Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Dilacım.. bence de bir sorun var.. anne ya da baba.. ikisinden biri olur.. başka olmaz..
Ben ve eşim 0 Rh + iz mesela.. oğlum 0 Rh - oldu.. ama yine SIFIR.. Bence annen yada baban yanlış biliyorlar yada senin tahlilde bir sorun var canım..
Yavruşum erkek koca kısmısına böyle şeyler çok söylenmez.. ben utanıp yanında spor bile yapmam.. kendim uğraşıp onun farketmesini beklerim..
bunaltmışın adamı demekki.. belki işe güce kızmıştır.. sen de o arada aramışındır.. önce devlet hastanesine git.. dahiliyeye.. sonra sana gerekli tüm tahliller yapılacak.. sonra da sonuçların diyet yapmaya müsaitse diyetisyene yönlendiriyorlar.. mesela kansızsan izin vermiyorlar, önce tedavi etmeye çalışıyorlar..
kendin çözmeye çalış bence canım..

Evettt can kuslarrrrr güzel plan proje yaptim, kan grubuma göre yeni beslenmem: Carsamba, persembe ve cuma bu sekilde olucak.
A GRUBUYUM BEN, listeyi benimle denemek isteyen varmi :)))

sabah: limonlu su + 2 meyve
ara: 10 badem + yesil cay
öglen: 1-2 tane tavada yumurta, yesillik, 1-2 dilim ekmek
ara: ceviz ve findik + yesil cay
aksamda: bol bol salata, balik

A GRUBUNA ZARARLI: süt, peynir, yogurt ve et, tereyagi.
A GRUBUNA FAYDALI: limon, yumurta, meyve sebze, balik, ceviz badem findik.

hahaha nesiiiiiiiillll, bende oyle yapiyorummm ((
iyi degil ama, yada bana iyi gelmiyor. canimi SIKIYORUM bende heycan olmuyor.

dert etme bu kadar canim. diyetisyene gidecek kadarda cok bir kilo yokki.
Moralini bozma verirsin insallah

Allooooooo kimse yokkkk muuuuu ((

antepishhhhh, alemsin yaa. ney aloooo burdayiz iste :-D

ton balikli salata cok guzel oluyor, ben limon SIKIYORUM ton baliginin uzerine bide isot atiyorummmm lezziz oluyor

Bnde yaptım ama semo canım bi ekmek istiyor bi ekmek istiyo aklın gider ben napcem ya bi ara gic istemiyoduö şimdi canım öyle bi istiyo ki sanki saldırcam her an ekmege ay napsammmmm

Bnde yaptım ama semo canım bi ekmek istiyor bi ekmek istiyo aklın gider ben napcem ya bi ara gic istemiyoduö şimdi canım öyle bi istiyo ki sanki saldırcam her an ekmege ay napsammmmm

hemen ton baligini ye canim, ton baligi cok doyurucu oluyor.
baktin yine gozun ekmekte, yarim dilim veya 1 dilim ye hemen. (gec saate yemektense simdi ye daha iyi)

Kabuklarını kemir minik minik.. dayanamazsam öyle yapıyorum ben..

Aşkilotalarım,
Sabah yumurtalı, peynirli, çikolatalı güzel bir kahvaltı yapmıştım..

Geç acıktım.. 2 tane minnacık yeşil ekşi elmayı miniş miniş doğradım, üzerine tarçın serpip yedim..
Bir de nescafe içersem tam olacak..

Akşam anneme uğriycam, belki bir çorba içerim sadece..

Öpücükler hepiniseeee..

hahaha nesiiiiiiiillll, bende oyle yapiyorummm ((
iyi degil ama, yada bana iyi gelmiyor. canimi SIKIYORUM bende heycan olmuyor.

Korkarım ben tartılmazsam, ya fark yoksa diyee.. Bu şekilde ipin ucu kaçmıyor hiç..

Sonra döktürcem telafi edicemmmm

tamam dökturursun sen ben inaniyorum sana

Korkarım ben tartılmazsam, ya fark yoksa diyee.. Bu şekilde ipin ucu kaçmıyor hiç..

100- 200 gram aldigini gorunce canin sikilmiyormu nesil?

ödem olabiliyor, veya bagirsaklar dolu olabiliyor vs...

ben fazla cikinca moral motivasyon kalmiyor bende. aslinda cumaya kadar tartilmicama yemin etsem iyi olur :)

Deli kız seniiii.. ye tatlım dayanamazsan ama az yee.. saat erken sayılmaz ama tüm gece kötü olcaksan azcık atıştır..

Saat bizde şuan tam 17 ve bitti yemin ederim agzıma bişey sürmicem kahve haricinde oda bellisiz şmdi birazdan oryantal party ölene kadar hahaha

Deli kız seniiii.. ye tatlım dayanamazsan ama az yee.. saat erken sayılmaz ama tüm gece kötü olcaksan azcık atıştır..

Saat bizde şuan tam 17 ve bitti yemin ederim agzıma bişey sürmicem kahve haricinde oda bellisiz şmdi birazdan oryantal party ölene kadar hahaha

Bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nesilcim yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım acaba diye tereddüt ettim ben de sürekli tartıdayım:)

Kızlar bugünki mönüm;

Kahvaltı
Eti form kepekli bisküvi (yarım paket) 84 kcal

Öğlen
Fırında köfte patates 379 kcal
2 dilim kepekli ekmek 132 kcal

Spor ( bfit 1 saat) yaklaşık 327 kalori yaktm

Spor sonrası
200 gr profiterol 432 kcal

Akşam (18:30)
Zeytinyağlı taze fasulye 177 kcal

Günlük kalori ihtiyacım; 1064 kcal
Bugünki kalori miktarım; 878 kcal

Günlük su tüketimim 3-4 lt su ve 1 yada 2 bardak yeşilçay

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugün bende lapa yaptım 2 kez onun dışında küçük bi baklava bide az önce 5 6 tane çağla yedim günü kapattım bakalım yarın 5 li sayıları görebilecek miyim

Doğru söylüyırsun canım haklısın vallka onlara dememek lazım yanında yiyormuş gibi yapıp yememrk laxım :))

Aynen canım özellikle akşam iyice acıktığımda genelde yatmadan önce tartıya çıkarken bir heyecanlanıyorumki sorma.sabaha benden genelde 1 kiloya kadar düşüyo.akşam çıkığım kilodan 1 kiko eksi yapıp sabaha kaç kilo çılacağımı tahmin ediyorum çok güzel oluyor.iştw herkesin psikolojisi farklı.
Canım arkadaşlarda demiş zaten sein diyetisyenlik bir kilon yokki.eşin haklı bence boşver takma kafana işte bişey olmuştur.koyun can derdinde kasap et derdinde misali olmuştur.bizim önemsediğimiz çoğu şey erkekler için değersiz olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…