Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım ben kullanıyorum soğan suyunu her adet bitiminden sonra 15 gün içiyorum . günde iki kere içilmesi gerekiyor ben tek seferde büyük bir bardak içiyorum gerçekten faydasını gördüm . hatta ben tedavi olmadan soğan suyu sayesinde hamile kaldım....Ayrıca soğan suyu göbekte ki yağları eritiyormuş ... Doğru gibi sezaryan göbeğim yavaş yavaş gidiyor ))

Kı şimdi okudum da :d ara ögünler yemekten sonra 2-3 saat gecememsi lazımmııı emmeeeee ]

Kı şimdi okudum da :d ara ögünler yemekten sonra 2-3 saat gecememsi lazımmııı emmeeeee ]

ahahhahhahaha evvet canim, 2-3 saat gecmesi lazimmmm :)))
sen cokmu az yedin oglen, omeletin yaninda yesillik ve zeytin yeseydin keske, o zaman acikmazdin canim

çok mutlu oldum valla canım ben tartılmama kararı aldım moralım bozulunca salıyorum kendimi deli gibi yiyorum zaten gitmiyor diye ama bugün arkadaşlar öyle deyince sevindirik oldum valla böyle devam :) sende tartılma deli ediyor tartılar bizi

öğlen yemeğim ton balıklı salata 10 fındık 1dilim çavdar ekmeği yedim akşamda 1 dilim çavdarla salata yesem günü 969 kalori ile kapatmış olacağım fitingoya göre - 162 kalorim kalıyor akşam 1 saat yürüsem süper olacak gibi 400 kalori yaksam dahada süper olur

aynen oyle oluyorum bende
tamam yarin ve cuma tartilmicam bende, oleyyyyy cumartesi günune 500 grm - 1kilo arasi gidecekkkk insallah !!!! :)))

ahahhahhahaha evvet canim, 2-3 saat gecmesi lazimmmm :)))
sen cokmu az yedin oglen, omeletin yaninda yesillik ve zeytin yeseydin keske, o zaman acikmazdin canim

Bakkala babam daa az önce gitmiş bittikden sora getirdi gec oldu akşam yemegimdede o balıktan yapcam üstü ekmekli onu soyarım birane ve bitane yarım var yanınada salata :!

Bakkala babam daa az önce gitmiş bittikden sora getirdi gec oldu akşam yemegimdede o balıktan yapcam üstü ekmekli onu soyarım birane ve bitane yarım var yanınada salata :!

neyse saglik olsun, aksam yersin salatayi balikla ))
Eh canim bagligin sade olanini alsana o zaman neden ekmeklisinden aldin.
Ben marulu ve rokayi hazir paketlerde aliyorum, yikanmis dogranmis. cok kolay oluyor, uzerini bol limon ve iyotlu tuz dokuyorum yiyorum nefiss :)

Yokktu işte .. Aman neyse .. :))) ]

Evet ya güzel oluyor öyle ..

Yok canm nerdee 78 im ben 1 ayda 6 kilo mm cok zor ama senin icin denicem

Kizlar oglen bi yesil cay bi elma smdide bir buyuk kase sebzeli tavujk sote bir dilim ekmek aksam 6 gbi de bir kase meyveli cornflakes yesem zarari olurmu sizce:26:

Kizlar oglen bi yesil cay bi elma smdide bir buyuk kase sebzeli tavujk sote bir dilim ekmek aksam 6 gbi de bir kase meyveli cornflakes yesem zarari olurmu sizce:26:

acıkmazsınki , acıkırsan süt iç tarçınlı

öglen 1 de tavuk ayran yemişitm ama acıkmadım hala 5:30 gibi cacık yerim bi kasee

Bende tam tersi tartılmazsam salı veriyorum)) tartılınca kontrol altına alabiliyorum diyelim ki 200 gr mı almışım gün boyu aklımda oluyor daha çok tutuyorum kendimi dr mehmet öz araştırmasına göre her gün tartılan kişilerin kilo kontrolü daha kolay olduğunu okumuştum. Tabiii kişiye göre değişir ben de tartılmayınca bırakıyorum kendimi... o yüzden her sabah tartılıyorum...)

öglen 1 de tavuk ayran yemişitm ama acıkmadım hala 5:30 gibi cacık yerim bi kasee

6 ya kadar acikmam da 6 dan sonra acikirim bide spor yapcam hani acikmamak icin onden onlem almak gbi bisi.olsun dedm aslnda
of cacikta cok severm naneli afyt olsun sekerr

45 dakika yürüyüş yaptım yürüyüş bandında biraz önce ... akşama yapabilirmiyim bilmiyorum 30 dakika da olsa yapmaya çalışacağım..

tebrikler tatlimm ben de yapmak istiyorum su lapadan ama dayanamamki baska seylere saldirirm kesin..5 li rakamlara dusmussun tatlim tebrikler en kocamanindan:)

Canım ben günde 2 kez yiyorum bide düşün çok tok tutuyormuş hakikaten

her aymı yapıyosun nette araştırdımda 6 ayda 1 yapın devam etmeyin diyo ben bekarım göbeğim yok canım belim kalınlaştı ama asıl bacaklarımda kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…