bende aynıyım canım bende pazar günü soğan suyuna başlıycam hem kadın hastalıklarına hemde zayıflamaya yardımcıymış bakalım midem kabul ederde içebilirsem iyi geliceğine inanıyorum inşallah
Masum SIKMA CANINI istersen verirsin canim, ben 5gunde 3 kilo vermistim valla.
agzimi tutup iradeli oldum ve basardim, sende yaparsin!
benimde evde bitter var, sicak sut yaparken icine atiyorum kocis seviyor :)
bende bitteri hic yemem, ama artik tatli krizim gelince, ucundan yerim.
dur kizzzz, ne cabuk aciktin anammmm
eyvahhhh ben ara ögunumu evde unuttum ya la :-D
allah allah ilginccc :)))
en iyisi sen bitterden uzak dur
Kı şimdi okudum da :d ara ögünler yemekten sonra 2-3 saat gecememsi lazımmııı emmeeeee]
cok super o zaman, demekki gözle görulur bir zayiflaman var canim SIKILASMA.
sen cook guzel dikkat et, dikkat edecegim ve 500grm - 1kilo arasi verecegim, dusuncelerine yogun odaklan))
Tarti benide cok manyak yapiyor, bende tartilmicam :-D
[/B]
çok mutlu oldum valla canım ben tartılmama kararı aldım moralım bozulunca salıyorum kendimi deli gibi yiyorum zaten gitmiyor diye ama bugün arkadaşlar öyle deyince sevindirik oldum valla böyle devam :) sende tartılma deli ediyor tartılar bizi
ahahhahhahaha evvet canim, 2-3 saat gecmesi lazimmmm :)))
sen cokmu az yedin oglen, omeletin yaninda yesillik ve zeytin yeseydin keske, o zaman acikmazdin canim
Bakkala babam daa az önce gitmiş bittikden sora getirdi gec olduakşam yemegimdede o balıktan yapcam üstü ekmekli onu soyarım birane ve bitane yarım var yanınada salata :!
neyse saglik olsun, aksam yersin salatayi balikla))
Eh canim bagligin sade olanini alsana o zaman neden ekmeklisinden aldin.
Ben marulu ve rokayi hazir paketlerde aliyorum, yikanmis dogranmis. cok kolay oluyor, uzerini bol limon ve iyotlu tuz dokuyorum yiyorum nefiss :)
Saol bitanem.. allah hepimizinkileri iyilerle karşılaştırsın inşallah..
Sen bu hızla 1 mayıstan önce görürsün 72 yi belki.. :)
Sabah bende çok zorlandım poyrazcım.. ve hiç doymadım..
şimdi 1 kase şehriye çorbası içiyorum.. hala açım.. birazdan tarçınlı elma yerim, akşam da ıspanak..
Bence akşam balık ye, balık faydalılar arasında, tavuk yenebilir.. hem tavuğu daha sık tüketebiliyorsun tatlım..
Yokktu işte .. Aman neyse .. :))) ]
Evet ya güzel oluyor öyle ..
ben kaldim bugun ara ögunsuzzz
neyseh aci kahve iciyim bari
Kizlar oglen bi yesil cay bi elma smdide bir buyuk kase sebzeli tavujk sote bir dilim ekmek aksam 6 gbi de bir kase meyveli cornflakes yesem zarari olurmu sizce:26:
çok mutlu oldum valla canım ben tartılmama kararı aldım moralım bozulunca salıyorum kendimi deli gibi yiyorum zaten gitmiyor diye ama bugün arkadaşlar öyle deyince sevindirik oldum valla böyle devam :) sende tartılma deli ediyor tartılar bizi
öglen 1 de tavuk ayran yemişitm ama acıkmadım hala 5:30 gibi cacık yerim bi kasee
tebrikler tatlimm ben de yapmak istiyorum su lapadan ama dayanamamki baska seylere saldirirm kesin..5 li rakamlara dusmussun tatlim tebrikler en kocamanindan:)
her aymı yapıyosun nette araştırdımda 6 ayda 1 yapın devam etmeyin diyo ben bekarım göbeğim yok canım belim kalınlaştı ama asıl bacaklarımda kilomcanım ben kullanıyorum soğan suyunu her adet bitiminden sonra 15 gün içiyorum . günde iki kere içilmesi gerekiyor ben tek seferde büyük bir bardak içiyorum gerçekten faydasını gördüm . hatta ben tedavi olmadan soğan suyu sayesinde hamile kaldım....Ayrıca soğan suyu göbekte ki yağları eritiyormuş ... Doğru gibi sezaryan göbeğim yavaş yavaş gidiyor))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?