Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba herkese )

bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek

öğle
ıspanak yanında 3 parça küçük haşlanmış et

akşam
sadece ıspanak

yeşil çay içiyorum arada..

bana bişey oldu kızlar canım bu aralar deli gibi tatlı istiyor Allahtan evde bişey yok almıyorum yoksa saldırırım kesin...reglim de bu gün bitti yani niye tatlı istiyorum anlamadım..

Bu arada geçen haftaki kilomdan eksiye düşmüşüm yani arada kaçamak yapmam rağmen veriyorum.. şuan lor peynir dışında süt ürünleri tüketmiyorum 12 nisana kadar böyle devam edecem bakalım ne kadar fark edecek...

aayyyyyyy ee eşşşşşşşşşşşek arısı girdiiiiiiii ay bana gığrı geliyo cok torsıööööööööööööööööö aanneseewwww

merhaba herkese )

bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek

öğle
ıspanak yanında 3 parça küçük haşlanmış et

akşam
sadece ıspanak

yeşil çay içiyorum arada..

bana bişey oldu kızlar canım bu aralar deli gibi tatlı istiyor Allahtan evde bişey yok almıyorum yoksa saldırırım kesin...reglim de bu gün bitti yani niye tatlı istiyorum anlamadım..

Bu arada geçen haftaki kilomdan eksiye düşmüşüm yani arada kaçamak yapmam rağmen veriyorum.. şuan lor peynir dışında süt ürünleri tüketmiyorum 12 nisana kadar böyle devam edecem bakalım ne kadar fark edecek...

sevindim bebişin çok etkilenmemesine.. ayy ne tatlıdır o şimdi yaaa.. :))
tamam tamam yemicem kürt böreği filann.. göriim 64 ü, pasta yerim inşallah..
Bu hafta sonu oğlumun doğum günü.. kendimi o güne şartlandırdım..
Öncesinde kaçamak yapmadım ve yapmıycam, ama o gün,
tüm gün dikkat edip akşam pastanın keyfini sürücem inşallah.. :))

Evet semocum ben yemeklerimde asla asla tuz kullanmıyordum ama bunu diyetle alakası yok tuz aklıma gelmezdi hatta yemeklerimi tuzsuz yaparım. eşim alıştı ama misafirler bu ne yaa hiç tuz yook derler... şimdi iyotlu tuz kullanmaya başladım bizler için yani 0 grubu için gerekliymiş...

Son düzenleme:
Kaçamaklarında zararlı bişey yoktu ki tatlım.. sewindim senin adına..
Sana çok hafif bir tatlı tarifi vereyim adacım. Elma yada elmaları (2 küçük olabilir), kabuklarıyla küp küp minik minik doğra..
Çukur yemek tabağında yapıyorum ben, daha bi gözüm doyuyor.. üzerine de bol bol tarçın serpip al yanına.. öyle tatlı ve güzel oluyorki,
en sevdiğim tatlıyı yer gibi hissediyorum.. bi dene istersen.. ara öğün yaparsın belki böyle..

evet canim iyotlu tuzu kullan kesin, tiroite iyi geliyor.
Balikta da iyot var, onuda tavsiye ederim

Semo eşşek arısı girdi eve ne bademi ne bademii ammeeeee]

hahhaha DD
erkek yokmu kiz evde, kovalasin ariyi
.

evet canim iyotlu tuzu kullan kesin, tiroite iyi geliyor.
Balikta da iyot var, onuda tavsiye ederim

hahhaha DD
erkek yokmu kiz evde, kovalasin ariyi
.

Bahaha babamı cagırdım kovaladı şa ben evlenirsem inş napcam komşuları kocamı inş işten itfaye fln cagrırım geraldeee yada semo seni cagrırım hahah

anam bi çene bi çene yetşmeiyorum kızlarrr
yy anetpli bende çok korkarım börtü böcekten yabir kez benim evede grmişti fena ses yapıyordu zazzzzzzzz zazzzzzzzz diye diyeee yönetici çagırmıştım çıkamrıştı

lapa dşye diye banada yaptırcaksınız bi lapaaa:26:

teşekkürler NES bugun deniyecem , biraz önce bir yazı okudum 0 grubu elma ve tarçında sakıncalıymışşş ayyyyy dedim ne yapacağız. aslında her sitede farklı şeyler yazıyor bir sitede diyor ki yiyebilirsiniz bir sitede sakıncalı katogorisine almış bende anlamadım ama bu tarifi yapacam eee artık bu kadar da olsun dimi yaneee )

ya sitelerde kaırşık bilgiler var mesela ben ab yim, bir yerde zeytine ok vermiş diger yer sakıncalı bulmuş

Benimde yenebilir diye kaldı aklımda ama emin de olamadım.. birkaç gündür yapıyorum, sewdim.. doyurucu da oluyor..
ama sen bilirsin yinede.. bu gün de bunun sonucunu denemiş oluruz belki..

ya sitelerde kaırşık bilgiler var mesela ben ab yim, bir yerde zeytine ok vermiş diger yer sakıncalı bulmuş

evet canım , bende anlamadım sadece ortak fikirleri 0 grubu için süt ürünleri bende çook az tüketecem öyle karar aldım...

en doğru kaynağı bulmak lazım sanırım.. ya da en çok birbiriyle eşleşenleri ayıklıycaz..

Benimde yenebilir diye kaldı aklımda ama emin de olamadım.. birkaç gündür yapıyorum, sewdim.. doyurucu da oluyor..
ama sen bilirsin yinede.. bu gün de bunun sonucunu denemiş oluruz belki..

evet denemekte fayda var . birde ilginç çikolata için nötr diyor ne fayda ne zarar diyor.... verdiğin tarif bir işlenmiş üründen çikolatan çook çook daha sağlıklıdır yapacam bugun..

evet canım , bende anlamadım sadece ortak fikirleri 0 grubu için süt ürünleri bende çook az tüketecem öyle karar aldım...

adacım,
yumurtayı yenebilenlerin içinde gördüm ben akşam.. tavuk la birlikte yazıyordu.. hem o süt ürünü değil dimi sonuçta..
acaba peynir yeine yumurtamı yememiz lazım.. yumurta yememeyi denemişmiydin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…