Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aboooo masallah :)))
ama aslinda dogru olan bu kizlar, sabah iyi yiyip, aksami hafif gecirmek ))

oleyyy yarin basliyormuyuz tatlim???

canim, hergun tartiliyormusun sen?
kili veremedigin gun uzuluyormusun peki? kafana takma olayin varmi kilo veremediginde?

Yes semo şimdi uyandım haha hemen iciym limonlu suyu da nekdr limon?

Nesilcim günaydın tatlım Allah sağlığını daim etsin inşallah... Menün kan grubuna göre 0 hata bebeğim Benim de hedefim 65 küsürleri görmek bu hafta, ha gayret bize
inşallah canım.. sen geçicen beni walla.. geri kalmıştın ama arayı çok hızlı kapattın.. maşallah.. nazar değmesin kuşum..
NESILLLL,,,

oh masallah canim, kan tahlillerinin iyi cikmasina sevindim. Demir butun kadinlarda hep eksik :)))
Saol aşkilotam.. ilaç yan etki yapmaz inşallah.. iştahım artarsa naaparım ben.. zaten zor durduruyorum kendimi..

Tamam canım sagol öyle yaptım bu sabah tartıyı kaldırdım :) yoksa uine tartılırdım bugün mutluyum ama olmayan pantolonum oldu ve arkadaşlar sen baya zayıfladım dedilet demek spor daralttı beni

Günaydın kızlar sabah kahvaltım 1 dımates 1 salatalık 1 yeşil biber 1 çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu kadar peynir 6 yeşil zeytin şekersiz çay bugün mutluyum daralmışım :) pantolonuma sığdım :)))

Günaydın bebeğim naber nasıl gidiyo Bende kan grubuna göre beslenme kitabı var hayatım ama arkadaşlarınkiyle aynımı bilemem hafta sonu tartılalım bakalım kim önde gidiyo :))) zayıflarsan mahvederim seni :))) muckkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Betülcüm seninkisi tam kral kahvaltısı olmuş canım, afiyet olsun

Poyrazcim, ben yaklasik bir haftadir disiplinden ciktim, malesef ve kendimi kontrol edemiyorum tatliya karsi, aslina herseye karsi.. Umarim en kisa zamanda gecer. Ben de bu esnada 1000 kaloriyi gecmemeye ve yürümeye dikkat ediyorum. Su an tek yapabildigim sey bu Umarim en kisa zamanda eski disiplinime ulasirim, yoksa bu hafta sabit kalacagim 79.9

canlarimm gunayddiinn ben de bu sabah sizden etkilenerek jahvaltimda yumurta yememk icin kuymak(mihlama) yapim dedim yapmaz olaydim papatya ekmegn bir dilimini yedim hic ekmek yemiyorum normalde neyse artik://
kosu bandim geldi nihayet dun aksam 20 dk yuruyup 50 mekik ve birazda twist yapmistim twist omurilik zedelenmelerine ve egriligine sebep oldgu icin vicdanm cok el vermedi ama ben parklarda en cok o aleti seviyodum:))
bu sabahta 20 dk yurudum 50 mekik 30 squat a benzzer bir hareket var pilates topuyla ondan yaptim 10 tanede kopru hareketi ins sabah aksam yapmaya gayret edicem esim bigun evde bigun calisio bende bigun sabah aksam esim evdryken sadece aksamlari sporumu yapicam ins gunu hafif gecirirz bide gecmise bakimm:)

Son düzenleme:

Canım benim hemen bana resmini yolluyosun whatsapptan :) a grubu :) hafta sonu sendeyim o zaman bakalım azmin sonu ne olacak ama vücudumun rahatladığını hissediyorum her akşam işten eve yürüyerek gidiyorum 40 dk falan sürüyo:) mutlu olman lazım zayıfladığımı görünce cnm :)) umarım vermişimdir :))

Selam kızlar bugün lapamı yedim ve bitki çayı içtim şükür bugün 59,5 i gördüm

aboooo masallah :)))
ama aslinda dogru olan bu kizlar, sabah iyi yiyip, aksami hafif gecirmek ))

Dogru olan bu degil Semocum

Simdi sabah: Sadece bir dilim ekmek ve yanina peynir, cemen yemis olsaydim,
12 gibi: kayisi ve inciri yemis olsaydim

yeterdi. Yani nutella ve kaymakta neyin nesi ... Ama resmen kriz zmanin.. midem kaldirmamasina ragmen devamli herseyi yiyesim var... Insallah aksama kadar agzim bir sey SOKMAYACAGIM EN AZINDAN BUNU BASABILMELIYIM, degil mi

SIZE bunu kesinlikle rapor edecegim. Yani bugünü kurtardigimi , insallah

İnşallah vermişindir tatlım şaka yapıyorum tabikide. Yememek gercekten rahatlıkmış ama demi insan kendini me kadar hafif hissediyo .bu hafta sonu ben sendeyim tatlım Cumartesi çarşıda buluşuruz işin yoksa

tatlim sukurki yapmadi.huysuzluk azcik ateslendi.ates dusurucu verdm simdi.rahatim Allah a bin sukur olsun.. Kurt boregini yeme yersen bogazina dursun olemi derlerdi yiyeme cok kalorili o oylre odul olmaz uyarin icin tskr ederm bitanem dikkat ediyorum iste cocukla nekadar rahat yapabilirsemm ucmayimda ustunden cocuga bakcam diye tek korkum o

Ok gel beklerim hem pazar gunu sen yanımda olunca kahvaltıda kendimi frenleyebiliyorum :))

VAlla nesilim, bildigim kadaryla demir ilaci yani vitamini biraz i$tah aciyor.
Sen en iyisi bunu hergun yutmada, 1gun yut 1 yutma

Tamam canım sagol öyle yaptım bu sabah tartıyı kaldırdım :) yoksa uine tartılırdım bugün mutluyum ama olmayan pantolonum oldu ve arkadaşlar sen baya zayıfladım dedilet demek spor daralttı beni

cok super o zaman, demekki gözle görulur bir zayiflaman var canim SIKILASMA.
sen cook guzel dikkat et, dikkat edecegim ve 500grm - 1kilo arasi verecegim, dusuncelerine yogun odaklan ))
Tarti benide cok manyak yapiyor, bende tartilmicam :-D

Uy bu miğdemizi delmesin sonra :d

Antepish hahaha :))) yok canim bir sey olmaz, kür tarzinda zaten 3-4 gun kullanicaz.
Test etme amaciyla, iyi geliyormu gelmiyormu diye

Hayir yaaa sikma sen canini, inciri ve kayisiyi ha simdi yemissin ha oglen yemissin, ayni degilmi.
Iceri giren kalori ayni kaliyor. Sen moralini bozma yeter, aksami hafif gecirirsen bir seycik olmaz. Hatta yarina kilo bile verirsin insallh

Selam kızlar bugün lapamı yedim ve bitki çayı içtim şükür bugün 59,5 i gördüm

tebrikler tatlimm ben de yapmak istiyorum su lapadan ama dayanamamki baska seylere saldirirm kesin..5 li rakamlara dusmussun tatlim tebrikler en kocamanindan:)

Tamam dostum :d badem yediginde banada haber et hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…