Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ohh kusum Allah saglikli ve uzun.omurler versin evlatcigina guzel bi gelin getrsin sende iyi bi kaynana ol he ben de bi 72 falan oldgm zaman yada 1 mayista bi hediye vericem kendime mm past olabilir afiyet bal seker olaa:)

Kızlar öğle yemeğinde 3 kaşık patlıcan oturtma, 1 dilim tt ekmek ve yarım kase yoğurt yedim. Valla yumurtasız, yoğurtsuz olmuyor. Dün akşam yarından itibaren bunları kesiyim dedim ama sabah yine elim yumurtaya gitti, napayım.

Akşama da iş yemeği var, tavuk şiş yada balık yemeyi planlıyorum. Sporumu da dönünce yaparım artık ...

Ohh kusum Allah saglikli ve uzun.omurler versin evlatcigina guzel bi gelin getrsin sende iyi bi kaynana ol he ben de bi 72 falan oldgm zaman yada 1 mayista bi hediye vericem kendime mm past olabilir afiyet bal seker olaa:)
Saol bitanem.. allah hepimizinkileri iyilerle karşılaştırsın inşallah..
Sen bu hızla 1 mayıstan önce görürsün 72 yi belki.. :)
Sabah bende çok zorlandım poyrazcım.. ve hiç doymadım..
şimdi 1 kase şehriye çorbası içiyorum.. hala açım.. birazdan tarçınlı elma yerim, akşam da ıspanak..

Bence akşam balık ye, balık faydalılar arasında, tavuk yenebilir.. hem tavuğu daha sık tüketebiliyorsun tatlım..

Bence de canım, balık yiyeyim ben, tavuğu her zaman yiyorum. Yalnız nasıl bir motiveysem, resmen yemeğe gidecem diye üzülüyorum. Evimde olsam azcık meyvemi yer, sporumu yapar otururdum, hele ki 66 ları görmüşken. Eskiden olsa aklımdan yiyecek 1001 türlü şey geçerdi, üstüne tatlılar filan. Şimdi resmen gidesim yok, yarına + görecem diye

ekmek yemezsin, salataya yuklenirsin.. içeceklerine de dikkat et..
bi de eve gelince mutlaka soda iç bence.. akşam anneme uğramıştım..
zararsız şekilde atıştırdım.. az çorba, küçük bi tavuk parçası.. 1 kaşık pilav gibi.. ama saat 19 gibiydi, gece aç yatamadım yiyince..
sabah düne göre + 100 gördüm..

O mide kazınacak arkadaş.. başka türlü olmuyor..

tesekkur ederim mavlicim, oleyyy cumartesi yine kiyasiya yaris olucak sanki :)))

dugun ne zaman baby, ama oyle dusunursen veremem diyerek. Veremezsiiinnnn

ben geldimmmm :))))

Yollarına karmı yağdı gelmedin nazlı nazlı gelmedin leyli leyli .. Hoşgrldinnn semoooo hc gelmiceksin sandım yaa

Kızlar dışarıda tam 1 saat yürüdüm geldim sauna kemeride takmıştım bayağı terledim.. şimdi kuzum uyursa 40 dakika daha yürürüm evde... ama uyumaya niyeti yok gibi ))

Teşekkürler canım , ıspanak yemesi güzel de ayyyy onu yıkması varya 4 tur elimden geçiyor bıkıyorum vallaha yıkarken...haklısın canım eve almıyorum zaten aldığım zamanları biliyorum aklım onda kalıyor dibine kadar yiyiyorum... Ben kaç kere akşamdan misafir varsa kalan pastaları çöpe atmışım ne yapayım eşim işe götürmüyor öyle samimi komşum yokki vereyim kimse kimseyi tanımıyor apt ) Allah affetsin hiç yemek atma huyum yok ama pastalar hoooppp çöpe ama şimdi bir yöntem buldum diyelimki misafir mi var kalanları onlara rica ediyorum götürüyorlar çocuklarıda oluyor yok demiyorlar. ))

Yollarına karmı yağdı gelmedin nazlı nazlı gelmedin leyli leyli .. Hoşgrldinnn semoooo hc gelmiceksin sandım yaa

hahaha tam cimcime bu kiz ya

Kızlar dışarıda tam 1 saat yürüdüm geldim sauna kemeride takmıştım bayağı terledim.. şimdi kuzum uyursa 40 dakika daha yürürüm evde... ama uyumaya niyeti yok gibi ))

wayyy superrrr

bu hafta herkes cok iddali yaaaa masallah, menuler sporlar havalarda ucuyorrrr :)))

ohhh bakin ne buldummm, tatli krizine karsi gelemeyin kizlaraaa gelsin

Bitter çikolata mucizesi
Tatlı krizlerini bitter çikolata ile aşın. Bir dilim kremalı ve karamelli kalori deposu pasta yerine, bir parça bitter çikolata ile krizleri atlatın. Bu masum atıştırmalık, ilk zamanlarda sizi tatmin etmeyecek gibi görünse de, aldığınız kalori miktarını azalttığınızda bu durum hoşunuza gidecek. Üstelik tatlı krizinizi en sağlıklı şekilde atlatmış olacaksınız.

Son düzenleme:

ay evet ya kazınacak o migdedün kazınmadı migdem üzüldüm vallaaa

tesekkur ederim mavlicim, oleyyy cumartesi yine kiyasiya yaris olucak sanki :)))

dugun ne zaman baby, ama oyle dusunursen veremem diyerek. Veremezsiiinnnn

ben geldimmmm :))))

12 nisanda cnm 10 nisan kına 12 nisan dügün:26::26:

ben bitter yiyorumm hep , damöagıma yapıştırıp , sade kahve ile 1 kkaresi yetiyorr

Semocum bende hep şu oluyor bitter yada farketmez başka bir çikolata yediğimde bu sefer hemen acıkıyorum arkasından ekmek peynir gibi şeyler yemek istiyorum o yüzden kendimi tutuyorum onu yersem hoop diğerlerinide yiyiorum ))

Son düzenleme:
ıspanak konusunda aynı fikirdeyim çok sinir bozucu ...iyi fikir misafirlere ver canım atma yazııık çikolata konusunda şöyle bişey okumuştum insülin direnci olan kişilerin hiç yememesi lazımmış çikolata bağımlılık yapıyomuş oyüzdende azda olsa yemeye devam edince mideniz bulanıncaya kadar duramıyomuşsunuz oyüzden sigara tedavisindeki gibi tamamen kesmek gerekiyomuş azar azar bırakmak diye bişey yokmuş tatlı krizim gelince ben kuru üzüm yada kuru kayısı yiyorum süper geliyo mesela 10 tane kuru üzüm ve tuzsuz yer fıstığı yada 5 tane kuru kayısı ve ceviz hem tatlı isteğimi bastırıyo hemde çok sağlıklı

haklısın canım bende pko var buda insülin direnciyle alakalı yedikçe yiyeysim geliyor ama yemeyince ağzıma sürmeyince belli bir süre gidiyor o istek. Ben bu aralar daha çok kan grubuna göre beslenmeye başladım iyide geldi sanırım doğru yoldayım ))

bende aynıyım canım bende pazar günü soğan suyuna başlıycam hem kadın hastalıklarına hemde zayıflamaya yardımcıymış bakalım midem kabul ederde içebilirsem iyi geliceğine inanıyorum inşallah

ay evet ya kazınacak o migdedün kazınmadı migdem üzüldüm vallaaa
12 nisanda cnm 10 nisan kına 12 nisan dügün:26::26:

Masum SIKMA CANINI istersen verirsin canim, ben 5gunde 3 kilo vermistim valla.
agzimi tutup iradeli oldum ve basardim, sende yaparsin!

ben bitter yiyorumm hep , damöagıma yapıştırıp , sade kahve ile 1 kkaresi yetiyorr

benimde evde bitter var, sicak sut yaparken icine atiyorum kocis seviyor :)
bende bitteri hic yemem, ama artik tatli krizim gelince, ucundan yerim.

Semoooooooooooo??
Kayısıları nezaman yiyem???

dur kizzzz, ne cabuk aciktin anammmm
eyvahhhh ben ara ögunumu evde unuttum ya la :-D

allah allah ilginccc :)))
en iyisi sen bitterden uzak dur

Derincim , dün gittim karabuğday aradım bulduuum aldım . onuda aynı bulgur yada pirinç gibi mi lapa yapıyorsun fark etmiyor değil mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…