Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

derins enin yazılarını okumak beni çok rahatlatıyor relax oluyorums nei okudugmdaaaa

sağol canım teşekkürederim bu ara karışık karışık bişeyler yapıyorum bahardanmıdır nedir inan kafamı toparlayamıyorum ne yesem ne içsem diye

bide mevsim değişimimidir nedir herkeste bir doyamama sıkıntısı var dün patronum neysen doymuyorum diyor içimde kocaman bir boşluk var diyor bir kaç gündür bende öyleydim burayı okudum bazı arkadaşlarda öyleydi ne hikmettir anlamadım.

Günaydın kızlar dün çok yorulmuştum geç yattım anca kalkabildim şimdi birazdan sporumu yapıcam sizden duyduğum leslie çok keyifli çok hoşuma gitti yarım saat yapsam bugün için yeterli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Derincim lapa yemek SIKICI degilmi, mama gibi pirinc oluyor demi bu ?
ben salatayi tercih ederim, lapa dan daha cazip geliyor bana :)

ben yoğurdu çok seviyorum semocum napıyım üzerine pul biberde atıyorum iyi geliyor benim kan grubumda prinç ve yoğurt yararlılarda bide çocukluğumdan beri yoğurtlu pilavı severim buda beni mutlu eden menülerden haliyle yağ ve tuz olmayınca da işe yarıyor yarın çeviricem zaten bugün son

Kızlar bir bilgide size ihtiyacım var yağ ölçümü yaptırdım eczanede balık yağı yazdı reçeteme omega 3 sizce bu zayıflamamı engellermi yardımcı olurmu

ama iyi gidyorsun kasmadan valla banada bulaştı eskiden diyet konusund açok kasardım kendimi
öglen illa kh akşam sebze vs diye ama şimdi elimin altında bana uygun ne varsa onu yiyorumm
kasmadan ve gidiyor kilollarinşşş tabi :)))

doymama mevsimsel olabilir ben dügün için kilitlendim diyete
ne yesme tıkıyor beni piskolojik sanırım:26:

lesile çok inceltiyor insanı bend eher sabah yapıcma diye yatıp kalkıpyapamıyorum ama bir dönem bir fiil yapıp çok incelmişitm.

Günaydin kelebegimmm
oleeeyyyy supersinnnn kan grubu olayini bir test edelim biz

canim ya senin kan grubu neydi? :26:
Menuye et yazdigina göre sen 0 kan grubusun.
Evet doğru tahmin 0 grubuyum canım nasıl sence menüm.bugün komşum oturmaya çağırdı eti öğlen gitmeden yiyip orda çatalın ucuyla yiyomuş gbi gözüküp hiç bişey yememeyi planlıyorum.çünkü henüz cumartesi günkü kilomu göremedim.
Bende leslie yapıyorum ve çok seviyorum.kadın çokk şeker geliyor bana.ingilizce konuşmasına rağmen anlıyorum gibi eğleniyorum

Evet gercekten süper

lesile çok inceltiyor insanı bend eher sabah yapıcma diye yatıp kalkıpyapamıyorum ama bir dönem bir fiil yapıp çok incelmişitm.

Akşamları yapma imkanın varsa olur akşamları zaten metabolizma yavaş çalışıyor hızlandırmış olursun

Zeyascım günaydın canım Menün çok güzel bence, nutella hariç. Onun yerine evde ceviz varsa ondan ye bence canım, O lara iyi geliyormuş. Çileğe de bayılırım bu arada, hıımmm, akşam ben de alayım bari

Canım nutellaya dayanamıyorum kızıma yedirirken bir lokma alyım diyorum sonra kızımın ekmeğine sürdüğüm çataldaki nutellaları temizliyorum derken tam 1 tatlı kaşığı olmuyordur ama yaklaşıyordur canım.

Akşamları yapma imkanın varsa olur akşamları zaten metabolizma yavaş çalışıyor hızlandırmış olursun

akşamları keisn bişiy çıkıyor , biri geliyor bir yere gidiliyor sabah 6 da kalksam garanti

semoş lapayı salataya katınca süper oluyor bol limon baharatt

hmm aslinda bir denemek lazim masumcum. ohhh miss sen lapayi zenginlestiriyorsun :)))

guzel fikir canim, yiyormus gibi yapip yememek :))) menu guzel, basarilida sanki bir seyler eksik gibime geldiii...

Canim buda sana gelsin: Tahıl, ekmek, baklagiller ve fasulye tüketiminden kaçındığınız sürece kilo verirsiniz.0 gurubu olanlar için kilo alımındaki en büyük faktör, buğday tohumu ve tam buğday ürünlerinde bulunan glütendir.

BAk buda cok önemli zeyascim: 0 grubunun kilo vermesindeki üçüncü faktör, tiroit fonksiyonudur.0 grubu olanların tiroit fonksiyonları yavaştır.Hipotirod denen bu durum, yetersiz iyot alımından kaynaklanır.Kilo alımına, vücutta su birikmesine, kas kaybı ve aşırı yorgunluğa sebep olur.

hihi bende yogurtlu pirinci seviyorum, ama yogurt bana iyi gelmiyor ((
i$e yariyorsa gercekten fark ediyorsun, super canim, haftada 1 kac gun yap derim

Günayddınnn kızlar

Dün akşam yazmayı çok istedim ama misafirim vardı sizleri okumakla yetindim :) kan gruplarına göre beslenmeyi bende düşünüyorum ama yeniyim biliyosunuz ki bu gün 3. Günüm ve a grubundanım çok fazla araştırma yapamıyorum varsa kan grubuna göre beslenen arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ??

Bu arada ben çalışıyorum ve 7.30 gibi evde oluyorum akşam yemeklerimi henüz kesemedim ama sadece corba ve salata tüketmeye çalışıyorum.

Birde normal beslenmeme göre su anda çok az besleniyorum ve kabızlık sorunu yaşamaya basladım kuru kayısı dışında tüketebileceğim ne var acaba kızlar desteğinizi bekliyorum :)

Birde ingiliz karbonatı aldım sabahları 1 su bardağı içiyorum. Bu şekilde faydasını görebilirmiyim yoksa daha fazlamı tüketmem gerekir ??

Günaydın kızlaarrrr..

Sabah doktoruma gittim tahlil sonuçlarımı aldım.. Maşallahım var yine, domuz gibiymişim..
Çoğu zaman bitkin hissediyorum ama sadece az biraz demir eksikliğim varmış..
3 ay demir ilacı içicem, umarım diyetimi etkilemez..

Kan grubuma dikkat etmeye çalışcam: (0) hatalarım varsa uyarın beni heee.
Maydonozlu limonlu suyumu içtim..
Evden cıkarken ceviz leblebi tırtıkladım.. 3-5 tane fazla değil..

Sabah 1 dilim beyaz peynirin üzerinde hafif zetinyağı ve bol limon gezdirdim. bol maydonoz serpip yedim..
2 dilim tam buğday ekmeğimle.. (DOYMADIM)

Yanımda ıspanak yemeği getirdim.. ve elmam var yine 2 tane küçük küçük..

Tüm gün bunlarla yetinmeye çalışıcam.. düne göre +100 gördüm.. umarım 66 kilidini geçerim bu hafta..
65,9 a bile razıyım..

Sabah Kahvaltim: 2 dl ekmek, cemen, peynir, 1 tatli kasigi nutella, bir tatli kasigi kaymak, bir incir, iki kuru kayisi, of of of 550 cal
Aksama: ciger sote, salata.. 225 cal
Günü toplamda ; 800 calori ile kapatmak istiyorum

Aksamada 90 dk. yürüyüs yapmaya calisacagim

Betülcüm seninkisi tam kral kahvaltısı olmuş canım, afiyet olsun

Nesilcim günaydın tatlım Allah sağlığını daim etsin inşallah... Menün kan grubuna göre 0 hata bebeğim Benim de hedefim 65 küsürleri görmek bu hafta, ha gayret bize

NESILLLL,,,

oh masallah canim, kan tahlillerinin iyi cikmasina sevindim. Demir butun kadinlarda hep eksik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…