Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bahaha babamı cagırdım kovaladı şa ben evlenirsem inş napcam komşuları kocamı inş işten itfaye fln cagrırım geraldeee yada semo seni cagrırım hahah

iyi hadi gözun aydin antepishhh :-D
ben aridan korkuyorum canim, beni ari icin cagirma. beni yemege cagiirrrr

Kızzz.. illa erkek mi kovalar arıyı.. hey allam yaa, bitiyorum sizin muhabbetinize.. :)

nesiliimmmm ben korkuyorum aridaaannn ama :26:

Yaa ben ölürüm, geberirim.. ama erkek yokmu deyince komik geldi..
Karasinek bile aklımı almaya yeter benimmde..
:18:

önceleri korkmuyordum aridan, sonra okul zamaninda okulla geziye gittik.
siniftan bi arkadasin kulagini ari isirdi, o kulak bi $i$ti bir $i$ti... anlatamam.
o gun bugundur bende korkar oldum aridan.

Ve bugunku $ahane menum,

sabah: 2 kivi + 50 gram taze hindistan cevizi
ara: 10 tane finduk
öglen: 2 tane tavada yumurta, yesillik, 1-2 dilim ekmek
ara: elma
aksamda: bol bol salata, balik

bugunku menumde, kan grubuma zararli hic bir sey yok :)))
bakalim 2-3 gun boyle beslenicem, cumartesi gunune ne kadar fark olucak

önceleri korkmuyordum aridan, sonra okul zamaninda okulla geziye gittik.
siniftan bi arkadasin kulagini ari isirdi, o kulak bi $i$ti bir $i$ti... anlatamam.
o gun bugundur bende korkar oldum aridan.
Ayyy, yazık, çok fenaymış gerçekten.. Okuyunca içime bişey oldu..
beni de iki kez parmağımdan soktu.. zonklaması çok feci olur bide..

Seni gidi sabahı değiştirmiş heleee semoyaa bahhhh kız semo yumurtaları haşlıyabiliyormuyuz? Acep? Cok soruyom demi ama napim bahah özür dilerim

Waaaayy, şahane gerçekten.. :)) afiyet olsun aşkilotam..

Ayyy, yazık, çok fenaymış gerçekten.. Okuyunca içime bişey oldu..
beni de iki kez parmağımdan soktu.. zonklaması çok feci olur bide..

aboooo 2kere hemde, yok cok sukur beni daha hic sokmadi ari :)))

Seni gidi sabahı değiştirmiş heleee semoyaa bahhhh kız semo yumurtaları haşlıyabiliyormuyuz? Acep? Cok soruyom demi ama napim bahah özür dilerim

yok kizzz, 2tane meyve yazmistim ya zaten dün :)))
evet canim haslamada yiyebilirsin

Waaaayy, şahane gerçekten.. :)) afiyet olsun aşkilotam..

sagol kelebegim, darisi seninde basina insallah

aboooo 2kere hemde, yok cok sukur beni daha hic sokmadi ari :)))

yok kizzz, 2tane meyve yazmistim ya zaten dün :)))
evet canim haslamada yiyebilirsin

sagol kelebegim, darisi seninde basina insallah

Tamam semoocan ]

şu dügüne kadar 2 kilo verebilsem ama heç mümkün deil

canım , yok yumurtada yenilmemesi lazımmış sadece taze yumyrta yenilebilir diyor oda hafta 2 veya 3 kez deniliyor. taze yumurtayı ben bulamam marketten alıyorum çünkü.. en iyisi belli bir süre yemeyelim kilo vermemiz hızlansın bence... ama haftada 2 veya 3 gün yiyebilirsin canım...

sağol canım cumartesi kilo bildirimi vardı demi inşallah o zamana kadar devam eder kilo vermem kafaya koyduysan tamamdır inşallah kahvaltın süper afiyet olsun

ayyy ben bu kadar az yemeyi başarsam kesin zayıflarım tebrikler ve afiyet olsun

ben lesliyi 4 sene önce burada duyup başladım ozaman diyetle beraber 2 ayda 8 kilo vermiştim ozamandan beri ara ara yapıyorum öyle çok olmasa bile evde hantallaştığımı hissettiğimde günde bir 15 dk yapsam bile kondisyonumu sağlıyo kendimi iyi hissediyorum hem çokta keyifli

Selam kızlar bugün lapamı yedim ve bitki çayı içtim şükür bugün 59,5 i gördüm
selam canım tebrikler

selam menün çok güzel ama sakın eve çikolata alma olursa bitirene kadar yiyosun kendimden biliyorum ben çikolatayı çok sevmem ama evde varsa kriz gelince bitirene kadar bırakmıyorum

inşallah beraberce veririz kiloları arkadaşım afiyetler olsun şimdiden

Canolarr nasilsiniz bakalim? :)))
Ben bugün cok neseliyim dün yazdigim gibi bundan sonra eski halime dönüp daha cok sebze ve meyve ile beslenicem ekmek yok peynir yok süt yok belki haftada 1-2 kez felan bi bardak süt veya 1 haslanmis yumurta yerim sadece.. Veee hemen menüme geciyorum..

Sabah:
1 yesil cay, 1 elma

Öglen:
1 büyük porsiyon salata (marul,domtes,salatalik, tavuk parcaciklari)

Aksamda sofrada ne varsa onu yicem tabi en saglikli olanindan, kendimi kasmak istemiyorum cünkü krize girip daha cok yemeye basliyorum ;(
Bakalim bu sekilde verebilcem mi kilocuklari..

Betulcum senin yasadiklarini bnde yasiyorum boyle anlarda inan elim ayagim titriyo sanki ne incir ne tarcin hicbisry almiyo tatli istegimi bu sadece bzde degil mankenlerde falan da oluyo mesela ozge ulusoy cani cok tatli cektgnde yesil elma yiyormus ama onlar oyle alismislar internetten bi arastr istersen boyle anlarda en sevdklerinden sadece bitanesini ye o tatli istegin kirilsin yoksa kaymak nutella incir derken derken daha cok kalorili olur gurkan kubilay zayiflattgi kisulere 10 gunde bir istedgni yeme hakki veriyo bunu burda hep soyluyorum ama kimse arastrmiyo sanrsam ben neler neler yedim kilo almayi gec 4'kilo verdim cnku kendimi biliyorum cikolata yememek icin muz yiyorum hadi bide elma hadi bide kuru incir badem bilmem ne bi bakiorum hem istegim gecmemis hem daha kalorili olmuslar miden kuculdgu icin istesende cok yiyemezsin bn mesela aci kahve yapiorum azck sutle sekersiz yanina en sevdgm cikolatanin bi sirasini batiriyorum ice emiyorum yoksa gitmiyo o istek gitmiyo bunun bi sebebi olmali mutlaka bnce bi arastr derim..

Verirsin inşaallah dilomm afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…