Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

calsium yesil yaprakli sebzelerde de cok var canim
yada soya sutu iceceksin, o iyi gelmeli sana.

Yarından itibaren kan grubu olayına dikkat edicem canım bende

Benim canımı tartı sıktı semocum ama geçti şimdi çok iyiyim

zeyassssssss, hergunmu tartliyorsun sende?
hergun tartilmakta, piskolojik olarak iyi degilmis aslinda

Kızlar bugünkü menüm şöyle
Sabah: iki yumurta kk beyaz peynir domates salatalık maydanoz 1 dilim ekmek
Saat 15:30 haşlanmış brokoli + yoğurt
Nen hiç doymadım brokoli ile kızlar şimdi bir tane elma yedim.ama hala açım 1 bardakta nescafe içip günü kapattım.

Son düzenleme:
Yaaa siyah zeytinsiz naparım ben yaaayeşil olumu acaba adaaa.

yeşil oluyormuş canımm , turşu da yok canım domates ve domates salçasıda önermiyorlar... yeşil mercimek , kırmızı mercimek , kuru fasulye önermiyorlar .... canım ben eskiden diyet yaparken mercimek çorbası tüketirdim bir türlü kilo veremedim doğruymuş sonra deli gibi karnabahar yerdim yoğurt ile birliklte kilo veremezdim şimdi anlıyorum çook yanlış yapmışım...

zeyassssssss, hergunmu tartliyorsun sende?
hergun tartilmakta, piskolojik olarak iyi degilmis aslinda

Canım bu benim için geçerli değil .sabah tartılırım kilo verdiyse dahada hırslanır dikkat ederim.eğer artı çıktıysam dahada çok dikkat ederim.bide akşam yatmadan tartılırım sabaha kaç kilo çıkacağımı tahmin ederim. Tartılmazsam kaçaçaklarım artıyo canım denendi ve onaylandı.

Son düzenleme:
menümü yazayım:

kahvaltı
peynirli omlet, zeytin

öglen
2 kk beyaz peynir
domtes salatalık
ceviz

akşam
1 yeşil elma
1 kase yogurt
2 yk yulaf ezmesi

ben ab grubuyum kızlar tavuk yaramıyor
deniz ürünleri ve hidni ürünleir yemeliymişim ama mümkün deil

He iyi ozaman yeşil zeytinide çok severimdomateside bir süre tüketmeyebilirim o zaman turşu zaten diyet yaparken yemem ödem yapıyo mercimek çorbası ve fasulyede yemesem olur.ama süüüüt peynir ve yumurta.am biz ndn 0+ olmuşuz ya.

ıspanak çok iyiymiş ayyy onuda yıkaması problemm ama yarın menümde ıspanak olacak... hiç sorma vallaha 0 grubu sabahtan başlasın et yemeye hahahah )) patlıcan da yiyebiliriz ama ben üstüne domates sos yapmazsam yiyemem ki(((

Canim, spora ara ver ben 3 gun yapmadim kaslarim dinlendi sanirim biraz daha inceldim.bence iki uc vun spora ara ver ...

canım reglidendir büyük bir ihtimal.sabah yazılanlara bakamadım daha o yuzden şimdi gördüm msjını canım.bideçok spor yapıyorsunuz biraz ara vermeyi dene.kasların ödem tutmuş olabilir[/QUOTE]

buıgün spor yapmıyayım bakalım yarın nolcak ama bugün tabiri cayizse öküz gibi yedim öküz gibi 1 dilim pasta yedim yaaa çok sinirliydim yedim daha yarına kadar yemek yok bana

haha aynen canim, anlattigin gibiyse sen tartil hergun.
Ben az bir sey kilo verdiysem , ertesi gun (ah zaten kilo verdim bu cikolatadan bir sey olmaz diyip yiyebiliyorum)
kilo vermediysem, ertesi gun sinirden (zaten kilo veremedim diyip yine cikolata yiyebiliyorum)

en guzeli benim 3gunden 3 gune tartilmam, o zaman farki cok gorunce motive oluyorum :)))

ben ab grubuyum kızlar tavuk yaramıyor
deniz ürünleri ve hidni ürünleir yemeliymişim ama mümkün deil

sana kirmizi etde iyi degil canim, ama süt urunleri cok iyi sana

Kızlar ?

Şimdi akşam yemegimi hazırlıcam da güya akşam yemegi

Brokoli haşlıcaktım canım istemeyo ..

Yumurta haşlıyp salata mı yapsam
Yada ton balıklı salata mı yapsrm bilemedim ki yardım

Hmmm :) babamin kini ögrenemem.. Sadece annemin kini bilsem olmazmi?
canım neyazıkki annenle babanın kan grubu kesin referans değil bende senelerce bütün ailem istisnasız herkes annem babam iki kardeşim ninem dedem bile A+ olduğu için ve kansızlık problemim olduğundan kan grubumu ölçtürmeye gerek duymadım nezamanki ehliyet için tahlil istediler ozaman yaptırıp şok oldum O+ çıktım hatta sonuca itiraz ettim bi daha baktılar sonunda doktor yüzde bir ihtimal böyle olbileceğini söyledi negatif olsan olmazdı ama pozitif olabilir dedi hatta abim sende bir karışıklık olduğunu biliyodum diye dalga bile geçti

Canım, kızkardeşim isveçte yaşıyor.. Onlarda bebişin kan grubunu bilmiyor..
Kişi kayıtlarında sistemde bulunuyormuş ama şahıslara belirtmiyorlar.. Acayip gerçekten..
çok ilginç bizdede bilmeyenlere cahil muamelesi yapılıyo batıda bilmek yasak

Zeyascım sen de en kısa zamanda görürsün inşallah canım Ben de O Rh + im bu arada. Haftaya süt, yumurta, yoğurt üçlüsüne ara verecem, bakalım nasıl olacak
pek inanmıyorum ama bende O+ im süt yoğurt tamamda yumurta özelliklede peynirsiz nasıl yapcam ben çok severim
bugün sabah 2 dilim tam buğday ekmeği zeytin peynir domates salatalık biber yedim öğlen bir dondurma 16.30 da biraz fazla oldu 1 tabak bulgur pilavı 1 tabak yeşil kabak türlüsü şiştim neyse yarın sabaha kadar bişey yemek yok

selam arkadaşım ton balıklı salata daha cazip geldi aslında hiç yemedim şimdiye kadar

Danimarka malesef... Sadece hamilelik testi icin kan grubuna bakiyorlarmis? Ne sacma bi ülkede yasiyorum ben ya

Allah allah ne kadar sacmaaaa,
olamaz dila yaaa, o doktorun kafada vidasi falan eksiktir belki.
Baska bir doktora sorsan.

çok sıkıldım çoookkkkk yaaaa eşimi aradım diyetisyene gitcem diye neymiş efendim nereye gistersem oraya gitcekmişim onuda bunaltmışım diyet diyet diye sporamı istiyorsun nereye istiyorsun oraya yazıl dedi sinir oldum yaaa

Ben sabah kalkınca.. sonra wc den çıkıp giyinmeye başlamadan önce.. akşam eve gidince.. yatmadan önce.. gece kalkınca..
hep ama hep tartılıyorum..
sabahla akşam arasında 1000 grama yakın fark oluyor bazen.. dün akşam sabahki kilomu görmüştüm, sabah 600 gram eksik uyandım mesela..
hoşuma gidio.. sewiom ben.. heyecan yapiom.. :)

canım sen çook kilolu değilsin bu kadar stres yapma erkekler anlamaz ben bir ara eşime belli etmeden rejim yaptım böylesi daha iyi...akşamları geldiğinde yok ben seni bekleyemedim yedim falan diyordum yani onlar diyet kelimesini sevmiyorlar...ama şimdi biliyor diyet yaptığımı.. cumartesi pazar o yüzden bozuyorum diyeti eeee onu yeme bunu yeme diye tepki veriyor bende ufak ufak eşlik ediyorum mecburen sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…