Dilacım.. bence de bir sorun var.. anne ya da baba.. ikisinden biri olur.. başka olmaz..canım neyazıkki annenle babanın kan grubu kesin referans değil bende senelerce bütün ailem istisnasız herkes annem babam iki kardeşim ninem dedem bile A+ olduğu için ve kansızlık problemim olduğundan kan grubumu ölçtürmeye gerek duymadım nezamanki ehliyet için tahlil istediler ozaman yaptırıp şok oldum O+ çıktım hatta sonuca itiraz ettim bi daha baktılarsonunda doktor yüzde bir ihtimal böyle olbileceğini söyledi negatif olsan olmazdı ama pozitif olabilir dedi hatta abim sende bir karışıklık olduğunu biliyodum diye dalga bile geçti
Yavruşum erkek koca kısmısına böyle şeyler çok söylenmez.. ben utanıp yanında spor bile yapmam.. kendim uğraşıp onun farketmesini beklerim..çok sıkıldım çoookkkkk yaaaa eşimi aradım diyetisyene gitcem diye neymiş efendim nereye gistersem oraya gitcekmişim onuda bunaltmışım diyet diyet diyesporamı istiyorsun nereye istiyorsun oraya yazıl dedi sinir oldum yaaa
Ben sabah kalkınca.. sonra wc den çıkıp giyinmeye başlamadan önce.. akşam eve gidince.. yatmadan önce.. gece kalkınca..
hep ama hep tartılıyorum..
sabahla akşam arasında 1000 grama yakın fark oluyor bazen.. dün akşam sabahki kilomu görmüştüm, sabah 600 gram eksik uyandım mesela..
hoşuma gidio.. sewiom ben.. heyecan yapiom.. :)
çok sıkıldım çoookkkkk yaaaa eşimi aradım diyetisyene gitcem diye neymiş efendim nereye gistersem oraya gitcekmişim onuda bunaltmışım diyet diyet diyesporamı istiyorsun nereye istiyorsun oraya yazıl dedi sinir oldum yaaa
Allooooooo kimse yokkkk muuuuu((
Kızlar ?
Şimdi akşam yemegimi hazırlıcam da güya akşam yemegi
Brokoli haşlıcaktım canım istemeyo ..
Yumurta haşlıyp salata mı yapsam
Yada ton balıklı salata mı yapsrm bilemedim kiyardım
hahaha nesiiiiiiiillll, bende oyle yapiyorummm((
iyi degil ama, yada bana iyi gelmiyor. canimi SIKIYORUM bende heycan olmuyor.
dert etme bu kadar canim. diyetisyene gidecek kadarda cok bir kilo yokki.
Moralini bozma verirsin insallah
antepishhhhh, alemsin yaa. ney aloooo burdayiz iste :-D
ton balikli salata cok guzel oluyor, ben limon SIKIYORUM ton baliginin uzerine bide isot atiyorummmm lezziz oluyor
Bnde yaptım ama semo canım bi ekmek istiyor bi ekmek istiyo aklın gider ben napcem ya bi ara gic istemiyoduö şimdi canım öyle bi istiyo ki sanki saldırcam her an ekmege ay napsammmmm
Bnde yaptım ama semo canım bi ekmek istiyor bi ekmek istiyo aklın gider ben napcem ya bi ara gic istemiyoduö şimdi canım öyle bi istiyo ki sanki saldırcam her an ekmege ay napsammmmm
hemen ton baligini ye canim, ton baligi cok doyurucu oluyor.
baktin yine gozun ekmekte, yarim dilim veya 1 dilim ye hemen. (gec saate yemektense simdi ye daha iyi)
Kabuklarını kemir minik minik.. dayanamazsam öyle yapıyorum ben..
Yerim ben onları amaDad]
hahaha nesiiiiiiiillll, bende oyle yapiyorummm((
iyi degil ama, yada bana iyi gelmiyor. canimi SIKIYORUM bende heycan olmuyor.
Sonra döktürcemtelafi edicemmmm
Korkarım ben tartılmazsam, ya fark yoksa diyee.. Bu şekilde ipin ucu kaçmıyor hiç..
Deli kız seniiii.. ye tatlım dayanamazsan ama az yee.. saat erken sayılmaz ama tüm gece kötü olcaksan azcık atıştır..
Deli kız seniiii.. ye tatlım dayanamazsan ama az yee.. saat erken sayılmaz ama tüm gece kötü olcaksan azcık atıştır..
Evettt can kuslarrrrr güzel plan proje yaptim, kan grubuma göre yeni beslenmem: Carsamba, persembe ve cuma bu sekilde olucak.
A GRUBUYUM BEN, listeyi benimle denemek isteyen varmi :)))
sabah: limonlu su + 2 meyve
ara: 10 badem + yesil cay
öglen: 1-2 tane tavada yumurta, yesillik, 1-2 dilim ekmek
ara: ceviz ve findik + yesil cay
aksamda: bol bol salata, balik
A GRUBUNA ZARARLI: süt, peynir, yogurt ve et, tereyagi.
A GRUBUNA FAYDALI: limon, yumurta, meyve sebze, balik, ceviz badem findik.
Ben sabah kalkınca.. sonra wc den çıkıp giyinmeye başlamadan önce.. akşam eve gidince.. yatmadan önce.. gece kalkınca..
sabahla akşam arasında 1000 grama yakın fark oluyor bazen.. dün akşam sabahki kilomu görmüştüm, sabah 600 gram eksik uyandım mesela..
canım sen çook kilolu değilsin bu kadar stres yapma erkekler anlamaz ben bir ara eşime belli etmeden rejim yaptım böylesi daha iyi...akşamları geldiğinde yok ben seni bekleyemedim yedim falan diyordum yani onlar diyet kelimesini sevmiyorlar...ama şimdi biliyor diyet yaptığımı.. cumartesi pazar o yüzden bozuyorum diyeti eeee onu yeme bunu yeme diye tepki veriyor bende ufak ufak eşlik ediyorum mecburen sıkma canını...
Aynen canım özellikle akşam iyice acıktığımda genelde yatmadan önce tartıya çıkarken bir heyecanlanıyorumki sorma.sabaha benden genelde 1 kiloya kadar düşüyo.akşam çıkığım kilodan 1 kiko eksi yapıp sabaha kaç kilo çılacağımı tahmin ediyorum çok güzel oluyor.iştw herkesin psikolojisi farklı.Ben sabah kalkınca.. sonra wc den çıkıp giyinmeye başlamadan önce.. akşam eve gidince.. yatmadan önce.. gece kalkınca..
Canım arkadaşlarda demiş zaten sein diyetisyenlik bir kilon yokki.eşin haklı bence boşver takma kafana işte bişey olmuştur.koyun can derdinde kasap et derdinde misali olmuştur.bizim önemsediğimiz çoğu şey erkekler için değersiz olabiliyor bazençok sıkıldım çoookkkkk yaaaa eşimi aradım diyetisyene gitcem diye neymiş efendim nereye gistersem oraya gitcekmişim onuda bunaltmışım diyet diyet diyesporamı istiyorsun nereye istiyorsun oraya yazıl dedi sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?