Bahaha babamı cagırdım kovaladı şa ben evlenirsem inş napcam komşuları kocamı inş işten itfaye fln cagrırım geraldeee yada semo seni cagrırım hahah
Kızzz.. illa erkek mi kovalar arıyı.. hey allam yaa, bitiyorum sizin muhabbetinize.. :)
iyi hadi gözun aydin antepishhh :-D
ben aridan korkuyorum canim, beni ari icin cagirma. beni yemege cagiirrrr
nesiliimmmm ben korkuyorum aridaaannn ama :26:
Yaa ben ölürüm, geberirim.. ama erkek yokmu deyince komik geldi..nesiliimmmm ben korkuyorum aridaaannn ama :26:
Yok canım ben almiim, merci.. Neyse gözün aydın, kurtulmuşsun neyseki..Bbahahahaha nesil gelsen kovala lutfen
Yaa ben ölürüm, geberirim.. ama erkek yokmu deyince komik geldi..
Karasinek bile aklımı almaya yeter benimmde..
:18:
Yok canım ben almiim, merci.. Neyse gözün aydın, kurtulmuşsun neyseki..
Ayyy, yazık, çok fenaymış gerçekten.. Okuyunca içime bişey oldu..önceleri korkmuyordum aridan, sonra okul zamaninda okulla geziye gittik.
siniftan bi arkadasin kulagini ari isirdi, o kulak bi $i$ti bir $i$ti... anlatamam.
o gun bugundur bende korkar oldum aridan.
Ve bugunku $ahane menum,
sabah: 2 kivi + 50 gram taze hindistan cevizi
ara: 10 tane finduk
öglen: 2 tane tavada yumurta, yesillik, 1-2 dilim ekmek
ara: elma
aksamda: bol bol salata, balik
bugunku menumde, kan grubuma zararli hic bir sey yok :)))
bakalim 2-3 gun boyle beslenicem, cumartesi gunune ne kadar fark olucak
Ve bugunku $ahane menum,
Ayyy, yazık, çok fenaymış gerçekten.. Okuyunca içime bişey oldu..
beni de iki kez parmağımdan soktu.. zonklaması çok feci olur bide..
Seni gidi sabahı değiştirmiş heleee semoyaa bahhhhkız semo yumurtaları haşlıyabiliyormuyuz? Acep? Cok soruyom demi ama napim bahah özür dilerim
Waaaayy, şahane gerçekten.. :)) afiyet olsun aşkilotam..
aboooo 2kere hemde, yok cok sukur beni daha hic sokmadi ari :)))
yok kizzz, 2tane meyve yazmistim ya zaten dün :)))
evet canim haslamada yiyebilirsin
sagol kelebegim, darisi seninde basina insallah
adacım,
yumurtayı yenebilenlerin içinde gördüm ben akşam.. tavuk la birlikte yazıyordu.. hem o süt ürünü değil dimi sonuçta..
acaba peynir yeine yumurtamı yememiz lazım.. yumurta yememeyi denemişmiydin sen?
sağol canım cumartesi kilo bildirimi vardı demi inşallah o zamana kadar devam eder kilo vermem kafaya koyduysan tamamdır inşallah kahvaltın süper afiyet olsunEvet canım haklısın çok tartılıyorum ama tartılmak beni acayip motive ediyor. Kilo takıntısı olan bi tip değilim aslında, ama son dönemlerde 75 leri görünce ve hiç bir şey yakışmayınca kafama koydum zayıflamayı. Sana da tebrikler canım, adet sonrası süper oluyor zaten. Ben de ilk iş ballı sirkeli su içiyorum. Kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2-3 çatal keçi peyniri, 3 zeytin, 1 yumurta ve domates-salatalık yedim.
ayyy ben bu kadar az yemeyi başarsam kesin zayıflarım tebrikler ve afiyet olsunBugün yemeyi hedeflediğim mrnüm şöyle kızlar nasıl sizce.
Sabah:15 adet çilek (kalorisi nekadar düşükmüş çileğin öyle çok kalorilidir gibime geliyordu yemiyordum) 1tatlı kaşığı nutella.
Ara:1 elma
Öğle:haşlama et ve salata
Akşam:nescafe
ben lesliyi 4 sene önce burada duyup başladım ozaman diyetle beraber 2 ayda 8 kilo vermiştim ozamandan beri ara ara yapıyorum öyle çok olmasa bile evde hantallaştığımı hissettiğimde günde bir 15 dk yapsam bile kondisyonumu sağlıyo kendimi iyi hissediyorum hem çokta keyifliGünaydın kızlar dün çok yorulmuştum geç yattım anca kalkabildim şimdi birazdan sporumu yapıcam sizden duyduğum leslie çok keyifli çok hoşuma gitti yarım saat yapsam bugün için yeterli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam canım tebriklerSelam kızlar bugün lapamı yedim ve bitki çayı içtim şükür bugün 59,5 i gördüm
selam menün çok güzel ama sakın eve çikolata alma olursa bitirene kadar yiyosun kendimden biliyorum ben çikolatayı çok sevmem ama evde varsa kriz gelince bitirene kadar bırakmıyorummerhaba herkese)
bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek
öğle
ıspanak yanında 3 parça küçük haşlanmış et
akşam
sadece ıspanak
yeşil çay içiyorum arada..
bana bişey oldu kızlar canım bu aralar deli gibi tatlı istiyor Allahtan evde bişey yok almıyorum yoksa saldırırım kesin...reglim de bu gün bitti yani niye tatlı istiyorum anlamadım..
Bu arada geçen haftaki kilomdan eksiye düşmüşüm yani arada kaçamak yapmam rağmen veriyorum.. şuan lor peynir dışında süt ürünleri tüketmiyorum 12 nisana kadar böyle devam edecem bakalım ne kadar fark edecek...
inşallah beraberce veririz kiloları arkadaşım afiyetler olsun şimdidenVe bugunku $ahane menum,
Dogru olan bu degil Semocum
Simdi sabah: Sadece bir dilim ekmek ve yanina peynir, cemen yemis olsaydim,
12 gibi: kayisi ve inciri yemis olsaydim
yeterdi. Yani nutella ve kaymakta neyin nesi ... Ama resmen kriz zmanin.. midem kaldirmamasina ragmen devamli herseyi yiyesim var... Insallah aksama kadar agzim bir sey SOKMAYACAGIMEN AZINDAN BUNU BASABILMELIYIM, degil mi
SIZE bunu kesinlikle rapor edecegim. Yani bugünü kurtardigimi , insallah
şu dügüne kadar 2 kilo verebilsem ama heç mümkün deil
Canolarr nasilsiniz bakalim? :)))
Ben bugün cok neseliyim dün yazdigim gibi bundan sonra eski halime dönüp daha cok sebze ve meyve ile beslenicem ekmek yok peynir yok süt yokbelki haftada 1-2 kez felan bi bardak süt veya 1 haslanmis yumurta yerim sadece.. Veee hemen menüme geciyorum..
Sabah:
1 yesil cay, 1 elma
Öglen:
1 büyük porsiyon salata (marul,domtes,salatalik, tavuk parcaciklari)
Aksamda sofrada ne varsa onu yicem tabi en saglikli olanindan, kendimi kasmak istemiyorum cünkü krize girip daha cok yemeye basliyorum ;(
Bakalim bu sekilde verebilcem mi kilocuklari..
Verirsin inşaallah dilomm afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?