurda yarım limon sıkıp yerdik.. işe yarardı sanki. ne biliim..
OK.. A hatırladım ben seni.. Semoya da öyle dedim demin.. Bundan sonra gün aşırı birini yersek birini yemicez o zaman..

Keşke B olsaymışım..

:26::26::26::26: tekrar gözden mi geçirmeliyim acaba ya şu kangrubu olayını

Anladım canım.. Uzun yıllar önce bana da diyetisyenim haftada 1 gün 1 ymurta yazmıştı.. günde de toplam 1 bardak yoğurt veya süt..
Bunu dikkate aliim ben en iyisi.. :))

Bencede B grup için bir çok yerde kolay kilo veren kan grubu diye bahsediyor :)) şanslıyım demekki kendi adıma ..

Anladım canım.. Uzun yıllar önce bana da diyetisyenim haftada 1 gün 1 ymurta yazmıştı.. günde de toplam 1 bardak yoğurt veya süt..
Bunu dikkate aliim ben en iyisi.. :))

bize siyah zeytinde zararlı sesini duyar gibi oldummm eeee biz ne yiyeceğiz diye))))mercimek de yok bize o yüzden akşam mercimek çorbasından vazgeçtim ) karnabahar çooook yerdim ben ama metabolizmayı yavaşlatıyormuş o da zararlı onun yerine brokoli )

Yarından itibaren kan grubu olayına dikkat edicem canım bende
Benim canımı tartı sıktı semocum ama geçti şimdi çok iyiyim

Yaaa siyah zeytinsiz naparım ben yaaayeşil olumu acaba adaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…