Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bu şekilde yediğindekilo verebiliormusun merak ettim canım.bana göre çok fazla bir menü ben bu şekilde yesem 100 ü bulurdum heralde.eğer verebiliyosan metobalizmana hayran kaldım hızlı çalışıyo demekki

Son düzenleme:

7 Mart'ta 73,3 kiloydum
1 Nisan da yani bugün 68,8 gördüm

Ayrıca tiroid hastasıym ben yeterki kalori hesabı yapın canm ona göre davranın ama tabiki spor şart

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende kalori hesabı yapıyorum canım ama profiterol yiyemem mesela.83ten 70e düştüm bende 6 ayda.troidin hızlı çalışıyor ozaman.

Bende kalori hesabı yapıyorum canım ama profiterol yiyemem mesela.83ten 70e düştüm bende 6 ayda.troidin hızlı çalışıyor ozaman.

Hayır cnm aksine hipotiroid hastasıym yani normalde çalışmıyor her sabah ilaç içiyrm çalışması için... Profiterole o kadar takılma hayatm haftada bi kaçamağım o işte... Normalde B'nde her gün yemem ztn tatlı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun canım yaramasın inş

Devletten randevu alana kadar oooo aylar geçer sma ben bi deniyeyim yinede :) sagol canım adam sinir oldı zayıfladım mı dememden :) bende kamsuxlık vardı ama hala var mı bilmiyorum bi müsait zamanda gideyim :)

Sagol canım inş yılmak yok devam ) zaten benim dorun kafada bi psikologa gitsem daha iyi olur galıba :))

Hsklısın canım. Ben çok sorun ettim sürekli aynı muhabbet haliyle bıktı oda kafayı bozdun diyoo bana netten diyeyle ilgili bişey bakınca kıxıyooo bana stres yok duraklama dönemindeyim galıba

İyi skşamlar kızlar bu akşam spor yapmadım. Az önce soğuk süt içyim bir bardak biraz vucut dinlensin dimi

Kızlar ya tam spora başlıyodum başıma bi agrı girdi gözlerime yüklendi yerimde duramadım şuan uzanıyorum gözlerim yanıyor ay noli ba eritmem lazım

Bugun 30 dakika normal bisiklet ,45 dakikada yuruyus yaptim yuruyus bandinda spor yaptim... Reglimin 4. Gunu ama canim coook tatli istedi tutmaya calisiyorum kendimi deli gibi..ne oldu bana yaaaa ben ne guzel herseyden elimi ayagimi cekmistim. Simdi arada kacamak yapiyorum offfffff

kızlar bugünkü menüm sabah 2 haşlama yumurta 2 ceviz, yarım paket tutku, bi kasenin 4 te 1 i kadar da tavuk çorbası, bir bardak vişne suyu....

DERINcim sagolasin bilgi icin... O zaman ben bugün 10.000 adim atmis sayiyorum kendimi, cünkü hic durmadan 100 dk yürüdüm sabah.

Kizlar, moralim cok bozuk Yürüyüs arkadasim hasta oldugu icin üc gündür gelmiyordu, ama bugün daha da gelmiyecegim, zihnimde bitirdim dedi sert bir sekilde. Ser söylemesinin de sebebi bence ben israr etmiyeyim diye... Ben de acikcasi sadece cok iyi gidiyorduk, süper ilerliyorduk ama hayirlisi olsun ne diyeyim dedim. Fakat daha bu sabah ASLA yürüyüsü birakmak yok, yarin senle devam ediyorum diyen biri aksama bana böyle deyince cok sasirdim- cok uzuldum

Motivem zayfilar gibi oldu.... Yürüyüs bana cok iyi geliyordu, umarim kendim sabahlari kalkiü gitmeyi basarabilirim.
Bugün 3´kadar epey yedim, 970 kalori götürmüsüm, bu sebeble aksama dogruda 30 dk yürüdüm ve 3ten beri bir sey yemedigim icin karnim uzun bir zamadan sonra yine ac, gurulduyor... Bir haftadir bu hissim yoktu Buruklukla beraber mutluyum hamd olsun

Darisi yarinlarin basina...Yarin hurmlarim geliyor, belki bir iki gün hurma partisi yaparim

Gercekten cok ilgincmis seninkisi canim güldürdün beni doktoru bogasim geldi zaten... Cok garip biseymis gibi tepki verdi bende korktum acaba yanlis bisey mi söyledim diye...

Kizlar bugunku menum..

Sabah:
2 haslanmis yumurta
Yarim tost ekmegi
Yarim sosis
4 minik domates
4 dilim salatalik

Ögle:
1 kase yogurt
1 muz

Aksam:
70 g tavuk
5 kasik makarna..

Kizlar ben size katilmadan önce 1 ayda 5 kilo verdim ama kilo vermem durdu hatta kilo aliyorum.. Ve sunu farkettim ki ben o 5 kiloyu verirken hic yumurta ekmek süt yogurt yemeden verdim okula hep yesil salata veya meyve salatasi koyardim eve gelincede sofradaki en saglikli yemekten yerdim.. Ve o yüzden eskisi gibi okula salata meyve felan gibi seyler koyucam.. Insallah faydasini görürüm kizlar.. :)

Nesilcim yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım acaba diye tereddüt ettim ben de sürekli tartıdayım:)
Ya doktorlar bile haftada 1 diyor ama bekleyemem ben o kadar.. Pazar aksami karar vermistim ptesi tartilmiycam diye, fazla cikiyo cunku, yina dayanamadim tartildim.. :)

NeS

Ya doktorlar bile haftada 1 diyor ama bekleyemem ben o kadar.. Pazar aksami karar vermistim ptesi tartilmiycam diye, fazla cikiyo cunku, yina dayanamadim tartildim.. :)

NeS

He heee :) ay ben wc tr girmeden bile tartılıyorum çıkınca bi değişiklik olursa ne mutlu bana:))

Ayyy, seni cok iyi anliyorum suan.. Persembe cuma dinleniim diye yurumemistim. Ctesi programim vardi. Pazar hava cok soguktu..

Yuruyuse ciktigim iki farkli kisi var, biri olmazsa digeriyle cikiyorum.. Ama iki gindur ikisininde isi var veya hali yok.. tam o moddayken ekilmis gibi hissediyorum.. Bakalim yarina kismet..

Sen nerede oturuyordun canim, cevren musaitse yalniz cikamazmisin? Bi de selfie ceker koyardin face'e.. Ohhh.. Gelmeyenler catlasin patlasin.. :) saka bi tarafa sen zaten sabahlari cikiyodum, yine oyle yaparsin bitanem.. Takma kafana, bosveeerr..

NeS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…