Aşkilotammm.. Doğru hatırlıyorsun, o hafta veremeyince akşam içmeyi bırakmıştım.. Sabah çok aç uyanıyorum, yolda bayılmiim diye 1 çb filan light içiyorum 1 haftadır.. kurabiyelere saldırmamak için.. :) Ya derin de A idi galiba.. o bayaa tüketiyodu ama emin değilim kan grubundan..
E peki nasıl kalsiyum alcaz biz.. Ya kemiciklerimiz erirse napicaz.. :'(
Yarından itibaren kan grubu olayına dikkat edicem canım bende
Benim canımı tartı sıktı semocumama geçti şimdi çok iyiyim
Yaaa siyah zeytinsiz naparım ben yaaayeşil olumu acaba adaaa.
zeyassssssss, hergunmu tartliyorsun sende?
hergun tartilmakta, piskolojik olarak iyi degilmis aslinda
yeşil oluyormuş canımm , turşu da yok canım domates ve domates salçasıda önermiyorlar... yeşil mercimek , kırmızı mercimek , kuru fasulye önermiyorlar .... canım ben eskiden diyet yaparken mercimek çorbası tüketirdim bir türlü kilo veremedim doğruymuş sonra deli gibi karnabahar yerdim yoğurt ile birliklte kilo veremezdim şimdi anlıyorum çook yanlış yapmışım...
He iyi ozaman yeşil zeytinide çok severimdomateside bir süre tüketmeyebilirim o zaman turşu zaten diyet yaparken yemem ödem yapıyo mercimek çorbası ve fasulyede yemesem olur.ama süüüüt peynir ve yumurta. am biz ndn 0+ olmuşuz ya.
Canim, spora ara ver ben 3 gun yapmadim kaslarim dinlendi sanirim biraz daha inceldim.bence iki uc vun spora ara ver ...
canım koşu bandın hayırlı olsun.ben çokk kullandım faydasını görüceğine eminim.dün kaçamak yapmadım canım ya saat 4 te yedim ve 747 kalori ile günü kapatmıştım ama bende anlamadım.
+200 grsenle alakası yok canım dert etme.dün çok sinirliydim zaten salatada makarna olduğu için 5 kaşık kadar yanında protein almak istememiştim köfteyi sabah yerim demiştim dün çocuklar had-staydı hiç bir işimi bitiremedim üstüne bide komşu gelcem dedi. sende az yiyosunuz kıtlığa gireceksiniz deyince 3 adet köfteyi 5 kaşık makarnayla hüplettim.ondan heralde.bide nesil ben dün maydonoz suyu içti ya aşırı şiştim ya göbeğim 4 aylık hamile gibi şuan.bide kasıklarıma sancı vurdu dün iğne batar gibi içmeyeceğim ben daha.
Canım bu benim için geçerli değil .sabah tartılırım kilo verdiyse dahada hırslanır dikkat ederim.eğer artı çıktıysam dahada çok dikkat ederim.bide akşam yatmadan tartılırım sabaha kaç kilo çıkacağımı tahmin ederim. Tartılmazsam kaçaçaklarım artıyo canım denendi ve onaylandı.
ben ab grubuyum kızlar tavuk yaramıyor
deniz ürünleri ve hidni ürünleir yemeliymişim ama mümkün deil
canım neyazıkki annenle babanın kan grubu kesin referans değil bende senelerce bütün ailem istisnasız herkes annem babam iki kardeşim ninem dedem bile A+ olduğu için ve kansızlık problemim olduğundan kan grubumu ölçtürmeye gerek duymadım nezamanki ehliyet için tahlil istediler ozaman yaptırıp şok oldum O+ çıktım hatta sonuca itiraz ettim bi daha baktılarHmmm :) babamin kini ögrenemem.. Sadece annemin kini bilsem olmazmi?
çok ilginç bizdede bilmeyenlere cahil muamelesi yapılıyo batıda bilmek yasakCanım, kızkardeşim isveçte yaşıyor.. Onlarda bebişin kan grubunu bilmiyor..
Kişi kayıtlarında sistemde bulunuyormuş ama şahıslara belirtmiyorlar.. Acayip gerçekten..
pek inanmıyorum ama bende O+ im süt yoğurt tamamda yumurta özelliklede peynirsiz nasıl yapcam ben çok severimZeyascım sen de en kısa zamanda görürsün inşallah canımBen de O Rh + im bu arada. Haftaya süt, yumurta, yoğurt üçlüsüne ara verecem, bakalım nasıl olacak
selam arkadaşım ton balıklı salata daha cazip geldi aslında hiç yemedim şimdiye kadarKızlar ?
Şimdi akşam yemegimi hazırlıcam da güya akşam yemegi
Brokoli haşlıcaktım canım istemeyo ..
Yumurta haşlıyp salata mı yapsam
Yada ton balıklı salata mı yapsrm bilemedim kiyardım
Danimarka malesef... Sadece hamilelik testi icin kan grubuna bakiyorlarmis? Ne sacma bi ülkede yasiyorum ben ya
selam arkadaşım ton balıklı salata daha cazip geldi aslında hiç yemedim şimdiye kadar
Canım bu benim için geçerli değil .sabah tartılırım kilo verdiyse dahada hırslanır dikkat ederim.eğer artı çıktıysam dahada çok dikkat ederim.bide akşam yatmadan tartılırım sabaha kaç kilo çıkacağımı tahmin ederim. Tartılmazsam kaçaçaklarım artıyo canım denendi ve onaylandı.
haha aynen canim, anlattigin gibiyse sen tartil hergun.
Ben az bir sey kilo verdiysem , ertesi gun (ah zaten kilo verdim bu cikolatadan bir sey olmaz diyip yiyebiliyorum)
kilo vermediysem, ertesi gun sinirden (zaten kilo veremedim diyip yine cikolata yiyebiliyorum)
çok sıkıldım çoookkkkk yaaaa eşimi aradım diyetisyene gitcem diye neymiş efendim nereye gistersem oraya gitcekmişim onuda bunaltmışım diyet diyet diyesporamı istiyorsun nereye istiyorsun oraya yazıl dedi sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?