Kizlar bugunku menum..
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Yarim tost ekmegi
Yarim sosis
4 minik domates
4 dilim salatalik
Ögle:
1 kase yogurt
1 muz
Aksam:
70 g tavuk
5 kasik makarna..
Kizlar ben size katilmadan önce 1 ayda 5 kilo verdim ama kilo vermem durdu hatta kilo aliyorum.. Ve sunu farkettim ki ben o 5 kiloyu verirken hic yumurta ekmek süt yogurt yemeden verdimokula hep yesil salata veya meyve salatasi koyardim eve gelincede sofradaki en saglikli yemekten yerdim.. Ve o yüzden eskisi gibi okula salata meyve felan gibi seyler koyucam.. Insallah faydasini görürüm kizlar.. :)
afiyet olsunBende öyle düşündüm ve öyle yapeeeemsagol ;D mavliii
en iyisi diyet yaptığını belli etmemekçok sıkıldım çoookkkkk yaaaa eşimi aradım diyetisyene gitcem diye neymiş efendim nereye gistersem oraya gitcekmişim onuda bunaltmışım diyet diyet diyesporamı istiyorsun nereye istiyorsun oraya yazıl dedi sinir oldum yaaa
ben bu konuyu araştırdım kısaca anlatayımDilacım.. bence de bir sorun var.. anne ya da baba.. ikisinden biri olur.. başka olmaz..
Ben ve eşim 0 Rh + iz mesela.. oğlum 0 Rh - oldu.. ama yine SIFIR.. Bence annen yada baban yanlış biliyorlar yada senin tahlilde bir sorun var canım..
oleyyy yarin basliyormuyuz tatlim???
canim, hergun tartiliyormusun sen?
kili veremedigin gun uzuluyormusun peki? kafana takma olayin varmi kilo veremediginde?
O zaman sen dw bizimlesin.. 0 olma ihtimalin yuksek.. Cunku tum gun konustuk ya, yaramiyo bize bunlar..
NeS
Allah allah ne kadar sacmaaaa,
olamaz dila yaaa, o doktorun kafada vidasi falan eksiktir belki.
Baska bir doktora sorsan.
günaydın okadar çok yazdınızki tartılasım yoktu dün akşam bugün sabah bende tarıldımGünaydın kızlar
Dün gece kapanışı ben yapmışım, açılışı da ben yapayım bari dedim
Tartı muhabbetine çok güldüm, ben de o manyaklardanım çünkü. Sabah ilk çiş sonrası soyunup tartılırım, sonra duşumu alıp saçımı kuruttuktan sonra-maazallah saçımdaki su tartıya yansır-tekrar tartılıp kilomu listeye yazarım, duşun gaza iyi geldiğini düşünüyorum da. Öğlen eve gelmişsem yine wc yapıp kıyafetle tartılırım, üstümdekilerin ağırlığını falan düşüp kahvaltıdan bir +gelmiş mi diye bakarım. Akşam iş dönüşü yine soyunup dökünüp, wc yapıp tartıya çıkarım, yarın ki kilomu kestirmeye çalışırım. Spordan sonra yine bir kez daha-ne kadar yaktım diye, yatmadan önce olmazsa olmaz, uyku arasında wc ye gitmişsem yine bir tartı veee nihayet sabah olur...
Bu arada sabah 66,2 yi gördüm- 800 kızlar, yupppiiiiiiiii
günaydın okadar çok yazdınızki tartılasım yoktu dün akşam bugün sabah bende tarıldımama canım sen çok tartılıyosun bi sabah bi akşam tartıl bari kilo vericez diye takıntı sahibi olmayalım benim bir arkadaşım vardı somaliden gelmiş gibi çok zayıftı hala aynanın karşısına geçip kilom az ama kemiğim sizden kalın diyodu kendini şişman görüyodu aslında herkes ona üzülüyodu okadar zayıf diye velhasıl öylede olmayalım ALLAH korusun neyse yaaaa içimiz açılsın tebrikler 800 gr vermişsin bende tartıldım dedim ya dün biraz kaçırmama rağmen 1 kilo vermiş görünüyorum adetimin son günü demekki şişkinlik varmış oda gitmiş çok sevindim sabah uyanınca ilk iş limonlu yeşil çayımı yapıp 1 mil lesliyle yürüdüm çayımıda içtim birazdanda kahvaltı yapıcam
Canım ben her sabah kalktığımda her akşam yayarken tartılıyorum ve not alıyorum veremefiğimde deliriyorum kafama çok takıyorum takıbtılıyım ben yani psiko manyak oldum :))
Kusura bakma semo yeni gördüm cevabini.. Sorma deli oldum bendeyarin vaktim olursa bi arastircam bakalim sorup sorusdurcam vardir bi caresi elbette..
Poyraz bu hafta çok iyigidiyorsun canım. Tebrik ederim.Günaydın kızlar
Dün gece kapanışı ben yapmışım, açılışı da ben yapayım bari dedim
Tartı muhabbetine çok güldüm, ben de o manyaklardanım çünkü. Sabah ilk çiş sonrası soyunup tartılırım, sonra duşumu alıp saçımı kuruttuktan sonra-maazallah saçımdaki su tartıya yansır-tekrar tartılıp kilomu listeye yazarım, duşun gaza iyi geldiğini düşünüyorum da. Öğlen eve gelmişsem yine wc yapıp kıyafetle tartılırım, üstümdekilerin ağırlığını falan düşüp kahvaltıdan bir +gelmiş mi diye bakarım. Akşam iş dönüşü yine soyunup dökünüp, wc yapıp tartıya çıkarım, yarın ki kilomu kestirmeye çalışırım. Spordan sonra yine bir kez daha-ne kadar yaktım diye, yatmadan önce olmazsa olmaz, uyku arasında wc ye gitmişsem yine bir tartı veee nihayet sabah olur...
Bu arada sabah 66,2 yi gördüm- 800 kızlar, yupppiiiiiiiii
Günaydin citirrrrr kizlarrrrrrr, bugun nedendir bilinmezzzzz, ben cok huzurluyummmm :)))
Motivasyonum tavan yaptin, bugun kan grubuma göre beslenecegim. Umarim yarina guzel seyler gorurum tartida)
Günaydın kızlar
tartı konusunda hepimiz aynıyız galiba günde 4 kere falan kesin tartılıyorumdur bende :)
bugünde lapa yapıyorum tüm gün napayım çok kolay geliyor ve şişlerim iniyor bol su atıyorum bu şekilde
ama yarın finito devam etmem artık evde kendime yaptığım bir tencere yeşilmercimek duruyor belki ona devam edebilirim.
Ne hikmettir elim lahana ya gitmiyor ya çok faydasını görücem yada görmicem herhalde :)
Pirinç olayını bende çok sevdim derin geçen hafta bayağı kilo verdirdi bana.bu hafta karışık takıldım daha eksileri göremedim tartıda.haftaya bende fulll pirinç lapası yiyeceğimGünaydın kızlar
tartı konusunda hepimiz aynıyız galiba günde 4 kere falan kesin tartılıyorumdur bende :)
bugünde lapa yapıyorum tüm gün napayım çok kolay geliyor ve şişlerim iniyor bol su atıyorum bu şekilde
ama yarın finito devam etmem artık evde kendime yaptığım bir tencere yeşilmercimek duruyor belki ona devam edebilirim.
Ne hikmettir elim lahana ya gitmiyor ya çok faydasını görücem yada görmicem herhalde :)
Kızlar Karnım gurulduyor hafta sonundan bu yana yoktu şimdi mutluyum ya herkes gibi bende ellerimi Tutamıyorum devamlı birseylere gidiyor
Sabah süt ve hurma yetişti
Öğlen 2 gibi lapa yaptım
Aralarda çay içtim
Aksam
1 elma kefirle
Sonra yine 1 yeşil elma yedim
Gunu kapattım birazcık ta karpuz çekirdeği yedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Poyraz bu hafta çok iyigidiyorsun canım. Tebrik ederim.
Tartılmak motive ediyorsa bence sıkıtı yok beni aşırı motive ediyor.bu arada aynı beni anlatmışsın
Günaydın semocum.bende bugün kan grubuma göre beslenmeye çalışıcağım.motivasyonun ve hırsın daim olsun
Bugün yemeyi hedeflediğim mrnüm şöyle kızlar nasıl sizce.
Sabah:15 adet çilek (kalorisi nekadar düşükmüş çileğin öyle çok kalorilidir gibime geliyordu yemiyordum) 1tatlı kaşığı nutella.
Ara:1 elma
Öğle:haşlama et ve salata
Akşam:nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?