Kızlar bugünki mönüm;
Kahvaltı
Eti form kepekli bisküvi (yarım paket) 84 kcal
Öğlen
Fırında köfte patates 379 kcal
2 dilim kepekli ekmek 132 kcal
Spor ( bfit 1 saat) yaklaşık 327 kalori yaktm
Spor sonrası
200 gr profiterol 432 kcal
Akşam (18:30)
Zeytinyağlı taze fasulye 177 kcal
Günlük kalori ihtiyacım; 1064 kcal
Bugünki kalori miktarım; 878 kcal
Günlük su tüketimim 3-4 lt su ve 1 yada 2 bardak yeşilçay
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu şekilde yediğindekilo verebiliormusun merak ettim canım.bana göre çok fazla nir öenü ben bu şekilde yesem 100 ü bulurdum heralde.eğer verebiliyosan metobalizmana hayran kaldım hızlı çalışıyo demekki
7 Mart'ta 73,3 kiloydum
1 Nisan da yani bugün 68,8 gördüm
Ayrıca tiroid hastasıym ben yeterki kalori hesabı yapın canm ona göre davranın ama tabiki spor şart
Bende kalori hesabı yapıyorum canım ama profiterol yiyemem mesela.83ten 70e düştüm bende 6 ayda.troidin hızlı çalışıyor ozaman.
Hayır cnm aksine hipotiroid hastasıym yani normalde çalışmıyor her sabah ilaç içiyrm çalışması için... Profiterole o kadar takılma hayatm haftada bi kaçamağım o işte... Normalde B'nde her gün yemem ztn tatlı
Afiyet olsun canım yaramasın inş
Dilacım.. bence de bir sorun var.. anne ya da baba.. ikisinden biri olur.. başka olmaz..
Ben ve eşim 0 Rh + iz mesela.. oğlum 0 Rh - oldu.. ama yine SIFIR.. Bence annen yada baban yanlış biliyorlar yada senin tahlilde bir sorun var canım..
Yavruşum erkek koca kısmısına böyle şeyler çok söylenmez.. ben utanıp yanında spor bile yapmam.. kendim uğraşıp onun farketmesini beklerim..
bunaltmışın adamı demekki..belki işe güce kızmıştır.. sen de o arada aramışındır.. önce devlet hastanesine git.. dahiliyeye.. sonra sana gerekli tüm tahliller yapılacak.. sonra da sonuçların diyet yapmaya müsaitse diyetisyene yönlendiriyorlar.. mesela kansızsan izin vermiyorlar, önce tedavi etmeye çalışıyorlar..
kendin çözmeye çalış bence canım..
hahaha nesiiiiiiiillll, bende oyle yapiyorummm((
iyi degil ama, yada bana iyi gelmiyor. canimi SIKIYORUM bende heycan olmuyor.
dert etme bu kadar canim. diyetisyene gidecek kadarda cok bir kilo yokki.
Moralini bozma verirsin insallah
antepishhhhh, alemsin yaa. ney aloooo burdayiz iste :-D
ton balikli salata cok guzel oluyor, ben limon SIKIYORUM ton baliginin uzerine bide isot atiyorummmm lezziz oluyor
Aynen canım özellikle akşam iyice acıktığımda genelde yatmadan önce tartıya çıkarken bir heyecanlanıyorumki sorma.sabaha benden genelde 1 kiloya kadar düşüyo.akşam çıkığım kilodan 1 kiko eksi yapıp sabaha kaç kilo çılacağımı tahmin ediyorum çok güzel oluyor.iştw herkesin psikolojisi farklı.
Canım arkadaşlarda demiş zaten sein diyetisyenlik bir kilon yokki.eşin haklı bence boşver takma kafana işte bişey olmuştur.koyun can derdinde kasap et derdinde misali olmuştur.bizim önemsediğimiz çoğu şey erkekler için değersiz olabiliyor bazen
canım neyazıkki annenle babanın kan grubu kesin referans değil bende senelerce bütün ailem istisnasız herkes annem babam iki kardeşim ninem dedem bile A+ olduğu için ve kansızlık problemim olduğundan kan grubumu ölçtürmeye gerek duymadım nezamanki ehliyet için tahlil istediler ozaman yaptırıp şok oldum O+ çıktım hatta sonuca itiraz ettim bi daha baktılarsonunda doktor yüzde bir ihtimal böyle olbileceğini söyledi negatif olsan olmazdı ama pozitif olabilir dedi hatta abim sende bir karışıklık olduğunu biliyodum diye dalga bile geçti
çok ilginç bizdede bilmeyenlere cahil muamelesi yapılıyo batıda bilmek yasak
pek inanmıyorum ama bende O+ im süt yoğurt tamamda yumurta özelliklede peynirsiz nasıl yapcam ben çok severim
bugün sabah 2 dilim tam buğday ekmeği zeytin peynir domates salatalık biber yedim öğlen bir dondurma 16.30 da biraz fazla oldu 1 tabak bulgur pilavı 1 tabak yeşil kabak türlüsü şiştim neyse yarın sabaha kadar bişey yemek yok
Ya doktorlar bile haftada 1 diyor ama bekleyemem ben o kadar.. Pazar aksami karar vermistim ptesi tartilmiycam diye, fazla cikiyo cunku, yina dayanamadim tartildim.. :)Nesilcim yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım acaba diye tereddüt ettim ben de sürekli tartıdayım:)
Bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sagol canım inş yılmak yok devam) zaten benim dorun kafada bi psikologa gitsem daha iyi olur galıba :))
Ya doktorlar bile haftada 1 diyor ama bekleyemem ben o kadar.. Pazar aksami karar vermistim ptesi tartilmiycam diye, fazla cikiyo cunku, yina dayanamadim tartildim.. :)
NeS
Kizlar, moralim cok bozukYürüyüs arkadasim hasta oldugu icin üc gündür gelmiyordu, ama bugün daha da gelmiyecegim, zihnimde bitirdim dedi sert bir sekilde. Ser söylemesinin de sebebi bence ben israr etmiyeyim diye... Ben de acikcasi sadece cok iyi gidiyorduk, süper ilerliyorduk ama hayirlisi olsun ne diyeyim dedim. Fakat daha bu sabah ASLA yürüyüsü birakmak yok, yarin senle devam ediyorum diyen biri aksama bana böyle deyince cok sasirdim- cok uzuldum
Motivem zayfilar gibi oldu.... Yürüyüs bana cok iyi geliyordu, umarim kendim sabahlari kalkiü gitmeyi basarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?