Selam kızlar bugün lapamı yedim ve bitki çayı içtim şükür bugün 59,5 i gördüm
sevindim bebişin çok etkilenmemesine.. ayy ne tatlıdır o şimdi yaaa.. :))tatlim sukurki yapmadi.huysuzluk azcik ateslendi.ates dusurucu verdm simdi.rahatim Allah a bin sukur olsun.. Kurt boregini yeme yersen bogazina dursun olemi derlerdi yiyeme cok kalorili o oylre odul olmazuyarin icin tskr ederm bitanem dikkat ediyorum iste cocukla nekadar rahat yapabilirsemm ucmayimda ustunden cocuga bakcam diye tek korkum o
Tamam dostum :d badem yediginde banada haber et hahah
hmm aslinda bir denemek lazim masumcum. ohhh miss sen lapayi zenginlestiriyorsun :)))
guzel fikir canim, yiyormus gibi yapip yememek :))) menu guzel, basarilida sanki bir seyler eksik gibime geldiii...
Canim buda sana gelsin: Tahıl, ekmek, baklagiller ve fasulye tüketiminden kaçındığınız sürece kilo verirsiniz.0 gurubu olanlar için kilo alımındaki en büyük faktör, buğday tohumu ve tam buğday ürünlerinde bulunan glütendir.
BAk buda cok önemli zeyascim: 0 grubunun kilo vermesindeki üçüncü faktör, tiroit fonksiyonudur.0 grubu olanların tiroit fonksiyonları yavaştır.Hipotirod denen bu durum, yetersiz iyot alımından kaynaklanır.Kilo alımına, vücutta su birikmesine, kas kaybı ve aşırı yorgunluğa sebep olur.
hihi bende yogurtlu pirinci seviyorum, ama yogurt bana iyi gelmiyor((
i$e yariyorsa gercekten fark ediyorsun, super canim, haftada 1 kac gun yap derim
Antepish badem yoktu evde, bitmisss. bende findik yidimmm az önceee :)))
Kaçamaklarında zararlı bişey yoktu ki tatlım.. sewindim senin adına..merhaba herkese)
bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek
öğle
ıspanak yanında 3 parça küçük haşlanmış et
akşam
sadece ıspanak
yeşil çay içiyorum arada..
bana bişey oldu kızlar canım bu aralar deli gibi tatlı istiyor Allahtan evde bişey yok almıyorum yoksa saldırırım kesin...reglim de bu gün bitti yani niye tatlı istiyorum anlamadım..
Bu arada geçen haftaki kilomdan eksiye düşmüşüm yani arada kaçamak yapmam rağmen veriyorum.. şuan lor peynir dışında süt ürünleri tüketmiyorum 12 nisana kadar böyle devam edecem bakalım ne kadar fark edecek...
Evet semocum ben yemeklerimde asla asla tuz kullanmıyordum ama bunu diyetle alakası yok tuz aklıma gelmezdi hatta yemeklerimi tuzsuz yaparım. eşim alıştı ama misafirler bu ne yaa hiç tuz yook derler... şimdi iyotlu tuz kullanmaya başladım bizler için yani 0 grubu için gerekliymiş...
Semo eşşek arısı girdi eve ne bademi ne bademii ammeeeee]
evet canim iyotlu tuzu kullan kesin, tiroite iyi geliyor.
Balikta da iyot var, onuda tavsiye ederim
hahhahaDD
erkek yokmu kiz evde, kovalasin ariyi.
Kızzz.. illa erkek mi kovalar arıyı.. hey allam yaa, bitiyorum sizin muhabbetinize.. :)hahhahaDD
erkek yokmu kiz evde, kovalasin ariyi.
Kaçamaklarında zararlı bişey yoktu ki tatlım.. sewindim senin adına..
Sana çok hafif bir tatlı tarifi vereyim adacım. Elma yada elmaları (2 küçük olabilir), kabuklarıyla küp küp minik minik doğra..
Çukur yemek tabağında yapıyorum ben, daha bi gözüm doyuyor.. üzerine de bol bol tarçın serpip al yanına.. öyle tatlı ve güzel oluyorki,
en sevdiğim tatlıyı yer gibi hissediyorum.. bi dene istersen.. ara öğün yaparsın belki böyle..
teşekkürler NES bugun deniyecem , biraz önce bir yazı okudum 0 grubu elma ve tarçında sakıncalıymışşş ayyyyy dedim ne yapacağız. aslında her sitede farklı şeyler yazıyor bir sitede diyor ki yiyebilirsiniz bir sitede sakıncalı katogorisine almış bende anlamadım ama bu tarifi yapacam eee artık bu kadar da olsun dimi yaneee)
teşekkürler NES bugun deniyecem , biraz önce bir yazı okudum 0 grubu elma ve tarçında sakıncalıymışşş ayyyyy dedim ne yapacağız. aslında her sitede farklı şeyler yazıyor bir sitede diyor ki yiyebilirsiniz bir sitede sakıncalı katogorisine almış bende anlamadım ama bu tarifi yapacam eee artık bu kadar da olsun dimi yaneee)
ya sitelerde kaırşık bilgiler var mesela ben ab yim, bir yerde zeytine ok vermiş diger yer sakıncalı bulmuş
en doğru kaynağı bulmak lazım sanırım.. ya da en çok birbiriyle eşleşenleri ayıklıycaz..ya sitelerde kaırşık bilgiler var mesela ben ab yim, bir yerde zeytine ok vermiş diger yer sakıncalı bulmuş
Benimde yenebilir diye kaldı aklımda ama emin de olamadım.. birkaç gündür yapıyorum, sewdim.. doyurucu da oluyor..
ama sen bilirsin yinede.. bu gün de bunun sonucunu denemiş oluruz belki..
evet canım , bende anlamadım sadece ortak fikirleri 0 grubu için süt ürünleri bende çook az tüketecem öyle karar aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?